| Sraz fanoušků - Objednávka triček | |
|
+21Kristine lenkka Lex Zizi Anwiel janka410 dzajnisko Silvia Chrystelle nikita Madlen LenkaX22 Faith dion-fortune Soniq Sarinka SkreechTina ivan2321 Weronička SNlois Samabel 25 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sraz fanoušků - Objednávka triček 07.10.08 19:01 | |
| Hmm, takže ještě solo triko s Castielem?? Tak uvidím, co by se dalo dělat... ale myslím, že tím některým členům fora i tak způsobíte infarkt Dneska se to pokusím zjistit, abych vám mohla dát přesnější info. A makejte na těch návrzích na přední stranu!!!!!!!!! Vážně to potřebuji dát dokupy! | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Sraz fanoušků - Objednávka triček 07.10.08 19:04 | |
| Potom sa hlásim aj ja, ja taká mierne "nenžraná"....Len dúfam, že v SN nebude ešte nejaký ďalší sexi man, to budú potom 3 tričká Samabel: Diki moc, že sa popýtaš | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| |
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sraz fanoušků - Objednávka triček 07.10.08 19:05 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Sraz fanoušků - Objednávka triček 07.10.08 19:06 | |
| | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Sraz fanoušků - Objednávka triček 07.10.08 19:58 | |
| AJ JA CHCEM TRIČKO S Catielom!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: Sraz fanoušků - Objednávka triček 07.10.08 20:00 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Sraz fanoušků - Objednávka triček 07.10.08 20:26 | |
| nooo, ale aby v tom nemala Samabel neporiadok, takto: Ja by som si želala jedno tričko s našou J3 plus jedno tričko s Castielom Súhlasím s farbou čierna, ohľade Castiela sa podriadim väčšine | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Sraz fanoušků - Objednávka triček 07.10.08 20:46 | |
| Pridávam sa do klubu k Janke - J3 bez Castiela | |
|
| |
| Predmet: Re: Sraz fanoušků - Objednávka triček 07.10.08 20:49 | |
| Mohu vás jen poprosit.... můžete se hlásit konkrétně až když vám sem napíšu, jak to vypadá a jaké jsou možnosti ohledně těch triček? Tady se v tom nevyznám a potřebuju si to založit a nějak označit pořádně, takže zítra nalaďte SZky nebo mail, ale teď mi to tady nehlaste. Děkuji. | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Sraz fanoušků - Objednávka triček 08.10.08 11:19 | |
| no paaani, tak to je uplne super, uz sa to aj dako risuje,ze budeme mat zasa rovnaky vohoz ... to sa mi paci , ja som za akykolvek navrh a tiez sa mi paci, ze bude cierne tricko , aspon bude zmena | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Sraz fanoušků - Objednávka triček 08.10.08 15:07 | |
| Tak jsem si prošla posledních pár stránek, abych se dostala zhruba do obrazu, co se dál vymyslelo... Rozhodně jsem pro, aby byl na tričku tentokrát i náš daddy W.! Taky je dobrý nápad s tou změnou bravy trika! Jak vidím, tak je tu možnost i tričko s Castiellem Castiel mě sice jako postava zaujal, ale ne natolik, že by triko s ním potřebovala Jsem jen pro naši rodinku Winchesterů | |
|
| |
| Predmet: Re: Sraz fanoušků - Objednávka triček 09.10.08 12:37 | |
| Hlásím se s infem. Když budete chtít triko s Castielem, není problém... jen musí někdo vytvořit návrhy... taky se dohodněte na barvě - angel nebo dark angel style | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sraz fanoušků - Objednávka triček 09.10.08 14:33 | |
| ja som za dark angela style a hlasím sa teda na obe tričká | |
|
| |
| Predmet: Re: Sraz fanoušků - Objednávka triček 09.10.08 14:38 | |
| Takže aby se mi to zbytečně nekomplikovalo. Můžete tady teď řešit, jak ty trika budou vypadat.... to mi připomíná- Vážně by byly potřeba ty návrhy, pokud máme mít trika!!!!Ale kdo bude chtít triko a jaké, to mi sem do tohohle topicu nehlaste, nebudu tomu věnovat pozornost... nechte to, prosím na SZ nebo mail. Až budou návrhy, založím topic, kde bude všechno potřebné info. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Sraz fanoušků - Objednávka triček 09.10.08 17:02 | |
| okey k návrhom... akože ja mám problém ten, že nie som proste natoľko zručná, aby som to vedela nakresliť alebo nejako spraviť na pc. ale to prvé tričko by som si predstavovala nejako veselo. proste hoci nepôjde o vianočný motív, predsa len sa to koná na vianoce a oni všetci majú tak nádherné úsmevy proste by som ich tam dala ako sa usmievajú... ale tak samozrejme príjmem čokoľvek s čím prídete. ku castielovi: no tam by som asi použila nejaké screeny zo SN, neviem... a rozhodne ten záber, kde mu vidno krídla. ono v podstate by toho možno ani viac netrebalo, len jeho do stredu s tými krídlami a poprípade niečo po bokoch. u castiela sa potom vynára otázka či tiež chceme nejaké hláška a ak áno tak koľko a kde. ja by som aspoň za tú jednu bola niekde dopredu do obrázku ju nejako vtesnať, no neviem... to zase neviem posúdiť ako by sa to tam lepšie hodilo a kde by sa to zmestilo, takže šikovné dušičky môžte sa pustiť do robotky | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| |
| |
nikita Crossroads demon
Počet príspevkov : 313 Age : 38 Bydlisko : za zrkadlom Nálada : need more coffee!!! Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: Sraz fanoušků - Objednávka triček 09.10.08 19:59 | |
| no k tým návrhom. ja by som sa o niečo pokúsila, ale nejak mám roboty nad hlavu a neviem kam skôr a dnes som bola mŕtva skôr, ako som vyliezla z postele ako zajtra mám voľno, len idem vybaviť nejaké veci do mesta a dúúúúúfam, že potom už budem mať aspoň chvíľu pokoj od sveta a dačo by som s BOŽOU pomocou, lebo s PhotoShopom vediem menšiu vojnu, zosmolila. inak môžem povedať, že som včera robila menšie pokusy a ak mi to pôjde, mohli by byť nápisy s A v tvare pentagramu, tak ako to bolo v druhej sérii v úvodnej znelke. a, heh , pri tých menších pokusoch včera sa mi podarila jedna vec, tak sa vám bude hááááádam páčiť. je to obrázok na tričko s Castielom, lebo si asi aj ja objednám jedno. je len jednoduché, veď v jednoduchosti je krása no nie, a na prednej strane som si požičala zo seriálu dve hlášky a na zadnú som dala jednu. tak sa vyjadrite, či to aspoň stojí za to: TRA-DÁÁÁÁÁÁ... | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Sraz fanoušků - Objednávka triček 09.10.08 20:11 | |
| Nikita, je to opravdu moc pěkné Doufám, že se i triška s našima J3 tak povedou! | |
|
| |
rockflower Nevinná obeť
Počet príspevkov : 21 Age : 33 Bydlisko : Košice Nálada : mierne destruktivna, napoly kreativna, zcasti pozitivna a dalsia ina ...ivna:) Registration date : 31.07.2008
| Predmet: Re: Sraz fanoušků - Objednávka triček 09.10.08 20:50 | |
| nikita: ten navrh na castiel tricko je fakt supa. normalne, ze az zacinam rozmyslat, ci si neobjednam tiez jedno. povodne som chcela iba J3, ale ta newiem newiem ale asi nevyjdu prasule, takze zostanem len pri klasike, ale aj tak pekny navrh | |
|
| |
nikita Crossroads demon
Počet príspevkov : 313 Age : 38 Bydlisko : za zrkadlom Nálada : need more coffee!!! Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: Sraz fanoušků - Objednávka triček 09.10.08 22:02 | |
| ďakujem vám ľudkovia a som rada, že ste radi a rady. posnažím sa aj pri tvorbe J3 návrhu vymyslieť niečo super. budem sa veľmi, veľmi, veľmi, veľmi snažiť, aby som to v piatok večer alebo v priebehu soboty (najneskôr v nedeľu) pozliepala. ešte som tak rozmýšľala, že čo by ste povedali, keby tento návrh na triko s Winchester family bolo ladené do červena. to ma tak napadlo z tej úvodnej znelky 4. série. a aj hláška na chrbte by tiež bola červená. lebo čierna + červená je super, no nie?
ešte otázočka: aj tričko s Castielom bude čierne, však??? | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Sraz fanoušků - Objednávka triček 09.10.08 22:05 | |
| | |
|
| |
rockflower Nevinná obeť
Počet príspevkov : 21 Age : 33 Bydlisko : Košice Nálada : mierne destruktivna, napoly kreativna, zcasti pozitivna a dalsia ina ...ivna:) Registration date : 31.07.2008
| Predmet: Re: Sraz fanoušků - Objednávka triček 09.10.08 22:07 | |
| cerveno-cierna rules | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Sraz fanoušků - Objednávka triček | |
| |
|
| |
| Sraz fanoušků - Objednávka triček | |
|