| Rozhovor s Kripkem - spoilery | |
|
+11Anwiel Soniq bookika Silvia SNlois Willo LenkaX22 dion-fortune janka410 Sarinka Samabel 15 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Rozhovor s Kripkem - spoilery 07.12.07 15:32 | |
| tady jsem našla nový rozhovor s Kripkem, velmi zajímavé čtení, tak kdo chce vědět něco víc....do toho a musím říct, že některé informace jsou spoilerové opravdu hodně třeba to, co Kripke říká o Deanovi tak čtěte a podělte se se mnou o svůj názor... - kód:
-
http://seattlepi.nwsource.com/tvguide/342475_tvgif6.html | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Rozhovor s Kripkem - spoilery 07.12.07 16:30 | |
| Ten rozhovor je brutálny ako, samozrejme, všetky od devil-evil Kripkeho. Najviac sa teším na tú epizódu, kde bude Sam vždy na konci dňa zažívať Deanovu smrť rôznymi spôsobmi... Tipujem, že je to 03x12 Mystery spot. Možno to bude nejaké začarované miesto, ktoré osobe, ktorá do neho vojde privolá tú najtragickejšiu myšlienku. Doteraz som nejako nebola veľmi ohúrená epizódou 03x10, ale keď sa tam má Dean otočiť o 180 stupňov a už nebude chcieť zomrieť, som zvedavá, čo ho presvedčí. Možno v tom sne uvidí Sama, ako sa trápi alebo nebodaj, ako si vezme život, pretože bez neho nebude môcť žiť. Jaj, zasa priveľmi filozofujem... Každpádne, rozhovor preložím aj na stránku a tému som presunula do spoilerov, aby sme mohli veselo debatovať.. | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Rozhovor s Kripkem - spoilery 07.12.07 18:04 | |
| Teda holky já mám vážně dost - já se snad z toho ted v těch posledních epizodách nevzpamatuju Teda Kripke nám dává zabrat,co? To bude epka s tím jak Sammy bude opakovaně prožívat Deanovu smrt No a jsem strašně zvědavá co se stane Deanovi,že tak otočí Že by viděl co Sammymu hrozí když zůstane sám? :pale: Kripke je fakt borec Sarinko to bude fajn když to přeložíš | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| |
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Rozhovor s Kripkem - spoilery 07.12.07 22:25 | |
| to co deana otoci-nebude to mat nieco spolocne s tym, ze uvidi seba ako demona? mozno ho to prilis vydesi, ze by mohol dokonca ublizit vlastnemu bratovi alebo take nieco. no ale tak tento rozhovor bol super. tiez sa tesim na tu epizodu ked bude dean zomierat- to asi o tom hovoril jensen ked povedal, ze by sme mali napisat kripkemu aby ho nezabijal lol sa mu nedivim ked nerobil nic ine iba tocil sceny kde zomiera no nadhera nie? ael sa tesim aj na navrat tych amaterov z hellhouse ti boli haluzni. | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Rozhovor s Kripkem - spoilery 07.12.07 23:48 | |
| Sarinko díky, díky moc za to přeložení rozhovoru Ježíš jak já se na ty epky těším Teda to bude síla a fakt strašně doufám,že se bude točit dál a že ta stávka konečně skončí - ty dva skvělé lovce duchů z Hell house,tak o ty bych fakt nerada přišla | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Rozhovor s Kripkem - spoilery 08.12.07 0:13 | |
| janka410: nie je za čo, rado sa stalo... Tiež sa neviem dočkať a vždy, keď vojdem do témy spoilery, teším sa ešte viac... | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Rozhovor s Kripkem - spoilery 08.12.07 12:21 | |
| - citácia :
- to co deana otoci-nebude to mat nieco spolocne s tym, ze uvidi seba ako demona? mozno ho to prilis vydesi, ze by mohol dokonca ublizit vlastnemu bratovi alebo take nieco.
Taky mě něco takového napadlo. Z toho co víme, tak by to celkem sedělo. Ale uvidíme, třeba to bude kvůli tomuhle a ještě kvůli nějaké jiné šokující věci A tenhle rozhovor s Kripkem....to je fakt bomba!!! Sarinka díky za přaklad, za sebe - té části, kde se mluví o amatérských lovcích z 1season, tam mi dělalo problémy přeložit to a hlavně správně pochopit......furt jsem si říkala, o čem to do háje ten Kripke mluví? | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Rozhovor s Kripkem - spoilery 08.12.07 21:08 | |
| please,kde najdem ten prelozeny rohovor,ktory tu bol spominany,asi som nesika,ked to nemozem stale najst...please,pomozte mi niekto :cry: :cry: :cry: | |
|
| |
Willo Diabolský admin
Počet príspevkov : 14 Age : 35 Bydlisko : Bratislava Nálada : supernaturalovska Registration date : 21.10.2007
| Predmet: Re: Rozhovor s Kripkem - spoilery 08.12.07 21:13 | |
| Je na stránke v najnovšej aktualizácii: http://www.supernatural.cinemaview.sk/interviews10.html Dostaneš sa k nemu aj takto: extras---interviews---TV Guide, december 2007 - Eric Kripke | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Rozhovor s Kripkem - spoilery 09.12.07 23:48 | |
| hmm no tak dufam, ze teda tu stavku vyriesia, ked tam kripke hovoril o tom ako budu musiet skratit seriu, ale tak budme optimisti- aspon bude 4 seria! | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: Rozhovor s Kripkem - spoilery 31.01.08 15:40 | |
| Nevím jestli už ten rozhovor sem někdo náhodou nedával - kód:
-
http://www.tv.com/story/10777.html?tag=gumballs;title;1&om_act=convert&om_clk=gumballs | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Rozhovor s Kripkem - spoilery 31.01.08 15:47 | |
| OMG, ďalší a aký dlhý, ten kým prečítam... Tá naša Kripkovica sa nejako v poslednej dobe činí, asi sa teraz nudí, keď je ten štrajk.. | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: Rozhovor s Kripkem - spoilery 31.01.08 15:51 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Rozhovor s Kripkem - spoilery 31.01.08 16:25 | |
| Bože, oni Deana zabijú aj tak, že sa šmykne v sprche..no konec, fakt to je už funny.. Akože ozaj z neho nemôžem, ako on nemôže v tých 4 epizód, tak to potom bude riadne šupa, keď je on tak nadšený.. Naopak ma teší, že keď štrajk čoskoro skončí a oni budú môcť natočiť ešte zopár častí, nenapchá tam všetko, čo chcel do tejto série dať a nebude sa tak ponáhľať ako Heroes, vďaka Bohu za to, pekne by to potom pokašľal...Kripke a Kim teraz len spia, no chutní sú.. A to ako hovorí o fanúšikoch, no hneď si to musím hodiť do podpisu.. On chodí na sn.tv on chodí tam, kde ja chodím... Ja ho taaaaaak lubim, ľudia..najviac sa svete... | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Rozhovor s Kripkem - spoilery 31.01.08 16:29 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Rozhovor s Kripkem - spoilery 31.01.08 17:50 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| |
| |
| Predmet: Re: Rozhovor s Kripkem - spoilery 31.01.08 18:34 | |
| tak tohle je absolutní pravda : - citácia :
- It's what's fun about Supernatural--you're laughing one minute, you're crying in the next, and you're scared the next.
to je taky věc, která je na SN super..... to so si vy sami vezmete z těch scén, který vidíte...to vám pomáhá utvářet SN......Kripke jo a to s tím zabíjením Deana..... ono bude něco na těch jeho slovech.....že prvních pár smrtí není hezkých, ale pak už to jde do absurdity....jéé to bude síla (já už se taky trochu směju, to není fér pane Kripke ) ale jak říkal, že v jedné minutě umírá Dean 4x nebo 5x.....to jako co to je ...... takových smrtí...víte jak pekelně dobře se z toho pak budou utvářet fanvidea :shame: :shame: | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Rozhovor s Kripkem - spoilery 31.01.08 20:49 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: Rozhovor s Kripkem - spoilery 06.02.08 0:04 | |
| No ten náš mág Kripke se činí- další rozhovor - kód:
-
http://www.buddytv.com/articles/supernatural/exclusive-interview-with-super-16374.aspx | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Rozhovor s Kripkem - spoilery 06.02.08 0:10 | |
| Jeeej, šupaaa, už ho ani viac nemôžem ľúbiť... a ešte tam je aj audio, takže ho môžem počúvať a zároveň si to aj čítať.. Edit: Konečne som si to prečítala/vypočula a ja nemám slov..ako vyhýbavo hovorí o Ruby, či ozaj tvrdí pravdu, i keď priznal, že ozaj Deana nevie zachrániť.. a pri tom Samovi mám taký pocit, že naznačoval, že sa predsa len zmení...to sa mi páči.. Prekvapenie na konci 03x12 bude predsa len ten nový démon, taká som happy, že ho spoznáme..som strašne zvedavá...a ako sa zasmial nad tým, že to určite nie je Meg, dobre si číta fóra, beťár jeden.. No a napokon ma prekvapilo, že uvažujú, že odvysielajú päť epizód cez leto, alebo spravia dlhšiu štvrtú sériu, ja som v tej ankete dala máj, ale aj to leto by som brala, i keď no neviem, či by som to vydržala.. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Rozhovor s Kripkem - spoilery 06.02.08 10:16 | |
| wow toto bolo krasne a pekne dlhe interview, kripke sa ozaj cini a to, ze to bolo aj sa audiom bolo super hm no takze rubi je stale otazna, ale aj tak deanovi pomoct nemoze, v tom spravil jasno. ach jaj, ale takze mystery spt ma byt vtipny, no hej nie je to az taka novinka, ale fakt som zvedava ako sa mienim smiat, ked bude dean zomierat. ach jaj, ale super interview, vdaka | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| |
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Rozhovor s Kripkem - spoilery 12.03.08 8:56 | |
| nasla som tot interview s kripkem, ale je to uz z 30.januara - kód:
-
http://www.tv.com/supernatural/show/30144/story/10777.html?om_act=convert&om_clk=headlinessh&tag=headlines spoilery obsahuje len pre tych co este nevideli tretiu seriu a na konci odpoveda na otazky tykajuce sa fanusikov aj fanusicok neviem ci to sem patri ale nevedela som kam to supnut a mozno to tu uz niekde bolo, len ja teraz nemam prehlad lebo som tu tyzden nebola ak to uz bolo, kludne moj prispevok zmazte | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Rozhovor s Kripkem - spoilery | |
| |
|
| |
| Rozhovor s Kripkem - spoilery | |
|