| Smutny rozhovor | |
|
+6Samabel wiktoriano dion-fortune Zizi lenkka Dzowika4 10 posters |
Autor | Správa |
---|
Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Smutny rozhovor 13.09.08 15:06 | |
| Sam sa vracal z miestnej kniznice kde hladal informacie o demonovi ked otvoril dvere izby zbadal Deana na zemi ako sa zvyja v krcoch. Vsetky spisy ktore drzal v ruke pustil na zem a rychlo pribehol ku Deanovi. Cupol si k nemu a chytil ho do narucia. Sam: "Dean co sa ti stalo???...Co ti je????" Dean: " Mam strasne bolesti hlavy a neda sa mi dobre dychat! Dusi ma Sammy." Sam:" Och, Dean....Je to s tebou coraz horsie!Pod sadni si na postel!Pomozem ti!!"
Sam pomohol nevladnemu Deanovi sadnut si na postel. Dean naznacil ze mu je uz lepsie. Sam doniesol Deanovi pohar vody, podal mu ho a Dean sa napil.Uz mu bolo o cosi lepsie. Sam si sadol oproti Deanovi na postel a pozrel sa na neho. V Deanovom pohlade videl strach, bolest a volanie o pomoc no Sam vedel ze Dean to nikdy neprizna ze sa boji a to Sama bolelo.
Sam: " Dean nerad ta vidim takehoto!...Ked si predstavim, ze uz sa blizi cas tak....." Dean: " Pockat, este stale mam cas na mladsieho otravneho brata!" Dean sa usmial ale Sam sa tvaril vazne. Sam: " Dean, viem ze sa tvaris ze sa nic nedeje! Ale viem ze sa bojis toho co ta caka! No ver ze pokym mam cas budem sa ta snazit zachranit aby si ostal somnou!" Dean: " Ja viem Sammy.....Mas pravdu bojim sa toho co ma saka, ale uz som sa s tym zmieril!" Sam: " A tie tvoje bolesti Dean????.....Tie ta uz do predu nicia....Nemal si to spravit Dean mal si to nechat tak!!! Nie za cenu tohto!" Dean: " No ti bolesti dost bolia ale ja som ti to dlhoval!!....A ja som to chcel Sammy nik ma nenutil!!!" Sam: " Och booze Dean ked pride ten den a ty odides a ty tu uz nebudes co ja budem bez teba robit???Neviem si to predstavit....Nechce o teba prist Dean si ten najlepsi brat aky mohol kedy byt!!!! Budes mi strasne chybat Dean!!!" Dean: " Aj ked budem prec, stale budem na teba davat pozor. Som tvoj starsi brat a slubil som ze na teba dam pozor a ze sa ti nic nestane tak to bude aj po tom aj ked odidem!!!" Sam: " Ja viem, ja viem!!!"
A Samovy po licach stekali pomaly slzy nevedel si predstavit svoj zivot bez starsieho braceka!!! Deanovi sa tisli do oci slzy ale ako ma on vo zvyku tak nechcel ukazovat slabost! Pretrel si rukou po ociach a pozrel sa na Sama.
Dean: " Chcem aby si vedel,ze ked pride moj cas a ja odidem, nebud potom smutny zmier sa s tym a mysli na mna aky som bol vtipny, rozkosny, neodolatelny, pekny a hlavne sexy!!!!" Dean sa zasmial a Sam s nim! Sam: " Neboj sa viem aky je a bol moj brat!!!!"
Sammovi sa pomaliky stekali slzy po licach a nevedel ich niako zastavit bolo to pre neho velmi pritazke.No vedel, ze sa raz musi zmieryt s tym ze Dean odide a ze pre neho spravl tu dohodu ktoru v zivote nemal spravit. Sam vie ze sa s toho bude vinit stale kazdy den, kazdu hodinu, minutu ci sekundy.....Cely ten cas co bude bez Deana bude mysliet len na neho! No vedel ze ked v ten den presne odbije 00:00 Dean bude musiet odist.
Dean spozoroval Samov smutny pohlad v ktorom videl bolest a prazdno.
Dean: " Sammy???" Sam: " Ano Dean??? Dean: " Netrap sa pre mna ja budem v poriadku ale slub mi ze aj ty budes v poriadku!!!" Sam:" Pokusim sa Dean"
Sam sa postavil a siel si sadnut ku pocitacu dokoncit pracu. Dean ostal na posteli a zamyslal sa nad tym co ho caka a co bude so Samom. | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Smutny rozhovor 13.09.08 15:13 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Smutny rozhovor 13.09.08 15:20 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Smutny rozhovor 13.09.08 17:36 | |
| | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Smutny rozhovor 13.09.08 18:51 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Smutny rozhovor 13.09.08 19:19 | |
| To bylo smutné Ale rozhovor jsi napsala moc hezky. a koukám, že sis taky neodpustila trochu toho mučeníčka To se někdy musí Jako vystřižené z nějaké epizody. (Jen maličká drobnůstka, jestli můžu, až se budeš pokoušet o psaní něčeho dalšího, dávej si pozor na opakování slov. ) | |
|
| |
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Smutny rozhovor 13.09.08 22:40 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| |
| |
Ewis Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 193 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : Taká supernaturálska!!! Registration date : 24.08.2008
| |
| |
| |
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Smutny rozhovor 12.11.08 18:52 | |
| | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Smutny rozhovor 12.11.08 19:01 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Smutny rozhovor 12.11.08 19:29 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Smutny rozhovor | |
| |
|
| |
| Smutny rozhovor | |
|