|
| So much to say, so little time | |
|
+14Anwiel Zizi lenkka dion-fortune Faith dzajnisko sonca12 renáta Soniq SNlois Violet Madlen Wanis SkreechTina 18 posters | |
Autor | Správa |
---|
nikita Crossroads demon
Počet príspevkov : 313 Age : 38 Bydlisko : za zrkadlom Nálada : need more coffee!!! Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: So much to say, so little time 13.10.08 21:30 | |
| tak teda, už som sa dostala ku koncu a poviem teda ozaj dojímavé a ja som to tak nejak aj tušila . no slzu som síce nevyronila, lebo tak nejak to na mňa zas nezapôsobilo (som mierne deformovaná-ani neviem z čoho), ale bolo mi Johna ľúto, že ju stratil (zas niekoho, koho miloval)... mno a vidím, že som sa tak nejak mierne sekla, čo sa týka tej transplantácie heh tamto rozuzlenie som teda nečakala. bolo dobré to oceňujem, taký nápad... zabrdnem aj do gramatiky a tak (mne to nejak nedá ). neušlo mi pár klišé vecí (myslím, že to bolo pri tom vyznávaní lásky, alebo tak), pri ktorých som sa musela zhlboka nadýchnuť --> ja takéto veci veľmi nemusím a prídu mi nereálne a trochu smiešne, asi by som sa aj rehotala, keby som sa s tým stretla v skutočnosti (hej som strašná mrcha, som si toho vedomá). potom ma rušili niektoré slová, z ktorých som cítila češtinu, že boli české slová poslovenčené a také slová ako dokým a podobne... ale to je tak baviť sa so študujúcou (čiastočnou) lingvistkou... no ale nápad super , spracovanie super aj nečakané momenty , no a ta jedna časť takže super... | |
| | | SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: So much to say, so little time 13.10.08 21:55 | |
| No tie klišé ma budú asi prenasledovať dlho Tie slovíčka, o ktorých hovoríš, som nepostrehla, ale dobré vedieť, pokúsim sa im nabudúce vyvarovať. Som rada, že sa ti poviedka páčila a diki moc aj za predošlé komenty Naozaj ma to potešilo | |
| | | Detmar Nevinná obeť
Počet príspevkov : 10 Age : 37 Bydlisko : On the Highway to Hell(sinki) Nálada : Back in Black Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: So much to say, so little time 26.10.08 20:55 | |
| Nuz...kde zacat? Trebars na zaciatku. Napr. ti hned na zaciatok poviem, ze tato poviedka sa mi straaaaaasne pacila. Bola neskutocna. Precitala som si ju na Nikino odporucanie a neolutovala som. Fakt je vyborna. Ma vsetko, co ma spravna poviedka mat. Je prijemna, je vtipna, je dramaticka, aj eroticka proste podla mojho skromneho nazoru jej nic nechyba. Paci sa mi, aky ton si zvolila. Myslim, tym to, ako si rozpravala ten pribeh. cele to bolo take zasnene, romanticke. Aj opisy prirody a jazera, chatiek. Celu dobu, co som to citala, som sa musela usmievat. Strasne sa mi paci Johnov vztah s detmi. Predstava maleho Deana a Sammieho ako sa biju o sluchadlo telefonu...waaaaw. To bolo zlate. Tie ich zabo-mysie vojny, ako si to nazvala. Vacsinou som zvyknuta, ked sa povie Sam a Dean predsatvit si Jensena a Jereda. A teraz boli mali a smiesni...Proste kuzelne. Pacili sa mi aj tie vtipne momenty. Napr. tie vtipy o namornikoch su super. Sadlo to tam ako rit na serbel, ked uz to mam tak povedat. No a John....John je John a jednoducho tam sa neda nic viac povedat.Ked si spomenula ten jeho usmev, presne sa mi vybavil pred ocam, ako ten z filme P.S.I love you. Ako hriesny zadok ma dost dorazil a az mi presiel mraz po chrbte ked som si to precitala.JUUUJ, ze hriesny zadok. Ja odpadnem. A paci sa mi aj hlavna hrdinka. Je taka krehka a zranitelna. Nie je to typicke dievca, z ktoreho vyzyvavost len tak srsi. Pekne. No a moje nekonecne ovacie sprevadzaju to, ze si ju nakonic zabila. Parada. Asi som posahana ale mam rada,ked sa poviedky koncia tragicky. Zabit jedneho z hlavnych hrdinov? Vyborne. A tu sa dostavame k hlavnemu bodu dnesneho programu...erotickej scene. Velmi pekne si sa pohrala s touto castou. Naozaj bola vyborna. Krasne opisy, vyborna hra slov. Ziadne vulgarnosti a veci tomu podobne. Ak tam aj boli nejake tie klise(o kt. sa tu uz hovorilo) ja som ich odignorovala a zozrala ti to aj s navyjakom. Nasli sa tam aj nejake chybicky krasy,ale kaslat na to. To sa da lahko napravit a uz sa tu o nich hovorilo. Celkovo hodnotim tuto poviedku ovela viac ako pozitivne. Proste som nadsena a uz neviem ako to povedat. Pozor damyapani..dosli mi slova...to sa mne casto nestava...jezis ja asi neviem napisat kratky koment... moje poklony a este ten Kansas....numero uno | |
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: So much to say, so little time 26.10.08 21:57 | |
| Detmar, ďakujem veľmi pekne za tvoj "krátky" koment Som naozaj potešená, že si si ju prečítala na Nikino odporúčanie a že sa naozaj páčila! Ja som asi v siedmom nebi ja teda....no jednoducho som stále z toho happy ešte raz diki za všetky veci, ktoré si spomenula, bo pri niektorých som sa tak trochu obávala, ako ich kto vezme. Ale nakoniec to dopadlo dobre a to ma naozaj teší | |
| | | Detmar Nevinná obeť
Počet príspevkov : 10 Age : 37 Bydlisko : On the Highway to Hell(sinki) Nálada : Back in Black Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: So much to say, so little time 26.10.08 22:22 | |
| no vies, ked ma nieco naozaj chyti nevie sa mi drzka zavriet...tak preto taky kratucky prispevok...naozaj sa mi tato poviedka pacila, takze nemas preco dakovat. Vzdy poviem len to, co si skutocne myslim, nie len zo slusnosti, a tak si sem tam aj zuby poriadne vybijem...nuz ale co uz...takze este raz, vyborna praca... :flower: | |
| | | ivan2321 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 290 Age : 42 Bydlisko : Sereď Nálada : v pohode Registration date : 16.12.2007
| Predmet: Re: So much to say, so little time 17.12.08 22:27 | |
| | |
| | | Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: So much to say, so little time 15.06.10 11:42 | |
| |
| Predmet: Re: So much to say, so little time 15.06.10 13:49 | |
| | |
| | | Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: So much to say, so little time 15.06.10 13:53 | |
| Tinka to som ja bola v šoku po prečítani tvojej poviedky, všetky detaily krásne opísané len mi bolo lúto Johna ked Keira zomrela a to je najmenej čo môžem spraviť že si ju vytlačím a vždy ked ju budem mať pri sebe tak hrdo si poviem že to napísala mne blízka osoba som ju čítala v práci a musela som si slzy utierať aby si to nikto nevšimol ale proste wow ... you left me speechless |
| | | bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: So much to say, so little time 09.04.12 20:22 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: So much to say, so little time | |
| |
| | | | So much to say, so little time | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |