| 2. SK/CZ SN MEET | |
|
+31lentilka Ettie FeeBee janicag rockflower Kristine Kacena222 Weronička Chrystelle renáta lenkka calla SNlois Zizi Soniq ivan2321 sonca12 Kaja Madlen Lex dion-fortune dzajnisko nikita Samabel Anwiel janka410 Sarinka LenkaX22 Faith Silvia SkreechTina 35 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 05.08.08 23:45 | |
| no pred sviatkami nevim ako ja zatial sice neviem ci vobec pojdem ale mama ma asi pred sviatkami nepusti sak tie zhony...upratovanie, chystanie a tak |
|
| |
nikita Crossroads demon
Počet príspevkov : 313 Age : 38 Bydlisko : za zrkadlom Nálada : need more coffee!!! Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 06.08.08 20:30 | |
| noooo šak jasné ja to úplne chápem. ja som sem tiež hodila len návrh, že či by zas nebolo toto viac vyhovujúce a keď som potom kukla do kalendára, že to ešte aj vychádza na Mikuláša, tak by to bola bomba potom na fotkách v čiapočkách. no len tak keď nie tak nie. ako ja si nájdem čas tak či tak, len doma oznámim idem tam a tam, s tými a tými, vrátim sa vtedy a vtedy a hotovo. lebo keď sú u nás Vianoce také rodinno-zomknuté sviatky a neveľa rodičov vtedy púšťa svoje ratolesti do sveta, tak že či... ale nevadí, len teda neviem koľkí sa potom zhodneme a dohodneme a prídeme... plus, či sa zoženie chata na JEDNU noc v Tatrách (Nízkych či Vysokých) | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 12.08.08 21:06 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| |
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 12.08.08 22:16 | |
| Ani mi nemluv, \sarinka... zatraceně rychle to utíká...ale co naděláme. Já jsem si taky říkala, že svátky by byly dost problém. A ještě jedno letní???? O tom nic nevím? | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| |
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| |
| |
Anonymný Anonymný
| |
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 12.08.08 23:51 | |
| no tak teda fakt dufam, ze sa vsetko podhaduje a doladi, lebo ma trsne,ked nebude. bodaj by sa nasiel aspon jediny termin,kedy by to vyhovovalo fakt vsetkym | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 13.08.08 6:24 | |
| Neviem, či som dobre pochopila, padol tu termín na víkend 06-07.12.? Lebo teraz nad tým uvažujem, nie je to také chaotické, ako tesne pred alebo po Vianociach, že toho Miukuláša teoreticky oslavujú len tí najmenší a aj ten zhon s darčekmi len ledva začína a tak. Síce neviem, ako to bude so školu pre tých, čo majú denné štúdium a ak bude nejaká skúška u niekoho.... Pripomienka, že bude problém s chatou, no to je pravda, ale už som zaúkolovala babku, čo má už či horné alebo dolné Tarty prelozené a povedala, že možno pozná niekoho, komu by nerobilo problém na dva dni ubytovať nejakú skupinku cca 20-30 ľudí. Zároveň by som sa pozrela na tie cestovky, čo mi odporúčala a nejakou náhodou som sa dostala k firme, ktorá prenajíma busy na nejaké výlety a tá cena sa zdá celkom prijateľná, nie ako jedna firma, čo si za necelé 3 hodiny vypýtala 5000-.Sk Teda, už sa mi rodia nápady na darčeky a zase nejaké prkotinky pre vás | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 13.08.08 12:19 | |
| | |
|
| |
nikita Crossroads demon
Počet príspevkov : 313 Age : 38 Bydlisko : za zrkadlom Nálada : need more coffee!!! Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 13.08.08 22:31 | |
| no hej Tini ten mikulášsky termín som navrhla ja, že či by to nebolo dobré, tak si správne pochopila... tak ja len toľko ako u mňa by to asi nebol problém ešte si checknem rozpis semestra na nete a veľa hodín zo spoločného základu v škole už mať nebudem a s ostatnými profakmi by sa dalo dohodnúť... inak ak si ja rezervujem nejaký termín, tak doň nikoho nepustím xi | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| |
| |
Kacena222 Žltočočko
Počet príspevkov : 608 Bydlisko : xyz Registration date : 19.04.2008
| |
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 16.08.08 17:07 | |
| Kacena nie si sama,lebo ja som tiez uplne stratena v tolkych prispevok a tolkych navrhoch ... takze hovorite,ze vikend,ked bude Mikulas?? to by bolo super,to by som asi aj mohla to je lepsi napad ako pred vianocami | |
|
| |
rockflower Nevinná obeť
Počet príspevkov : 21 Age : 33 Bydlisko : Košice Nálada : mierne destruktivna, napoly kreativna, zcasti pozitivna a dalsia ina ...ivna:) Registration date : 31.07.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 17.08.08 22:54 | |
| cawky vsetci.. ja sa len chcem opytat, ci sa mozu na ten meet pridat aj taky trapery ako napriklad, no newiem .. taky ako ja, ...lebo ak ze by som mohla, tak by bola supa a ak sa mozem vyjadrit, tak ja osobne zatial na Vianoce nic nemam, ale ten datum okolo toho Mikulasa sa mi zda celkom fajn. Ak by sa slo nejak piatok poobede, tak si myslim, ze velky problem (aspon) s ludmi, ktori maju denne studium ako napr. stredne skoly a pod. by nemal byt. Normalne skola konci do tej tretej, to len taka salena jako sme my nie:D.. ale teraz vazne. Tento datum sa mi celkom pozdava. To by sa podla mna dalo zrealizovat. Len dufam, ze ak to bude, nebude to stat velmi vela. Lebo rodicia dostanu infarkt uz len z toho, ze budem chciet ist, nechcela by som im privodit dalsi oznamenim ceny Tak, snad sa to nejak zorganizuje, lebo by to mohlo byt zaujimave | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 17.08.08 23:10 | |
| | |
|
| |
Kacena222 Žltočočko
Počet príspevkov : 608 Bydlisko : xyz Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 18.08.08 13:07 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| |
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 18.08.08 14:46 | |
| mne rodicia robia dost velke problemy... o tatrach nechcu ani pocut..ale hadam ich nejako ukecam... Dion ja to nemam daleko od Bystrice tak tam by ma skôr pustili...ja som za...ak nevydu Tatry... inak vitaj medzi nami Rockflower | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 18.08.08 18:16 | |
| no ja veru tiez neviem, ako to bude cele ...ale tak datum mi zatial vyhovuje,no uvidime,ci este nezasibe niekomu v robote,alebo doma,alebo tak... ja len dufam,ze nie ..noo a inak Rockflower vitaj medzi nami | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 18.08.08 18:23 | |
| Žeby sme to urobili tak srandovne, že 1. meet bolo v BA a 2. meet bude v BB No je to dobrý nápad, bo ešte uvidíme, ako sa budú dať tie chaty v Tatrách :shame: Síce už pomaly namotávam nových kamarátov zo stavby, čo tam chodia na služobky, či by nevedeli o niečom, zatiaľ ale nevedia, takže Dionka kuknem sa aj na tie Donovali Samozrejme vítam tu nového člena a pokiaľ viem, o žiadnych obmedzeniach zo strany fóra nie sú, len také elementy ako fotrovci, to už je niekedy problém | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 18.08.08 19:31 | |
| bože ja som zabudla, vitaj rockflower som ja ale ťapa, ale neuvítať ťa medzi nami hneď si idem nafackať. inak sa ničoho neboj, my tu tiež nie sme práve normálny a myslím, že ťa na meete radi uvidíme tina: no to vieš, ja sa bojím, že by ma naši do tatier samú nepustili a toto je takú pol hodinku od BB a je to dosť veľké a pekné stredisko. a ak nebude sneh, tak je možné, že budú aj umelo zasnežovať. navyše je tam hneď chata, kde môžu sedieť nelyžiari a je to také prehliadné stredisko, nie príliš veľké, ale ani príliš malé, tiež je tam niekoľko vlekov, takže si môžte vybrať svah podľa vaších schopnosti, len je to tam dosť drahé ale tak zase nemyslím, že drahšie ako v tatrách. ale tak bol to len návrh no | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 18.08.08 21:28 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| |
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET | |
| |
|
| |
| 2. SK/CZ SN MEET | |
|