| Watchmen | |
|
+16Fazulina dion-fortune Hiro666 lentilka CrazyD janka410 Kristine Samabel Soniq Faith Zizi Sarinka lenkka SkreechTina Anwiel Chrystelle 20 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| |
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Watchmen 25.01.09 21:44 | |
| | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Watchmen 06.02.09 22:02 | |
| - kód:
-
http://watchmenmovie.warnerbros.com/ Ofiko stránky se změnily, ke každý postavě tam je nějaký to video. U Comedianta nic nového, ale stejně se mi teď ty stránky líbí víc. | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: Watchmen 08.02.09 1:18 | |
| zizi vďaka za foto sú super Anwiel vďaka za info tá predtým mi nešla tak ľahko otvoriť a táto bola v pohode a aj sa mi tiež viacej páči | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Watchmen 08.02.09 18:27 | |
| Díky za odkazy. Já už se tak těším, až tenhle film uvidím. Nejenom, že se nemůžu dočkat, až uvidím drsného Jefferyho, ale celkově mě zajímá, jak se jim ten komiks podařilo zpracovat filmově. | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: Watchmen 20.02.09 14:38 | |
| WATCHMEN MOVIE: CG tech w/Zack Snyder, Des Jardin (BB Video) - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=toi6HUTfzIc&feature=dir veľa som z toho nerozumela ale bolo tam pár ukážok čo som ešte nevidela už aby bol v kine | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Watchmen 27.02.09 10:52 | |
| Ľudkovia, ja sa neskutočne teším na tento film samozrejme aj kvôli JDm, ale aj kvôli celému príbehu, to spracovanie, dôraz na detaily a tie postavy, sledovať až do konca, že kto to sakra toho nášho Comedianta zabil (ja to už viem, kto je vrahom, kiš kiš bébé ), no proste, pls, povedzte mi, kto na to z okolia BA ide? Neurobili by sme si spoločné watchovanie Watchmena? Už som to inak nevydržala a doslova nechutne obťažovala každých 5 min. jedného majstra na stavbe, čo by vedel film zohnať skôr, ako to bude v kine, takže len útrpne čakám, kedy mi oznámi, že to má ale tá ponuka na kino platí, tak píšte, kto by šiel? Anwiel: Tak ma to mrzí, že sme tak ďaleko od seba som si filmík chcela pozrieť aj s tebou v kine | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Watchmen 27.02.09 20:40 | |
| Dneska sem stála na zastávce, hnusně unavená a znuděná, že musim na nákup a když přijela tramvja, tak kdo tam na mě kouká... No, to by nikdo neuhád!!!!! Comedian se tam na mě šklebil z boku tramvaje!!!!! Začala sem se usmívat a všichni na mě čuměli jak na debila, ale vážně, úžasně mi to vylepšilo den!!!! Tina: taky bych tam nejradši byla s tebou!!!! Ty a watchmen, to by bylo EDIT: koukali ste se už na tyhle videa?? Já bych na tý premiéře chtěla být... - kód:
-
http://jeffreydeanmorganfans.com/Pages/watchmen_interviews.html | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Watchmen 04.03.09 20:28 | |
| Ja smutne hlásim, že ja nebudem na premiére Ono z jednej strany je to aj dobre, že nie, bo predsa len, v jednom kine kopec ľudí a žiadne to súkromie nad tým, ako sa bude človek rozplývať nad filmom, ale zase na tej druhej strane som chcela zažiť tú atmosféru a vzrušenie z nového filmíku na tom mega plátne Takže tak, rada by som bola, aby mal Watchmen najvyššiu sledovanosť, prajem mu to, bo to je pecka. Anwiel: Už teraz ti závidím a len ti poradím, priprav si nervy, bo keď zistíš, kto z tých Watchmenov zabil Comedianta, budeš mať chuť vraždiť ešte viac už aj kvôli tomu, že prečo musel teda Comediant zomrieť | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Watchmen 04.03.09 21:05 | |
| tak ja som sa akurát pustila do sťahovania tých videí, som zvedavá jeff vyzerá dobre v poslednej dobe čím ďalej tým lepšie watchman... hm na to by som šla, ale s kým u mňa v okolí sa určite nikto nenájde asi si to budem musieť iba stiahnuť... neviem... | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: Watchmen 05.03.09 19:18 | |
| Takže, tohle sou žvásty, co sem si zasala po filmu, něco z toho vynecham, abych neprozradila moc... - Spoiler:
Pravda, kdybych nevěděla, že Comedian ve filmu zemře, tak bych to kino asi rozmlátila!!! Vážně, proč zrovna Jeff musí hrát lidi, co ve filmu/seriálu umřou!!?? Takže byla jsem připravena na to, že příběh začíná tim, že Comedian umře, což se dá snadno poznat i z traileru... Hned ze začátku jsem byla ráda, když se tam objevil Jeff... Koho by to taky nepotěšilo, že, hnedka první tvář filmu patří je mu!!! Ale pak sem se skoro až lekla!!! Maskéři si na něm pěkně vyhráli!!! Udělat z chlapa jako je on 70 letýho dědulu!!! No wou, vážně bych věřila, že mu těch 70 je, ale stále byl opravdu moc sexy!!! Ale když tam vběhul ten maník a začali se prát!!! Jak ten si tam s Comediantem pohazoval a přitom bylo vidět, že Comedian má síly opravdu dost. A pak ho jednoduše hodil z okna. Celou tu bodu sem měla hroznou chuť křičet proč zrovna on musí zase umřít!!! Comedian byl opravdu nejlepší postava celýho příběhu a tak by to bylo i kdyby ho hrál někdo jiný (pokud by ho zahrál dobře). Až na 2 situace (o těch už tu byla řeč... znásilnění a vražda těhotné). Určitě to je nejsilnější postava příběhu ať si každej řiká co chce!!! Bylo na něm vážně skvěle vidět, jak si hrozně užívá střelbu do lidí a jejich upalování. Další postava, kterou jsem si zamilovala byl Rorschach!!! On je vlastně taky totální psychopat, proto se mi tak moc líbí a ta jeho maska!!! Skvělá!!! Hlavně se mi líbilo, že se nechtěl schovávat a předstírat, že ani neví, kdo to sou Watchmeni. Rorschach se taky jako snad jediný pustil do vyšetřování smrti Comediana. Ty osotatní postavy... Sůva byl dobrej, toho jsem měla celkem ráda. Pak Přízraky... Jak I. tak II. byly strašný!!! Jako zahraný to bylo skvěle, to se nedá upřít, ale jako postava byly obě dámi hrozný!!! No, první Přízrak byla aspoň opravdu hezká, tak se mohla chovat tak, jak se chovala... No a pak dokrot Manhattan. Ta jeho modrá barva mi po chvilce lezla na mozek, bylo to vcelku nepříjemný na oči, ale dalo se to vydržet. Ale jinak bych tam tuhle postavu klidně dala na začátku a pak na konci a nijak by mi tam nechyběla. Co taky s všemocnym "člověkem", kterej nemá emoce?? Teda on je má, ale nijak je nadává najevo, až na jednu situaci. Ale líbilo se mi, že ho dali tak jak je v komiksu, takže tam většinu času byl opravdu nahý!!! Ale je tam postava, která mě (ksyž to řeknu upřímně) srala od začátku až dokonce a to byl Adrian, pak dokonalí!!! Furt všem opakoval, že on je nejchytřejší člověk na světě a že na něj nikdo nemá!!! Ani se nedivim, že ho Comedian neměl rád!!! Jééé, jak já sem si celej film přála, aby chcípnul!!!!
A pro ty, co nejchtěji vědět děj dopředu řeknu prostě a jednoduše, jr to úžasnej film a stojí za to se na něj kouknout!!!! A ještě bych chtěla dodat, že tam Jeff brečel!!! Některé ( třaba mě) tato drobnost velmi potěší!!! | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Watchmen 05.03.09 22:14 | |
| | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: Watchmen 05.03.09 22:17 | |
| Taky doufam, že to bude co nejdřív, protože to prostě musim vidět znovu!!! A tolik peněz, abych na to šla znovu v nejblžších dnech vážně nemam!!!! SPEEDPAINTING WATCHMEN - THE COMEDIAN by Roberfunk - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=XvgOC3Doa5o WTF?? | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Watchmen 05.03.09 22:27 | |
| anwiel: to video, je že omg. fakt má talent ten, kto to robil. som len zírala, že omfg! | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: Watchmen 06.03.09 19:06 | |
| Anwiel: Musím pochváliť tvoju recenziu, lebo presne ako by si mi z duše hovorila. Rosarsch je tiež postava, na ktorú sa neskutočne teším, tie jeho myšlienky a čierny humor, ktorý má, no je to badass, ale sakra dobrý ako Comediant. A Adrian je najsamväčší hajzel zo všetkých tam Kill him!!!!! už len ten jeho face mi spôsoboval vražedné myšlienky | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: Watchmen 06.03.09 21:33 | |
| | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: Watchmen 21.03.09 9:55 | |
| Doufam, že mi odpustíte dva příspěvky za sebou... Jako malou omluvu tu mam první část Watchmena - kód:
-
http://www.megaupload.com/?d=O4JYIR0T Později přidam další. Je to nahrávaný v kině a kvalita tomu odpovídá, ale snad to nebude zas tak špatný, ještě sem neměla čas se podávat na celý záznam. Kdyby byl nějaký problém, tak mi dejte hned vědět!!! EDIT: druhá část - kód:
-
http://www.megaupload.com/?d=4CQO4M5K Teď bych potřebovala pomoc.... nemůže ty dvě videa někdo spojit?? Já nemam žádný program | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Watchmen 23.03.09 18:55 | |
| Anwiel vďaka za upload už som si to pekne stiahla Čo sa týka toho programu, tak ja som si stiahla tento - kód:
-
http://www.doeasier.org/joiner/ a spojil mi to za pár minút. Jednoducho tam pridáš oba súbory, zvolíš ako to chceš uložiť a dáš join a zvládol to aj bez registrácie | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: Watchmen 23.03.09 19:06 | |
| Zizi: Díky moc, jsi zlatíčko!!! Hnedka to spojim a hodim to na net spojený... | |
|
| |
Fazulina Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 183 Age : 49 Registration date : 31.05.2008
| Predmet: Re: Watchmen 24.03.09 9:28 | |
| Byla jsem na tom v kině a hrozně jsem se těšila. Bylo to pro mě velké zklamání. Je to 2,5 hodinová nuda. Dokonce jsem opravdu snad poprvé v životě přemýšlela, že z kina odejdu, protože jsem tam málem usnula. Jeffrey se tam objevuje sporadicky, a ještě jeho postava není zase až tak moc dobrá, nicméně kvůli tomu jsem tam nešla. Čekala jsem dobrou zábavu a vše, co jsem dostala, byl nudný děj a modrý penis, který se neustále producíroval po plátně sem a tam:-))).
Na tom filmu je nejlepší hudba a skvělé vizuální propracování, takže doporučuju si na to do zajít do kina, pokud po tom toužíte, ve špatné kvalitě na monitoru to bude stát za úplné houby. | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Watchmen 24.03.09 9:43 | |
| Fazulina tak pre toto nerada chodím do kina. doma môzem aspon vypnút telku ked ma film nebaví a nevyhodím zbytočne peniaze na lístok ja som si ten film stiahla a tiez som sa tešila ze si ho pozriem ale nakoniec som to neurobila. lebo ked som si ho len tak zbezne pretočila vôbec na mna nezapôsobil a fakt je príliš dlhí. akoze Jeff je Jeff a ten je tam úzasný ale asi to nebudem celé pozerat ani kôli nemu. jeho scény stačia aj tak nemám šajnu o čo tam ide | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Watchmen 05.04.09 14:17 | |
| | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Watchmen 05.04.09 15:11 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Watchmen 05.04.09 15:20 | |
| Šmankote ...tak tyhle fotky..já z nich nemůžu Jeff je na nich fakt super Nejvíc se mě teda líbí na té fotce v druhé řadě vpravo a třeba ta fotka první ve druhé řadě...to je perfektní,jak si tam tak v klídku sedí, rozesmátej janicag moc děkuju za tyhle fotečky já už ten film chci vážně vidět | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Watchmen | |
| |
|
| |
| Watchmen | |
|