|
| Watchmen | |
|
+16Fazulina dion-fortune Hiro666 lentilka CrazyD janka410 Kristine Samabel Soniq Faith Zizi Sarinka lenkka SkreechTina Anwiel Chrystelle 20 posters | |
Autor | Správa |
---|
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Watchmen 27.07.08 16:20 | |
| | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| | | | lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Watchmen 27.07.08 22:49 | |
| | |
| | | SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Watchmen 28.07.08 3:15 | |
| Keď som pozerala movie fotos z miest, kde natáčajú, bude tam aj scéna s JFKenedym, aj jeho smrť, plus sa mi zdá, že prikrášlili scénu o Čašníčkinej mame, nahrali niečo o nej naviac No uvidíme, ako to vše zoberie režisér, lebo Komediant vyznieva v tejto prvej polovici ako naozaj bezcitný človek. Musím sa však priznať, že Maska a Komediant sú moje obľúbené postavy zo všetkých Minutemanov Čo vás čaká a neminie v druhej časti komixu? Odpovede na otázky: -Kto zabil Komedianta? -Čo všetko vedel, že musel zomrieť? -Čo sa ešte stane s ľuďmi žijúcich v NY? | |
| | | Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Watchmen 28.07.08 3:19 | |
| No, já když pominu to, že Comedianta hraje Jeff, tak i přes to je to moje nej postava (teda podle toho, co sem o nich četla). Já mam vždycky rači ty co sou jiný než ty ostatní a to platí hlavně o superhrdinech.
Kdo ho zabil?? To je jednoduchý!!! HAJZL!!!! Nebejt jeho, tak Jeff ve filmu zase neumře. | |
| | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| | | | SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Watchmen 13.08.08 7:21 | |
| Ďalšie fotos!!!!!!!!!! Je to z časáku Empire a samozrejme, že Comedian je tam v celej svojej kráse a v inom prevedení, sa teším jak blázen Samozrejme, že na aj iné fotos sú tam Presnejšie na tejto stránke, v článku Empire Movie Photos - kód:
-
http://www.watchmencomicmovie.com/watchmen-movie-photos.php V článku nad ním je zmienka o Soviných vynálezoch a tak No do kelu, to mi pripomeulo, že sem ešte nehodila druhú polovicu príbehu No idem to hneď napraviť a skúsim splašiť aj nejaké fotos k príbehu, alebo nebude vadiť, že to bude len text? Bo v tomto compe mi nejde žiaden program s obrázkami, ale aspoň spomeniem momenty, ktoré sa k danej časti z traileru hodia, oki? | |
| | | Anwiel Winchester
| Predmet: Re: Watchmen 13.08.08 11:27 | |
| | |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Watchmen 13.08.08 11:56 | |
| Tomu Jefferymu to tady tak sekne. ...díky za scany ... teda na ten film se vážně těším ... trailer jsem ukazovala i tátovi a taky ho to zaujalo. | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Watchmen 13.08.08 17:00 | |
| To len mne sa na tej fotke pri tej americkej vlajke zdá akýsi pochudnutý do tváre... Možno je to tým osvetlením alebo tak, ale ozaj mi pridá tam do tváre chudučký... | |
| | | Anwiel Winchester
| Predmet: Re: Watchmen 13.08.08 18:29 | |
| To bude určitě jenom světlem. | |
| Predmet: Re: Watchmen 14.08.08 11:02 | |
| Možno to tak musel nejako urobiť, aby mal akoby hranatejšiu tvár, ako má v komixe ten Comedian | |
| Predmet: Re: Watchmen 01.09.08 14:59 | |
| Tak táto foto je božská - kód:
-
http://jeffreydeanmorganfans.com/Gallery/watchmen/comedian_poster.jpg To je niečo tak neuveriteľné ešte nikdy v živote som netušila, že budem žrať chlapa v kostýme. Vždy som neveriacky krútila hlavou nad tým, prečo sú chlapy tak na vetvy z Catwoman, keď sa hodí do toho svojho obtiahnutého koženého oblečka, no teraz už plne rozumiem | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Watchmen 01.09.08 15:10 | |
| | |
| | | Anwiel Winchester
| Predmet: Re: Watchmen 01.09.08 15:15 | |
| | |
| | | lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Watchmen 01.09.08 16:10 | |
| | |
| Predmet: Re: Watchmen 01.09.08 16:26 | |
| | |
| | | Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Watchmen 01.09.08 16:30 | |
| | |
| | | janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Watchmen 02.09.08 17:22 | |
| | |
| | | Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Watchmen 02.09.08 20:10 | |
| | |
| | | lenkka Winchester
| Predmet: Re: Watchmen 02.09.08 22:45 | |
| | |
| Predmet: Re: Watchmen 14.09.08 16:59 | |
| Dneska som sa trochu prehrabovala poznámkami a už čoskoro sem hodím pokračovania príbehu Watchmen aj s obrázkami Zatiaľ na začiatok, na tejto stránke, odkiaľ som už foto o Jeffovi dávala, si pozrite aj ostatné plagátiky ostatných hrdinov, tie citáty pri nich sú naozaj trefné a detailistom neunikne jedna vec, ktorá je na všetkých plagátoch rovnaká. Kto uhádne, čo to je? - kód:
-
http://www.watchmencomicmovie.com/watchmen-movie-posters.php Potom by som sem rada hodila scany z Empire, kde si môžete čo to prečítať o tomto filme (vlastne dosť infošiek je tam, páči sa mi na začiatku to ich opisovanie tých hrdinov, len ma štve, že tam na začiatku nespomenuli aj Komedianta, veď okolo neho sa to točí!!!! ) Ale dalo by sa mierne povedať, že slintám blahom, perfektné obrázky použili v tom časáku: - citácia :
- http://jeffreydeanmorganfans.com/Articles/empire_092008/empire_magazine.html
Na tomto videjku, ktoré je teda o robení filmu Watchmen, je Jeff v čase 1:32 a 3:12. Ja ký ksichtík hodil, ja z neho nemôžem - kód:
-
http://www.watchmencomicmovie.com/040608-watchmen-movie-video-journal.php Lenže všetok sranda končí v tomto videu: - kód:
-
http://www.watchmencomicmovie.com/090908-watchmen-fox-wb-movie-rights-lawsuit.php Ak nebude v kinách film s Jeffom, asi budem kilovať | |
| | | Anwiel Winchester
| Predmet: Re: Watchmen 14.09.08 17:34 | |
| | |
| Predmet: Re: Watchmen 19.09.08 0:43 | |
| Na začiatok by som sem hodila obrázok, aby ste sa vedeli orientovať potom v texte s postavami: a videjko, aby ste vedeli, že kto všetko to v tom trailery hrá: - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=U-1C4VIpTqQ&NR=1 (len škoda, že tam má Jeff skoro doslova len "štek" ) Postavy a veci, ktoré sa v príbehu vyskytnú: Minuteman - skupinka samozvaných hrdinov, alebo tých, ktorí sa chceli stať hrdinmi, každý so svojimi úchylkami Keenov zákon - vydaný prezidentom Keenom, zakázal Minuteman-ov a všetky aktivity s nimi spojené, zároveň od zamaskovaných žiadal odmaskovanie (iba pár ľudí z Minuteman podstúpilo toto odhalenie) Mason - Stará Sova, on bol vlastne prvý, kto pod touto maskou pobehoval, Daniel, Sova, je jeho kamarát a Mason sám povolil, aby Daniel pokračoval v nosení jeho prezývky z Minuteman-ov Dvaja vyšetrovatelia - presne tí istí, čo zatýkali Masku Trafikant + chlapec čo číta komix o pirátoch - tiež už poznáme Pán Shea - autor komixu o pirátoch Gazete - presnejšie vydavateľstvo novín, kde pracuje šéfredaktor a jeho pomocník Vazoun + kumpáni - je to boss medzi väzňami vo väznici, kde je aj Maska Part 7 – Bratom drakovSme v dome Sovy, kde býva aj Čašníčka. Našla tajný úkryt, kde má Sova kostým a svoje špeciálne vecičky a nástroje, ktoré sám vyrobil. Čašníčka všetko zvedavo okukáva a nasadá si do lode, kde na prístrojovej doske hľadá niečo ako zapaľovač. Samozrejme miesto toho spustí plameňomet a skoro podpáli celý úkryt. Medzitým Sova v kuchyni uvažuje nad slovami Masky a tým, či by bolo možné, že by sa niekto zameral priamo na Minuteman-ov. Keď začuje rachot, vbehne za Čašníčkou a pomôže jej uhasiť plamene s poznámkou, že v lodi sa nefajčí. Keď je všetko už v pohode, sprevádza ju celou miestnosťou a spoznávame tak trochu Sovin život, keď bol Minuteman. Je však strohý a na niektoré Čašníčkine otázky ani neodpovedá. Obaja potom vyšli do obývačky, kde bola zapnutá TV s večernými správami. Tie hlásili o zatknutí Masky, o pokračovaní bojov v Afganistane, o únosoch rôznych umelcov a vedcov a potom to skočí na reklamu o Krasoňovi, ktorý propaguje nejaký nový výrobok. Popritom chytí Čašníčku sexuálny harašment a vrhne sa na Sovu, ale nakoniec nič z toho nie je. O pár hodín neskôr sa Sova po čudnom sne vyberie do svojej tajnej miestnosti kde rozmýšľa nad tým, kde je asi chyba (myslené celkovo vo všetkom, nie len v tom, že prečo sa nemohol vyspať s Čašníčkou, pričom ho priťahuje). Príde za ním Čašníčka a ukecá ho na menšiu vychádzku v kostýmoch. Lenže keď už sú v lodi v mestskom vzduchu, všimnú si, že horí jeden dom, kde na streche zostali uväznení ľudia. Rozhodnú sa ich zachrániť, aj keď sú si vedomí, že tým porušujú Keenov zákon. Keď ich zachránia, pochytí harašment Sovu a Čašníčka je len rada. Na konci vedú milý rozhovor: Č: Čo budeme robiť ďalej? S: Premýšľal som a usúdil som, že máme určité záväzky voči nášmu bratstvu...Myslím, že by sme mali vyslobodiť Masku. Č: Čoooo?!?Scény v trailery: Hlavne tie, kde zoskakuje Čašníčka v doprovode kusov dreva na zem a za jej chrbtom horia plamene, plus aj ten minizáber, čo Sovina loď odlieta zo strechy toho horiaceho baráku Part 8 – Starí duchoviaV meste je Halloveenska noc a decká v NY chodia po domoch na koledy. Mason telefonuje s Čašníčkinou mamou a spomínajú na staré časy, plus sa navzájom podpichujú. Presúvame sa k trafikantovi a chalanovi, čo zase číta nový diel komixu o pirátoch. Do novín sa už dostala správa, že maskovaní hrdinovia znova zachraňujú ľudí a ako po nich už polícia pátra. Ocitáme sa v tajnej miestnosti u Sovy, kde spolu s Čašníčkou študujú plány z väznice. V tomto rýchlom preskakovaní sa objaví väzenie, presnejšie samotka, kde je Maska. Príde za ním Vazoun aj s kumpánmi a doberajú si ho tým štýlom, že čo všetko mu urobia, ak sa im dostane do rúk. Všetci sú totiž naštvaný na neho za tú bitku s jedným väzňom, ktorý zomiera a chystá sa vzbura, kde chcú ovládnuť väznicu a podať si „spravodlivo“ Masku. Maska ale nehne ani brvou a zvysoka kašle na tie jeho kecy. Znova sme u Sovy, ale tentokrát v kuchyni, kde sa rozpráva s jedným z tých dvoch vyšetrovateľov. Je jasné, že ho upodozrieva, ale nehovorí to nahlas, tak ho Sova slušne vypoklonkoval preč z domu. Len čo zatvorí dvere, objaví sa čerstvo osprchovaná Čašníčka a spolu sa zhodnú na tom, že Masku treba okamžite dostať von z väzenia. Sme na novom prostredí, vo vydavateľstve novín Gazete, kde sa práve pracuje na článku o zmiznutých vedcoch a umelcov, medzi ktorými patrí aj autor toho komixu o pirátoch. Hneď len čo sa otočí stránka reálneho komixu, vidíme pána Shea v pohodičke na nejakom ostrove, ako pozoruje čerstvo vylovenú krakaticu. Skočíme k Masonovi, ktorý vyrezáva tekvicu a sleduje čerstvé správy, že vo väznici vypukla vzbura a už je aj pár mŕtvych dozorcov. Sme pri trafikantovi, ktorý sa rozpráva s podivnou skupinkou ľudí, no jednoducho sú to grázli, ale zatiaľ slušní. Jeden z nich sa však naštve kvôli tomu, že všetko je to kvôli Maske a celkovo, že Minutemani sa vraj znova chcú dostať k moci a podobné kecy, keď mu v tom momente napadne, že pozná jedného takéhoto hrdinu a nahucká ostatných, aby si to išli s ním hneď a zaraz vybaviť. Čiernou iróniou je, že to bol iný Sova, ale to oni nevedia. Medzitým vo väznici sa snažia dostať k Maske, ale po tom, čo zabil Vazounových kumpánov pomocou uteráku a dostáva sa von z cely, všetky od neho ustúpia a hlavne Vazoun uteká na WC. Maska sa za ním vyberie, ale zastavia ho Sova s Čašníčkou, ktorý ho súria, aby išiel na loď. On však so slovami: „Ospravedlňte ma, musím ísť na záchod", od nich odchádza a po chvíli, keď vyjde z WC von, tiahne sa za ním veľká kaluž krvi. Všetci traja nabehnú do lode a odlietajú preč. V dome Sovy čaká na všetkých menšie prekvapenie v podobe Dr. Modrého, ktorý bez zbytočných rečí sa teleportuje s Čašníčkou preč. Sova je týmto zvratom mierne zdrvený, ale Maska ho súri, aby vypadli, lebo policajti v doprovode SWAT-ky chcú vtrhnúť do Sovinho bytu. To sa im aj podarí, ale byt je už prázdny. V poslednej časti sa vraciame ku grázlom, ktorí si to namierili rovno k Masonovi, ktorý v domnienke, že sú to koledníci, im otvorí dvere a grázli ho zabijú, plus mu zabijú aj psa. Keď sa niekto z tých grázlov spamätá a dostane strach, lebo zabili človeka, zdrhnú odtiaľ a po ceste sa zrazia s deckami, ktoré chodia po domoch koledovať. Keď prídu k Masonovi, čaká ich miesto cukríkov len samá krv. Scény v trailery: Záber Sovy v súboji s väzňami Part 9 – Tma obyčajného bytiaZačínajúca scéna je na Marse, kde sa teleportovali Dr. Modrý a Čašníčka. Zavedie ju do svojho paláca, ktorý sa podobá akoby mechanizmu hodiniek. Rozpráva o tom, čo sa všetko stane, ale zastane v bode, kedy povie, že nemôže vidieť budúcnosť, lebo ho niečo brzdí, ruší. Čašníčka ho chce zatiaľ nahovoriť, aby sa vrátil na Zem a pomohol zabrániť hroziacemu šialenstvu. V tejto časti sa dostávame k jej spomienkam, lebo rozhovor sa uberá smerom, či sa oplatí ľudský život zachraňovať a pod veci. 1. spomienka je z detstva, kedy sa je podarilo rozbiť sklenenú guľu a ako zistila, že je v nej len voda. 2. spomienka je jej puberta, kde po vzoru matky trénovala, aby bola aj z nej taká superhrdinka ako je mama. V 3. spomienke figuruje aj Komediant. Keď boli na jednom zasadnutí, kde ich Komediant poslal všetkých do péčka, vyšla za ním von a začala s ním flirtovať. Komediant si však od nej udržiaval odstup (zdá sa, že tušil, že je jeho dcéra) V tom tam na nich vyletela Čašníčkina mama a vynadala Komediantovi do zvhlíkov. Čo je zaujímavé, že Komedianta jej slová mrzeli a ranili ho. Vtedy ešte Čašníčka nevedela o tej historke medzi ním a jej mamou. Nakoniec sa jej s tým mama sama priznala ešte v ten večer. Dr. Modrý hovorí o tom, že je pre neho zaujímavejšie študovať atómy na Marse ako ľudí na Zemi a zachraňovať ich, lebo sú nedokonalí a pod veci. Dostávame sa k 4. spomienke našej Čašníčky, kde bola na jednom večierku, bola o niečo staršia a neskutočne opitá. Stretla tam Komedianta, ale ako Eda Blake-a a urobila mu tam scénu a nakoniec ho poliala šampusom. Komediant je zdrvený ešte viac. Na základe týchto spomienok Čašníčka povie, že je to naozaj zbytočné, zachraňovať ľudskú rasu, ktorá si nič neváži a robí len chyby. (Naráža tým hlavne na seba a svoj život) V tom Dr. Modrý hovorí, že to tak nie je a naštvaná Čašníčka, ktorá už nechápe, o čo Dr. Modrému ide, tresne voňavku z kabelky do jednej zo stien a celý palác sa začne rútiť. V tomto amoku pochopí niektoré súvislosti a dôjde jej, že je Komediantova dcéra. Celá zdrvená sa rozplače a potom Dr. Modrý povie, že jej pomôže zachrániť ľudí na Zemi. Koniec príbehu je pohľad z diaľky na Mars, na ktorom sú vytvorené dva krátery ako oči a potom v prachu je taká čiara ako úsmev. Jasný znak Komedianta Táto časť je pekne rozobraná rozhovoru medzi Dr. Modrým a Čašníčku, porovnávajú sa tam logické vysvetlenia so spomienkami na jej život a je pekné sledovať, ako všetko začne živote Čašníčky do seba zapadať. K tomuto patrí scéna z traileru na úplnom konci, kde sa z piesku vynorí tá podivná obludáreň, čo je vlastne ten "palác" Dr. Modrého | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| | | | Sponsored content
| Predmet: Re: Watchmen | |
| |
| | | | Watchmen | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |