| Dôvod, pre ktorý som ešte stále tu | |
|
+17renáta Samabel Madlen Ewis sonca12 Kacena222 Soniq Zizi Chrystelle lenkka calla ivan2321 SkreechTina Faith nikita wiktoriano dion-fortune 21 posters |
|
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Dôvod, pre ktorý som ešte stále tu 30.07.08 23:19 | |
| Viem, že som sľúbila iné poviedky skôr, ale dnes som mala veľké bolesti z toho trhania zubov a nezmohla sa na nič iné, len ležanie v posteli a sledovanie sn. dala som si menší maratónik tretej serky a ako som dopozerala no rest for the wicked, čo bolo len zhruba pred dvoma hodinami, tak ma niečo napadlo a proste som to zo seba musela dostať von. takže toto je taký menší pokus o vyjadrenie samových pocitoch týždeň po deanovej smrti. je to trochu iný štýl, na aký ste u mňa zvyknutý, ale snáď sa vám to aj tak bude páčiť.
UPOZORNENIE: pokiaľ trpíte depresiami, radšej to nečítajte. i keď....
Dôvod, pre ktorý som ešte stále tu
Týždeň. 7 dní. 168 hodín. 10080 minút. 604800 sekúnd. Presne toľko času uplynulo odkedy som poslednýkrát videl tvoj úsmev, počul tvoj hlas, cítil teplo tvojho objatia. Presne toľko času uplynulo odkedy sa tvoja hruď dvíhala pri rytmickom dýchaní, odkedy tvoje srdce divoko bilo, odkedy som v tvojich očiach mohol zazrieť svetlo. Len tak dlho si preč. Len tak dlho som ja na tomto svete sám...
Nedokážem myslieť na nič iné len na tvoj prázdny pohľad, tvoju chladnú pokožku a bledú tvár. Na ticho, ktoré nastalo. Na to, ako všetko odrazu zamrzlo. Na tú bolesť v mojom vnútri. Na tvoje mŕtve telo...
Preklínam Jakea za to, že ma zabil a donútil ťa tak obetovať sa pre mňa. Preklínam démonku z križovatky, ktorá s tebou uzavrela dohodu. Preklínam Lilith, ktorá na teba poslala pekelných psov. Preklínam Boha, že sa nezľutoval. Preklínam celý svet, že dovolil, aby mi ťa vzali. No najviac preklínam seba, že som ťa nedokázal zachrániť...
Nenávidím pohľad na tvoju prázdnu posteľ. Nenávidím tvoj vyzváňajúci mobil, ktorý už nikdy nedvihneš. Nenávidím môj odraz v zrkadle. Nenávidim zvuk tlkotu môjho srdca. Nenávidím všetko okolo...
Impala. Škatuľa plná starých rockových kaziet. Kožená bunda. Každý fastfood, každá pekná žena, každý bar. Biliardove stoly, poker, zbrane. Tvoja taška s oblečením leží v kúte nedotknutá. Silná čierna káva chladne na stole. Arašidové M&M´s sú neotvorené. Dvojitý cheesburger je stále zabalený. To všetko mi ťa pripomína. V tom všetkom cítim tvoju prítomnosť...
Vraciam sa v spomienkach ku chvíľam, ktoré sme strávili spoločne. Snažím sa spomenúť si na každý detail. Každú drobnosť, ktorú si urobil. Každý lov, na ktorom sme boli. Každého koho si zachránil. Každú črtu tvojej tváre...
Pretože sa najviac bojím toho, že zabudnem. Že zabudnem, aké to je mať staršieho brata. Aké to je cítiť sa bezpečne. Ako si vyzeral. Ako si voňal. Aké to bolo mať domov kdekoľvek si bol so mnou. Že zabudnem aké to je byť milovaný...
Veď všetko, čo mi teraz ostalo su len spomienky a ak by som zabudol... Slzy sa mi opäť rozkotúľali po líciach. Neviem odkiaľ ich ešte stále beriem. Vyronil som ich už toľko, že by snáď zaplnili oceán. No neviem si pomôcť. Ešte stále som sa nespamätal z tej straty. Z toho, že už tu viac nie si...
Týždeň. 7 dní. 168 hodín. 10080 minút. 604800 sekúnd. Niekomu sa to môže zdať málo. Veď to nie je predsa až tak dlho. No pre mňa je to celá večnosť. Bolo to tých najdlhších a najťažších 7 dní, 168 hodín, 10080 minút, 604800 sekúnd v mojom živote. A počas tejto doby som sa neustále pýtal sám seba, čo tu ešte robím. Ako je možné, že stále žijem. Viem, že istá časť zo mňa zomrela spolu s tebou, no nedokážem pochopiť prečo len tá jedna časť, prečo nie všetky...
Dlho som si lámal hlavu nad zmyslom môjho života, no už ho poznám. Som tu, aby som sa mohol tešiť zo všetkých maličkostí, ktoré robia tento svet krajším a myslieť pri tom na teba. Aby som zachráňoval ľudské životy v tvojom mene. Aby som dokončil to, čo si ty začal. Aby som mohol zažiť to, čo už ty nemôžeš. Aby som ti splnil tvoje posledné želanie...
Neviem ako dlho tu ešte budem. Koľko rokov ubehne až vydýchnem naposledy. No tá chvíľa, keď sa opäť zídeme, to je dôvod, pre ktorý som ešte stále tu... | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Dôvod, pre ktorý som ešte stále tu 30.07.08 23:30 | |
| | |
|
| |
nikita Crossroads demon
Počet príspevkov : 313 Age : 38 Bydlisko : za zrkadlom Nálada : need more coffee!!! Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: Dôvod, pre ktorý som ešte stále tu 30.07.08 23:32 | |
| | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Dôvod, pre ktorý som ešte stále tu 30.07.08 23:35 | |
| |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Dôvod, pre ktorý som ešte stále tu 30.07.08 23:44 | |
| Dion strasne si ma dojala. a teraz to pisem fakt z uprimne srdca, so slzami v ociach. Napiala si to nadherne. A pri citani mi pobehovali po chrbte zimomriavky... ja nemozem... som si predstavovala kazdu malickosti,ktoru si tam opisala. Aky je Sam zniceny,ako hrozne mu chyba. Vsetky tie veci, ktore si vymenovala -silvna cierna kava, tie cukriky... a to preklinanie vsetkych a nakoniec aj seba sameho. a Velmi sa mi pacili tie cisla, ktore si tam spominala- 7 dni atd.. Proste emocionalny zazitok. Este pred piatimi minutami som takmer zaspavala,ale teraz uz bdiem uplne dakujem ti za tuto poviedku,pretoze je nadherna. Vzdavam ti poklonu. Dokazes ma nadherne dojat a vzdy vymyslis nieco nove,co by som nikdy neocakavala a vzdy je to lepsie a lepsie. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dôvod, pre ktorý som ešte stále tu 31.07.08 0:55 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Dôvod, pre ktorý som ešte stále tu 31.07.08 1:35 | |
| Teda Dionka, udivuješ ma dievča. Pred chvíľou som sa tu rehotala ako blázon a teraz som rada, keď svojím smrkaním do vreckoviek nezobudím family. Prišlo mi to, akoby si Sam písal denník, do ktorého toto všetko zapísal, čo mi zase pripomenulo Johna, ale toto ..... Toto je iné, také precítené a keď som si s dokonalou presnosťou spomenula na záver tej epky, o ktorej píšeš, dostalo ma to Toto je teda niečo....neviem, nejako to stále rozdýchavam | |
|
| |
ivan2321 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 290 Age : 42 Bydlisko : Sereď Nálada : v pohode Registration date : 16.12.2007
| Predmet: Re: Dôvod, pre ktorý som ešte stále tu 31.07.08 1:39 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Dôvod, pre ktorý som ešte stále tu 31.07.08 10:31 | |
| | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Dôvod, pre ktorý som ešte stále tu 31.07.08 19:42 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Dôvod, pre ktorý som ešte stále tu 31.07.08 21:41 | |
| | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dôvod, pre ktorý som ešte stále tu 31.07.08 22:26 | |
| No tak toto je tedy .... ....nemám slov. Poslední dobou se vyhýbám čtení FF jako čert kříži, protože fakt nemám vůbec čas, ale zrovna jsem měla va sluchátkách moji milovanou písničku (nevím jestli ji znáš, Howie Day - Collide) a rozsvítilo se mi tohle téma. Tak mrknu, co je nového a neodolala jsem, když jsem zjistila, že je to tak krátké a navíc o Samovi. Normálně nedokážu číst s hudbou, protože mě to ruší, ale tentokrát jsem si (ani nevím proč) nechala hudbu hrát a začetla se. No to byla ale blbost! Slzy v očích jsem měla už při prvním odstavci, protože zároveň s tou hudbou se to prostě jinak nedalo. No a na konci už jsem řvala jako malá, no dneska snad ani neusnu. Bože, to je tak krásně napsané, dion, fakt klobouk dolů. Tohle je prostě nádhera, přesně jsi uhodila hřebíček na hlavičku. Tohle musí dojmout snad každého fandu SN. Úplně jsem si Sama představila a ten jeho prázdný pohled při vzpomínkách. Já chci už 4. sérii! Takhle to prostě nikdy skončit nesmí! Sam nemůže zůstat sám bez svého milovaného brášky! Ok, tak jsem se trošku uklidnila a tohle je pro tebe: | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Dôvod, pre ktorý som ešte stále tu 01.08.08 13:26 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Dôvod, pre ktorý som ešte stále tu 02.08.08 11:25 | |
| | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Dôvod, pre ktorý som ešte stále tu 02.08.08 11:45 | |
| | |
|
| |
Kacena222 Žltočočko
Počet príspevkov : 608 Bydlisko : xyz Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Dôvod, pre ktorý som ešte stále tu 15.08.08 23:05 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Dôvod, pre ktorý som ešte stále tu 15.08.08 23:13 | |
| | |
|
| |
sonca12 Žltočočko
Počet príspevkov : 792 Age : 31 Bydlisko : Kúty Nálada : BLEEEEEE nemam rada zimuu Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Dôvod, pre ktorý som ešte stále tu 15.08.08 23:19 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| |
| |
Ewis Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 193 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : Taká supernaturálska!!! Registration date : 24.08.2008
| Predmet: Re: Dôvod, pre ktorý som ešte stále tu 26.08.08 17:08 | |
| | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Dôvod, pre ktorý som ešte stále tu 26.08.08 21:55 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dôvod, pre ktorý som ešte stále tu 14.09.08 20:24 | |
| Dobře, takže jsem se rozhodla snížit deficit způsobený pořádnou časovou mezerou, kdy jsem se k přečtení žádné tvé nové povídky nedostala a najednou jsem tady objevila tuhle krátkou... skvělý způsob, jak pomalu začíst napravovat tu pauzu a opět si něco pěkného přečíst. Považuju za výborný nápad, že jsi se Samovy pocity rozhodla vyjádřit tak, že jsi těžila z opakování slov. Ve finále to působí vpravdě originálně a já mám osobně takovéhle detaily ráda, takže některá slovní spojení a věty jdoucí po sobě pro mě byly vyložená slast Já bych si možná dávala trochu větší pozor na vyjadřování těch čísel, protože jejich vyložení na papíře může způsobit větší problémy, než takové účelové vyjádření slov. Ale zase jsem si dobře vědoma tvého záměru a vím, proč jsi to napsala takhle, takže na poli FF bych to neřešila. Koneckonců, my všichni se tady pokoušíme objevit pomocí takových povídek svůj vlastní styl psaní, který nám bude co nejvíce vyhovovat, a o to jde podle mě nejvíc. Rozhodně to zkoušej dál. (ps: já budu taky ) | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Dôvod, pre ktorý som ešte stále tu 14.09.08 20:31 | |
| | |
|
| |
renáta Pocestný duch
Počet príspevkov : 128 Nálada : black and white Registration date : 27.05.2008
| Predmet: Re: Dôvod, pre ktorý som ešte stále tu 25.09.08 12:20 | |
| Pekná poviedka. Ani som nevedela, že bolesť z trhania zubov je na niečo dobrá. Veľmi dobre napísané, teda teraz mi je Sama ľúto ešte viac. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Dôvod, pre ktorý som ešte stále tu 25.09.08 13:57 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Dôvod, pre ktorý som ešte stále tu | |
| |
|
| |
| Dôvod, pre ktorý som ešte stále tu | |
|