| Dôvod, pre ktorý som ešte stále tu | |
|
+17renáta Samabel Madlen Ewis sonca12 Kacena222 Soniq Zizi Chrystelle lenkka calla ivan2321 SkreechTina Faith nikita wiktoriano dion-fortune 21 posters |
|
Autor | Správa |
---|
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Dôvod, pre ktorý som ešte stále tu 04.10.08 23:24 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dôvod, pre ktorý som ešte stále tu 04.10.08 23:25 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dôvod, pre ktorý som ešte stále tu 28.10.08 17:27 | |
| OK...tak po strašně dlouhé době jsem se dala zase do čtení FF tady u nás na foru a jako první jsem si vybrala dion tuhle povídku ...no to sem si teda dala Už po přečtení prvního odstavce jsem citíla,jak se mě derou slzy do očí no ale statečně jsem pokračovala dál. Jako já myslela,že to nebudu moct ani do konce dočíst...přes slzy jsem fakt neviděla Jako první....jde o Sama ....už tohle je pro mě něco ty Sammyho pocity .... no to bylo něco... prostě přesně jsi to vystihla jak tam používíš ten čas...to je paráda.Krásně se to do toho hodí. No a nejvíc mě dostalo tohle ...to jako brečím ted znovu,když to sem píšu - citácia :
- Pretože sa najviac bojím toho, že zabudnem. Že zabudnem, aké to je mať staršieho brata. Aké to je cítiť sa bezpečne. Ako si vyzeral. Ako si voňal. Aké to bolo mať domov kdekoľvek si bol so mnou. Že zabudnem aké to je byť milovaný...
vážně nádhera a já ti strašně moc děkuju že jsi tuhle krátkou povídku napsala. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| |
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Dôvod, pre ktorý som ešte stále tu 28.10.08 18:01 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Dôvod, pre ktorý som ešte stále tu 28.10.08 18:08 | |
| SNlois: ďakujem krásne za tvoj koment myslm, že každý autor ma oblasť, ktorá mu ide lepšie než tie ostatné a ja proste najradšej píšem takéto smutné veci plné opisov pocitov a podobne. hoci ma na jednej strane mrzí, že pri tom plačete, na druhej ma to tiež teší, lebo s tým účelom to bolo písané a mnohokrát plačem aj ja sama počas písania niektorých scén no a v poslednej dobe sa nenápadne snažím dať aj trocha humoru do mojej tvorby, na odľahčenie atmosféry, ale nie je to práve môj žáner :shame: neviem, ale málokedy som spokojná s niečim, čo napíšem ak to má byť vtipné :shame: niežeby som s inými vecami bola spokojná, ale napr na túto poviedku som aj ja osobne hrdá a celkom sa mi páči, čo bohužiaľ nemôžem povedať o mnohých z môjho pera. :shame: veľmi ma teší, že sa vám poviedka napriek tomu ako smutná bola páčila. potešili ste ma svojimi komentármi a ja vám ďakujem za podporu | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Dôvod, pre ktorý som ešte stále tu 22.07.10 8:21 | |
| |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Dôvod, pre ktorý som ešte stále tu 28.09.10 20:46 | |
| ďakujem veľmi pekne za koment som ozaj veľmi rada, že aj tebe sa táto poviedka páčila. veľa to pre mňa znamená | |
|
| |
astík Crossroads demon
Počet príspevkov : 491 Bydlisko : Praha Nálada : with spn awesome Registration date : 19.01.2012
| Predmet: Dovod, pre ktorý som ešte stále tu 14.02.12 21:37 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Dôvod, pre ktorý som ešte stále tu | |
| |
|
| |
| Dôvod, pre ktorý som ešte stále tu | |
|