| Dabing SN u nás a vo svete | |
|
+16dzajnisko Pa001 CrazyD SkreechTina Ettie keksiiq Kaja janka410 Chrystelle bookika SNlois Madlen dion-fortune Night Angel Samabel Sarinka 20 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Dabing SN u nás a vo svete 09.12.07 14:21 | |
| Zvuk nie je nijako oslnivý, keďže som to nahrávala cez mptrojku. Snažila som sa, aby to bolo čo najlepšie počuť. Miestami sa to trocha ozýva, či to je trocha slabšie počuť, pretože ma už bolela ruka, ako som to tam držala a trocha som to dala ďalej... a tak si kedy niečo pridajte zvuk. Formáte je WAV, sorry ľudia, do mp3 formátu sa mi to nechcelo konvertovať, no tento formát prehrá skoro všetko.. Ukážka č.1. - Krátka upútavka po skončení filmu "Za okamih..." Musíte tam chvíľu počkať, pretože tam sú ešte záverečné titulky filmu a reklama na nejaký alkohol alebo čo. Tiež som zisťovala, kam to mám dať, aby to bolo čo najlepšie počuť... Ukážka č.2- Celý úvod 01x05.."Pred 22. rokmi..." Môžete tam počuť aj Johna... Ukážka č.3 - Bratia idú do márnice Ukážka č.4 - Bratia v starožitníctve hľadajú zrkadlo, až po zničenie Mary... Ukážka č.5 - Celý úvod 01x06, až po scénu, keď bratia prichádzajú do domu Rebeccy... Ukážka č.6 - Sam v kanáli a jeho rozhovor s meničom (podľa Markízy meničom koží ) Ukážka č.7 - Sam a Dean v kanále, menič Dean s Rebeccou, Deanova nadávka do pi*i a tiež sa mi do toho nejako zaplietlo aj to nechutné zvliekanie kože meniča (to je vtedy, keď je tam tá hudba a divé zvuky ) Ukážka č.8 - Záver 01x06 Enjoy a tí, čo to počujete prvýkrát sa vyjadrite, či sa vám to páči alebo nie... - kód:
-
http://www.ulozisko.sk/22005-supernatural_sk_audio.rar.html alebo - kód:
-
http://www.sendspace.com/file/hmfve3
Naposledy upravil Sarinka dňa 07.03.08 12:09, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dabing SN u nás a vo svete 09.12.07 14:50 | |
| Jéééjéé to jsem se lekla, jak na mě začaly mluvit ty neznámý hlasy Opravdu pozoruhodné ... no, je fakt, že můj úsudek je hodně ovlivněn tím, že znám originál... No každopádně Samův hlas se mi nelíbí ani v českým ani ve slovenský dabingu..... v českým je podle mě asi nejlepší z naší rodinný trojky Deanův a ve slovenským asi Johnův. Každopádně..... dabing....to je věc | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
Počet príspevkov : 627 Age : 31 Bydlisko : Praha Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dabing SN u nás a vo svete 09.12.07 17:00 | |
| Tak jsem si to poslechla. Nebylo to až tak zlé. Občas měl ten dabér Sama takový chvilky, kde se jeho hlas trochu víc podobal tomu Jaredovému, ale taky to nebyl ten pravej Sammy. Na ten dabing bych si dokázala celkem zvyknout, ale i tak se mi k nim ty hlasy nehodily. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Dabing SN u nás a vo svete 09.12.07 18:31 | |
| Tiež som si všimla, že sa Samov dabing v určitých miestach trocha podobá na Jaredov hlas. Hlavne v tých miestach, keď zvýši hlas. Mne sa naopak Johnov hlas veľmi nepáči, je príliš tenký. Musím sa však priznať, že si pomaly začínam na dabing zvykať, ale to asi preto, že sme tu dlho nemali novú časť, asi si nejakú pustím alebo čo.. Ešte som zabudla povedať, že sa čoskoro dočkáte aj kvalitných video ukážok v slovenčine. Na konci tohto týždňa alebo budúci týždeň... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dabing SN u nás a vo svete 20.12.07 22:47 | |
| diki diki diki - uz buduci tyzden to aj ja uvidim na markize | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Dabing SN u nás a vo svete 26.12.07 21:11 | |
| To byl dobrý nápad, dát tu ukázky dabingu Mno já nevím, prostě jak z nám originály, tak si na dabing těžko zvykám jako není to špatné, ale nejlepší to taky není | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Dabing SN u nás a vo svete 28.12.07 16:23 | |
| | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Dabing SN u nás a vo svete 29.02.08 8:01 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Dabing SN u nás a vo svete 07.03.08 12:19 | |
| Tak sem môžete odteraz dávať ukážky dabingu, nech sa trocha zasmeje, porovnáme a pod. Supernatural a španielština.. Najskôr by som sem chcela dať toto úžasné promo španielskej AXN, zrejme ste ho už videli, bo je aj na stránke, ale fakt z neho nemôžem.. - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=TsgMeBoz30I A teraz dabing..Dean a jeho mis bubi... - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=BVeoZWEwWZU&feature=related | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dabing SN u nás a vo svete 07.03.08 13:15 | |
| OMG ...sobrenatural - no to promo bylo ale divný ....ale tak, každá propagace dobrá a moje prsa....no comment | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Dabing SN u nás a vo svete 07.03.08 13:48 | |
| To promo to je teda mazec, já na konci nevidět kluky, tak pochybuju že to bylo o SN. Opravdu takové divné... ale zase lepší než nic. | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dabing SN u nás a vo svete 07.03.08 14:20 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Dabing SN u nás a vo svete 07.03.08 14:30 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Dabing SN u nás a vo svete 07.03.08 15:49 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dabing SN u nás a vo svete 07.03.08 16:22 | |
| | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Dabing SN u nás a vo svete 10.03.08 9:11 | |
| | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: Re: Dabing SN u nás a vo svete 10.03.08 20:51 | |
| Aj ja sa učim španielčinu,čo som veľmi rada pretože tiež ten jazyk zbožnujem a učím sa samovoľne to znamená žiadne kurzy,žiadna škola ale moj vlastný rozum žiadne nanutenie a moja vec kedy ako a kde je to pre mňa oveľa efektivnejšie.Aj sa fakt viac naučím,čo som rada. Teším sa ako si tie jednotlive dabingy vypočujem ,Spanien sa mi dosť k SN nehodí,a v Rusku je to tiež - aj na ten dabing sa teším ten jazyk sa učím tiež,takže aspoň porovnám s našimi ´perfektnými dabingami´ na Slovensku a v Česku | |
|
| |
Madlen Winchester
| Predmet: Re: Dabing SN u nás a vo svete 11.03.08 12:10 | |
| Heh, a francouzský dabing SN jste nikdo nenašli? Já bych to chtěla slyšet (teda jestli to vůbec ve Francii dávají) | |
|
| |
| Predmet: Re: Dabing SN u nás a vo svete 11.03.08 16:15 | |
| určiztě to tam dávají....to je jasný tady máte jedno video s francouzským dabingem - Pilot - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=uqpW9pzFcFg Une chambre, s'il vous plaît. to je hlas a Sam..to je zase brutus hlas | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dabing SN u nás a vo svete 11.03.08 22:00 | |
| Takže tady je Supernatural v Rusku: "Сверхъестественное" на РЕН ТВ: Trailer - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=md7MURtKMBU Ukázky - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=2jYXQHVVGQ0 http://www.youtube.com/watch?v=2R2k22ZKDTY Ten dabing se mi nezdá tak hrozný. Já jsem na ruštinu zvyklá a vím, jakým způsobem Rusové mluví, takže vám to možná přijde nezvyklé, ta jejich mluva, ale opravdu myslím, že nadabované to mají docela dobře, na jejich poměry. I ty hlasy mi nějak moc nevadí. I když samozřejmě koukat bych na to nemusela.
Naposledy upravil Janna dňa 11.03.08 22:05, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
| Predmet: Re: Dabing SN u nás a vo svete 11.03.08 22:02 | |
| - Sarinka napísal:
- Fuha, tak to bolo šupa.. ..ja si nemôžem pomôcť, ale mne sa sám osebe ruský jazyk nejako nepáči e keď k tomu ešte priradím SN..no konec.. a ako na konci ten komentátor povie REN TV, tak smiešne.. ..každopádne my sa máme ešte čo to učiť o propagácii seriálu..hanba nám..
- Janna napísal:
- No a k té ruštině, taky ji nijak zvlášť nemusím, ale jsem na ni prostě zvyklá. Takže mi problém nedělá. Vedle slovenského jazyka je mi ruština nejbližší, nedělá mi problém rozumět, narozdíl od jiných jazyků. Viděla jsme v ruštině už několik seriálů a filmů a vůbec mi už nepřijde tak hrozná, jako když jsem se ji musela povinně učit ve škole. Ale nedivím, že vám to nic neříká.
Ale jinak samozřejmě je fakt, že ruština a SN je vražedná kombinace. - janka410 napísal:
- tak to je něco. Teď přemýšlím,jestli Sammy zní líp v podání Maxiána,nebo tady tohle ruské nebo na Markíze já nevím,ale mě se to zdá být taky děsný.Ale tak já nesledovala filmy a seriály v ruštině. Tak možná proto. I když jsem se ji tolik let učila,tak už se mě to asi nějak vykouřilo z hlavy a zdá se mě to zvláštní
- Samabel napísal:
- no tak jsem si konečně prohlídla ty ukázky......to je fakt ruský mazec
no ale tak já ty jednotlivý dabéry z různých jazyků porovnávat raději nebudu...... já se spokojím s originálem
i když ..... myslím si, že Němce strčí Rusové do kapsy stopro ... takže teď bude ruský jazyk bojovat s češtinou a slovenštinou ...
na druhou stranu...ať už jsou ty dabingy jakékoliv.....hlavně že se SN šíří po světě a propagace funguje....když se o to CW skoro nestará a nechává to na nás oddaných fandech | |
|
| |
bookika Winchester
| Predmet: Re: Dabing SN u nás a vo svete 11.03.08 22:22 | |
| videla som dobre ze rusi sn davaju o 15:00??? alebo oni maju nejaky iny cas ci co? a ten trailer? filter schvalujem ale inac nic moc.
a co sa tyka francuzstiny tak staci zadat k torrentom ze supernatural a clovek tam uz ani nenajde original , lebo je to cele zaplavene francuzstinou a anglictinou | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: Re: Dabing SN u nás a vo svete 11.03.08 22:30 | |
| Janka :Dakujeme za ruský dabing ,ja som si tiež zvykla na ruštinu ale aj tak ,ale inak sa mi veľmi páči ten dabing | |
|
| |
bookika Winchester
| Predmet: Re: Dabing SN u nás a vo svete 11.03.08 22:49 | |
| KAJA: chvilu som uvazovala co robi ten tvoj smajlik a potom mi to zaplo ale ten rusky dabing vyhovuje aj mojim usiam, da sa to pocuvat aj ked rusky nerozumiem ani ň ale po rusky ma nejaky dlhy nazov, nezda sa vam? | |
|
| |
| |
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Dabing SN u nás a vo svete | |
| |
|
| |
| Dabing SN u nás a vo svete | |
|