Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!

Goto down 
+39
niki-morgan
Nemix
Panthera
Fay
EngieB
cleo
str8tking
lentilka
shelby
bookika
Madlen
LenkaX22
SNlois
Ellen
Kacena222
wilicek
Mystic
Dzowika4
Sarinka
Weronička
Kaja
CrazyD
Faith
Soniq
Ewis
evetka
Fazulina
calla
janicag
janka410
lenkka
Chrystelle
Zizi
Kristine
Samabel
wiktoriano
Anwiel
dzajnisko
dion-fortune
43 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next
AutorSpráva
Dzowika4
Crossroads demon
Crossroads demon
Dzowika4

Počet príspevkov : 464
Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D
Registration date : 23.08.2008

Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 Empty24.09.08 18:21

ako mam strasne rada ked Dean trpy lebo to citim s nim Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 430869 Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 430869 .......ale zase ke mu ide do tuheho neni vsetko jedno Rolling Eyes Rolling Eyes .......ale je strasne zlatucky s neakou rankou na tvarii taky sexyyyy Twisted Evil Twisted Evil 702 .....pristane mu toooo
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 Empty24.09.08 18:24

no ja som nadšená 4 serkou, hneď prvá epka a už mu krvácali uši Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil akože juuuj drool drool drool
Návrat hore Goto down
calla
Winchester
Winchester
calla

Počet príspevkov : 1082
Registration date : 25.06.2008

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 Empty24.09.08 18:40

dion mne sa strasne pacila scena na pumpe...tie skla ako nanho padali...no mnaaam... 702 702 702 Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 316745 Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 316745
Dzowika4 v druhej serii ked chodil v tou jazvičkou na čele Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 998745 Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 998745
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 Empty24.09.08 22:27

Ano...pumpa a motel- to byly skvělé scény Twisted Evil drool ... a Jensen to skvěle zahrál...hlavně na té pumpě Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 103511
dneska nemám čas, ale pak se tady vrhnu na posledně přidaná videa a pokusím se trochu rozvířit diskuzi v klubu Twisted Evil Laughing Twisted Evil Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 284389 .... musím dát zase o sobě vědět (sice nevím, jestli je to ještě potřeba, ale tak co, lepší to nebude, proč si to neužít Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 284389 Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 96421 )
Návrat hore Goto down
LenkaX22
Winchester
Winchester
LenkaX22

Počet príspevkov : 1639
Nálada : look at me.... i´m happy :D
Registration date : 03.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 Empty24.09.08 22:51

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaw...ja uz som medzi vami dance dance dance paraaaada...juchuuuu dance Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 319161 dakujem moc Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 258431
Návrat hore Goto down
Ellen
Žltočočko
Žltočočko
Ellen

Počet príspevkov : 694
Nálada : hope never dies...
Registration date : 23.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 Empty24.09.08 23:10

Teraz je nás teraz 30. Pekné okrúhle číslo. lol!
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 Empty24.09.08 23:58

samabel: no práve to, ako jensen vie skvelo zahrať hurt!deana ma totálne dostáva. akože ja mám torturing rada vo všeobecnosti, ale jensen je obzvlášť skvelý v ukazovaní ako veľmi je zranený-samozrejme pokiaľ ma príležitosť... zase narážam na tú scénu v shadow na konci, keď nastupoval do auta a ešte hodil ten výraz bolesti.... no proste to je niečo pre mňa 702

no a pozerám, že je nás fakt dosť Shocked som normálne nečakala až taký úspech 603 ale tak som len rada cheers
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 Empty25.09.08 2:37

pozrela som si všetky nové videa čo ste sem dali a všetky sú krásne 702 najviac sa mi páči to posledné kde je trochu aj s toho fyzického utrpenia. čo už so mnou ked dávam prednosť tomu ked Dean trpí fyzicky.
k 4x01 to bolo super na pumpe aj v moteli
Spoiler:
Dion máš pravdu Jensen vyborne hrá že je zranený, ved aj to je jeden z dôvodov prečo torturing Deana milujeme. a ten jeho výraz na konci Shadow 702 len škoda že je to len z dialky
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 Empty25.09.08 9:23

no rozhodla som, že dám na začiatku upozornenie, že sa tu bude diskutovať aj o 4 serke, lebo zdá sa, že nás čaká veľa podobných debát Laughing Laughing Laughing

wiktoriano: aj ja by som rada videla videá, kde je dean zranený fyzicky, bohužiaľ takých je žalostne málo Rolling Eyes ale mňa dnes chytá akási tvorivá nálada a možno niečo spravím pre náš fanclub Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 284389

čo sa shadow týka, tak tiež ma naštvalo, že to nebolo z blízka, ale tam sa mi zase páčilo aj to, že hoci sa kamera nesústreďuje na deana, tak jensen ho stále hrá na plno... proste to je jeden z mojich fav. momentov Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 430869 Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 430869 Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 430869
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 Empty25.09.08 9:40

Já se přidávam!!!!! Já mam tenhle záběr taky šíleně ráda, ale přiznam se, že sem se víc soustředila na to, že mi odjel papa W. 603 603
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 Empty25.09.08 11:55

Souhlas... loučení v 1x16 mi vždycky sebere dech... Jak je Dean pevně rozhodnut, ale zároveň ví, že to k čemu se rozhodnul, je ta jediná věc, kterou momentálně nechce udělat a ten jeho výraz...no prostě tam je to tam úžasně vidět. 702 drool Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 199226
Návrat hore Goto down
Kristine
Winchester
Winchester
Kristine

Počet príspevkov : 1538
Nálada : always great :)
Registration date : 05.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 Empty25.09.08 12:11

ano ano,....to je niečo pre mňa...ja zbožňujem ten jeho pohľad do strany, zatiaľ čo sa Sam rozpráva s Johnom 702 taký strašne smutný sa odvráti, aby sa na nich nemusel pozerať ako sa lúčia Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 71416 to proste milujem Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 430869 Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 430869 Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 430869 Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 430869
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 Empty25.09.08 12:24

Tak sem neodolala a pusrtila sem si to asi tak 10x za sebou...tohle je proště drool drool já ani nevim, jak to vyjádřit slovy!!!!!!! Musim si to pustit ještě jednou.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 Empty25.09.08 12:56

no aj ja som pozerala tú scénu a ach bože 702

no ale fajn, tak tu je sľúbené riadne torturing!dean video. nie je to nič extra, len som vybrala nejaké scény, keď bol zranený, ale snáď sa bude páčiť. až budem mať viac času, asi to budem aj editovať 603

Torturing!Dean
kód:
http://www.youtube.com/watch?v=WaYJkmmyEOU

no takže enjoy 703

ps: zistila som, že robenie torturing!dean videa je samovražda. zakaždým keď som mala vystrihnúť nejakú scénu som si ju pomaly prehrávala stále dokola a nedokázala som sa pohnúť z miesta 603
Návrat hore Goto down
CrazyD
Žltočočko
Žltočočko
CrazyD

Počet príspevkov : 995
Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D
Registration date : 19.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 Empty25.09.08 16:27

Dion to je take Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 199226 Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 199226 Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 199226 Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 199226 Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 199226 Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 199226 Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 199226 Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 199226
ze to nie som schopna ani dopozerat....krasna praca....
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 Empty25.09.08 16:37

wow, tak to som rada, že sa páči Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 258431 Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 258431 Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 258431 ja osobne s tým nie som až tak spokojná, ale ako vravím, až budem mať viac času, tak to zeditujem Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 284389
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 Empty25.09.08 17:03

Dion: to je skvělí video!!!!! Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 430869 Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 430869 Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 430869 Hlavně ten začátek se mi neskutečně líbí!!!! drool
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 Empty26.09.08 21:18

konečne som si pozrela tvoje video bože Dion to je fakt úžasné 702 702 702 vybrala si skoro všetky moje obľúbené sceny. jednoducho nádhera
a vidieť ta ked si vyzerala ked si ho robila? to radšej nie, určite si vyzerrala nejako takto Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 998745 a sliny ti tiekli po brade až na dlážku Laughing
Návrat hore Goto down
Soniq
Winchester
Winchester
Soniq

Počet príspevkov : 2126
Nálada : :)
Registration date : 24.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 Empty29.09.08 20:00

Musím to tu ísť trošku porozoberať dúfam ,že to nemusím dávať do spoilerov ,keď upozornenie je v nadpise Rolling Eyes hrozne sa mi páčilo v 4x02 ako Deana napadla Meg jak ho tam kopala a mlátila a on sa ledva staval niečo úžasné totálne som si to vychutnala drool dance ,ale potom opäť mu absolutne nič nebolo Evil or Very Mad ďalej bolo skvelé ako si ho Victor zavrel v kuchyni a chcel mu vydrhnúť srdce wow no to už som lietala v obláčikoch 702 702 Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 170639 no ,ale potom zase mu nič nebolo ani náznak niečoho confused v Lazarus Rising sa mi zase páčilo ako naňho najskôr na tej benzínke padalo to sklo a potom v tom moteli jaj nádhera Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 430869 Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 430869 a to pískanie do toho juj Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 325299 no som zvedavá s čím nás prekvapia v dalších epkách modlím sa nech je čo najviac Torturing!Deana Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 260605 Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 260605 Twisted Evil Twisted Evil
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 Empty29.09.08 20:12

soniq: no nie si sama, čo si užívalo ako ho meg mlátila a ako sa mu victor snažil vytrhnúť srdce Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil len ma zase naštvalo, že mu nič potom nebolo Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 555452 Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 555452 veď ako ho zmlátila, tak tam ešte ležal na tej zemi s rukou okolo pásu a potom Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 555452 no ach jaj, ale nemôžme si sťažovať, lebo torturing to bol super 702 no a ako Sam odstrelil Victora a Dean padol na zem a Sam sa ho spýtal, že či je v poriadku tak to jeho "no" ma totálne odrovnalo Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 87642 strašne sexy hlas mal pritom jensen Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 430869 no teším sa čo bude nabudúce, lebo zatiaľ deanovi celkom ide, čo sa mučenia týka Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 Empty29.09.08 20:17

to tak tie scény čo tu spomínate sú užasné 702 702 aj aj som si ich užívala ale to asi všetky členky klubu. a to že u potom nič nebolo ved ho poznáme že on sa rýchlo uzdravuje s tým nič nenarobíme ale aj tá chvíľa stojí za to.
Návrat hore Goto down
Soniq
Winchester
Winchester
Soniq

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 Empty29.09.08 20:21

Jaj Dion totálne s tebou súhlasim Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 319161 a to "no" som si všimla aj ja drool drool Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 430869 Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 430869 juj Jensen dáva úžasný torturing výkon čo ma teší velmi mu to ide 601 Very Happy inak boli len dve časti a už tolkoto torturing!Deana som strašne happy z toho Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 170639 Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 170639
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 Empty29.09.08 20:21

Soniq, v tématech, které mají v názvu varování před spoilery, se už nic ohledně odvysílaných epizod 4. série do spoilerů dávat nemusí. Proto je to v názvu, protože se tady počítá s rozebíráním nejnovějších událostí ohledně Torturing!Deana, Evil!Sama či Castiela. Wink
Návrat hore Goto down
Soniq
Winchester
Winchester
Soniq

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 Empty29.09.08 20:23

wiktoriano to máš teda čistú pravdu ,že aj tá chvílka za to stojí Twisted Evil Chrys ďakujem za vysvetlenie Very Happy
Návrat hore Goto down
Ellen
Žltočočko
Žltočočko
Ellen

Počet príspevkov : 694
Nálada : hope never dies...
Registration date : 23.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 Empty29.09.08 22:49

Vidím, že nie som sama, ktorú štve, že toho torturing!Dean nie je viac. Hlavne ma škrie, že sa tak rýchlo zotavia a nič im nie je.
Nič by ma netešilo viac, ako keby som ich videla, ako trpia ešte dlho potom, ako sa torturing skončí. Twisted Evil Twisted Evil Wink
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 6 Empty

Návrat hore Goto down

Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!
Návrat hore 
Strana 6 z 12Choď na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY!
» Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!
» Whumping!Cas Fan Club - pozor SPOILERY!
» Castiel Angel - pozor SPOILERY!

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Postavy :: Sam a Dean-
Prejdi na: