| Jakou hudbu posloucháte? | |
|
+50Marion0889 kaja666 Fay nuni1977 kattie Husitka str8tking janicag wiktoriano Dzowika4 cleo Faith Lirael Ewis bareness lenkka evetka calla sonca12 dzajnisko Violet SNAdeline Hiro666 Anwiel Weronička nikita keksiiq CrazyD ivan2321 Ettie Madlen Chrystelle Zizi sisel Kaja Soniq LenkaX22 bookika Kristine SkreechTina SNlois aryana7 Silvia janka410 zoehart Samabel dion-fortune Kika Sarinka Night Angel 54 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Night Angel Žltočočko
Počet príspevkov : 627 Age : 31 Bydlisko : Praha Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Jakou hudbu posloucháte? 09.12.07 21:39 | |
| Pořád sháním nějakou hudbu, která by se mi líbila, ale nedaří se mi. Koukám na různý videa na YT, ale tam je hlavně hudba co už mám oposlouchanou nebo se mi nějak extra nelíbí, tak mě napadlo, že se zeptám, co posloucháte vy. Já když už nvm co poslouchat, tak si obvykle zapnu Within Temptation, ale už je mám hodně oposlouchaný | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 09.12.07 21:55 | |
| Ja momentálne fičím na najnovšom albume Britney Spears. Len tak zo zaujímavosti som si ho stiahla a teraz sa od neho nemôžem odtrhnúť. Som nečakala, že taká psychicky labilná osoba môže vydať tak perfektný album. Najlepší, aký vôbec mala, preto odporúčam. Alebo potom ešte Linkin Park či Keane, ale to neviem, či sa ti bude páčiť, pretože je to skôr taká melancholická hudba a hudba na zamyslenie... | |
|
| |
Kika Nevinná obeť
Počet príspevkov : 21 Bydlisko : Galanta Registration date : 02.12.2007
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 09.12.07 22:10 | |
| Ja počúvam hlavne rock napr.: Bloodhaund Gang, Foo Figthers, Green Day, Incubus a veľa iných.... Veľmi rada si ale popočúvam aj jazz. Odporúčam hlavne Jamie Cullum a hlavne Gevin DeGraw. Toho teraz veeeľmi môžem Ak keď poznáte seriál One Tree Hill, tak to on naspieval hlavnú pesničku | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 10.12.07 4:40 | |
| no tak ja pocuvam hudby zo sn a potom simple plan, my chemical romance, fall out boys, within templation, shayne ward, nightwish, apocalyptica, roxette, cascada, groove coverage, soundtracky zo shreka a z rychlo a zbesilo, mike oldfield, vannessa may, madonnu obcas, nickelback, the calling.....no skratka mnoho a mnoho skupin a spevakov. tiez som si svoj zaner este celkom nenasla- to zavisi od pesnicky. ja napr. milujem niektore pesnicky od kelly clarkson, ale cely jej album nepotrebujem, chapes. skratka ako pride a vela to zavisi aj od nalady. niekedy mam radsej pomale smutne pesnicky a inokedy riadne disko. | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 10.12.07 16:37 | |
| Já poslouchám hlavně rockový kapely..... a pak spíš než na interpretovi záleží na konkrétní písničce ale když už se bavíme o hudbě, potřebovala bych pomoc ... potřebovala bych sehnat písničku od AC/DC - That´s the way I wanna rock n´roll mohl by se někdo zkusit někde kouknout a najít mi nějaký odkaz? předem obrovské díky | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 10.12.07 20:02 | |
| Našla som live verziu tej pesničky, no skoro nepočuť, že je to live, viac-menej len na začiatku a na konci. Nech sa lúbi... - kód:
-
http://www.mediafire.com/?fygvsntd999 | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 10.12.07 20:48 | |
| Díky, díky, díky ........... úžasný!!! Já jí potřebuju kvůli jednomu videu, co hodlám vytvořit :shame: a vůbec jsem nemohla najít žádnou ucházející verzi. Takže ještě jednou | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 10.12.07 23:02 | |
| Nie je za čo, dosť divoký song. Inak všimli ste si, aká dobrá pesnička znie na konci 01x05? Ja až teraz, keď som si tu časť znova mrkla na Markíze. Teraz nerobím nič iné, len si ju púšťam stále dokola, až kým ma z nej netrafí... | |
|
| |
zoehart Pocestný duch
Počet príspevkov : 58 Age : 34 Bydlisko : Praha Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 10.12.07 23:07 | |
| myslis "laugh, i nearly died"? na ty sem ujizdela v lete, kdyz sem si pripominala 1. serii | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 11.12.07 22:09 | |
| Presne tú som mala na mysli. Doteraz som počúvala snáď skoro všetky možné pesničky z epizód, no nikdy ma nenapadlo pustiť si songy z 01x05. Bolo by úplne super, kedy na začiatku 03x08 dali nejakú rockovú vianočnú.. | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 11.12.07 22:19 | |
| Jo Sarinko já myslím,že tu co tam uslyšíme-ne teda asi na začátku- tak ta bude stát určitě za to A nemusí být ani rocková vánoční Já můžu říct,že v SN mě stejně nejvíc dostala písnička od Kansas - Carry On Wayward Son No a jinak co poslouhám- spoustu toho - Linkin Park,Coldplay,Nickelback,Simple Plan,Within Temptation,no a už stráááášně moc dlouho je mojim oblíbencem Bryan Adams | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 11.12.07 22:52 | |
| hmm no tak mne sa pacilo ked tam dean kosil ten travnik a k tomu nahodili what a wonderful world tak to som bola v krcoch...tu pesnicku odvtedy milujem ale tak mne sa pacia skoto totalne vsetky zo sn | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 11.12.07 23:54 | |
| Mne sa v SN zatiaľ najviac páčila Silent Lucidity od Queensryche a Renegade od Styx, ale čo robí SN takým, akým je...je AC/DC...ako povedal Ben: "AC/DC rulez!".. Inak mám asi minútu z tej záhadnej piesne, čo znie na konci 02x08 tesne pred tým "soon promom, pokiaľ niekto chce, dajte vedieť... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 12.12.07 1:18 | |
| no ze vahas sarinka, hned sa hlasim, ze ano ano ano. si nas uzasny pokladik a my ta vsetci zboznujeme preto, co pre nas robis-hlavne za tie preklady si myslim - co by sme si my bez teba pocali? brat by mal byt na teba pysny k este nie je co si nemyslim | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 12.12.07 16:29 | |
| Jeeeej ďakujem, normálne som dojatá.. ...Brat si skôr myslí, že žijem v Supernatural svete a niekedy to preháňam, no pre mňa je to relax a odreagovanie... Veď čo by pre Supernatural fans nespravila, ja rada.. Tu je tá pieseň, je to Brian Tichy - Chaos Surrounds You. Škoda, že má len minútu, pretože sa to začne dobre rozbiehať a celkovo je tá pesnička super, no nedostupná.. - kód:
-
http://www.mediafire.com/?bt119g9nvjd | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 12.12.07 20:04 | |
| Mě se v SN taky nejvíc líbí Carry On Wayward Son, pak Silent Lucidity (když jsem si tu epizodu pouštěla po delší době, tak jsem si říkala, že tu písničku odněkud znám a zjistila jsem, že ji mám na CD Gragorian), Pak se mi ještě z 2x17 líbí celkem i ta jak spolu spali (nechce se mi teď hledat název), What a Wonderful World je teď taky moje hoooodně oblíbená, dál mám ráda Cold As Ice nebo třeba Wheel In The Sky, pak se mi tam samozřejmě líbí Ac/Dc a nesmím zapomenout na Boba Dylana - Knockin on Heaven's Door. Kdybych měla vyjmenovat všechny písničky, který se mi z toho hoodně líbí opsala bych skoro celej seznam
(Green Peppers z Hollywood Babylon mám jako vyzvánění na mobilu) | |
|
| |
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 12.12.07 20:12 | |
| Tak ta písnička se mi taky líbí pravda, chtělo by to celou a ne jen ukázku. Naštěstí máme možnost poslochat kopec jiný stejně krásných písniček | |
|
| |
Kika Nevinná obeť
Počet príspevkov : 21 Bydlisko : Galanta Registration date : 02.12.2007
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 12.12.07 20:42 | |
| Tak Knockin on Heaven´s Door je moja naj naj naj pesnička zo všetkých pesničiek na svete! Každé ráno sa na ňu zobúdzam A ja mám za zvonenie Bachman-Turner Overdrive - You Ain't Seen Nothing Yet. Veľmi dobrá pesnička, na ktorú sa dá aj dobre vyblázniť | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 12.12.07 22:21 | |
| Knocking on the heavens door a wheel in the sky su aj moje velmi oblubene pesnicky a aj can't fight this feeling anymore ( to mam ako zvonenie na mobile, ale v deanovom prevedeni ) | |
|
| |
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 12.12.07 22:27 | |
| Já mám na příjem zprávy nastavený zvuk - zvučku( teď nevím, z kteý řady přesně) a vždycky se musím v duchu smát, když nemám vypnutý zvonění, jedu v autobuse a přijde mi zpráva.... lidi co kolem mě se někdo pořádně leknou... nojo, taková psycho melodie | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 12.12.07 22:37 | |
| to mam aj ja ako zvucku na sms a tiez tie pohlady niekedy stoja zato, ale viac na mna zazeraju ked mi dean zacne notit z vrecka-to sa pekne uskrnaju-si myslia, ze moj frajer v priamom prenose a ja si vzdy len povzdychnem kiezby kiezby... | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 12.12.07 22:44 | |
| Tak to mě kdysy napadlo dát si na SMS "znělku", ale nějak jsem se k tomu nedostala. Momentálně tam mám zvuk kterej jsem natáhla z Counter Strike. Jmenuje Fallscream a je to takový hnusný zvuk, že si nedovedu představit lidi, kteří by to slyšeli v autobuse (obvykle mám vyplý zvuk) ale stačilo mi jak jsem to pustila, když byl u mě brácha a hned nadskočil a zakázal mi to pouštět znova a nepište furt ja chcu jít spát už před hodinou jsem chtěla!!! | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 12.12.07 23:34 | |
| Mám tip na aktuálne zvonenie na mobil. Sam a Dean a ich "silent night"...to budú ľudia v buse čumieť, akí "ožrani" vám to tam vyspevujú... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 13.12.07 2:19 | |
| aj mne ta silent night napadala dufam, ze sa dakde objavi audio ich spevu a hned to si aj nahodim do mobilu jaaj ale sa tesim na tu novu epizodu uz zajtra!!!!! | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 13.12.07 13:18 | |
| Po odvysielaní môžem kľudne z toho mp3 urobiť, nie je problém. A brat to potom dá aj do audia, kde sú aj znelky... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? | |
| |
|
| |
| Jakou hudbu posloucháte? | |
|