| Jakou hudbu posloucháte? | |
|
+50Marion0889 kaja666 Fay nuni1977 kattie Husitka str8tking janicag wiktoriano Dzowika4 cleo Faith Lirael Ewis bareness lenkka evetka calla sonca12 dzajnisko Violet SNAdeline Hiro666 Anwiel Weronička nikita keksiiq CrazyD ivan2321 Ettie Madlen Chrystelle Zizi sisel Kaja Soniq LenkaX22 bookika Kristine SkreechTina SNlois aryana7 Silvia janka410 zoehart Samabel dion-fortune Kika Sarinka Night Angel 54 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ............ 12.04.08 22:14 | |
| Dion:Tak to som veľmi rada super,teším sa z toho že takáto hudba si oslovuje stále a stále viac ludí aj z mladšej generácie. Ja takéto slova čo som teraz povedala neznášam pretože aj ja som z mladšej genrácie.Ale veľmi som tomu rada,že to počúvaš a že sa Ti to páči Na Scorpions koncert minulý rok tu na SR som chcela isť ale niečo mi do toho vošlo tuším.Dosť to ľutujem ,no čo už.Ja viem,a ja tiež nemám rada lacinne pesničky ako si ich ty opísala.A rozpísala som hlavne preto,že hudba pre mňa znamená veľmi veľa ma pre mňa veľký význam dokonca sa mi aj v horoskope píše že by som bez nej nevydržala,a vraj to moju znameniu ventiluje nervy a v tichu by som sa zbláznila ,vždy niečo počúvam.A to je naozaj i pravda.Proste ja hudbu hľadám aj tam kde nie je.Milujem tanec spev,a všetko čo sa hudby týka nie len ju počúvam , čo som rada. + ešte mnoho skvelých interpetov nebolo v SN uvedených tiež zo staršej doby takže odporučam tiež aj ked su to staršie veci,ktore ste predtým nepočuvali ,určite to prinesie radosť Samabel :Som veľmi rada | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 12.04.08 22:25 | |
| ja som teda rozhodne otvorena starsej muzike momentalne, ale napr. taky beatles ma takmer vobec neoslovil ja musim povedat, se som sa voci starsej hudbe stavala chrbtom kvoli ockovi, ktory si pustal slovenske stare vykopavky ci ludovky, ked sme niekam cestovali a proste pocuvat pesnicky ako mam maly stan a nohy tak dlouhe stale dookola po niekolko hodin na ceste do chorvatska, navyse sprevadzane notenim otcovho uzasneho hlasu je teda nieco. no uz som zvykla a tak teraz notime dvaja ale aj tak... proste som to mala ehm tak trocha znechutene kvoli nemu, ale vdaka sn som si k tejto hudbicke ceticku nasla a uz z nej asi nezidem | |
|
| |
Kaja Winchester
| Predmet: ............. 12.04.08 22:35 | |
| Ano to máš pravdu ,ani aj nie som za Beatles aj ked je to super skupina ale nie pre mňa. Presne u každého je niečo ine,vec názoru ale množstvo starých veci su skvelé. Tak toto je super nemôžem.Teraz som k niečomu došla.Už viem kto je na vine,toho že mnohí mladí ešte neprišlia na to že staršia hudba je super. Ich rodičia.Pretože presne to čo si napísala tomu nasvedčuje. Každému sa to od mala sprotiví prave to čo počúvaju rodičia a tak.Už len preto že je to protivne a počúvajú to.A som rada že si si našla zase moji rodičia ani niektore veci vonkoncom nepoznaju nepočuvaju tie staršie lebo to ani nemaju šancu poznať ,ale niektore poznaju ale nevenuju sa im až tak.Vedia o čo ide ale nie tak presne. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 12.04.08 22:38 | |
| kaja: no jasne, ze za vsetko mozu rodicia, na to si az teraz prisla a heh mne to este chvilu potrva az sa v tomto svete starsej hudby zorientujem, ale za par rockov budem expert | |
|
| |
Kaja Winchester
| Predmet: ......... 12.04.08 22:43 | |
| Dion:Tak teda dobre dostala si ma tým teraz. | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 12.04.08 22:43 | |
| náhodou...to já to mám dobré.rodiče....teda vlastně spíš mamka...z těch starších poslouchá to samé co já... teda z těch hodně známých, ale aspoň něco ovšem já nikdy nemohla z návštěv u babiček a těch jejich oblíbených písniček no, ale mě to zprotivili rodiče kamarádky...to byly cesty autem každopádně, teď si melu po svém a je mi kráááásně | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 12.04.08 22:50 | |
| Dionka: Tak to musí byť haluz, keď aj tatino nôti do melódie U nás nôti len mama, pri Lyrics-vyspievaj si milión Ja beriem piesne aj z toho hľadiska, že o čom to vlastne je, bo viackrát sa mi stalo, že WOW, dobrá melódia a rytmy, ale keď som sa započúvala do textu, prešli ma zimomriavky a už som sa viac k tomu nevracala. Tak sa mi to stalo aj nedávno, myslím, že Avril Lavigne poznáte, nemusela som ju, ale má teraz novú pesničku - kód:
-
http://uk.youtube.com/watch?v=4vjjXj_xFVc neviem, ale vybavili sa mi veci, na ktoré by som si inak normálne nespomenula, lebo bolia a tie slová, že - citácia :
- It's the happiness inside that you're feeling
It's so beautiful it makes you wanna cry mi neviem prečo napadlo na SN, na bratov, koľkokrát si oni želali normálny život a nájsť také krásne nevinné miesto....a tak A čo sa týka piesní použitých v SN, aj možno napriek tvrdému rocku majú naozaj zmysluplné texty..... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 12.04.08 23:09 | |
| kaja: vazne? no dam si pozor nabuduce samabel: to u nas mama, len ked sestra sadne za klavir inak vedie ocko,ale ako vravim uz aj ja, takze pohodka. ono clovek si zvykne na vsetko a mama inak pocuva expres, takze no ehm.... tina: hovoris mi z duse inak ja som avril mala rada, teraz uz ani nie, ale napr. pesnicku girlfriend od nej nemam rada. ono je to celkom fjan rytmycky, ale ten text no to, co si sem napisala bolo ozaj krasne a ja suhlasim | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 12.04.08 23:23 | |
| jj, Avril mi taky nevadí...ale je fakt, že u ní záleží na písničce...někdy mi ty její texty přijdou krásný a takový docela podmanivý a někdy... ne že by každý text musel být něco extra ... to stejně záleží, jak to bere ten interpret, ale stejně... a je fakt, že u těch svých oblíbených skupin mě dostávají obě stránky..hudba samotná i text právě třeba když jsem poprvé v SN slyšela Kansas- tak jsem z toho byla úplně unešená...ta melodie, text....no a od té dby se vlastně upravil můj vkus v písničkách a interpretech | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 13.04.08 8:18 | |
| ja mam taku otazocku. ze aky je rozdiel medzi hip-hopom a rapom | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 13.04.08 8:58 | |
| hip hop je styl hudby, zatial, co rap je pomenovanie typu spevu v hip hope. aspon spravne by to tak malo byt, ale dnes sa uz rozlisuju aj rap skupiny aj hip hop skupiny. v podstate je to to iste, ale hip hopeve skupiny maju viac rytmicky orientovane piesne, proste aby sa na ne dal robit breakdance a rap tam ide vacsinou len o text, nie je tam ziadne hlbsia hudba..... teda aspon je by som povedala, ze je to tak... ale to vies, toto nie je moj styl, takze sa do toho velmi nevyznam | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 13.04.08 9:20 | |
| ja sa v styloch nevyznam vobec | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 13.04.08 11:11 | |
| sisel: no ani ja velmi nie proste o hudbu sa az tak nezaujimam, skor filmy a serialy. ja proste pocuvam na co narazim a co ma oslovi a vacsinou si v tomto smere necham popradit od aryany, ktora hudbou doslova zije. takze ona vzdy pride so skupinkou, ktora je podla nej dobra a vacsinou sa chytim aj ja ale tak stylov je dnes uz strasne vela a kto sa ma v tom vsetkom vyznat? a len prednnedavnom som zistila, ze kedze pocuvam skupiny ako within temptation tak som ghoticka prisaham, ze som nevedela, ze aj nieco take ghotic rock existuj, kym som to neuvidela na nete takze neboj nie si v tom sam, kto v tom ma chaus | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 13.04.08 14:21 | |
| ja som mala vždy rada rock...ale skôr som sa zameriavala na novšie skupiny...ale vždy som mala v hlave myšlienku, že si chcem zohnať skupiny ako AC/DC, Led Zeppelin, Scorpions a pod...ale stále som sa k tomu nedostala...zohnala som si z každého pár pesníčiek a bolo...až vďaka SN som sa prinútila a posťahovala si kompletky... a teraz mám čo robiť, kým to všetko prejdem, spravím si aspoň aký taký prehľad...ale musím povedať že AC/DC sa stalo mojou srdcovkou oni snaď ani nemajú pesníčku, ktorá by sa mi nepáčila momentálne si ešte sťahujem komplet Scorpions mňa rodičia veľmi neovplyvnili pokiaľ ide o hudbu...vždy som počúvala čo som chcela, len tie ich komentáre k tomu totálne nemajú pre mňa pochopenie ...teraz ked si niečo pustím, ako napr. mettalicu či AC/DC to už len vždy nabehne mama nech to dám okamžite tichšie, že ju z toho bolí hlava ešte že mám mp3-jku a môžem si tak hudbu naplno vychutnávať.. inak mám okolo seba ľudí, ktorí majú pochopenie pre to, čo počúvam...počúvajú rock aj ked skôr ten novší a staré veci veľmi nepočúvajú, ale aspoň sa na mňa nepozerajú ako na nejaký zaujímavý úkaz ked počujú ako mi z mp3-jky niečo jačí. ale v triede mám aj takých, čo žijú "súčasnými" hitmi a presne, ako niekto napísal, tak počúvajú to čo práve ide v rádiách a ked sa objaví niečo nové, tak na to hned zabudnú.. ale aj tak si myslím, že som šťastný človek, lebo okolo seba nemám žiadnych hip-hoperov ale tak viem, že každý človek má iný štýl, každému sa páči niečo iné, takže nikoho neosudzujem za to , čo počúva...ved je to na nich a pre nich... fíha...nejako som sa nechala uniesť a je z toho menšia slohovka...prepáčte... :shame: | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 13.04.08 14:29 | |
| Joj hudba to je môj druhý život - prvé sú seriály Čo počúvam? Linkin Park Within Temptation Bryan Adams ATB Blue - ja viem, že sa rozpadli, ale tak roky to bola moja naj kapela (a sólové albumy členov a tiež dajú počúvať) Hillary Duff, Avril Lavigne, Leona Lewis, ... Chris Daughtry, Nick Lachey The three days grace - to ma chytilo najnovšie a ešte rôzne soundtracky - dobré sú napr. ice princess, a cinderella story, step up, .... Ale inak počúvam všetko čo sa počúvať dá. Len mojim ušiam nerobí moc dobre opera, ľudovky, vážna hudba - ale v živote som prežila niekoľko výchovných koncertov a nezabilo ma to | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 13.04.08 16:51 | |
| - Zizi napísal:
- bože tá pesnička je skvelá. Ja teda Jensenov hlas poznám len krátko, ale je dosť podobný. Hľadala som aj v Googli, či niekde nie je napísané, že by to skutočne spieval, ale nikde nič. Ale je to pekná pesnička.
Ešte taká otázočka. Neviete, či toho má Jensen na svojom konte viac a kde by som si tie pesničky mohla stiahnuť? Zizi: no on moc sám nespieva...skôr len robí doprovod svojim priateľom spevákom....ale ak chceš ešte niečo, kde spieva pozri sem..v príspevku od SNlois je odkaz...sú tam asi dve pesníčky... https://supernatural.canadaboard.net/forum-f29/topic-t20-165.htmbtw. pokial o tú pesníčku Just you, tak je to Jensen...čím dlhšie som to počúvala tým viac som si bola istá že to je on...ale nedalo mi, že to nemám potvrdené, tak som pátrala a našla som toto: - kód:
-
http://www.last.fm/music/Jensen+Ackles ked pozriete dole na Top tracks, last six months, tak je tam aj táto pesníčka...nedá sa to síce vypočuť ale mne to ako dôkaz stačí... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 13.04.08 18:08 | |
| - kristine napísal:
škoda, že toho Jensen nemá viac... v ostatných songoch ho skoro nie je počuť uz som rozmyslala, ze si to dam na sluchadka, ale kdeze..... ozaj je to nadherna piesen.... boze keby ich mal viac... hovoris mi z duse mna ohromne stve, ze ho na tych ostatnych az tak nepocut, ale teraz ma jason manns uz vydany ten album nie? no a tam by mala byt ta piesen aj s jensenom, takze by ho malo byt pocut lepsie, uz by to mala byt studiova nahravka... vidis ako o tom hovorim, musim ist mrknut torrenty ci nie je nahodou na to jasonovo cd edit: no torrent este nie je, ale tu si to mozte vypocut v lepsej kvalitke - kód:
-
http://www.myspace.com/mannsmusic stale tam nie je jensena super pocut, ale tak co uz
Naposledy upravil dion-fortune dňa 13.04.08 18:16, celkom upravené 2 krát. | |
|
| |
| |
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 13.04.08 18:15 | |
| | |
|
| |
Kristine Winchester
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 13.04.08 18:24 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 13.04.08 18:25 | |
| Až teraz som si tú pesničku stiahla, ale toto zaručene nie je Jensen, navyše je tam počuť anglický prízvuk v niektorých slovách až to trhá uši, to "your" napr. je to len môj názor, tak ma neukamenujte, ale proste aj po niekoľkých vypočutiach mi ako Jensen nepripadá, Jensen ma hrubší hlas..Pustite si napr. to prvé, som to porovnávala.. http://www.supernatural.cinemaview.sk/rozne.html | |
|
| |
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 13.04.08 18:35 | |
| právě... mě tam totiž taky ta výslovnost přijde taková...nevím, zbytečně tvrdá... takže abych pravdu řekla, ani by mě nepřekvapilo, kdyby to nebyl on... no, spíš by mě překvapilo, kdyby byl.....ale tak prostě... je to vážně hezká písnička a ... to je pro mě hlavní | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 13.04.08 19:55 | |
| Tak já taky nejsem zrovna moc přesvědčená, že je to on. Nevím, v některých pasážích jsem čekala ty jeho "staré známé tóny", ale nepřišly, takže fakt nevím. Písnička je to úžasná, pouštím si ji pořád dokola, jen musím říct, že chvilkami je to trošku "falešné" nebo spíš nedostatečně vyzpívané. Ale to je detail. Hlavní co mě zaráží na tom, že by to měl být Jensen, je to, že nikde o této písni není pořádná zmínka....mám na mysli, že pokud by Jensen opravdu nazpíval takovou píseň, psalo by se o tom "na prvních stranách" všech jeho fan-webů, ne? Ale když to zadáte do googlu, horko těžko vám vyjede sotva jedna souvislost. Nemyslíte, že kdyby to byl opravdu on, jeho fanynky v Americe by tuhle píeň všude opěvovaly? Víte jak to myslím? Možná kecám, ale mám prostě ten dojem. | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 13.04.08 20:17 | |
| a este sa tu nikto nezmienil o EMO - teda celkovo o style? co si o tom mylsite? ja napriklad casto vidam ludi, co o sebe tvrdua ze su Emo ale pritom vobec netusia, ze emo nie su iba cierne vlasy a lak na nechtoch.... ale ja mam na rozdiel od nich wikipediu a som velmi dobre informovana tak do toho | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 13.04.08 20:21 | |
| Budem úprimná, celé to EMO šialenstvo mi pripadá ako kedysi Spice Girls, keď dievčatá chodili v tričkách nad pupok a vysokých topánkach, takže ako to prišlo, tak to aj odíde.. Mne osobne sa to absolútne nepáči a je dosť úsmevné, že je niekto EMO a ani nevie, čo to je.. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? | |
| |
|
| |
| Jakou hudbu posloucháte? | |
|