|
| Jakou hudbu posloucháte? | |
|
+50Marion0889 kaja666 Fay nuni1977 kattie Husitka str8tking janicag wiktoriano Dzowika4 cleo Faith Lirael Ewis bareness lenkka evetka calla sonca12 dzajnisko Violet SNAdeline Hiro666 Anwiel Weronička nikita keksiiq CrazyD ivan2321 Ettie Madlen Chrystelle Zizi sisel Kaja Soniq LenkaX22 bookika Kristine SkreechTina SNlois aryana7 Silvia janka410 zoehart Samabel dion-fortune Kika Sarinka Night Angel 54 posters | |
Autor | Správa |
---|
ivan2321 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 290 Age : 42 Bydlisko : Sereď Nálada : v pohode Registration date : 16.12.2007
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 02.05.08 17:09 | |
| to je svätá pravda, že mali aj majú....dobre sa počúvajú, keď má človek teda sem tam aj ja depku | |
| | | sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 02.05.08 18:22 | |
| viete co je divne? ze ja depku nedostavam. len obcas mam ma pochyti myslienka, ze je vsetko nanic. akurat ze to ani nie je myslienka, ale uvaha na ktoru som sam dosiel. a proste z casu na cas mi to pride na um a mam zly pocit. ale inac vam musim povedat ze vacsinou mam naladu dobru, a aj ked nemam, tak to viem pekne maskovat. a co sa tyka erosa ramazzotiho, toho som nikdy nemal v laske | |
| | | keksiiq Crossroads demon
Počet príspevkov : 344 Age : 35 Registration date : 27.02.2008
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 02.05.08 22:49 | |
| Jaaaj Eros..toho moja mama tusim pocuva obcas v radiu ked ho hraju,si pamatam casy ked ficala na modern tolking | |
| | | ivan2321 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 290 Age : 42 Bydlisko : Sereď Nálada : v pohode Registration date : 16.12.2007
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 02.05.08 23:16 | |
| modern tolking: si tiež rád vypočujem | |
| | | Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 05.05.08 12:50 | |
| | |
| | | bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 05.05.08 12:56 | |
| | |
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 05.05.08 18:45 | |
| | |
| | | | Kristine Winchester
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 05.05.08 22:20 | |
| | |
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 05.05.08 22:32 | |
| Kristine ani sa ti necudujem fakt neoplati s ariesit a urcite to sem niekedy hooood plosiiim mna by to fakt zaujimalo jak tie kombinacie zneju | |
| | | ivan2321 Lovec v plienkach
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 06.05.08 1:50 | |
| | |
| | | SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 06.05.08 8:12 | |
| Ja som kedysi dávno začula presne tento remix Enyi a Prodigy a som kukala jak je to uletené, ale pekné, celkom to ujde Prodigy Vs. Enya - kód:
-
http://uk.youtube.com/watch?v=3CTJqwX-AwM&feature=related | |
| | | bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 06.05.08 8:14 | |
| | |
| | | SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 06.05.08 8:28 | |
| Njn, rada si aj takéto vecičky vypočujem, momentálne "fičím" na pesničke od 3DD, ten text ma porazí, neskutočne mi sedí na 3x16..... 3 Doors Down - It's Not My Time (with lyrics) - kód:
-
http://uk.youtube.com/watch?v=J0C8emw8jrA Ja viem, že je to myslene na vzťah baba-chalan, ale neviem prečo si to predstavujem, akoby to hovoril Dean Samovi, ako bratovi, posledné minúty jeho života.... | |
| | | bookika Winchester
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 06.05.08 8:42 | |
| | |
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 06.05.08 15:09 | |
| | |
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 06.05.08 15:21 | |
| No myslela som ze to bude daco strasne,ale dalo sa to zniest ..Prodigy a Enya to znelo celkom v pohode aj ten LP z Britney nebol zly ale ja Britney moc nemusim ,ale zaujimave kombinacie dik Kristine,ze si to sem hodila | |
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 06.05.08 15:24 | |
| | |
| | | | bookika Winchester
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 06.05.08 16:07 | |
| | |
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 06.05.08 16:21 | |
| jj kamosa keby bol baba tak este to rozdycham,ale ked on je taky kruty fanusik ..od cedeciek az po tricka | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 06.05.08 17:30 | |
| Ako tu tina spomína to 3DD, tak mne sa na 3x16 hodí ešte strašne táto textom.. - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=E7e-ZnD-Kss | |
| | | nikita Crossroads demon
Počet príspevkov : 313 Age : 38 Bydlisko : za zrkadlom Nálada : need more coffee!!! Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 06.05.08 19:11 | |
| Mno, ja a hudba, tak to je kapitola sama o sebe. To keď sa ma na strednej kamarát pýtal, že ako sa vola tá a tá pesnička, kde v klipe je to a to a hento, alebo ako sa volá ten spevák, čo vyzerá tak a tak, tak to som ja už sypala z rukáva ani nedopovedal otázku. Na začiatok snáď poviem, že som vyrastala na starej dobrej klasike. To viete môj otec tiež obľubuje hudbu a cesta na starej rachotiacej škodovke cez pol republiky po cestách a nie po diaľnici zaberie trochu viac času ako len hodinku a ten čas si treba nejak spríjemniť. Tak to vzal zásobník kaziet a púšťala sa muzička: Pink Floyd (to si už moc nepamätám), Queen, Alphaville... no skrátka poriadny rock a hlavne nám v aute znel Karel Kryl a občas Hana Hegerová. Tak poriadne som sa k hudbe dostala asi v 15-tich, keď sa k nám dostali Linkin Park a ich singel Crawling a tiež Crazy Town a ich Butterfly – tak to som vtedy žrala. A vtedy ma aj posadla muzikofília. Odvtedy snáď počúvam všetko, čo aspoň dobre znie. Ale smrť pre moje uši predstavuje ľudovky, country, náboženské štýly, a hlavne také že tuc-tuc aka techno a house... a spolu so slovenským hip-hopom to je posledný klinec do mojej rakvy. To radšej pílkou s ušami preč... No čo konkrétne počúvam, vám tu môžem vypísať, ale vopred upozorňujem, že je toho požehnane a len v počítači mám cez 100 interpretov a to ani zďaleka nemám ani polovicu. | |
| | | bookika Winchester
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 06.05.08 20:17 | |
| ja tiez nejak extra nemusim hip-hop, ale niekedy je to pre mna pocuvajuce cas od casu ale slovensky hip-hop je aj moja konecna | |
| | | nikita Crossroads demon
Počet príspevkov : 313 Age : 38 Bydlisko : za zrkadlom Nálada : need more coffee!!! Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 06.05.08 20:43 | |
| takže počúvam zhruba toto... nedávam to nejak zadelené podľa abecedy ani podľa žánrov zámerne, lebo to počúvam podľa toho na čo mám práve chuť... tak sa môžete nechať inšpirovať...
Eve, Him, P.O.D., TLC, Korn, Bush, Pink, Dido, Papa Roach, Ciara, Brandy, The Calling, Godsmack, Aaliyah, No Doubt, Gwen Stefani, Daughtry, 3 Doors Down, Maroon 5, Evanescence, Lilly Allen, Nickelback, Destiny s Child, Michelle Williams, Kelly Rowland, Beconcé Knowles, Solange, Kelis, Mis-Teeq, Girls Aloud, Jennifer Love Hewitt, Feist, Puddle Of Mudd, Guano Apes, Placebo, Republica, Titiyo, Mary J. Blidge, Red Hot Chili Peppers, Vanessa Carlton, Christina Aguilera (len od albumu Stripped), Rachel Stevens, Kosheen, Jennifer Lopez, Avril Lavigne, Crazy Town, Shifty, Mya, Matchbox 20, Rob Thomas, Nelly Furtado, Outkast, Gorillaz, Michelle Branch, Aerosmith (to skôr tie neskoršie albumu od nejakého 1990-tého roku), Justin Timberlake, Limp Bizkit, The Gossip, Sixpence None The Richer, Sean Paul, Alient Ant Farm, All Saints, Appelton, Lumidee, Faith Evans, Alicia Keys, Linkin Park, Chester Bennington, Fort Minor, Default, Savage Garden, Darren Hayes, Good Charlotte, Tic Tac Toe, Missy Elliott, Natalie Imbruglia, Audioslave, Chris Cornell, Black Milk, Sophie Ellis Bextor, Bon Jovi, Jon Bon Jovi, Joss Stone, The Black Eyed Peas (tie albumy, kde už spieva aj Fergie), Fergie, Will.I.Am, Blu Cantrell, Wheatus, The Verve, Stacie Orrico, Anastacia, Foo Fighters, Morcheeba, Sky, Incubus, Natasha Bedingfield, Staind, Hoobastank; Bell, Book & Candle; Green Day, Travis, Atomic Kitten, Sugababes, Mutya Buena, Siobhan Donaghy, Jem, Madonna (od albumu Ray Of Light), Ana Johnsson, The Killers, Alanis Morissette, Beverly Knight, The Fugees, Lauryn Hill, Wyclef Jean, The 411, Creed, Terri Walker, Vanessa Paradis, Amerie, Gabrielle, Milla Jovovich, Ms Dynamite, Orson, Erykah Badu, Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger, M.I.A., Macy Gray, Tweet, Natasha Thomas, Fantasia, Coldplay, KT Tunstall, Rihanna, U2, Katie Melua, James Blunt, Daniel Powter, Mattafix, Corinne Bailey Rae, Leela James, Blink 182, Sandi Thom, Nerina Pallot, Keyshia Cole, Regina Spektor, James Morrison, Jamie Foxx, Razorlight, Amy Winehouse, Mika, The Fray, The Hinder, The Feeling, Kelly Clarkson, Kate Nash, Estelle, Leona Lewis, Editors, Duffy, Britney Spears (ale len od albumu In The Zone), Backstreet Boys (od albumu Never Gone – to sú už počúvateľní), INXS (od albumu Switch), aj Santana, Timbaland, Tracy Chapman, Will Smith (od albumu Lost And Found)...
ja som vás varovala, že je toho požehnane... no a chystám sa zaútočiť okrem iného aj na toto... a plus ste ma navnadili aj na Three Days Grace...
Latoya London, Ayo, Shareefa, Harris Tweed, Jet, Tori Amos, Joy Denalane, Charlotte Gainsbourg, Sixx: A.M., The Kooks, Miss Platnum, The Magic Numbres, Adele, Terra Naomi, Colbie Caillat, Life House, Amy McDonalds, Yeal Naim, David Jordan, Tegan & Sara, Asa, Finger Eleven, Sara Bareilles, Keri Hilson, Rooney, Plain White T s, Sunrise Avenue, Victoria Hart, Charlotte Church, PJ Harvey, Tamyra Gray, Lara Fabian,
ale počúvam aj slovenské a české...
Aneta Langerová, Peha, The Bridge, Tina, DESmod, Jana Kirschner, Misha, Zuzana Smatanová, Kryštof, Iva Frühlingová, P.S., Dorota Nvotová ale aj niektorí zo superstar sú celkom počúvateľní...Katka Koščová, Zdenka Predná, Samo Tomeček, Ivan Štrofek... no a tí ostatní ako vôbec nezaujali moje ušká. | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? | |
| |
| | | | Jakou hudbu posloucháte? | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |