| Jakou hudbu posloucháte? | |
|
+50Marion0889 kaja666 Fay nuni1977 kattie Husitka str8tking janicag wiktoriano Dzowika4 cleo Faith Lirael Ewis bareness lenkka evetka calla sonca12 dzajnisko Violet SNAdeline Hiro666 Anwiel Weronička nikita keksiiq CrazyD ivan2321 Ettie Madlen Chrystelle Zizi sisel Kaja Soniq LenkaX22 bookika Kristine SkreechTina SNlois aryana7 Silvia janka410 zoehart Samabel dion-fortune Kika Sarinka Night Angel 54 posters |
|
Autor | Správa |
---|
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 08.10.08 18:59 | |
| | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 08.10.08 20:42 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 08.10.08 22:45 | |
| Stereophonics je skvelá skupina a majú fakt super pesničky. Namotala ma na nich spolužiačka na strednej a teraz keď tak nad tým premýšľam prichádzam k záveru, že som si ešte nezohnala tie ich albumy čo som chcela. Musím sa do toho pustiť - evetka dík za pripomenutie | |
|
| |
evetka Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 206 Age : 36 Bydlisko : Ostrava Registration date : 02.05.2008
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 09.10.08 8:05 | |
| jeje není zač, já Stereophonics poslouchám asi od začátku střední, takže nějakých 4-5 let nebo tak a zamilovala jsem si je sice i od nich se mi nelíbí úplně všechno, ale prostě hlas Kellyho mě dostal jinak Zizi jestli chceš a ať to nemusíš shánět, mám v pc tyhle jejich CD: Word gets around You gotta go there to come back Language. Sex. Violence. Other? Pull the pin (to je, pokud vím, zatím poslední) tak jestli to budeš chtít pisni a já to někam upnu | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 09.10.08 9:33 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 09.10.08 12:36 | |
| Stereophonics jsou super Nemám od nich moc písniček, ale mě dovedou strašně pozvednout náladu. Dakota je jedna z mých nejoblíbenějších. | |
|
| |
evetka Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 206 Age : 36 Bydlisko : Ostrava Registration date : 02.05.2008
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 10.10.08 19:01 | |
| tak jak jsem slíbila, tady jsou linky na některá cd od stereophonics. podařily se mi upnout bohužel až dneska CD StereophonicsPull the pin - kód:
-
http://www.ulozisko.sk/91167/Stereophonics_-_Pull_the_pin.rar Language. Sex. Violence. Other? - kód:
-
http://www.ulozisko.sk/91170/Stereophonics_-_Language._Sex._Violence._Other.rar Word gets around - kód:
-
http://www.ulozisko.sk/91173/Stereophonics_-_Word_gets_around.rar You gotta go there to come back - kód:
-
http://www.ulozisko.sk/91176/Stereophonics_-_You_gotta_go_there_to_come_back.rar | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 10.10.08 19:09 | |
| evetko, ty jsi poklad!!! Vážně moc děkuju. Moje sbírka se konečně rozroste. Jestli je aspoň většina těch písniček tak pěkných jako ty, co mám v MP4, tak tak okamžitě putují taky a já si dám Stereophonics, Lifehouse a 3 Doors Down maratón. | |
|
| |
evetka Lovec v plienkach
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 10.10.08 19:21 | |
| Samabel není vůbec zač, věř mi mi se právě všechny jejich písničky nelíbily, tak jsem si vytvořila svoje vlastní bestofko Stereophonics a to mám v mp3 jinak jsem teď nedávno v pc objevila jednu písničku od Of Montreal a vůbec netuším, odkud jsem ji vzala, jestli nakonec ne právě odtud ona je tak divná, ale tak divně divná, až mi přijde dost dobrá a skoro pořád ji poslouchám. trvá 10 minut a to jsem si myslela, že moji oblíbenou Bohemian Rhapsody od Queen už asi nic v délce nepřekoná tak ji tu dávám, třeba se tež někomu zalíbí. Of Montreal - Past is a grotesque animal - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=G2p9fDJsHNo jo a hodně se mi zalíbil Fight song od Republic Tigers z 4x01, takže ta je tež momentálně mezi mými nej a ještě tahle: The Republic Tigers - Buildings and mountains - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=R6VuCl-flto | |
|
| |
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 11.10.08 19:12 | |
| evetka: tak jsem zvědavá, jak budu spokojená já, ale určitě budu. Teď sem zase hodím písničku, kterou si teď pouštím pořád dokola já. Líbí se mi melodie, líbí se mi tempo, text je taky skvělý. A klip taky není špatný. No a druhá písnička mě přesvědčila o tom, že jejich CD jednoduše musím mít! Muse - Time is running out - kód:
-
http://uk.youtube.com/watch?v=64wBgV62IKA Muse - Hysteria - kód:
-
http://uk.youtube.com/watch?v=DR2DpgV8fPw&feature=related | |
|
| |
evetka Lovec v plienkach
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 11.10.08 19:35 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 11.10.08 19:42 | |
| Já se s touhle kapelou setkala před delší dobou, ale nakonec jsem se koukala po jiných písničkách a nedávno mi Muse znovu přišli pod ruku a tentokrát už je neopomenu... Hned mě to chytlo a ta Time is running out obzvlášť. Nění zač... aspoň to můžeš brát jako moje poděkování za tamto. | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 11.10.08 19:44 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 13.10.08 16:55 | |
| Ja som mierne oblbnutá tým Súmrakom, ale táto pesnička je celkom dobrá zo soundtracku z tohoto filmu: Paramore-Decode [HQ] Official Twilight Soundtrack - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=iSMN1Ahw0kk | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 13.10.08 19:36 | |
| wow pozerám, že sa tu objavili celkom dobré skupiny, tak to budem musieť posťahovať ale ja som vám prišla napísať, že ma kamoška dokopala k stiahnutiu skupinky avantasia. zatiaľ od nej mám len metal operu, pt 1 a 2, ale je to totálna pecka v podstate obe albumy sú akoby fantasy príbehom. zhruba obsah: - citácia :
- The Metal Opera: diel prvý
Hlavnou postavou je mladý Gabriel Laymann ktorý je novicom v Dominikánskom kláštore v Mainzi v Nemecku. Píše sa rok 1602 a Gabriel sa spolu so svojím rádom podiela na vtedy všadeprítomnom hone na bosorky. Gabriel sa dostáva do rozporu s vlastným svedomím, keď sa stretáva zo svojou nevlastnou sestrou Annou Held, ktorá je označená ako bosorka a čaká na svoj proces. Gabriel začína pochybovať a tak sa tajne vkradne do knižnice kde sa dostáva k zakázanej knihe. Keď jeho mentor brat Jakob zistí že s knihy čítal uvrhne ho do žalára.
V žalári Gabriel stretáva starého Druida menom Lugaid Vandroiy. Druid rozpráva Gabrielovi o inej dimenzii, o svete fantázie nazvaného Avantasia. Tento svet je v nebezpečí. Druid učiní mladému Gabrielovi ponuku na záchranu jeho sestry pod podmienkou, že on pomože zachránit Avantasiu. Obom sa podarí z vezenia utiecť a Vandroiy zavedie Gabriela ku kamennému kruhu kde je ukrytá brána medzi dimenziami. Vandroiy bránu otvára a posiela Gabriela do Avantasie.
Medzitým sa Mainzký biskup Johann Adam von Bicken spolu s bratom Jakobsom a vogtom (staronemecký výraz latinsky: advocatus, slovensky: královský richtár, teraz právny zástupca) Falkom von Kronberg vydávaju do Ríma za Pápežom Clemensom VIII. Na cestu sa vydali spolu s knihou z ktorej čítal aj Gabriel. Podla starých dokumentov sa jedná o knihu ktorá je poslednou, siedmou časťou pečate, ktorá dopomôže svojmu majiteľovi k dokonalej múdrosti za predpokladu, že bude prinesená k veži ktorá sa nachádza v samotnom centre Avantasie.
Po prichode do Avantasie stretáva Gabriel elfa menom Elderane a trpaslíka Regrina. Týto mu rozprávaju o boji proti mocnostiam zla, papežovom pláne a dôsledkoch tohoto plánu. Pokial by došlo k použitiu pečate znamenalo by to koniec spojenia medzi oboma dimenziamy s katastrofalnymi následkami pre oba Svety. Gabriel sa musí pokúsit zabránit použitiu pečate. K veži príde práve včas. Zakiaľ sa pápež rozpráva s Vnútornym Hlasom, podarí sa Gabrielovi pečať odsudzit. Využíva všeobecný chaos a knihu sa mu podarí priniesť do mesta elfov. - citácia :
- The Metal Opera: diel druhý
Gabriel nie je spokojný, o Avantasii sa chce dozvedieť viac. Elderane ho posiela k Stromu Poznania. Pri Strome Poznania sa Gabriela zmocnuje vízia v ktorej vidi brata Jakoba v mori plameňou trpeť. Elderan rozpráva Gabrielovi o Klalichu ktorý sa nachádza v katakombách pod mestom Rím. V kalichu sú uveznené mučené duše a je stážený beštiou. Gabriel sa ale nedá odradiť a spolu s Regrinom sa vydáva spät do materialneho sveta. Nájdu kalich a obratia ho hore dnom, tak aby mohli trápené duše unikmúť. Ich počínanie ale prebudí beštiu ktorá na nich zaútočí. Útok si vyžiada trpaslíkov život, Gabriel stačí príšere uniknúť.
Gabriel sa vráti naspät za Vandroiyom ktorý už na neho čakal. Vandroiy svoje slovo dodrží a v noci vnikne do vezenia, aby oslobodil Annu. V žalári stretáva "očisteného" Brata Jakoba ktorý sa pokúša o to isté - oslobodiť zajatcov. Obaja sú odhalený. Falk von Kronberg je upovedomený o vniknutí do vezenia a ponáhla aby mohol oboch zatknúť. Strhne sa boj v ktorom zabije najskôr von Kronberg Vandroiya ktorého následne Jakob umláti k smrti. Anne sa podarí uniknúť, a tá sa spolu s Gabrielom vadá na cestu do neznáma. neviem, ale ohromne sa mi to páči. fakt odporáčam, ja si idem stiahnuť aj ich zvyšné albumy,lebo tie piesne sú peckové. napr. - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=HPPHIMp0aHo&feature=related | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 13.10.08 19:48 | |
| |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 13.10.08 21:18 | |
| | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 13.10.08 21:24 | |
| dobre, takze prave som sa dokopala k tomu aby som prelistovala cely tento topic a uz naplno stahujem dakujem baby za vsetky skvele tipy ta avantasia sa mi strasne pozdava a prave taham europe a discografiu metallicy | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| |
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 13.10.08 23:19 | |
| sa chystám zajtra dosťahovať aj ich ostatné albumy, bo mám len tu metal operu a ja som teda rock girl, ale pomaly a isto prechadzám aj na metal táto skupinka si ma proste strašne získala a ja ju neviem prestať počúvať už mi hrá asi 7 hodín vkuse len sa mi jedna pieseň zle stiahla seká mi, ju budem musieť ešte raz stiahnuť | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 13.10.08 23:22 | |
| |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 13.10.08 23:27 | |
| | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 13.10.08 23:30 | |
| |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 13.10.08 23:38 | |
| no musím toho speváka potom bližšie preveriť, len teraz ešte nestíham, bo sa učím ach jaj, ale fakt je to bohový nápad. ja žasnem nad celým príbehom aj nadtým ako skvelo tie texty a celá hudba sedí, proste toto ma neprestáva udivovať akože už som to počula asi miliónkrát a aj tak som z toho zakaždým totálne vedľa | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 13.10.08 23:41 | |
| no jo ten pribeh je fakt skvely ked sa donho zapocuvas a este ked tam je zopar mojich oblubenych spevakov no niet co dodat |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? | |
| |
|
| |
| Jakou hudbu posloucháte? | |
|