Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme

Goto down 
+14
Ewis
Dzowika4
Soniq
Madlen
calla
wiktoriano
lenkka
Violet
bookika
Samabel
Zizi
Anwiel
SkreechTina
dion-fortune
18 posters
Choď na stránku : 1, 2  Next
AutorSpráva
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme Empty
OdoslaťPredmet: Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme   Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme Empty04.10.08 20:10

Ja som známa mojimi veľmi zaujímavými snami a táto poviedka je už druhá v poradí inšpirovaná tým, čo sa mi snívalo. Pozmenila som tam síce koniec, ale tak snáď ma zaň nezabijete, i keď je dosť tragický.

Tento príbeh sa začína uprostred noci na neznámej ceste v nádhernom čiernom Chevrolete. Je to príbeh o dvoch bratoch, ktorý vás donúti zamyslieť sa nad týmto svetom, nad vaším životom, nad tým, čo je naozaj dôležité... Vyrozprávam vám príbeh o tom najsilnejšom ľudskom cite. Príbeh, aký ste ešte nepočuli. Tak sa pohodlne usadte a nechajte sa unášať slovami lásky, hnevu, smútku i šťastia, slovami poznania...

„Pozri, ja viem ako sa cítiš...“
„Ó naozaj? Koľko si mal rokov, keď zomrela mama? Štyri? Jess zomrela pred šiestimi mesiacmi. Ako dopekla môžeš vedieť, ako sa cítim?“
Dean nemohol uveriť vlastným ušiam. Naozaj si toto o ňom Sam myslel? Že už zabudol na tú bolesť? Smutne sklopil hlavu a vystúpil z auta. Prešiel ku kufru, vybral z neho samove veci a podal ich šokovanému bratovi, ktorý ho nasledoval von.
„Čo to robíš, Dean?“
„To, čo vidíš, Sam.“
„To nemyslíš vážne.“
„Smrteľne.“
„Dean no tak...“
„Nie Sammy. Pozri je mi ľúto, čo sa stalo tvojej priateľke, no ak si myslíš, že som zabudol na tú bolesť, akú som cítil, keď zomrela mama, tak sa veľmi mýliš. Ja som nikdy nezabudol, akoby som mohol? No to nie je dôvod, pre ktorý robím to, čo robím. Samozrejme, že túžim po pomste, ale nie je to pre mňa to najdôležitejšie, Sam. Nikdy nebolo.“
Dean pokrútil hlavou.
„Si sebecký, vieš o tom? Stále si robíš len to, čo chceš a nemyslíš na nikoho iného, len na seba. Naša práca je o pomáhaní ľuďom, nie o pomste, a preto idem tam, kam nás otec poslal. Rodina, Sam. Až to slova bude aj pre teba niečo znamenať, zavolaj.“
Na to prešiel k dverám Impali. Ešte sa poslednýkrát otočil a so slovami „Ja totižto zodvihnem.“ nastúpil a odišiel do noci, nechávajúc za sebou prekvapeného brata.

Sam chvíľu stál uprostred cesty, onemený deanovou reakciou, no veľmi rýchlo si uvedomil, čo urobil, ako veľmi deanovi ublížil... Stopol jedného kamionistu a vyrazil za bratom. Prišiel do mesta, do ktorého ich poslal otec a prezrel niekoľko motelov, až našiel ten, kde sa Dean ubytoval pod jedným z jeho vymyslených mien. Keď ho však nenašiel v izbe, ktorú si prenajal, vybral sa do lokálneho baru.

Dean sedel za barovým pultom a v rukách držal poloprázdny pohár whisky, no Sam vedel, že nie je jeho prvý. Zhlboka sa nadýchol a prisadol si.

„Hej.“ Dean k nemu zdvihol pohľad a zamrmlal „hej“.
„Ja...uhm...prepáč, Dean. Správal som sa ako idiot. Nemal som právo povedať, to čo som povedal. Vieš, že som to nemyslel vážne, však? Len som proste stratil nervy. Otec...on...nerozmýšľal som Dean a veľmi ma to mrzí. Nikdy som ti nechcel ublížiť, prosím odpusť mi.“
Dean chvíľu pozeral na pohár v ruke, akoby rozmýšľal, čo má urobiť, no potom sa len slabo pousmial a prikývol.
„To je v poriadku, Sammy. Chápem. Potom všetkom, čo sa v poslednej dobe stalo...“ Dean na prázdno preglgol, keď sa mu vynorili spomienky na to, ako ho brat postrelil.
„To ma neospravedlňuje, Dean. Ty si tu vždy pre mňa bol, vždy si sa ma snažil chrániť a vždy si mi dokázal odpustiť. Nezáležalo na tom, ako veľmi som ti ublížil, ty si sa vždy vedel preniesť cez bolesť a okamžite sa na mňa prestať hnevať. Dokonca aj keď som ťa pred pár dňami postrelil. Stlačil som spúšť, Dean. Niekoľkokrát. Ak by ta zbraň bola nabitá, zabil by som ťa...“ Hlas sa mu zlomil a on musel prestať, keď zacítil deanovu ruku na jeho ramene.
„Nebol si to ty, Sammy. Ellicot ti niečo urobil a to ťa prinútilo, to urobiť. Ja viem, že by si nikdy naozaj nevystrelil, Sam. Nie ty.“ Sam mal slzy v očiach.
„Ako mi tak rýchlo dokážeš všetko opustiť? Prečo sa na mňa nehneváš?“ Dean naňho uprel svoje smutné oči.
„Naozaj nepoznáš odpoveď na tú otázku?“ Sam mal zrazu sucho v hrdle a ruky sa mu triasli.
„Hej... Aj ja ťa mám rád, Dean.“ Ticho zašepkal, no Dean ho aj tak počul a zo široka sa usmial.
„Čo povieš na to, aby sme odtiaľto vypadli? Na dnes som už aj tak mal viac než dosť.“ Sammy sa zasmial a vstal.
„Počkám ťa von.“
„Fajn.“ Povedal Dean a vybral z nohavíc 20 dolárovku, čakajúc na barmana, aby mohol zaplatiť.

Sammy vyšiel von, keď ho odrazu niekto zozadu pritlačil k stene.
„Kde máš prachy?“
„V pravom vrecku.“ Automaticky odvetil. Nechcel, nič riskovať a aj tak mal pri sebe len 35 dolárov. Zlodej mu ich rýchlo zobral a začal utekať. Avšak po pár metroch sa zastavil a namieril naňho zbraň. Sam zamrzol na mieste, no zacítil ako ho niečo ťažké zrazilo k zemi v momente, keď zaznel výstrel. Najprv bol dezorientovaný a nechápal, čo sa stalo. Uvedomil si však, že je na ňom zvalené akési telo. Telo, ktoré on poznal veľmi dobre. Telo jeho brata.
„Dean?“ spýtal sa so strachom.

Dean práve vychádzal z baru, keď si všimol ako nejaký chalan mieri na Sama. Okamžite sa rozbehol k bratovi a zrazil ho na zem. Zacítil ako ho guľka zasiahla do chrbta, tesne nad panvou. Bolesť však trvala len krátko a on stratil vedomie.

Keďže Dean Samovi neodpovedal, začal Sam hľadať zranenia a keď nahmatal strelnú ranu zachvel sa mu žalúdok. Na rukách cítil deanovu krv a jeho brat bol až nebezpečne ticho, čo Sama desilo najviac. Ľudia vybehli z baru von, keď začuli výstrel a niekto musel zavolať záchranku, lebo Sam počul v diaľke sirény. Jedine deanov dych, ktorý cítil na krku ho upokojoval a dodával mu nádej.

Keď prišla sanitka, Sam prestal vnímať všetko okolo. Videl ako sa k nim rozbehli záchranári, ako rýchlo začali ošetrovať Deana. Niekto sa ho spýtal, či je zranený, na čo on odpovedal, že nie a potom sa odrazu ocitol v nemocnici. Netušil ako sa tam dostal, všetky jeho spomienky boli zahmlené. Uprene sa pozeral na dvere, za ktorými prebiehala operácia jeho brata. Niekoľko nekonečne dlhých hodín mu nevedel nikto nič povedať, až sa nakoniec dvere otvorili a k nemu podišiel jeden z lekárov.
„Je mi veľmi ľúto...“ Sam začal zrýchlene dýchať, no aj tak mal pocit, že sa mu do pľúc nedostáva dostatok kyslíka. Jeho nohy ho dlhšie nedokázali udržať a on sa zviezol popri stene na zem. Doktor k nemu ešte hovoril, ale on už nič nevnímal. Dean bol mŕtvy. Jeho brat bol mŕtvy. Sam sa odrazu prudko postavil.
„Môžem ho vidieť?“ Lekár prikývol a nechal ho samého, vyrovnať sa so stratou.

Sam pomaly vošiel dnu a keď zbadal deanovo telo na operačnom stole, slzy sa mu rozkotúľali po líciach. Opatrne k nemu podišiel a chytil ho za ruku.
„Hej.“
„Prečo si to urobil? Prečo si ho nenechal, nech ma zastrelí? Zaslúžil by som si to potom všetko, čo som ti urobil. Ty si pre mňa nemal zomrieť.“ Sam nedokázal pokračovať. Nemohol sa na Deana hnevať, nemal právo mu nič vyčítať. A tak tam len ticho sedel a plakal.

O týždeň neskôr
Sam stal na cintoríne nad hrobom svojho brata. Fúkal chladný vietor a obloha bola posiata mračnami. Sam držal v rukách strieborný prsteň, ktorý Dean stále nosil a amulet, ktorý si nikdy nedal dole, odkedy ho dostal. Najprv zahrabal prsteň do zeme, kde vložil urnu s deanovým popolom. Bolo to trochu netypické, ale keďže vedel, že Dean by chcel byť spopolnený a rovnako vedel, že by chcel odpočívať vedľa ich mami, rozhodol sa pre tento spôsob. Akonáhle bol prsteň v zemi, Sam vzal amulet a prehodil si ho okolo krku.
„Volal som otcovi. Celý týždeň som mu nechával odkazy, no on stále nezavolal späť. Snažil som sa nemyslieť na to, čo sa stalo, ale odkedy si odišiel, nebol som schopný jesť ani spať, stále mám pred očami toho chalana, ako na mňa mieri. Viem, že si sa pre mňa obetoval a chceš, aby som pokračoval ďalej, ale ja nemôžem. Nie potom, čo sa stalo Jess. Nie potom, čo sa stalo tebe. Prepáč, Dean, ale ja už nechcem žiť. Chcem byť opäť s tebou a Jessicou... Chcem stretnúť mamu... Ja... Vždy si mi vedel odpustiť a ja len dúfam, že mi dokážeš odpustiť aj teraz. Mám vás všetkých veľmi rád.“
Boli to samove posledné slová predtým ako vytiahol zbraň a zastrelil sa. Ako jeho telo dopadlo na zem okolím sa roznieslo hrmenie a strhla sa búrka. Akoby aj nebesá smútili nad stratou hrdinov tohto sveta.

Život nie je prechádzka ružovou záhradou a my musíme každodenne čeliť mnohým prekážkam. Vidíme trpieť našich blízkych, strácame tých, ktorých sme milovali...Niekedy sa nám podarí s tým zmieriť a ísť ďalej, no občas toho stratíme až príliš veľa, a keď raz nemáme dôvod žiť, naša existencia nemá zmysel. No smrť nie je koniec našej cesty a čo sa nám nepodarilo dosiahnuť zatiaľ, čo sme žili, sa nám môže podariť po smrti. Verím, že tí, ktorí si to zaslúžia, budú spasení a nájdu pokoj. Občas je lepšie oslobodiť sa od bolesti tohto sveta a zasadnúť na svoje miesto tam hore...

Naposledy upravil dion-fortune dňa 05.10.08 11:04, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme   Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme Empty04.10.08 21:17

Ufff, ťažký úder do môjho srdca, šokujúce zistenie o Deanovi, bratské rozhovory, a ten koniec, akože Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 71416 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 71416 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 71416 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 71416 Ako inšpirácia zo sna, ktorý si pamätám, keď si o ňom písala, takže krása. Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 177401 Veľmi sa mi to páčilo, aj tú pointu, ako si vniesla do príbehu tým príhovorom a aj tým konečným pokecom k čitateľovi, pekne urobené, páčilo sa mi to moc moc Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 177401 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 177401 Diki moc, že píšeš poviedky aj na základe svojich snov Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 673161
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme   Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme Empty04.10.08 21:25

jeej som rada, že sa páčilo Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 170639 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 170639 ani nevieš ako si ma potešila teraz Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 258431 no a tak ja rada čerpám z mojich snov, lebo to mám potom tak živo pred očami a akoby som to fakt prežila, takže určite ešte niečo napíšem, pokiaľ sa mi bude niečo pekné snívať Wink
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme   Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme Empty04.10.08 21:30

Teda hilka, ty mě chceš normálně zabít!!!!!!! Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 460216 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 460216 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 460216 To je hrozně smutný!!!!! Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 199226 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 199226 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 199226 Ale napsaný je to krásně Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 177401 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 177401
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme   Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme Empty04.10.08 21:50

dionka práve mi stekajú po licach slzy a súčasne sa nájsť stratený dych. Bola to neskutočne krásna poviedka aj keď končila tragicky. Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 71416 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 71416
Tie slová na záver ma úplne dorazili, boli krásne.
Na túto poviedku tak skoro nezabudnem. Klaniam sa ti tak hlboko ako sa len dá. Ja už nemám slov Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 104346 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 104346 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 104346 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 104346 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 104346 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 104346 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 177401 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 177401 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 199226 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 312566
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme   Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme Empty04.10.08 21:59

wow ďakujem vám krásne 603 603 603 som ozaj veľmi rada, že sa poviedka páčila aj keď bola taká smutná a krátka 603 603 603 zase sa tu červenám ako nejaká rajčina 603 603 603 603
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!

OdoslaťPredmet: Re: Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme   Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme Empty04.10.08 22:38

Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 199226 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 199226 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 199226 Tak to jen znásobilo mojí dnešní náladu. Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 199226 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 199226
To je tak smutné. Jenže ty jsi to popsala takovým způsobem, že na tom nevidím nic špatného a chápu, proč se to všechno tak stalo. Chápu i Sama a zkrátka si teď ani nedovedu představit, že by mohl žít bez Deana...ne pak, když mu řekl ty nevyslovené věci a umřel Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 199226 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 199226
Jen by mě zajímalo, jak by na to reagoval John a jak by se s tím vším vypořádal. Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 999804 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 328356
Moc se mi tahle krátká povídka líbila. Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 103511 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 103511 702 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 430869
Návrat hore Goto down
bookika
Winchester
Winchester
bookika

Počet príspevkov : 1748
Registration date : 05.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme   Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme Empty04.10.08 22:48

Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 71416 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 199226 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 199226 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 199226 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 199226 krasne Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 49896 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 199226 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 199226 co ine sa da povedat? Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 104346 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 104346 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 104346 si king dionka Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 104346
Návrat hore Goto down
https://www.youtube.com/chicazd
Violet
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Violet

Počet príspevkov : 295
Nálada : :)
Registration date : 15.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme   Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme Empty04.10.08 22:52

To čo si spáchala?!!! Shocked :alien: Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 52351 Dobre, pomaly sa mi dostava do pluc kyslik, zacinam dychat, sok sa straca. Ale aj tak. Co si to urobila?! Chces ma zabit alebo co?!!! Shocked
Ale okrem toho je to uchvatna poviedka. A aj ked sa z tych obrazov co mam momentalne pred ocami budem este dlho spamätávať, musim ta pochvalit. Ale toto velmi casto nerob, prosim. Funkcne srdce sa mi este zide Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 199226
Návrat hore Goto down
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

Počet príspevkov : 2352
Nálada : predsvadobná
Registration date : 06.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme   Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme Empty04.10.08 23:04

O moj boze Dion prave som to docitala to bolo proste nadherne. Placem ako decko ktoremu vzaki hracku. Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 199226 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 199226 . Co ti na to napisat. Je to krasa pacilo sa mi tam vsetko tie rozhovory. Ten zaciatok aten koniec. Ja nemozem fakt Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 199226 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 199226
Ty si nasa ff kraľovna!!!
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme   Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme Empty04.10.08 23:28

affraid omg som nečakala, že sa vám to bude tak páčiť. ďakujem veľmi pekne za úžasné komentáre, ste úžasní Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 891817 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 891817 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 891817 milujem vás Very Happy a teraz tu tancujem od radosti a dojatia dance dance dance Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 71416 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 71416 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 71416 veľmi ste ma potešili Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 258431 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 258431 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 258431
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...

OdoslaťPredmet: Re: Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme   Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme Empty05.10.08 0:30

Teda Dion to je také krásne a smutné že budem teraz revať asi pol hodinu kým sa spamätám Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 199226 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 199226 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 199226 spomínam si ako si o tom sne písala v topicu o snoch ale tam sa mi ten koniec páčil viac. ja som už len pri pomyslení na smrť jedneho z Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 335560 úplne zničená a ty ich tu ešte zabiješ oboch Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 80513 ale inak pekná poviedka.
Inšpirovala si ma tak že asi tiež urobím nejakú krátku poviedku podľa sna ak sa bude dať použiť niečo s tých somarín čo sa mi snívajú ked nemám také jasné Sn sny ako ty. aj ked jedno meno z mojej ff mám zo sna.
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme   Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme Empty05.10.08 10:44

wiktoriano: no len ak by som to chcela napísať s tým koncom zo sna, trvalo by to strašne dlho 603 a na to nemám čas, tak som to takto vyriešila a nie je to prvýkrát, čo som ich zabila, takže 603

a som rada, že som ťa inšpirovala Wink určite máš aj ty nejaké sny, z ktorých nápady by sa dali využiť 703

no a vďaka za pochvalu Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 92299
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...

OdoslaťPredmet: Re: Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme   Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme Empty05.10.08 10:52

to tak už som našla aj skvelý námet z jedného sna čo som mala už asi pred rokom tak môžem začať písať. dakujem ti za dobrý nápad. dúfam že sa to ja mne podarí
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
calla
Winchester
Winchester
calla

Počet príspevkov : 1082
Registration date : 25.06.2008

OdoslaťPredmet: Re: Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme   Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme Empty05.10.08 11:32

ouuu dion toto je také nádherné Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 199226 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 199226 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 199226 jaaa neviem co mam napisat Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 71416 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 71416 opisy pocitov Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 335560 ktoré píšeš ma ta rozcítia...proste sú také prekrásne Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 430869 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 430869 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 104346 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 104346
Návrat hore Goto down
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

Počet príspevkov : 2053
Registration date : 11.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme   Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme Empty06.10.08 18:18

Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 199226 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 199226 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 199226 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 199226 To bylo smutný Sad Jak toto mohl udělat? Zabít se a nechat Johna samotnýho pátrat po žlutookém démonovi?! No No Moc se ti to povedlo, pěkně si to sepsala ze svého snu Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 103511 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 103511
Návrat hore Goto down
http://www.podkovickaprostesti.blog.cz
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme   Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme Empty08.10.08 8:54

jééj ďakujem vám veľmi krásne za milé slová Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 92299 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 92299 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 92299 potešili ste ma
Návrat hore Goto down
Soniq
Winchester
Winchester
Soniq

Počet príspevkov : 2126
Registration date : 24.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme   Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme Empty11.10.08 13:04

Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 104346 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 104346 Dion toto je také krásne proste až neuveriteľné ako ty dokážeš písať Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 177401 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 177401 ja ťa strašne obdivujem nádherne si to napísala Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 430869 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 430869 to ,ako Dean nechal Sama za to čo povedal Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 733500 a potom v tom bare všetky tie úžasné rozhovory Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 71416 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 71416 a nakoniec ten zlodej to bolo ohromné Shocked Shocked nemocnica všetko som si to vedela úplne predstaviť a potom Sam a mŕtvy Dean na operačnej sále :cry: :cry: Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 214863 : tribute:a nakoniec Sammy sa zabil to bol šok Shocked Shocked Shocked :cry: ja som už kaput 602 602 vážne nemám slov krása Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 430869 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 430869 a strašne sa hanbím ,že až teraz som si ju všimla túto dokonalú poviedočku Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 202744 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 202744 si úžasná Dion Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 104346 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 104346 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 104346 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 469569 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 469569 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 177401 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 325299 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 214863 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 312566 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 949816 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 430869 704 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 103511 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 103511
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme   Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme Empty11.10.08 13:10

603 603 603 wow ďakujem soniq. veľmi si ma potešila. tvoje komenty sú ozaj vždy krásne a skvelo ma pobádajú k písaniu. Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 49896 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 49896 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 49896 až sa mi nechce veriť, že sa ti to takto páči... a nemáš ma prečo obdivovať, pretože ty píšeš pekelne dobre, tiež 703
Návrat hore Goto down
Dzowika4
Crossroads demon
Crossroads demon
Dzowika4

Počet príspevkov : 464
Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D
Registration date : 23.08.2008

OdoslaťPredmet: Re: Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme   Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme Empty14.10.08 17:58

mas cudne ale krasne sny Very Happy Very Happy ......powiem ti dion proste nadhera aj ked mi bolo dost luto ze sa sammy na konci zabil ........no wiem ze sa mi to strasne pacilo....a dufam ze sa ti budu kopec sou este snivat pretoze tie nemaju chybu .......normalne mi sem tam padla aj mala slzicka Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 71416 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 71416 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 71416 .....smutne ale krasneee
Návrat hore Goto down
Ewis
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Ewis

Počet príspevkov : 193
Nálada : Taká supernaturálska!!!
Registration date : 24.08.2008

OdoslaťPredmet: ˇf   Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme Empty14.10.08 18:12

Dion, napísala si to krásne... Po tvojej poviedke, ktorá bola aj tvojím zároveň snom newiem čo mám powedať..Jednoducho sa mi roztriasol hlas a stratila som slová, ktoré chcem vyjadriť.. píšeš veľmi pekné poviedky, smútne občas smiešne ale zarmujúce..mám slzy v očiach a som z tvojej poviedky prekvapená ako sa toskončilo..Sa ti veľmi podarila...máš obrovský talent..a to čo si popísala, že život nie je prachádzka ružovým sadom,ale je komplikovaný..v tomtomáš prawdu..je to ťažké niekomu powedť niečo čo v sebe dusíš už príliš dlho..ale myslím si, že aj tak keď ti na niekom záleži by si mu mal vravieť prawdu..aj keď to nemusí pochobyť v dobrom a môže ho to zasiahnúť..jednoducho dávam ti poklonu Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 103511 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 103511
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme   Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme Empty14.10.08 18:46

jééj ďakujem vám baby za krásne komenty Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 92299 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 92299 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 92299 potešili ste ma Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 170639

môj sen sa pôvodne skončil trochu inak, ale to by bolo na dlhšiu prácu, na ktorú som nemala čas a tak som to takto vyriešila. mrzí ma, že ste plakali, ale tak to bol zámer poviedky, takže ma to zároveň aj troška teší.

je pravda, že život je ťažký,no treba vravieť pravdu. ja sa snažím byť úprimná vždy, ale tak zase občas to nejde... Rolling Eyes no ozaj som rada, že sa poviedka páčila Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 258431 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 258431 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 258431 tx za komenty
Návrat hore Goto down
Dzowika4
Crossroads demon
Crossroads demon
Dzowika4

Počet príspevkov : 464
Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D
Registration date : 23.08.2008

OdoslaťPredmet: Re: Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme   Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme Empty14.10.08 21:00

dion-fortune
moja mne to absolutne nevadilo ze som plakala pretoze krasa je krasa .....mooc pekneeee a nevadi dobre si pozmenila koniec mne sa to pacilo tragicke ale moc heske Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 103511 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 103511 .......nooo aj ja chcem mat take snicky by som bola najstastnejsi clovek na zemy 702 702
Návrat hore Goto down
janka410
Winchester
Winchester
janka410

Počet príspevkov : 5348
Nálada : Skvělá

OdoslaťPredmet: Re: Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme   Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme Empty28.10.08 17:57

affraid OMG...co to je?? Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 87642 OK...tak ale tohle už nedám Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 994403 jako tohle je na mě už moc. Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 568939 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 568939 Předchozí povídku jsem tak nějak rozdejchala,ale tohle....to fakt nemám šanci Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 568939 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 568939 ježíš to bylo něco....tak už jen zase ty Sammyho pocity ...jak si uvědomoval,co vlastně Dean pro něj znamená Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 568939 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 568939 to jak mu Dean hned všechno odpustí Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 177401 no a pak to přepadení a šok...Dean mrtvej Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 87642 jako bylo mě pěkně zle když jsem to četla Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 568939 ale tím koncem....tím jsi mě normálně zabila Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 87642 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 568939 tak tohle vážně je síla. Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 568939 Musím se přiznat,že vždycky když jsem nad takovouhle nějakou scénou přemýšlela,tak vždykcy jsem si říkala,že tohle by udělal Dean...že by se zabil,když by Sam umřel. Ale postupem času jsem si začala říkat,že to stejné by udělal i Sammy ....prostě opravdu jeden bez druhého nemůžou žít Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 335560 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 430869 je to smutné a zároveň nádherné Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 430869
dion opět se ti klaním Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 214863 tahle povídka byla zase skvělá. Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 891817 jen se teda ted bojím jít na další, fakt nevím, co mě tam může čekat Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 71416
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme   Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme Empty28.10.08 18:02

ježiši janka ďakujem krásne Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 891817 mrzí ma, že som ťa tak ropzlakala, ale neboj ostatné by už mali byť veselšie-aspoň myslím Laughing - aj keď u mňa nikdy nevieš 603

každopádne dík za koment a teší ma, že sa poviedka páčila Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 49896

ja si myslím, že by sa Sam kľudne zabil ak by Dean zomrel- hlavne ak by si myslel,že je to jeho vina... Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 71416
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme   Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme Empty

Návrat hore Goto down

Návrat hore 
Strana 1 z 2Choď na stránku : 1, 2  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Fanfiction :: Dokončené poviedky :: Dion-fortune-
Prejdi na: