| Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme | |
|
+14Ewis Dzowika4 Soniq Madlen calla wiktoriano lenkka Violet bookika Samabel Zizi Anwiel SkreechTina dion-fortune 18 posters |
|
Autor | Správa |
---|
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 28.10.08 18:16 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 13.04.09 14:36 | |
| tak ako...toto bolo peckove, najskor Dean... boze, a potom Sam. Velmi sa mi pacilo,ako si tam napisala, ze akoby nebesa smutili nad stratou hrdinov tohto sveta. neverila som, ze to Sammy urobi....ale bolo to dojimave a nadherne. a ten nazov ani nehovorim, veeeeelmi podarena poviedka | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 28.09.10 22:06 | |
| ach Dion .... úžasná, dojemná poviedka, ktorá má v sebe tolko pravdy ... záverečný odstavec ma doslova odrovnal a ja som cez slzy ani nevidela na obrazovku ... skvelo napísané ... Deanove obetovanie sa ... celý on ... radšej zomrie akoby mal nechať zomrieť niekoho blízkeho ... ako si napísala, život nie je prechádzka ružovou záhradou, a my musíme nájsť cestu ako to prekonať, alebo je toho tak veľa, že to už nedokážeme zniesť ... znovu ti skladám poklonu, pretože to sa inak nedá ... ja už pomaly nenachádzam vhodné slovenské slová na opis aká úžasná bola táto poviedka ... tak ti iba poviem že AMAZING, PERFECT, THE BEST, MANIFIK |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 28.09.10 22:26 | |
| ďakujem ja už ani neviem, čo ti mám na tie tvoje krásne komentáre napísať. úplne ma nimi dostávaš... za chvíľku ma toľko vynachváliš, až ma donútiš zase písať ako o dušu som rada, že sa ti páčil aj ten záver poviedky ja len dúfam, že som tým nikoho nedoviedla k samovražde | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 28.09.10 22:30 | |
| |
|
| |
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme 15.11.10 18:54 | |
| Teda Dion! Nádhera! Je to naprosto emocionálně strhující, vážně silný příběh! Na konci jsem nemohla! Už mi stačilo, že zemřel Dean, ale i Sam?! To už je příliš! Taky by mě zajímalo, jak by na smrt svých synů reagoval John... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme | |
| |
|
| |
| Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme | |
|