Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme

Goto down 
+14
Ewis
Dzowika4
Soniq
Madlen
calla
wiktoriano
lenkka
Violet
bookika
Samabel
Zizi
Anwiel
SkreechTina
dion-fortune
18 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2
AutorSpráva
SNlois
Winchester
Winchester
SNlois

Počet príspevkov : 3035
Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D
Registration date : 11.12.2007

Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme   Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme - Stránka 2 Empty28.10.08 18:16

Och moj bože už zase nevidím co a jak mi to děláš..já prostě nemám slov tys zabila Deana a sam spáchal následně suicide affraid affraid 602 no moj bože..toto akože bylo fakt brilantné..a ten konec no já nemám slov Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme - Stránka 2 430869 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme - Stránka 2 430869 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme - Stránka 2 430869 to jak si tam popsala že někdo má místo tam nahoře v danou chvíli..och moja....já prostě ani nevím co psát...všechny tvý povídky se mě strašně moc dotýkají umíš to nádherně vyjádřit a tento nápad..boětování se pro bratra.. Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme - Stránka 2 364896 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme - Stránka 2 364896 už zase brečím..jej to je hrůza..no prostě ta myšlenky že by nebylo cesty zpět..myslím jako že by dean či Sam zůstali opuštěni a neměli možnost či neznali možnost sold your soul ....neviem neviem...sem si skoro jistá že by tento scénář byl jediné řešení.... Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme - Stránka 2 71416 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme - Stránka 2 71416 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme - Stránka 2 568939 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme - Stránka 2 568939 nádhera Dionka Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme - Stránka 2 177401 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme - Stránka 2 177401 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme - Stránka 2 104346
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

Počet príspevkov : 1897
Registration date : 23.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme   Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme - Stránka 2 Empty13.04.09 14:36

tak ako...toto bolo peckove, najskor Dean... boze, a potom Sam. Velmi sa mi pacilo,ako si tam napisala, ze akoby nebesa smutili nad stratou hrdinov tohto sveta. neverila som, ze to Sammy urobi....ale bolo to dojimave a nadherne. a ten nazov ani nehovorim, veeeeelmi podarena poviedka
Návrat hore Goto down
http://kristenstewart.sk
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme   Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme - Stránka 2 Empty28.09.10 22:06

ach Dion .... úžasná, dojemná poviedka, ktorá má v sebe tolko pravdy ... záverečný odstavec ma doslova odrovnal a ja som cez slzy ani nevidela na obrazovku ... skvelo napísané ... Deanove obetovanie sa ... celý on ... radšej zomrie akoby mal nechať zomrieť niekoho blízkeho ... ako si napísala, život nie je prechádzka ružovou záhradou, a my musíme nájsť cestu ako to prekonať, alebo je toho tak veľa, že to už nedokážeme zniesť ... znovu ti skladám poklonu, pretože to sa inak nedá ... ja už pomaly nenachádzam vhodné slovenské slová na opis aká úžasná bola táto poviedka ... tak ti iba poviem že AMAZING, PERFECT, THE BEST, MANIFIK Wink Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme - Stránka 2 103511 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme - Stránka 2 103511 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme - Stránka 2 103511 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme - Stránka 2 103511 Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme - Stránka 2 103511 704 704 704 704 704
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme   Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme - Stránka 2 Empty28.09.10 22:26

ďakujem Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme - Stránka 2 854585 ja už ani neviem, čo ti mám na tie tvoje krásne komentáre napísať. úplne ma nimi dostávaš... za chvíľku ma toľko vynachváliš, až ma donútiš zase písať ako o dušu Laughing som rada, že sa ti páčil aj ten záver poviedky Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme - Stránka 2 170639 ja len dúfam, že som tým nikoho nedoviedla k samovražde affraid
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme   Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme - Stránka 2 Empty28.09.10 22:30

a čo si myslíš čo je mojím cielom Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme - Stránka 2 284389 aby si sem pridala niečo nového čo nám znovu ako tvojim stálym čitateľom vyrazí dych Smile ... naozaj velmi vydarená poviedka .... ja už vážne neviem ako ťa vychváliť Very Happy Very Happy to aby som sa naučila v iných jazykoch Razz Razz Razz naozaj nemáš za čo ďakovať, ja naozaj viem ohodnotiť čo je dobre napísané a toto tvoje dielko patrí medzi také vecičky Smile
Návrat hore Goto down
bohdy
Winchester
Winchester
bohdy

Počet príspevkov : 1570
Nálada : Viva slash!!!
Registration date : 18.09.2010

OdoslaťPredmet: Re: Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme   Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme - Stránka 2 Empty15.11.10 18:54

Teda Dion! Nádhera! Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme - Stránka 2 103511 Je to naprosto emocionálně strhující, vážně silný příběh! Na konci jsem nemohla! Už mi stačilo, že zemřel Dean, ale i Sam?! Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme - Stránka 2 199226 To už je příliš! Taky by mě zajímalo, jak by na smrt svých synů reagoval John...
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme   Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme - Stránka 2 Empty

Návrat hore Goto down

Najviac ubližujeme tým, ktorých milujeme
Návrat hore 
Strana 2 z 2Choď na stránku : Previous  1, 2

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Fanfiction :: Dokončené poviedky :: Dion-fortune-
Prejdi na: