|
| 04x04 Metamorphosis | |
|
+21rockflower Dzowika4 Ellen Samabel keksiiq Hiro666 lenkka Kristine Zizi Silvia SkreechTina Madlen Sarinka wiktoriano janka410 Anwiel Chrystelle dion-fortune Fazulina Faith bookika 25 posters | |
Autor | Správa |
---|
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 04x04 Metamorphosis 10.10.08 20:28 | |
| Teraz pardon, že si nespomeniem, že kto tu spomínal Samovu košeľu, no musím povedať, že tiež prvá vec, čo mi napadla, keď som ho tak uvidela v nej sedieť, že tá košeľa je sakra pekná Už som sa chcela blbo pýtať obrazovky, že kde ju kúpil, bo mu neskutočne svedčala | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x04 Metamorphosis 10.10.08 23:03 | |
| tina: to som bola ja!!! a fakt sa mi tá košeľa ohromne páčila. zizi: no áno tá deanova zelená bunda neviem, ale obom to strašne seklo v tejto epke | |
| | | lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: 04x04 Metamorphosis 10.10.08 23:04 | |
| | |
| | | SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 04x04 Metamorphosis 11.10.08 0:49 | |
| | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x04 Metamorphosis 11.10.08 8:32 | |
| Holky, já se z vás picnu. Že vy jste chyběli při našich několika posledních debatách ohledně Samových košilích? Vždyť tohle je TA košila, kterou jsme probírali už vloni a pak ještě asi tisíckrát, protože ji má Jared tak oblíbenou a nosí ji i na akce - nafotil v ní i photoshoots. A právě jsme už mockrát psaly, že mu tahle košila hrozně sluší a je super, že ji nosí tak často. Měl ji např. v 2x20, 3x08, 4x01. A teď jsem si zase vzpomněla na Sarinčinu klasickou otázku, jestli ji Sam nosí naruby, nebo je ta košile takhle schválně. Pokud tedy myslíte tu samou košili, co já. Pokud mluvíte o scéně, kdy čekal na Deana v tom motelu, tak je to ona. | |
| | | Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: 04x04 Metamorphosis 11.10.08 8:44 | |
| Tak aj tato epizoda bola super. Necakal som ze Dean tak skoro zisti Samove tajomstvo. Tak isto som necakal, ze Dean udrie Sama. | |
| Predmet: Re: 04x04 Metamorphosis 11.10.08 8:44 | |
| Jeeej, Chrys nám to objasnila, diki Nuž, Sam má jednoducho vkus, to treba uznať. Ešte musím dodať, že aj vlasy mal OK, a celkovo mám na chalanoch rada, keď majú tie svoje bundičky a tie límce tak vysoko postavené. Ehm, pardon za módny Ešte by som chcela napísať k Jackovi, že mi ho chudáka bolo ľúto, ale Travis ho svojím spôsobom k tej premene dohnal, inak sa Jack statočne držal :shame: Len škoda, že neukázali, čo bude s tou jeho ženou a dieťaťom | |
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x04 Metamorphosis 11.10.08 10:33 | |
| chrys: a fakt. sakra, ja som na to úplne zabudla, ale mne tá košeľa bola hneď nejako povedomá takže aspoň niečo... ale fakt až teraz keď si to napísala mi došlo, že to je TÁ košeľa, lebo ja mám pocit, že aspoň jednej z tej debát som sa zúčastnila tina: no akože tým ma travis dosť naštval, keď tam vtrhol... podľa mňa to jack mohol vyhrať a nebyť monštrom ak by ho travis k tomu nedohnal... ale zase na konci mal opäť na výber a vybral si zle... no a aj mňa by zaujímalo, že čo sa stalo s tou jeho ženou a dieťaťom | |
| | | wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 04x04 Metamorphosis 11.10.08 10:46 | |
| no tak ja som tú košelu spoznala okamžite. už som na ňu zvyknutá a Samovi naozaj pristane. Dion: čo sa stalo z jeho ženou a dieťatom ja si myslím že sa historia zopakuje. to dieta sa narodí a o 20-30 rokov ho zase nejaký lovec bude musieť zabiť. len aby aj ten potom nezanechal potomka lebo sa to nikdy neskončí | |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x04 Metamorphosis 11.10.08 11:14 | |
| - dion-fortune napísal:
- ale fakt až teraz keď si to napísala mi došlo, že to je TÁ košeľa, lebo ja mám pocit, že aspoň jednej z tej debát som sa zúčastnila
No já mám pocit, že jsi se zúčastnila ne jedné, ale všech těchto debat. Ale musím říct, že Sam ji má "novou", respetive myslím, že už to není tak zdřívějška, ale kostymérky mu pořídli novější, protože jsou teď na ní trochu výraznější barvy. tak možná proto vám hned nedošlo, že je ta to samá, jako s předchozích let. Jo a o Travisovi mi ani nemluvte, ten to celé podělal. Já teď pořád přemýšlím nad tím, co by se stalo, kdyby Sam Deana nezastavil, když chtěl od něj odejít a on mu nevrazil. Myslíte, že by odešel? Podle mě jen tak machroval, ale Sama by samotného stejně nenechal, že ne? | |
| Predmet: Re: 04x04 Metamorphosis 11.10.08 11:18 | |
| chrys: a vieš, že aj ja mám pocit, že som sa ich zúčastnila no shame on me, že som toho hneď nevšimla, ale mne tá košeľa proste bola dosť povedomá a fakt mu strašne sekne no a ja si nemyslím, že by Dean naozja odišiel alebo ak by áno, tak by sa určite vrátil...neviem, ale príde mi to divné, že by Sama opustil... viem, že ho veľmi ranila samova nedôvera, ale aj tak... | |
| | | janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x04 Metamorphosis 11.10.08 11:57 | |
| Ano...naše tolik probíraná košile. Ani nevím kolikrát už jsme tady o ní mluvily a v kolika dílech ji měl Sammy na sobě Ale musím říct,že mu to v ní strašně sekne No a jinak teda ta druhá košile co tady měl je vám taky povědomá,ne? (oblíbené téma košil je tu ) Je to tady tahle A k té otázce jak se Dean balil....já nevěřím tomu,že by odešel. Myslím si,že to bylo jen v tom vzteku ,že se začal balit a čekal,co na to Sam No nedokážu si představit,co by Sammy udělal,kdyby fakt Dean vzal svoje věci a odešel | |
| Predmet: Re: 04x04 Metamorphosis 11.10.08 12:07 | |
| | |
| | | janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x04 Metamorphosis 11.10.08 12:29 | |
| Jo, přesně tak....Evil!Sam ...to bylo první co mě napadlo,když jsem tu košilu na Samovi zahlídla No kdyby Dean odešel,myslím si,že by asi daleko nedošel. Sammy by ho asi nenechal ani nastoupit do Impali a byl by za ním,ne? Sam by ho nenechal odjet | |
| Predmet: Re: 04x04 Metamorphosis 11.10.08 12:34 | |
| Nooo, tú košeľu si tiež pamätám To už je u mňa, že sa pozerám okrem očí a pier aj inam na Jaredovi alebo Jensenovi (a sem-tam aj Castielovi) Pri Deanovom "akože" odchode som bola trošku na pochybách, som Sam tam len stál a pozeral Ja sa moc teším na gagy z tejto epky, tie dvere nemali chybu a myslím, že to bude určite jeden z tých záberov, kedy chalani trošku blbli. Všimnite si ich ksichtíky, no to je ako záber z tej scény so Samom a nábojom a Deanom, čo pri ňom telefonuje | |
| | | keksiiq Crossroads demon
Počet príspevkov : 344 Age : 35 Registration date : 27.02.2008
| Predmet: Re: 04x04 Metamorphosis 11.10.08 12:53 | |
| Tato cast bola neskutocna..Na zaciatku ked ukazali zaber na to ked Dean videl,ze Sam pouziva schopnosti ten jeho pohlad,ako bol sklamany a potom stretnutie z Ruby..A ked Dean vrazil Samovi poriadne mu dal,ale necudujem sa mu..Aj v tom aute ked nespomenul demonsku krv a Sam mu zahlasi ze vie o tom skoro rok Tie ich rozhovory ja som nemohla milujem Potom ten Jack omg ako si "pochutil" na Travisovi no ja som skoro umrela to uz bolo ine kafe Nemohla som s tej sceny ako isli chalani zachranit tu babu ako sa rychlo zobrali a isli prec a to Deanove zatvorenie dveri Sammy bol zlaty,ako sa bal o Deana ja to na nich neskutocne zboznujem Chalanom to neskutocne seklo ja som nevedela na ktoreho skor mam cumiet este mi tam chybal Castielo ale ten je tiez neskutocny fesak Tato cast bola tesim tesim co bude dalej | |
| Predmet: Re: 04x04 Metamorphosis 11.10.08 13:04 | |
| janka: no hej tú košeľu som spoznala evil!sama mám dôkladne naštudovaného fakt by sa táto epka mohla vyhlásiť za oficiálnu epku samových obľúbených košiel k tej debate o tom odchode, tak ja som tak trocha dúfala, že Dean odíde a podľa mňa by prvý krok spravil Sam. proste by som to od neho čakala, lebo on v podstate vyprovokoval Dean k odchodu... neviem, ale predstava tých dvoch oddelene ma na jednej strane desí, na druhej by to mohlo byť celkom zaujímavé sledovať... no bol to hustý záber, keď sa dean začal baliť | |
| | | Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 04x04 Metamorphosis 11.10.08 13:24 | |
| Já si myslím, že když tam Dean napochodoval s tím, že odchází, tak už předem věděl, že ho Sammy nenechá odejít. Zná přece vlastního bráchu, i když se teď trochu změnil. Ale kdyby přece jen odešel, tak by určitě Sam udělal první krok, protože když tak v klidu přijal ty rány od Deana, tak si byl vědom toho, že si za to může sám, že mu to měl dřív vysvětlit a ne mu lhát. | |
| | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x04 Metamorphosis 11.10.08 16:08 | |
| Nádherná epka co se týče bratrských momentů a posunu jejich vztahu. Zatím jsem jí měla možnost vidět jenom jednou, což je pro mě zatraceně málo, takže delší komentář si nechám až na později, až jí budu mít shlédlou "ze všech stran" Sam byl vážně skvělý... jeho postava tady konečně dostala pořádný šmrnc. Deanovy smutné oči byly dechberoucí. Jak vtrhli k té ženské a pak se hned otočili na patě... vážně vynikající scéna Byla jsem ráda, že Ruby brzo zmizela, protože mi vážně lezla na nervy. A přesto, že mi Castiel nevadí, tak jsem Kripkemu vděčná, že v téhle epizodě nebyl, protože v ní vážně nebyl potřeba a možná by pro mě dokonce působil rušivým dojmem. Věděla jsem, že některá tajemství si bráškové mezi sebou odhalí, ale nečekala jsem tohle. Ale stejně si myslím, že mají před sebou ještě mnoho usmiřovacích chvil, aby se dostali do nějakých přijatelnějších mezí. Taky jsem čekala, že Dean dostane na frak trochu víc. A on byl jen v bezvědomí a na hlavě mu zůstala jen malá jizvička. | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 04x04 Metamorphosis 11.10.08 17:22 | |
| | |
| | | Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 04x04 Metamorphosis 11.10.08 19:21 | |
| Mě se do této epizody Castiel nehodil, už jak říká Sarinka, co by Deanovi měl říct? A navíc se od začátku čtvrté série objevoval v každém díle - chce to na chvilku od něj oddech. Jinak ještě k těm Samovým schopnostem, já si myslím, že je určitě ještě použije. Třeba někdy kdy už nebude vyhnutí na takový okamžik se těším... Taky bych chtěla zažít to, jak by chtěl Castiel Sama "zastavit" a Dean by svého brášku bránil | |
| | | Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 04x04 Metamorphosis 11.10.08 19:24 | |
| Sarinka: Tak to je pro mě opravdu dobrá zpráva!!!! | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 04x04 Metamorphosis 11.10.08 20:20 | |
| Podľa mňa je Castiel jeden z normálnejší anjelov, takže neviem, čo budete hovoriť, no ehm..uvidíte... Raz som sem dávala jednu zaujímavú teóriu, kde jedna baba písala, že ten veľký plán je, že Lucifer posadne Sama....čo by bolo podľa mňa super, pretože si nemyslím, že je Sam čisté zlo...veď v tomto dieli, ako chcel každého zachrániť. Všetci si budú myslieť, že je Sam zlo a pritom to tak nebude...a podľa mňa to tak vidia aj anjeli a ehm, Boh...pretože vidia tie jeho schopnosti a vedia, že z nich nič dobré nevzíde... Nemyslím si, že Castiel by Sama zabil, skôr niekto iný z jeho druhu...on mi skôr príde taký súcitný, veď sme videli, ako sa na Deana pozrel, keď Mary uzavrela dohodu..a myslím, že situácia, kde niekto po Samovi pôjde, nastane...teda moc, moc, moc, dúfam... | |
| | | Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: 04x04 Metamorphosis 12.10.08 0:31 | |
| No, ako je už mojím zvykom najprv sa podelím o svoje dojmy prv, ako si prečítam tie vaše. Tak toto bola EPKA s veľkým E! Som zarytá deangirl a neverila by som, že sa to môže stať, ale v tejto epke som bola jednoznačne na Samovej strane. Prekvapilo ma hneď na začiatku, ako Dean kľudne vydržal pozorovať Samove čáry-máry, myslela som si, že vo veľkom hneď vtrhne dnu. Po boji s Ruby som nečakala to, ako chladne odišiel, keď na neho Sam tak úpenlivo volal "Dean!" Ja by som to teda nedokázala. Potom v tej izbe, ako Sam čakal na Deana, ako mu chcel vyhovoriť aby neodchádzal, skvelé ako mu Dean vrazil a Samov komentár k tomu: Bum! Sam: "Už si spokojný?" Bum! Sam: "Zrejme nie". Ale keď Dean povedal, že keby ho nepoznal, šiel by po ňom, takmer som zamrela. A keď začal o Bohu, začalo mi byť Sammyho strašne ľúto. Toho Travisa by som sama prizabila za to, že volal v tak nevhodnú chvíľu! Takmer som ani nemohla dýchať, keď so videla tak nešťastného Sama. Čo sa týka Jacka, s tým jeho žraním to bolo, fakt negustovné, ale páči sa mi, ako to vedia natočiť, ako bratia riešia nielen prípad, ale aj svoje problémy. Tá hádka na ceste, tak toto som presne predvídala. Tušila som, že Sam to preto pred bratom tajil, aby sa na neho nepozeral ako na netvora. To musí predsa bolieť, keď najbližší človek sa na teba takto díva, ako keby sa ťa bál, alebo ti neveril. V tej chvíli som sa začala normálne na Deana hnevať, že nedokáže brata pochopiť. A nemohla som ani počúvať ako o sebe Sam povedal, že kvôli tej démonskej krvi je z neho "nový druh netvora". Už sa začína podceňovať ako Dean. Ak Sam nakoniec naozaj uverí že je stratený, tak bude stratený. Toho sa bojím, bojím... (ale aj teším, teším..torturing!brothers) Strašne sa mi páčilo ako Sam zavretý v tej skrini, kde ho Jack uložil, takmer šalel strachom o Deana. A potom ako spálil toho Jacka! Bolo vidieť, že ho to trápi, ale pre brata je ochotný urobiť čokoľvek. Vari to Dean nevidí? Koniec bol pre mňa takmer deprimujúci. Sam, ktorý nechcel ani diskutovať o tom, čo ho musí trápiť. Len netuším čo tým myslel, keď povedal, že s tým skončí so všetkým... Ako to myslel? Mne to znelo neskutočne porazenecky. Akoby to chcel vzdať. Ale čo? Vždy som si myslela, že Sam je ten vnútorne silnejší, ale bojím sa, aby sa neposkladal práve on. Ja neviem, či sa zo mňa nezačína stávať samgirl. | |
| | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x04 Metamorphosis 12.10.08 10:28 | |
| Je sicepravda, že tahle epizoda byla hodně vypjatá a nebyla zrovna srandovní, ale já se nemůžu přestat smát, když se tam bavili o tom pocitu hladu. Travis- Byl jsi někdy opravdu hladový? Jako bys nejedl několik dní? ... a Deanovi zajiskří v očičkách a pak to procítěné -Yes. a ještě ten pohled na Sama, když se Travis ptal na to, jestli by dokázal odmítnout šťavnatý steak . Deanův pohled nepřipouštěl žádné výjimky, že by někdo kdy mohl odmítnout steak, kdyby byl tak hladový. I když přiznám se, že jsem měla tentokrát i chuť Deana za některé ty hlášky přizabít, protože oni jsou teď s bráškou na nože a on si to vybíjí ještě nejrůznějšími narážkami... vážně se nedivím, že Sam později vybuchl, protože tohle vážně nebylo od Deana fér. Ovšem z té "zachraňovací akce" vážně nemůžu. Rychle vtrhli do bytu, rychle zdrhli a ty výrazy, které si přitom vyměnili. Jak někteří z vás psali, že třeba nečekali, že si toho bráškové mezi sebou vysvětlí tolik a že teď by se jejich vztah mě zase zlepšovat. Já vás nechci strašit, ale osobně si to nemyslím... podle mě se jen rozvířily vody ještě víc... nebude to hezké | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: 04x04 Metamorphosis | |
| |
| | | | 04x04 Metamorphosis | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |