| 04x04 Metamorphosis | |
|
+21rockflower Dzowika4 Ellen Samabel keksiiq Hiro666 lenkka Kristine Zizi Silvia SkreechTina Madlen Sarinka wiktoriano janka410 Anwiel Chrystelle dion-fortune Fazulina Faith bookika 25 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: 04x04 Metamorphosis 12.10.08 11:40 | |
| Nooo tato epka bola vazne NAJ. prooste nemala chybu.......Chudacik Deanked sa o tom dozvedel aky bol s toho ze mu Sam zatajuje wela weci....myslel si ze maju otvoreny vstah a Sam ho takto sklamal .... Pride mi Sam taky sexi s tymi jeho schopnostami taky wrrrrrrr ........ Skoda ze tam nebol Castiel ......chybal tam .......ked je taky uzasny....... A uplne ma dostali tie ich rozhovory chudacik Dean normalne som s toho nemohla a mala som take mokre oci ze az ........ A ked Samovi vrazil 2 krat ja som so Samom citila tu bolest normalne Mam strasne rada ked Dean je nastvaty a ten jeho sei pohlad nahodi.....juuuj v tedy sa roztapam ....... Kazdych 5 min som mala mokre oci ale este bolo moc smiutne to ze sam vravel ze s tym prestane nie pre Deana ani pre Castiela ale pre to ze sa sam tak rozhodol ..... Dost ma prekvapilo ked Dean powedal Samovi ze boh nechce aby to robil.... NOo a ma dostalo ze Dean wsetko vravi Samovi ale Sam mu zatajoval mnoho veci .......klame mu ...... A sa mi pacilo ked Sammy powedal Deanovi ze koluje v nom demonska krv a ze newie ako sa citi.........to ma dojalo moooc ......nooo okey myslim ze saom sa uz viadrila .....proste bola to strasne skvela cast moooc sa mi pacila | |
|
| |
rockflower Nevinná obeť
Počet príspevkov : 21 Age : 33 Bydlisko : Košice Nálada : mierne destruktivna, napoly kreativna, zcasti pozitivna a dalsia ina ...ivna:) Registration date : 31.07.2008
| Predmet: Re: 04x04 Metamorphosis 12.10.08 13:43 | |
| tak pridavam nejake tie moje postrehy k stvrtej epke : 1. Tie brothers moments boli fakticky supove. Jak Dean strelil Samovi, no nemohla som z toho. A to jak sa tam skoro rozplakali. Keby som to nekukala s bratom, tak sa rozrevem tiez 2. Newiem, cim to bolo, ale nezdalo sa vam, ze v tych dennych scenach vyzerali brothers troska inak? obzvlast sammy. Tak, no, inak 3. Z tych ich ohnometov som nemohla. To vyzeralo jak termoska, alebo co. Tak sme sa z toho s bratom sulali 4. Celkovo ta epka bola uzsna, co sa tyka vyjasnovania vztahov a tak. 5. A teraz som si este spomenula, Som nemohla s Deana, ako stale hovoril, ze ta "rougara je nejaka somarina" Mam nove oblubene slovo | |
|
| |
renáta Pocestný duch
Počet príspevkov : 128 Nálada : black and white Registration date : 27.05.2008
| Predmet: Re: 04x04 Metamorphosis 12.10.08 14:46 | |
| Nebudem opakovať a iba- táto epka bola vážne super , myslím, že nemám žiadne výhrady. Ale tiež ma zaujalo o čom hovorila Ellen, čo Sam myslel tým končím so všetkým. To robil ešte niečo iné, mne tiež prišlo, že je to narážka na niečo tak neviem . | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 04x04 Metamorphosis 12.10.08 15:34 | |
| Tak ja sa tiež musím ešte k čomusi vyjadriť. Tie vtipné scény nemali chybu, hlavné tá, ako si tam pochodovali k tej babe zachrániť ju, tie výrazy a všetko..no koniec... Súhlasím Samabel, že si Sama nepekne doberal, či už s tým snorením alebo s tým lubrikantom...ma napadlo z 03x11 to pravítko pod posteľou... S tým skončením, čo myslel...no lovenie určite nie...asi celkovo čokoľvek sa týka schopností a tak, mňa skôr od prvého pozretia trápi, ako to Sam myslel, že ak Dean nezastaví auto, tak to spraví on..akože stočí volant alebo použije schopnosti? A druhá vec, nepripadala vám tá cesta pri rieke, kde sa hádali, ako tá z 02x09, keď Dean povedal Samovi, čo mu otec povedal...bo mne strašne... | |
|
| |
rockflower Nevinná obeť
Počet príspevkov : 21 Age : 33 Bydlisko : Košice Nálada : mierne destruktivna, napoly kreativna, zcasti pozitivna a dalsia ina ...ivna:) Registration date : 31.07.2008
| Predmet: Re: 04x04 Metamorphosis 12.10.08 16:28 | |
| - Sarinka napísal:
A druhá vec, nepripadala vám tá cesta pri rieke, kde sa hádali, ako tá z 02x09, keď Dean povedal Samovi, čo mu otec povedal...bo mne strašne... mas pravdu. mna to tiez hned napadlo, ci to nie je to iste miesto. no, nebolo by to prvy krat, co by pouzili to iste miesto, tak mozno aj bola. | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 04x04 Metamorphosis 12.10.08 17:01 | |
| | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: 04x04 Metamorphosis 12.10.08 19:39 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 04x04 Metamorphosis 12.10.08 23:56 | |
| Ja si myslím, že keby Dean vedel, že Sam vie, že má v sebe démonskú krv, tak by k nemu nebol taký tvrdý, čo sa potom aj ukázalo ako pravda, pretože len čo mu Sam všetko vytmavil, že ho táto skutočnosť veľmi trápi a musí s ňou žiť, Dean pochopil, že bol na neho príliš tvrdý...a vtedy si myslel, že Sam proste o ničom nevie a koná ľahkovážne, používa svoje schopnosti bez toho, že by vedel odkiaľ ich má a pod... | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 04x04 Metamorphosis 13.10.08 0:30 | |
| Já si taky myslim, že kdyby věděl, jak moc ho to trápí, tak by se choval úplně jinak. Bylo vidět, že když mu to Sammy všechno řek a jak řek to, že je new level freak, tak jak si uvědomil, že to vážně přehnal. | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| |
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: 04x04 Metamorphosis 13.10.08 19:39 | |
| ja ked som videla toho premeneneho chlapika, tak ma napadol wendigo. ten sa tiez premiena lebo je ludkse maso. viem ze toto bola ta vec ktoru ani neviem vyslovit, ale viac by sa mi pacilo dalsie wendigo. ved sam ho aj tak upalil | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 04x04 Metamorphosis 13.10.08 20:32 | |
| Sarinka, tak jak Sam řekl, že ať Dean zastaví auto nebo to udělá on, tak mi hned hlavou blesklo, jestli to zastaví svojí schopností a už jsem se na to těšila Vybavila se mi úplně Ruby, jak v 3x09 zastavila Impalu A něco podobnýho jsem si představovala i od něj. Ale Dean zastavil sám... škoda. | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: 04x04 Metamorphosis 13.10.08 21:06 | |
| | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 04x04 Metamorphosis 13.10.08 21:21 | |
| no keby to auto zastavil svojimi schopnostami to by teda bolo. a neviem si predstaviť ako by na to Dean reagoval chudák by bol zase v šoku. aj ked nemyslím že mal také niečo v plane. však povedal že iba vyháňa demonov a to je všetko bol by znovu klamal? myslím že by len otočil volant alebo niečo také. | |
|
| |
bookika Winchester
| Predmet: Re: 04x04 Metamorphosis 13.10.08 21:25 | |
| mna z toho tiez nenapadlo nic nadprirodzene, skor ten volant ako hovoris wiktoriano, mna v tom momente napadol castiel stop it or we will... | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: 04x04 Metamorphosis 14.10.08 11:27 | |
| | |
|
| |
Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: 04x04 Metamorphosis 14.10.08 12:48 | |
| Keby Sam tým, že "Zastav auto, inak to urobím ja" myslel použitie nejakých ďalších schopností, tak by vlastne zase bratovi klamal. Myslím, že to je už aj na Sama priveľa. Podľa mňa mal na mysli niečo iné, možno by otvoril dvere a tak by donútil Deana zastaviť. Aj tak vystupoval z auta skôr, ako Dean úplne zastavil. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: 04x04 Metamorphosis 14.10.08 17:39 | |
| Otvoril by dvere a začal by brzdiť nohou... no tiež som si všimla, že skôr "vyskočil" a len som tŕpla, čo sa stane...a samozrejme, nesklamal... dúfam, že bude takýchto rozhovorov zoči - voči viac, bo sa v tom vyslovene vyžívam... | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 04x04 Metamorphosis 14.10.08 17:52 | |
| Já bych to viděla tak, že by zatáhnul ruční brzdou. Mě teda napadlo tohle. Ikdyž by to mělo za následek to, že by se asi pěkně rozmázli. | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x04 Metamorphosis 14.10.08 18:05 | |
| Když tady tak řešíte tu Samovu vyhrůžku, tak taky přiložím své polínko do ohýnku. Mě první napadlo (a řekla bych, že to tak i doopravdy bylo), že to řekl jen proto, aby dodal svému rozkazu ty správné grády. Protože nevím, jak u vás, ale u nás se to tak říká. Prostě když jsem rozčilená a něco po někom chci a ten dotyčný se k tomu hned nemá, tak jako první začnu vyhrožovat, že jestli to neudělá on, udělám to sama. A tím nemyslím umýt nádobí nebo tak něco. Prostě v takové podobné situaci, jako byl Sam. Prostě to řekl, přestože bylo jasné, že sám by to auto nezastavil. Jen prostě chtěl zdůraznit, jak je nas*aný. A věděl, že Dean v tom případě okamžitě zastaví bez dalších řečí. Určitě nepočítal s tím, že by musel auto opravdu zastavit. To by hoši vážně nemuseli dopadnout dobře. Přesně jak píše Anwiel, ta ruční brzda je v této situaci nejběžnější způsob, jak někoho donutit zastavit. I za cenu toho, že auto půjde hezky do smyku. Ale hned jako druhá se mi v mysli vynořila představa, že by mohl to auto zastavit pomocí svých schopností. Což je samozřejmě blbost, jen moje zvrhlé přání. Ale to už jste tady probíraly dost, tak to nebudu rozvádět, protože s vámi souhlasím. Dean by to asi nepřežil - nebo Sam. | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x04 Metamorphosis 14.10.08 19:34 | |
| Já si taky myslím, že to řekl hlavně proto, že už byl tak strašně moc naštvaný, že potřeboval na vzduch a potřeboval se dívat bratrovi do očí, až mu bude nadávat. Upřímně se mu ani nedivím. Jeho argumenty byly dost pevně podložené. | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: 04x04 Metamorphosis 14.10.08 21:08 | |
| tak sa konecne aj ja vyjadrím ked je net už doma táto epka bola super. Najmä ten začiatok. Keď sammy použil svoju schopnost a Dean to všetko videl. rozhovor medzi bratmi bol strášne dojímavy. To ako chcel Dean odísť a tie slová čo mu povedal, že už ho nepotrebuje. Scéna kde Sama udrel a ešte ktomu dva krát, no moje nervy zapracovali. A potom tá lampa Travis sa mi moc nepáčil, no zato mal super hlášky. Postava Jacka bola super. Akurat sa mi hrozne nepáčilo ako prežúval jedlo. Tak hnusne pritom robil ústami. :alien: Ale na túto postavu sa to hodilo. Skvelý Brother moment bol keď sa rozprávali pri tom jazere. Všetky tie keci okolo démonskej krvi. Sam bol v tejto časti veľkým zástancom života. Myslím to tak, že chcel za každú cenu zachrániť Jacka, čo sa mi na ňom počas celej časti strasne páčilo, že hladal všetky možnosti, ktoré existovali, len aby zachránil človeka. No koniec ma grádi. To ako Jack poutieral s Deanom stôl, to bol pohľad pre moje oči. ale najviac ma dojalo ked sam povedal, že stými svojim všetkým končí. Bolo to úžasné čo urobí pre brata. a na záver. Chýbal mi Castiel. Ten jeho pohodový prístup a jeho keci. PS: tá Samova košela...bol v nej na spapkanie. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 04x04 Metamorphosis | |
| |
|
| |
| 04x04 Metamorphosis | |
|