| Misha Collins | |
|
+44Y0G1 Tuti FooFighterkaSN Caterina Angela bohdy Nemix Ver sisel majtika01 Maky Zizi niki-morgan Soniq Fay Panthera Weronička kaja666 mummy Dzowika4 KACICKA 12NicolAlysska Dark Angel lentilka Ellen Lirael summer cleo Ettie bookika CrazyD janka410 wiktoriano SkreechTina SNlois calla dion-fortune janicag Anwiel Samabel Kristine Silvia Sarinka Chrystelle 48 posters |
|
Autor | Správa |
---|
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Misha Collins 07.10.08 19:28 | |
| dion:Jasne spravim mi napište s akych fotiek a tak... a olympiada: - kód:
-
http://justjared.buzznet.com/2008/10/01/misha-collins-interview/#more-80631 Keď som to dobre pochopila tak MOŽNO pojde na olympiadu... | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Misha Collins 07.10.08 19:32 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Misha Collins 07.10.08 19:33 | |
| cleo: okey, ti potom napíšem pm, až si niečo vyberiem a nestačilo, ak by sa tento topic premenoval na castiel/misha... neviem, ale nemyslím, že by misha potreboval vlastný topic a castiel tiež... aj tak sa nám to bude väčšinou prelínať, nie? sarinka: ježiši tie fotky no fakt phoebe | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Misha Collins 14.10.08 20:34 | |
| Inak Misha si sam postavil dom....(aj mne by mohol) rad piše poeziu dokonca to ma aj v časopisoch vytlačene, rad kempuje...
What episode are you currently filming?
Misha Collins: Episode nine is the next one up.
And you're still around?
Misha Collins: Yeah, I'm still around. I'm going to be in nine and ten. I'm not in eight, which is filming right now.
Has Eric told you how long Castiel will be in the Supernatural anthology? Is it kind of a running, wait-and-see thing?
Misha Collins: Yeah. It sounds like I'm going to be around for a while, but I'm not exactly sure how long. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Misha Collins 14.10.08 20:37 | |
| | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Misha Collins 14.10.08 20:48 | |
| dionMisha Collins: Well, I like to write poetry. I'm a published poet. I've been published in several literary magazines this year. I also built the house that I live in. I paid my way through college as a carpenter and a woodworker. So I've built the house I live in and most of the furniture that's in it, and I do a lot of woodworking still. And I also like the outdoors a lot. I spend a lot of time camping, and in the winter I do a lot of back-country camping and snowboarding up in the High Sierras. As long as you don't hit trees you're fine. A bude hrať v Nip/Tuck...dufam že zas niakeho vraha alebo psychopata.... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Misha Collins 14.10.08 20:54 | |
| cleo: kde na tieto články chodíš? toto je presne chlap pre mňa!!! sakra s tým by som si teda rozumela prečo aj u nás taký nie je? | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Misha Collins 14.10.08 20:59 | |
| So Angels use vessels the same way demons use vessels?Misha Collins: Yeah. And you can be extracted from the bodies and go into another body?Misha Collins: Presumably. And I bet you hope that he pretty much stays in that body, huh?Misha Collins: Yeah. I don't see any problems with the body Castiel is currently inhabiting. [Laughs.] I've got to ask for the fans, they want to know what it's like working with Jensen and Jared, they seem to be really good guys.Misha Collins: They are really good guys, yeah. I can verify that with the firsthand account of it just being a lot of fun to work with both of them. They both are welcoming on the set, they both have really good senses of humour. A lot of times you see really good-looking guys on TV and you sort of assume that maybe there's some sort of vacuity behind them. But they are both very smart and very funny, which is a lot of fun to work with. One of the things I love about the show also is the writing. Can you talk about how it makes your job easier when you have such great stuff to work with?Misha Collins: Yeah. Someone asked me a question last week about how I came to speak in this odd, sort of otherworldly cadence, and there was a quality to my speech that seemed kind of angelic, and they were very impressed that I could pull this off in my performance. And the truth is that it has nothing to do with the performance, it's just the dialogue as it's written for me, it has an otherworldly quality, and it lends itself very easily to this character. It's not necessarily easy to say something like "I'm the one who gripped you tight and raised you from perdition"--that kind of thing could be a real garbled mess if it wasn't accompanied by a lot of other good writing around it that supports the character saying something like that, if that makes any sense. There seems to be a bit of attention to the marks on Dean's shoulders from when Castiel pulled him from Hell.Misha Collins: Uh-huh. The body that we see Castiel in is a vessel, it's a human form that he has inhabited. And his real body is something that we haven't seen. His real voice is something that is deafening to human ears. Looking at his real body is something that causes your eyes to explode out of your head. And being touched by him, obviously, is something that causes either a burn or some sort of rash-like reaction. An allergy. Maybe Dean is just allergic to Castiel, I don't know. [Laughs.] dion Ja ho idem uniesť....On je uplne zlaty....bože mne na stare kolena začina hrabať... A mmt skusim najsť ten rozhovor v celku....inak nechcelo by sa ti ho preložiť? Ja si myslim že rozumiem o čo ide ale určite som si par veci zle vysvetlila | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Misha Collins 14.10.08 21:07 | |
| | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Misha Collins 14.10.08 21:12 | |
| Jasne stači cez vikend keď budeš mať čas....a on je uplne dokonaly (99%)... ..a tu je cely rozhovor - kód:
-
http://www.tv.com/story/11686.html | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Misha Collins 14.10.08 21:15 | |
| | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Misha Collins 15.10.08 15:06 | |
| jej chrys dakujem ze si nam to predsa dovolila teraz to bude vsetko krajsie a prehladnejsie | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Misha Collins 15.10.08 17:20 | |
| Keďže to už nebude off topic, tak vám sem hodím tú časť Charmed, kde hrá Misha, je tam skoro celú dobu.. - kód:
-
http://www.uloz.cz/show/file/82516-Charmed.S02E07.They__re.EverywhereDVDRip.XViD-iTV.avi | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Misha Collins 15.10.08 17:32 | |
| wow, vďaka sarinka si poklad. ja mám pre vás teda preklad toho intervia s mishom, ale nie je to nič extra, fakt len pre tých, ktorý anglicky nevedia, aby mali aspoň tucha o čom to bolo... takže: Takže anjeli posadnú telá rovnako ako démoni?Misha: Hej. A môžu opustiť jedno telo a ísť do iného?Misha: Pravdepodobne. A stavím sa, že dúfaš, že ostane v tomto tele, však?Misha: To hej. Nevidím žiadny problém s telom, ktoré Castiel práve obýva. Musím sa spýtať za fanúšikov, ktorí chcú vedieť aké to je pracovať s Jensenom a Jaredom, vyzerajú byť ozaj dobrí chlapi.Misha: Oni sú vážne skvelí. Môžem z prvej ruky potvrdiť, že je ozaj zábava s nimi pracovať. Obaja sú veľmi milý, obaja majú dobrý zmysel pre humor. Veľakrát vidíš dobre vyzerajúcich chlapov v TV a v podstate predpokladáš, že je to to, prečo sú v tej TV. Ale oni obaja sú veľmi chytrí a vtipní, s ktorými je ozaj zábava pracovať. Jedna z vecí, ktoré milujem na tejto show, je písanie. Môžeš povedať viac o tom, ako je tvoja práca ľahšia keď máš tak dobrý scenár, s ktorý môžeš pracovať?Misha: Áno. Niekto sa ma minulý týždeň spýtal aké to je hovoriť v jazyku, ktorý akoby pochádzal z iného sveta, že je tu časť môjho prejavu, ktorá pôsobí anjelsky, a zapôsobilo na nich, že som to dokázal takto zahrať. Pravdou je, že to nemá nič spoločné s mojím vystúpením, je to o dialógu, ktorý je pre mňa napísaný. Nie je práve ľahké povedať niečo ako „ja som ten, kto ťa pevne chytil a vytiahol zo záhuby.“- také niečo mohlo dopadnúť katastrofálne ak by to nemalo scénar, ktorý podporuje postavu k tomu, aby niečo také povedala, ak to dáva zmysel. Pozornosť je aj venovaná odtlačku na Deanovom ramene, ktorý získal, keď ho Castiel ťahal z pekla.Misha: Uh-huh. Telo, ktoré vidíme, je len Castielom okupované, je to ľudská podoba, ktorú si vzal. Jeho skutočné telo sme však nevideli. Jeho skutočný hlas je niečo, čo ubližuje ľudskému sluchu. Pohľad na jeho skutočné telo spôsobí, že tvoje oči explodujú a byť ním dotknutý, viditeľne, je niečo, čo spôsobí buď popáleninu alebo alergiu. Možno je Dean iba alergický na Castiela, ktovie. | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Misha Collins 15.10.08 17:34 | |
| Sarinka diky za to... a ja tu mam kratke video s filmu Over Her Dead Body kde ma Misha taky štek... - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=EQTn_6z1Eew Neviem prečo sa to tak natiahlo keby to niekomu vadilo tak to nahram ešte raz... | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Misha Collins 20.10.08 15:01 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Misha Collins 20.10.08 18:58 | |
| Díky, Chrys. Na té první vypadá moc hezky. Tváří se tak mile a zasněně. Proč mu tu druhou fotku musí kazit baba. Sice proti A. Milano normálně nic nemám, ale když už je na co se aspoň trochu dívat, lepší je dívat je na ně samotné. | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Misha Collins 20.10.08 19:14 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Misha Collins 20.10.08 20:19 | |
| | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Misha Collins 20.10.08 22:28 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Misha Collins 20.10.08 22:43 | |
| | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Misha Collins 20.10.08 22:50 | |
| Aj ja mu prajem...som si hneď myslela že takeho fešaka už daka ulovila.... Je to take zlate že laska zo strednej... Len či ta ich laska prekona to že za Mishom teraz začnu behať fans... | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Misha Collins 20.10.08 22:58 | |
| Cleo: Ty si doslova patrónom Mishi-a(?) (ako sa to do prčic skloňuje?) Tvoj avatar je naozaj neskutočný neskutočne krásny Chrys: Dikes za fotečky! vlastne všetkým patrí veľké diki za vecičky, čo sem dávate, sú to naozaj zaujímavé infos | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Misha Collins 20.10.08 23:05 | |
| SkreechTina Keď on je taky krásny a dik avatar ani iny nemôže byť ako neskutočne krásny keď je tam on Asi mi už z neho preskakuje | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Misha Collins | |
| |
|
| |
| Misha Collins | |
|