| Misha Collins | |
|
+44Y0G1 Tuti FooFighterkaSN Caterina Angela bohdy Nemix Ver sisel majtika01 Maky Zizi niki-morgan Soniq Fay Panthera Weronička kaja666 mummy Dzowika4 KACICKA 12NicolAlysska Dark Angel lentilka Ellen Lirael summer cleo Ettie bookika CrazyD janka410 wiktoriano SkreechTina SNlois calla dion-fortune janicag Anwiel Samabel Kristine Silvia Sarinka Chrystelle 48 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: Misha Collins 29.08.11 6:12 | |
| DIVINE: The Series Konečně první webepka, hurá. Koblih s kolárkem u krku... Jen ta délka je poněkud kratší. - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?&v=upGo0zmctiI | |
|
| |
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: Misha Collins 29.08.11 15:02 | |
| Tak už jsem taky shlédla první díl a ta délka je fakt moc krátká Jinak jsem fakt zvědavá, o co tam půjde. Mishovi to s kolárkem samozřejmě sekne, i když z anděla knězem... trochu si pohoršil Jo, a Panthero, nevíš, kdy má být další epka? | |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: Misha Collins 29.08.11 15:20 | |
| | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Misha Collins 30.08.11 18:00 | |
| Druhý díl Divine bude v neděli v sedm Pacifickýho času. Tedy na náš v pondělí ve tři ráno, pokud v těch přesunech nemám bordel. | |
|
| |
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: Misha Collins 30.08.11 18:18 | |
| Tak to zatím vypadá na jeden díl týdně. No, pokud to budou dávat po 10 minutách, tak to vidím na opravdu hoodně dlouhý seriál | |
|
| |
FooFighterkaSN Crossroads demon
Počet príspevkov : 314 Age : 32 Registration date : 11.05.2010
| Predmet: Re: Misha Collins 06.09.11 15:41 | |
| divine seria part 2 - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=WQGSxueDxCc tato cast má skoro 14min ... Bohdy máš pravdu, toto bude naozaj dlhý serial | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Misha Collins 06.09.11 15:55 | |
| - FooFighterkaSN napísal:
- tato cast má skoro 14min ...
Z čehož dobrou půlku zabíjí titulky, ze kterých bolí oči... Mno, pokud tam bude ten Koblihův ksicht aspoň jednou za dva díly, tak to můžou natáhnout klidně donekonečna. Po delším rozboru po držkobichli (víme s kým ), ač to má být hororovka s prvky fantasy, tak já se u dvojky dávila smíchem. Spoiler:Zde si dovolím pár osobních poznatků, nešlo jinak... - číňanka se snaží hrát a dítko ji drží za nohu, zatímco ona se s výrazem děsu drží žebříku - Panthera nevěřícně kroutí hlavou
- gumové hnáty kudlanky - Panthera prskla kávu na stůl a odkládá hrnek
- reálně gumová panenka s namalovanýma očima á la Chucky 80. léta trhavě kráčí - Panthera hýká
- Divine plive litry umělé krve a funí - Panthera leží pod stolem (ehm, ne, ten herec není škaredý, ale ničím mě nezaujal, ani svým nahým tělem a to je co říct...)
| |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Misha Collins 09.09.11 0:49 | |
| | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Misha Collins 11.09.11 8:41 | |
| To Misha! Né, Giswesh! - kód:
-
http://www.gishwhes.com Nezapomeňte si k tomu pustit repráky. Jop a hlašte odvážní, co tam dali mailovku. | |
|
| |
bohdy Winchester
| Predmet: Re: Misha Collins 11.09.11 12:37 | |
| Panthera: Prosím tě, co to zase je Můžeš napsat nějaké info? | |
|
| |
Nemix Winchester
Počet príspevkov : 1137 Age : 39 Bydlisko : Praha Nálada : ...s TFW jde všechno líp... Registration date : 04.02.2010
| Predmet: Re: Misha Collins 11.09.11 22:58 | |
| tak jo - konečně jsem si našla chvilku a oba dva díly zkoukla naráz - no co k tomu říct - no je fakt, že takto jsem se dlouho nezasmála ještě první díl - tak to se snad ještě koukat dalo - říkala jsem si, ok je to první díl a tak nás musí nějak uvést do děje....nebylo to až tak zlé a při nejmenším Misha tam byl sladkej - oči vykulené jako puleček a i hlavinka na stranu nechyběla ovšem druhý díl - tam naopak bylo vše, co má být ve špatných hororech, nechci to tu opakovat, tak jenom odcituju Pantheru - měla jsem z toho stejné pocity - citácia :
- Spoiler:
Zde si dovolím pár osobních poznatků, nešlo jinak...
číňanka se snaží hrát a dítko ji drží za nohu, zatímco ona se s výrazem děsu drží žebříku - Panthera nevěřícně kroutí hlavou
gumové hnáty kudlanky - Panthera prskla kávu na stůl a odkládá hrnek
reálně gumová panenka s namalovanýma očima á la Chucky 80. léta trhavě kráčí - Panthera hýká
Divine plive litry umělé krve a funí - Panthera leží pod stolem (ehm, ne, ten herec není škaredý, ale ničím mě nezaujal, ani svým nahým tělem a to je co říct...) ale jo koukat na to budu - už jenom proto, že jsem masochista a chci vědět, v co se to vyvrbí dál | |
|
| |
bohdy Winchester
| Predmet: Re: Misha Collins 11.09.11 23:25 | |
| Nemix: Jsi fakt dobrá, že jsi zvládla oba dva díly zkouknout naráz! Však ti to zabralo kolik... dvacet minut? Jak už jsem jednou řekla... myslím, že nás čeká další z nekonečných seriálů | |
|
| |
Nemix Winchester
Počet príspevkov : 1137 Age : 39 Bydlisko : Praha Nálada : ...s TFW jde všechno líp... Registration date : 04.02.2010
| Predmet: Re: Misha Collins 12.09.11 10:30 | |
| bohdy: ano, zabralo mi to cca 25 minut, ale umíš si představit, co to udělalo s mou psychikou - jsem nevěděla, jestli je to jako vtip, nebo to mám brát vážně ten druhý díl - to byl prostě mazec - ta holka mě neskutečně rozčiluje - bych jí kopla (dobrá jediné, co jsem obdivovala, tak byl její účes - ale jinak bych jí fakt kopla) a to mimino - to fakt sorry ........ takže ano, zabrat mi to dala - a to psychicky ale jak jsem napsala, stejně na to čučet budu (už jenom proto, že kdybych to neviděla, tak bych byla mimo obraz a kdo by měl potom s Pantherou a Polgarou vydržet vždyť bych měla pořád na talíři, že jsem to neviděla) | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Misha Collins 12.09.11 21:55 | |
| Tak mám takový pocit, že bychom mohli v rámci setkání taky natočit to naše plánované divadlo a pustit na Tubě. Třeba nám na to trapčení taky někdo přispěje. A ano, sdílím názor, že ona číňanka (je-li to číňanka, já ty šikmooké národy jednoduše nerozliším, tudíž se v případě mýlky omlouvám) neumí hrát. | |
|
| |
bohdy Winchester
| Predmet: Re: Misha Collins 14.09.11 21:05 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Misha Collins 25.09.11 22:32 | |
| DIVENE SERIES EPS.3 - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=05iAP7t8jRU | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Misha Collins 25.09.11 23:04 | |
| Tak jsme se dočkali třetího dílu. Ehm, teda žádné nadšení, tedy ne z mojí strany. Otec Andrew by sice měl být s Divinem dalším tahákem, ale on se mi jednoduše nelíbí. Zlatek Koblížeček. Líbila se ta narážka na homosexualitu. | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Misha Collins 29.09.11 20:38 | |
| Follow GISWESH! Minioni, svolávačka, povinně nahlásit mailovky - - kód:
-
http://gishwhes.com Koblih plánuje mega scucku k zápisu do Guinesovky, jedinečná možnost, jak ze sebe zase udělat blázny. Misha Collins is once again doing a world-wide scavenger hunt called GISHWESH or Greatest Internet Scavenger Hunt the World Has Ever Seen.First info tweet: - kód:
-
http://t.co/Dx0bKhCK | |
|
| |
bohdy Winchester
| Predmet: Re: Misha Collins 29.09.11 20:50 | |
| Chachá Více cáklá už fakt být nemůžu!!! E-mailová adresa odeslána | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Misha Collins 01.10.11 0:03 | |
| Všechno jde líp Hele, zdá se mi to nebo nám Koblížek fakt trpí na opary? Původně jsem měla za to, že teda během natáčení třeba posvačil kakaíčko. Ale při bližším průzkumu se mi zdá, že jsou to opary a koutek. Poznámka bokem, našla jsem jednu nosální fotku, to by člověk neřekl, jakou má v chobotku džungli. | |
|
| |
Nemix Winchester
| Predmet: Re: Misha Collins 01.10.11 11:11 | |
| hi hi je fakt, že jsem nad tím taky dumala, jestli si zapomněl umýt pusinku, nebo má chudáček oparoidní problémy hi hi hi však víme - udržovat vessel v naprostém pořádku je sakra těžké a Panthero: ty jsi fakt magor !!!!!!! | |
|
| |
| Predmet: Re: Misha Collins 02.10.11 21:48 | |
| Panthero ty si vazne detailista teraz aby som s napatim ocakavala tvoj dalsi vzacny detail .... Divine series part 4 - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=rxetJnzdkAo P.S. Zdielam nazor s jedným z divakov tejto epky - citácia :
- GOD DAM IT MISHA, stop distracting me from the plot with your breathtaking beauty and surreal blue eyes
| |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Misha Collins 04.10.11 20:49 | |
| Tak jup, konečně jsem se dostala k vyjádření. Ač nejsem na Koblihovy štěkací výrazy nějak vysazená, tak tady to bylo celkem zajímavý. Mno, jinak tedy nic moc epka, navíc mi tam Koblih připomínal Hitlera, jen domáznout ten čtveratej knírek. Bleh, ty vlasiska sčesaný na bok, brrr. | |
|
| |
bohdy Winchester
| Predmet: Re: Misha Collins 05.10.11 17:29 | |
| Panthera: Toho Hitlera jsi naprosto vystihla A navíc s kolárkem Jinak epka mě taky nebavila... ten mladý kněz mi leze krkem A vlastně i ten starý Takže kdyby nebylo Mishi, tak na to ani nekoukám | |
|
| |
Tuti Nevinná obeť
Počet príspevkov : 21 Age : 35 Bydlisko : Hradec Králové; ČR Nálada : Watching SPN=LOL - Reading Dastiel=Nosebleed Registration date : 18.09.2011
| Predmet: Re: Misha Collins 05.10.11 17:48 | |
| Ano, Misha s vlasama ulíznutejma v bok já vážně... co napsat brr. A dodávám obvinění, že ke sledování Divinu (čti Mishi) jsi mě dohnala ty Panthero, takže veškerá moje psychická újma je na tebe to hle fórum o SPN mi byl čert dlužhnej [b] | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Misha Collins | |
| |
|
| |
| Misha Collins | |
|