| Misha Collins | |
|
+44Y0G1 Tuti FooFighterkaSN Caterina Angela bohdy Nemix Ver sisel majtika01 Maky Zizi niki-morgan Soniq Fay Panthera Weronička kaja666 mummy Dzowika4 KACICKA 12NicolAlysska Dark Angel lentilka Ellen Lirael summer cleo Ettie bookika CrazyD janka410 wiktoriano SkreechTina SNlois calla dion-fortune janicag Anwiel Samabel Kristine Silvia Sarinka Chrystelle 48 posters |
|
Autor | Správa |
---|
FooFighterkaSN Crossroads demon
Počet príspevkov : 314 Age : 32 Registration date : 11.05.2010
| Predmet: Re: Misha Collins 09.10.11 20:08 | |
| divine series part. 5 - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=HsD05Mo9O70 | |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: Misha Collins 21.10.11 19:43 | |
| Chachá, každý svého štěstí strůjcem... a já tak strašně ráda kazím! Ale k pátému dílu Divinu, ježí vočmeny, jako aby minotaur nebo co ten chlápek měl být, mrkal okem typu dáme v Sony Vegas pár nástrojů "lens", to mě dojalo snad víc, než ta umělohmotná panenka typu Chuck. (ty holý ruce ani nezmiňuju) Ach ano, já vím, Koblih není milionář a natáčí se to z omezených zdrojů, takže jup, já to beru a s nostalgickou slzou v oku sleduju, jak vypadaly triky před dvaceti lety. Dodatek: Jé, on tam byl i trapnej Mercury v podivným hábitu. Teda Johne, nic proti, ale já tě fakt nemusím. Soukromá předpověď - Divine je tak mizerné kvality, že následování vzoru Sanctuary na televizní obrazovku neočekávám. Škoda, nebýt tam Koblih, tak o to okem nezavadím. | |
|
| |
Y0G1 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 170 Registration date : 17.09.2011
| Predmet: Re: Misha Collins 29.10.11 7:35 | |
| mozem sem otazku? ohladom castiela? ,, mam taku mensiu teoriu , co sa tyka SN , co ak castiel je v ocistci? a v nom zostal iba maly malicky kusok ale presiel do ocistca s dusami? to by mohlo byt logicke ne? predsa nemozu byt leviathani silnejsi nez anjel , popripade ako lucifer samozrejme , OFF topic ! keby lucifer v samovej schranke napumpuje do seba duse z ocistca mohol by to vydrzat nie? | |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: Misha Collins 29.10.11 12:01 | |
| Otázku můžeš, jen patří pod postavu Castiela a ne pod reálné plkošení o Koblize. Takže tady je to fakt OT. Co se obsahu dotazu týče, může tam být a nemusí. Přikláním se k obecnému názoru, že v očistci skončil přinejmenším Jimmy, pokud je tam i Kobliha, což je možné, pak bude zajímavé, jak ho odtud vytáhnou. Pokud se má zase vrátit, tak si to dost zkomplikovali. Ovšem, Leviathanů se zbavíme tak, že je hodíme do očistce, takže bude třebas jen výměna? Předpokládejme dvě základní možnosti, a to že byli Leviathani stvořeni ještě před anděli - a ani to nemuseli, pak by mohli být silnější, proč by ne. Třeba se Bůh lekl, že vytvořil takový zmetky a jako služebnictvo si vyrobil slabší andílky. Z druhé strany, Leviathany stvořil před člověkem, chtěl vyrobit něco podobného andělům a vyrobil co? Zmetky. A tak nakonec uplácal z hlíny nás. Všechno je to jen o různých úhlech pohledu na věc. | |
|
| |
Y0G1 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 170 Registration date : 17.09.2011
| Predmet: Re: Misha Collins 29.10.11 15:03 | |
| hmm nechci tu delat off topic to fakt ne , ale co vim leviathani boli vytvoreni pred anjelmi a ludmi sam smrt to povedal | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Misha Collins 29.10.11 20:12 | |
| V SN ano, long before angel and man. Ovšem v Biblickém pojetí je to jinak, tudíž si můžeme vybírat. Kripouš si to stejně vyřeší po svém. | |
|
| |
| Predmet: Re: Misha Collins 02.11.11 18:35 | |
| neviem ci ste uz vzhliadli nove videjko ND, ale ak nie odporucam si vsimnut ten krasny moment v krorom sa opat objavi Misha - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=6u5h2Fe6aEM | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Misha Collins 05.11.11 17:50 | |
| GISHWHES - už pět minut se po ukončení odpočtu nedá dostat na stránky. Nemá někdo info? - kód:
-
http://gishwhes.com/ Už to jede.
Naposledy upravil Panthera dňa 05.11.11 18:25, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Misha Collins 05.11.11 18:17 | |
| Uáááá, mega hááánt! - kód:
-
http://greatestinternationalscavengerhunttheworldhaseverseen.com/ Takže OK, hledám další účastníky! Kdo se přidá? Koblihový team čeká Jen upozornění, je tam fakt poplatek nejmíň 10 dolarů za účast. | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Misha Collins 07.11.11 0:49 | |
| Konečně Divine: The Series part 6 - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=WnPb_ZH7KVc Muhahá, tak vyřítit se na mě ze zpovědnice Koblih tímto stylem, tak se od něj asi nechám uškrtit, aniž bych cokoliv udělala. | |
|
| |
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: Misha Collins 07.11.11 16:26 | |
| Jsem si říkala, že tu nudu už asi nepřežiju, i když to má jen 10 minut, ale to čekání stálo za to To bylo fakt dobrý | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Misha Collins 11.11.11 6:53 | |
| Koblihofilové bacha!Podle TVGuide bude Koblih hrát v dalším serochu Supernatural's Misha Collins is set to appear in an upcoming episode of Ringer, TVGuide.com has learned exclusively. - kód:
-
http://www.tvguide.com/News/Ringer-Misha-Collins-Supernatural-1039620.aspx | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Misha Collins 16.12.11 16:40 | |
| Po druhé ranní Koblih tvítí: Tomorrow, as promised, i'm finally posting a photo of myself naked on a horse. Be alert because they'll definitely take it down right away.
Už čekáme půl dne a pořád nic. Hele, kdybyste tu fotku někdo chytil, tak mi dejte vědět, bo jsem mimo domácí půdu a svůj komp. Díky. Very Happy | |
|
| |
Padme Crossroads demon
Počet príspevkov : 500 Bydlisko : Ďolíček Nálada : wookijská Registration date : 14.11.2011
| Predmet: Re: Misha Collins 16.12.11 20:23 | |
| | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: GISHWESH - Misha a jeho pokus o rekord 29.12.11 17:20 | |
| S radostí konstatuji, že Misha Collins opravdu drží slovo. Za poslaný lístek z premiéry "Loot" 2008 posílal vlastnoručně vyrobené čokoládové kuličky s lanýžem. Jelikož jsem na ní nebyla - bydlím v takové malé zapadlé republice a na cesty přes moře nemám - utrácím za důležitější věci, tak nemůžu potvrdit, jaké byly, z doslechu výborný, i když vzhledově nic moc. Holčina z Twitteru, která ho porazila ve slovním fotbale prý dostala domácí koláč, ale nebyla moc sdílná. I když fotka z Mishova účtu mluví za vše. Poslední akcí byl Scavenger Hunt, týdenní akce pro jedince, kterým nevadí, že vylezou z řady a udělají něco na hlavu postaveného. Posílat k obloze stromeček na heliových baloncích, pokrýt celé auto šlehačkou a nalepit dítko lepicí páskou ke zdi, to jsou jen maličkosti. bohdy děkuji za získání jedné z bláznivých fotografií, která by se našemu týmu dost špatně sháněla. Ještě jednou díky. monireh děkuji za snahu, od přihlášení je na všechny úkoly týden. Příští rok to jistí. A i když náš desetičlenný tým nevyhrál první cenu - směska čtyř američanek, kanaďanky, britky, dánky, mě a dvou mrtvol, tak za registrační poplatek se dostávaly maličkosti. Srdéčko zaplesá, z Euclasina dílka jsou pohledy a zda jej podepsal autopen nebo Misha, na tom už mi tak nešupí, jedna originál podepsaná už je založená. Zbývá otázka, zda to zalaminovat nebo nechal v obalu. | |
|
| |
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: Misha Collins 29.12.11 17:51 | |
| Panthero, ještě jedno, nemusíš mi děkovat, když jsem měla tu možnost, tak proč to neudělat A gratuluji k fotečce | |
|
| |
mummy Diabolský admin
Počet príspevkov : 525 Age : 36 Registration date : 15.02.2009
| Predmet: Re: Misha Collins 31.12.11 21:46 | |
| Dnes ešte slovenské titulky k jednému staršiemu rozhovoru s Mishom (tentokrát rozhodne nie doslovný, Misha je moc ukecaný a navyše používa čudné slová, ktoré som musela hľadať ). - kód:
-
http://youtu.be/iSzsaAhsMFE Enjoy | |
|
| |
bohdy Winchester
| Predmet: Re: Misha Collins 01.01.12 11:27 | |
| mummy: Děkuji i za tento překlad Já z Mishi fakt nemůžu Potkat ho na ulici v baloňáku, když ho chce nosit i normálně, tak asi pomřu Fakt jsem se dobře pobavila | |
|
| |
| Predmet: Re: Misha Collins 01.01.12 12:26 | |
| mylim, ze Bohdy to vystihla takze sa nebudem opakovat,ale naozaj velmi pekne dakujem za preklad mummy p.S. vsetko naj do noveho roka prajem | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Misha Collins 19.01.12 17:48 | |
| Bez komentáře... Bacha, blokují to celkem rychle. Misha Collins The Soup - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=0IZqULj5pCg - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=-bJiBxJlPtg | |
|
| |
12NicolAlysska Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 176 Age : 31 Bydlisko : Morava 4ever Nálada : Když je SPN tak to jde:):) Registration date : 13.10.2008
| Predmet: Re: Misha Collins 20.01.12 19:48 | |
| děcka, neumím skoro vůbec anglicky, proč bije toho moderátora?? | |
|
| |
mummy Diabolský admin
Počet príspevkov : 525 Age : 36 Registration date : 15.02.2009
| |
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Misha Collins 24.01.12 16:41 | |
| Někteří fandové vymýšlí opravdu originální dárky... - kód:
-
http://s3.amazonaws.com/data.tumblr.com/tumblr_lpktd3RftN1qdxjlpo1_1280.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJ6IHWSU3BX3X7X3Q&Expires=1327505803&Signature=%2BoIDbxEvL0FF3UA6Kw1aamcM7xA%3D | |
|
| |
bohdy Winchester
| Predmet: Re: Misha Collins 24.01.12 16:43 | |
| | |
|
| |
Padme Crossroads demon
Počet príspevkov : 500 Bydlisko : Ďolíček Nálada : wookijská Registration date : 14.11.2011
| Predmet: Re: Misha Collins 24.01.12 21:03 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Misha Collins | |
| |
|
| |
| Misha Collins | |
|