| 04x10 Heaven and Hell | |
|
+13Silvia janicag SkreechTina cleo dion-fortune Ellen lentilka wiktoriano Sarinka Soniq beruss str8tking Samabel 17 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x10 Heaven and Hell 15.11.08 17:13 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 04x10 Heaven and Hell 15.11.08 18:15 | |
| | |
|
| |
evetka Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 206 Age : 36 Bydlisko : Ostrava Registration date : 02.05.2008
| Predmet: Re: 04x10 Heaven and Hell 15.11.08 18:37 | |
| ježiši já už se z toho asi zblázním a to je teprve sobota co budu dělat ve čtvrtek a v pátek, to fakt radši nechci vědět... tady je trošku jiný trailer s několika záběry, které se myslím nevyskytují v ani jednom z těch videí... 4x10 Canadian Trailer - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=fUyN-uVCUN0 a navíc jako seriously, jestli by tohle byla nakonec pravda - podle všeho je to jen spekulace, tak já už vážně nemám slov. to by byl šok nad šoky, alespoň pro mě... - citácia :
- For those who have been rather critical of Ruby, as an annoying character with ambiguous definition and motivation, and even more critical of the current actress portraying her, this episode provides for a satisfactory recourse: the meatsuit that Ruby is inhabiting is damaged beyond repair in a gruesome Saw-like scenario headed up by none other than Alastair. This means, without a doubt, that a new meatsuit will be needed should the Black-Smoke-Known-As-Ruby be forced to exit this particular body.
zdroj: - kód:
-
http://community.tvguide.com/blog-entry/Mousitsas-Lilmuse-Ings/Did-Sam-Summer/800049360 jinak teda je fakt zvláštní, že Sam (hrozba pro anděly) se vyspal s démonkou, která je ve spojení se "zlem" a Dean (dejme tomu záchrana pro anděly)se v téhle epce prozměnu vyspí s Annou, která je zase ve spojení s "dobrem". no i když je zas "vtipné", že dobro není tak úžasné, když chce zabít člověka a zase zlo nemusí být tak zlé (viz zatím Ruby nebo ta démonka Cassey nebo jak, která nechtěla nechat zabít Deana v Sin city...) Holt nic není takové jasné, jak se na první pohled zdá a já se z toho asi zblázním já to do pátku snad ne-vy-dr-žím... a nejhorší je, že člověk už může čekat naprosto všechno a nakonec třeba nic nebude takové, jak my si myslíme (no nebylo by to poprvé) | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: 04x10 Heaven and Hell 15.11.08 18:58 | |
| Tie špekulacie nemajú chybu.. Ja som dnes čítala že Cas posadne Deana alebo Pamelu aby mohol zabiť Annu , Uriel je Lilith , Sam zabije Casa, Anna zabije Casa a podobne... a uplne najbláznivejšia bola že Anna pri sexe s Deanom mu preda svoje "schopnosti" a Dean bude počuť anjelov... | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 04x10 Heaven and Hell 15.11.08 19:05 | |
| to čo má byť toto to kto všetky tie špekulácie vymyšla? Cleo na tom čo si vypísala sa musím smiať to by sa tam rovno mohli všetci takto pozabíjať a bol by koniec SN a ten dtuhý trailer je síce iný ale nejako veľa neprezrádza. nové tam bolo len to že Pamela bude hypnotzovať Annu a ona si potom spomenie kto je. teda ak som pochopila správne tiež mám jednu teoriu. Castiel posadne Deana aby mohol zabiť Annu a najlepšie rovno pri sexe | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x10 Heaven and Hell 15.11.08 19:12 | |
| Předání schopností sexem...no to mě podržte ty teorie některých fanoušků mě zabíjí Jo, to s tím tělem Ruby jsem četla... no pokud to bude pravda, tak to bude dost drsné ... a to by znamenalo, že Ruby, pokud tam bude i později, tak už to nebude tahle Ruby... no, možná tak chtějí vyřešit to, že fanoušci nemají rádi tu herečku, tak takhle by mohli najít nějakou novou a přijatelnější ... třeba něco jako tu tlustou uklízečku ten kanadský trailer je taky zajímavý ... ještě -jak Uriel říká v té ukázce---Neboj se, zabiju jí jemně... no to jsem čuměla Takový hajzlík. A Anna, jak říká, že si už všechno pamatuje Běs.... já to snad nevydržím | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: 04x10 Heaven and Hell 15.11.08 19:13 | |
| To vymyšlaju fans a jeden si to prečita prihodi k tomu svoju špekulaciu a tak potom si to prečita niaky magor a napiše že Kripke povedal: blabla a je s toho na niektorých forach hystéria ...ako ja sa zabávam....niektore sú fakt haluzne...Cas spacha samovraždu lebo neznesie že ma niekoho zabiť to už je moc... | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: 04x10 Heaven and Hell 15.11.08 19:18 | |
| Tak to je fakt uz haluz... To s tou vymenou tela Ruby som citala aj ja...Nejako som si Genevieve uz oblubila v poslednej dobe a ked by tam zase mala byt nejaka nova, hmmm Uvidime | |
|
| |
| Predmet: Re: 04x10 Heaven and Hell 15.11.08 20:01 | |
| Právě, jak se to všechno kumuluje a vyjde z toho jeden šílený mišmaš, pak ještě další a další a těch šílených teorií je pak hromada No jasně, anděl spáchá sebevraždu... andělé si nemůžou dovolit zemříř už jen proto, že vedou tu válku a castiel by je tak přece nemohl oslabit ještě víc... někdo se vážně nudil, když ty teorie vymýšlel | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: 04x10 Heaven and Hell 15.11.08 20:59 | |
| Inak tato špekulácia je zaujímavá: Prečo je tam to biele svetlo keď Cas otvára tie dvere 1. Prichádza Alastair - ale keď prišiel prvý krát do kostola nezasvietil 2. Dean zabije Uriela - Uriel je živy v pokračovaní 3. Cas to nemohol byť lebo on tie dvere otvára 4. Uriel zabije Ruby - aj Ruby je živa v pokračovani 5. Uriel pošle Deana späť do pekla - aj Dean je v pokračovaní 6. Uriel pošle Deana späť do pekla a Cas ho znova vytiahne - priliš komlikované a zbytočné (ale epizodu písal Devil Kripke takže ... 7. Sam spí takže on nesvieti 8. Prichádza Alastair a začnu vybuchovať svetla - prečo ale nevybuchli už keď prišli anjeli...4x1 Cas) 9. Anna vyskočila cez okno a vrátila sa a ma niake ďalšie schopnosti a tie svietia 10. Prichádza Kripke No ja si myslím že to bude to prvé | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 04x10 Heaven and Hell 15.11.08 21:06 | |
| super teorie ja s nich nemôžem inak tá 10 sa mi páči najviac. to by bol teda ozaj nečakaný zvrat ale vážne. tá prvá možnosť alebo niečo také čo nikoho ani nepadlo
Naposledy upravil wiktoriano dňa 15.11.08 21:09, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: 04x10 Heaven and Hell 15.11.08 21:08 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: 04x10 Heaven and Hell 15.11.08 21:11 | |
| - citácia :
- 7. Sam spí takže on nesvieti
To je formulace A desítka taky nemá chybu Já vážně pochybuji, že by Dean zabil Uriela... to mi přijde jako kravina. To by dean musel mít nějaké speciální schopnosti. Spíš už by za to mohla ta Anna...koneckonců snad pohla skříní, ne? A na Alastaira taky nesázím. Že by Deana opravdu na chvíli poslali zěpt do pekla... to by vážně bylo dost komplikované...andělé to uričtě nemůžou udělat, jako když cvakají ovladačem... vždyť když ho vytáhli z pekla, museli mezi nepřátele. | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: 04x10 Heaven and Hell 15.11.08 21:16 | |
| Teraz čítam ďalšie že Dean bude mať nejaké supernatural schopnosti A inak toto už totalne rozbije Samovu vieru v anjelov a boha...keď už aj hladá spôsob ako zabiť anjelov... Anjeli su dobrý len pokial to im vyhovuje... Inak keby tam napochodoval Kripke ako daký démon... Asi by to ani nemusel moc hrať - citácia :
- 7. Sam spí takže on nesvieti
To je formulace Sorry nechcelo sa mi to doslova prekladať | |
|
| |
| |
| |
cleo Winchester
| |
| |
| Predmet: Re: 04x10 Heaven and Hell 15.11.08 21:42 | |
| Čteš mi myšlenky. Já jsem si taky říkala, jak se ten jejich vztah začíná vylepšovat a on už se k deanovi nechová tak hrubě... a teď tohle taky jsem si všimla, že Castiel se tváří tak... opravdu šokovaně, když tam vidí tu démonku a jakoby si nebyl jistý, jak reagovat. A Dean zase ...že jsou ti andělé tak moc drsní a chladnokrevní. | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: 04x10 Heaven and Hell 15.11.08 22:02 | |
| Som zvedavá ako sa bude ďalej vyvíjať ich "vzťah" Toto som ani ja nečakala že anjeli budu chcieť niekoho zabiť...ale vidno že Casovi to je proti srsti...skoro stale pozeral do zeme a tváril sa že s tým nesúhlasi ale potom išiel pre Annu... Mohol by sa vzoprieť proti bohu a bojovať s bratmi.... | |
|
| |
| Predmet: Re: 04x10 Heaven and Hell 15.11.08 22:06 | |
| Taky pravda... castiel sice působil dost bezcitně, ale když šel pro Annu, tak přecijen váhal, to bylo vidět. Jenže andělé na lidi a situaci na zemi pohlížejí jinak. myslím, že kdyby byl na volné noze, tak by nebyl co platný... a možná by se ho raději ostatní andělé zbavili, než by mu dovolili jednat jen podle svého. | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: 04x10 Heaven and Hell 15.11.08 22:12 | |
| Pravda...keby ho "vyhodili" z neba asi by už ani nebol anjel...Moc sa mi nepáči že anjeli su taky v podstate "zlý" ale tak ani v Prophecy alebo Constantine anjeli niesu dobrý... Páči sa mi tento komentár:
And what the HELL Kripke?! Are you REALLY trying to tell us that angels are the bad guys? I get that they are not soft and cuddly in your world... Yea! Love the more realistic portrayal (although angels in the Bible have different roles and jobs, they are not ALL warriors) But, I'm NOT buying the "angels as dicks" spin that keeps unfolding here. You are in danger of JUMPING here my friend. | |
|
| |
wiktoriano Winchester
| Predmet: Re: 04x10 Heaven and Hell 15.11.08 22:16 | |
| mne by sa páčilo keby sa Castiel vzoprel prikazom a pomáhal bratom. no to by sa asi musel ukrývať ak sa to vôbec dá v pred bohom a anjelmi súhlasím s tým že by ho nenechali robiť si čo chce a pritom čo o anjelov doteraz viem mám pocit že by nemali najmenší problém zabiť aj jeho ak by sa začal spierať | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: 04x10 Heaven and Hell 15.11.08 22:19 | |
| Hej ale zabijať ludi by nemuseli...to mesto čo chceli zničiť, Anna (ne že by mi nejak extra chýbala ) Ide mi o princip...anjeli zabijaci?? | |
|
| |
| Predmet: Re: 04x10 Heaven and Hell 15.11.08 22:31 | |
| Ono ... to jejich zachránit miliony tím, že zabiješ stovky... na nednu stranu to chápu...oni zkrátka myslí ve větším měřítku, ale pro lidi je něco takového vážně nepřijatelné. A o lidi tady přece jde. je pravda, že kripke se pohybuje dost na hraně...no zkrátka BADASS. Ale že by se i anděl mohl vyžívat v utrpení a být stále anděl (viz. Deanovo mlácení Urielem) | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: 04x10 Heaven and Hell 15.11.08 22:35 | |
| Veď práve a to je Uriel archanjel...vodca... Ešte by ma zaujímalo čo je ta zbraň proti anjelom... | |
|
| |
| Predmet: Re: 04x10 Heaven and Hell 15.11.08 22:38 | |
| Jo, vidíš, na to jsem úplně zapomněla... vždyť ona tam Anna zmínila zbraň proti andělům. Tak to netuším, co by to mohlo být... ale Uriel je zkušební kandidát číslo jedna, co se týká andělské likvidace. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 04x10 Heaven and Hell | |
| |
|
| |
| 04x10 Heaven and Hell | |
|