mat vodicak a auto tak okolo neho chodim stale :shame:
Tak to já ne. Jak už jsem psala okamžitě bych zrušila auto, protože bych čuměla kam nemám. A vážně bych obdivovala každou z fanynek, která by dokázala ve zdraví projet kolem podobného billboardu, aniž by ho tam předem čekala.
Chrys: asi som sa zle vyjadrila ... no alebo som sa nevyjadrila ako som chcela tiez by to auto asi dlho nevydrzalo ... to by bolo tak ze no co naburam dnes ale tak pri tomto billboarde by som burala s radostou sak musela by som tam potom pobudnut
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
Bože prečo? Prečo som taká slepá a nevidím to, aj keď priznám sa tušila som, že si so mnou zasa niekto pohral. Ja sa nehrám. Idem sa hanbiť :shame: :shame: :shame:
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
LD- Tak já se jenom přidávám,protože teda ten tvůj komentář co tu holky citují mě totálně dostal Ale jinak teda opět úžasnej obrázek moc se mě líbí, jako vždycky
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
heh dakujem vam som rada ze sa paci a tiez som rada ze som vas pobavila
EDIT: no a mam tu este jeden tento som uz davnejsie slubila dokoncit a az teraz som ho dorobila bo ma k tomu janka410 uspesne dokopala ... tak nech sa lubi
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
aaaaaaaaaaaaaaaa LD konečně obrázek na kterej sem se tak strašně dlouho těšila vlastně od meetu Teda ...chuďátko Sammy ...tak se bojí klaunů a ty mu tam jednoho šoupneš super je ten solenej kruh kolem něho Tenhle obrázek je vážně úžasnej Děkuju strašně moc že jsi ho dokončila