Ježiš, to je nádhera LittleDevil! Já fakt nevím, ja to děláš, že je umíš tak perfektně vystihnout. Ti jsou tak roztomilí....jen je podluchmat. Ten Sammy je suprový, jak se chudáček bojí.
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
jaj este raz vam vsetkym veeelmi dakujem som tak rada ze sa vam to paci pre vas je radost kreslit janka410: no hej slahla som mu tam klauna to aby som dala Deanovi lietadielko
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
pááááni LD, tie obrázky sú božské strašne roztomilé postavičky ...si vážne super, normálne ti to závidím, že ich vieš tak nádherne nakresliť vážne úžasné...
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
Ještě jsem v PC vyhrabala tenhle scan, možná se najde někdo, kdo ho neviděl, tak vám ho sem taky hodím. Tady byli ještě tak mlaďouncí, to je neskutečné.
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
Ježiš, LD, ma picne, tie obrázky nemajú chybu... Sammy a klaun a Dean a vampír... paráda, tie tvoje kresby sú vždy také roztomilé, že by som ich najradšej zjedla.. Chrys, tu fotečku zbožňujem, ešte takí mladí zajačikovia sú tam... Btw, nezdá sa vám, že Jared do tváre pribral...
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
chrys tak tuto foto som este nevidela...a dobre som urobila...inak by som na mieste skolabovala... nádhernučké... dakujem krásne za spríjemnenie večera...
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
Teeeeda Chrys diky za novu foto,tiez som ju este nevidela aki su tam zlatucki a mladucki .. aaa najviac ma dostal Jensen a ta bunda co ma rozopnutu aaaaaaaaaaa
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
Teraz ma nebite, ale Jensen pribral trošken viac...celkovo, akože nie, že je tučko, ale tak sa občas zdá, že je troška plnší... lúčim sa s tebou život... Nooo Jared zasa "nabral", veď sme videli...
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
Tak já vám sem dám pro jistotu i další, i když tu už jste určitě viděly. Aspoň myslím, že jsem ji sem už před časem dávala...mám v tom akýsi bordýlek...
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
Teraz ma nebite, ale Jensen pribral trošken viac...celkovo, akože nie, že je tučko, ale tak sa občas zdá, že je troška plnší... lúčim sa s tebou život...
Já se přidávám, Sarinka. Taky se mi zdá, že o dost přibral...včera jsem se dívala na nějaké díly z první série a tam je ten rozdíl vidět nejvíc. Jared byl taky takový "proutek"...no strašný nezvyk. To když se na něho podíváš teď. Ale Jensen se mi zdá takový oplácanější.
sonca12 Žltočočko
Počet príspevkov : 792 Age : 31 Bydlisko : Kúty Nálada : BLEEEEEE nemam rada zimuu Registration date : 10.05.2008
tak Chrys ako som uz neraz spomynala...to sa nezaobide bez srdcovej prihody... tie fotos som zhanala uz neviem ako dlho a nikde som ich nevedela najst...velke
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
Presne tak baby, súhlasím. Za tie tri roky sa z nich vykluli krásne motýle Neviem prečo ale oni zrejú ako dobré víno - čím sú starší, tým sú rajcovnejší
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008