| 04x09 I Know What You Did Last Summer | |
|
+27Ewis Kristine Night Angel Dzowika4 pipo lenkka Madlen Hiro666 Lirael Ellen Anwiel Janka SNlois str8tking Pa001 Samabel Mystic Silvia lentilka Zizi cleo dion-fortune Sarinka SkreechTina janicag Fazulina wiktoriano 31 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x09 I Know What You Did Last Summer 15.11.08 21:45 | |
| Ono není špatné prodiskutovat někdy i detaily. Někdy je to dost zbytečné a třeba i otravné, ale jednou za čas to neuškodí. Ale vážně nechápu, proč Dean neřekl něco o tom Alastairovi. Vždyť by se třeba mohl vymluvit na to, že to jméno mu řekl sám ten démon, když to Sam neslyšel. | |
|
| |
Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: 04x09 I Know What You Did Last Summer 15.11.08 22:06 | |
| No táto časť sa mi móóc páčila. Len mi nešlo do hlavy to ako sa dostala Ruby do tej hotelovej izby:thinking: za samom a deanom. A potom chudáčik sam a dean aké mali tie rany.....nóó sam sa mi rátal ako si to sám zašíval to by ja som nedokázala . Nóó a tá sexi scénka som samom nó tie jeho svaly boli bošskéééé až na to že to robil s ruby to sa mi nepáčilo lebo ruby taká nesympatickáááá.......si ho obmotala okolo prstu vážne. Chudáčik keď bol sam bez deana aký bol strašny tie kruhy pod očami,nevyspatý a proste taký že pil stále aj agresívny bol......chudáčik No dúfam že aj vysvetlia ďalšie nevysvetlené veci ale celkový dojem bol dobrý s toho | |
|
| |
Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: 04x09 I Know What You Did Last Summer 16.11.08 4:04 | |
| Čo sa týka Sama, keď sa osopil na brata, aby mu tiež povedal, ako bolo v pekle a nevynechal tie detaily, myslím, že vôbec nešlo o to. Podľa mňa ho chcel tým iba umlčať, aby Dean prestal do neho stále rýpať kvôli Ruby. A Dean aj naozaj zmĺkol.
A Ruby? Aj ja som si síce všimla rovnú čiaru na EMG, ale je možné, že prístroj pred jej vzkriesením vypli. A nie som si istá, či ten papier s ktorým mávala Samovi pred nosom, bol naozaj úmrtný list. Možno to bolo iba potvrdenie o tom, že to dievča bolo v kóme bez možnosti progresie. Veď Ruby ani jej smrť nespomínala, ale hovorila o "bezvedomí" (podľa tittle). | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: 04x09 I Know What You Did Last Summer 16.11.08 13:39 | |
| Ano podla mňa to bola len lekárska správa veď vlastne nezomrela tak by nemohla mať úmrtný list... | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 04x09 I Know What You Did Last Summer 16.11.08 13:47 | |
| áno tiež si to myslím. určite to bola lekárska správa o tom že tá žena je v kome a nemôže sa prebrať. ved by jej nevystavili úmrtný list a potom ju nechali pokojne odkráčať z nemocnice | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 04x09 I Know What You Did Last Summer 16.11.08 14:05 | |
| To, že puls znovu nenaskočil poté, co do té dívky vztoupila Ruby, mi ani nepřipadalo divné. Přece kolikrát tam to bylo, že démon obýval už mrtvé tělo... | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
Počet príspevkov : 627 Age : 31 Bydlisko : Praha Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x09 I Know What You Did Last Summer 16.11.08 19:33 | |
| Cože??? Tak tahle epka mi totálně znechutila Sama. Vyspat se s Ruby? (Btw neprijde vam ze Jared je co se tyce tehle scen trochu agresivni?) Zato Castiel se mi zamlouvá čím dál víc... | |
|
| |
Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: 04x09 I Know What You Did Last Summer 16.11.08 21:25 | |
| - Night Angel napísal:
- ...(Btw neprijde vam ze Jared je co se tyce tehle scen trochu agresivni?)...
Tomu sa tuším hovorí "vášeň". Ale bolo to podľa mňa celkom sexi. | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 04x09 I Know What You Did Last Summer 16.11.08 21:26 | |
| Ano, bylo to moc sexy!!! A navíc, když si vezmu, jak asi tak dlouho neměl nějakou ženskou a v jakym byl stavu, jak moc byl opilej, tak to bylo ještě řekla bych hodně mírný... | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| |
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 04x09 I Know What You Did Last Summer 16.11.08 22:22 | |
| Baby, v prvom momente, keď si Ruby k Samovi kľakla akurát medzi nohy, trošku som sa zľakla, že či sa to naozaj zvrhne do takých "zaujímavých" polôh, ale nakoniec to dopadlo inak, ako si moja úplne nevinná (čítaj aj úplne neúchylná) duša myslela. Ale na druhej strane, mi tam chýbalo to, že mu mohla na začiatok Ruby rozopnúť tú jeho texaskú pracku na rifliach a poodhaliť nám aj kúsok viac toho Samovho "nižšieho" tela, potom teda mohlo nasledovať to, že mu dala ruky na svoj bok a atď..... Okey, už zachádzam asi do off-topicu, pardon, už budem dobrá....snáď.... | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 04x09 I Know What You Did Last Summer 16.11.08 22:23 | |
| akože mne to nepripadalo agresívne. naopak bolo to super a naozaj sexi. hned by som si to z Ruby vymenila mne sa zdalo že jej odolával príliš dlho ak by sa na ňu vrhol hned po tom prvom bozku tak to by možno bolo agresívne. | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: 04x09 I Know What You Did Last Summer 17.11.08 0:14 | |
| | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: 04x09 I Know What You Did Last Summer 17.11.08 13:19 | |
| okej...takže som sa konečne aj ja včera večer dopracovala k novej epke to čakanie ma skoro zabilo, ale vážne sa to oplatilo nebudem tu už všetko vypisovať, kedže za tých 5 strán ste už napísali asi všetko, ale musím povedať, že táto epka bola jednoducho perfektná no a čo sa týka Ruby a Sama no keď musel, tak musel, no podľa mňa to bola len "jednorázovka"...ona mu možno chcela pomôcť nejako sa uvoľniť alebo čo a on sa chcel tiež odreágovať nemyslím, že by v tom potom ešte pokračovali, to by Dean asi nezareagoval len tak pokojne...ale tak stať sa mohlo všetko a uvidíme čo pre nás Kripke prichystal a musím povedať, že Jared bol vo flashbackoch jednoducho perfektný jednoducho namol troska a to ako povedal Deanovi to o pekle...mne to až také strašné neprišlo bolo to síce dosť hnusné, ale proste chcel, aby s tým vypytovaním prestal a vedel, že toto zaberie...podľa mňa to robí každý z nás, keď chce niekoho odbiť no tak zatial takto jednoducho skvelá práca, aj keď pri tom TBC ma skoro vystrelo | |
|
| |
Ewis Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 193 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : Taká supernaturálska!!! Registration date : 24.08.2008
| Predmet: Re: 04x09 I Know What You Did Last Summer 17.11.08 17:32 | |
| No tak mne sa stášne táto epka páčila. Proste všetko ten dej ako sa to všetko vyvíjalo no supéér.. .. Čo sa týka toho čo sa odohralo medzi Samom a Ruby...No tak ktorá baba by si to s Ruby nevymenila.. .. No ale musíme uznať ako sa najprv Sammy spieral a potom na to dopustil. Však mi ženy na chlapov to vieme. No a tie Jeho svaly no ja som bola v siedmom nebi z toho.. .. | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: 04x09 I Know What You Did Last Summer 17.11.08 17:48 | |
| vsetko ste tu zu za mna napisali... perfektna epka velmi sa mi pacila ruby a sam...celkom pekny parik..tie samove spomienky no dean a castiel proste perfect...a ann by bola sympaticka som zvedava ako to bude pokracovat snad ju nekillmnu inak mi ta epka neviem preco pripomenula fanfic... | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 04x09 I Know What You Did Last Summer 17.11.08 18:00 | |
| Ettie: Presne mi hovoríš z duše. Mne celkovo celá epka pripomenula pár ff od báb tu na fóre | |
|
| |
wiktoriano Winchester
| Predmet: Re: 04x09 I Know What You Did Last Summer 17.11.08 18:04 | |
| áno to je pravda. v koľkých ff boli anjely a teraz sú už aj v SN to som si všimla hned. ale asi vám to pripomenulo to že Sam spal z Ruby. dávať ho dokopy s démonkami je dosť populárne. ved aj ja som to raz písala. | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x09 I Know What You Did Last Summer 17.11.08 20:44 | |
| Ale tak já si myslím, že on se někdy Kripke fanoušky i inspiruje. Byl by blázen, kdyby se nějaké zajímavé myšlenky nechytil. Zajímalo by mě, jestli TU scénu Sama a Ruby taky někde pochytil nebo to byla čistě fantazie toho, kdo tu epku psal a režíroval. | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 04x09 I Know What You Did Last Summer 17.11.08 20:47 | |
| Podle mě se taky určitě někdy inspiruje, dyť fanoušci maj někdy vážně úchvatný nápady, který stojej za to!!! | |
|
| |
funny Pocestný duch
Počet príspevkov : 98 Registration date : 05.02.2008
| Predmet: Re: 04x09 I Know What You Did Last Summer 18.11.08 15:40 | |
| Hm ... veru, ktorá by si to s Ruby nevymenila Ja som tiež len takto nemohúco mno ale aspoň som videla kus pekného tela, aj keď je pravda, že takto nás len "dráždia" a fakt neviem čo trochária, nech ukážu viac A čo sa týka epky ako takej, tak klobúk dole a hlavne veľké dík babám za titulky PS: stále som "na" Deana , ale Sam hmmm | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: 04x09 I Know What You Did Last Summer 18.11.08 18:47 | |
| Dneska som si konečne mohla kuknuť túto epku. To čakanie bolo neznesiteľné. Ale oplatilo sa čakať. Fakt super epizóda, ktorá nás trochu posunula vpred. Všetko ste už vypísali tak mi nezostáva nič iné iba súhlasiť. tak aspon trošku sa zapojím. Tie flashbacky boli teda niečo. Som kukala ako puk na obrazovku čo to ten Sam stvára. S tým alkoholom to bolo viac než pravdepodobné ale Ruby Aj keď si u mňa šplhla s tým dievčatom v kóme ale stále je v mínuse s tou jej mimikou Anna je sympatáčka. Ruby mi vôbec nepripadá ako tá stará. Iba vtedy keď bola v tele tej upratovačky. Vtedy to bola stará dobrá Ruby. Jaj a scéna kde sa ošetrovali To Deanovo rameno či rebro. No skoro ma vyrútilo na podlahu spolu stím výskokom z okna Ou a Castielov príchod to bolo niečo. | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: 04x09 I Know What You Did Last Summer 31.01.09 18:25 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 04x09 I Know What You Did Last Summer | |
| |
|
| |
| 04x09 I Know What You Did Last Summer | |
|