Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Winchesterovská cesta životom

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date : 05.04.2008

Winchesterovská cesta životom Empty
OdoslaťPredmet: Winchesterovská cesta životom   Winchesterovská cesta životom Empty13.12.08 19:20

V noci som už ležala v posteli ked na zrazu osvietilo alobo čo a dostala som nápad na poviedku. hned som vstala a napísala to a teraz som sa rozhodla že to dám aj sem. dúfam že to nebude až také hrozné ked som to písala o 3 ráno Winchesterovská cesta životom 934194
ide o rozprávanie príbehu SN z pohľadu Deana a Sama. Very Happy

Dean

Mama mi zomrela keď som mal 4 roky a môj život sa od základov zmenil. Len hmlisto si spomínam na to ako to bolo predtým. Aké to bolo mať mamu. Jediné čo si vždy budem pamätať sú tie plamene, čo pohltili Sammyho izbu a mamu sním a na to ako som Sama vyniesol von. Na dlhú dobu potom som sa uzavrel do seba. S nikým som sa nerozprával ani s otcom. Otec sa po tom čo sa stalo veľmi zmenil. Krátko po požiary sme odišli z Lawrence a myslel som, že sa tam už nikdy nevrátim. Otec začal z lovom a nás zo Samom do toho hneď zaúčal. Rozprával mi o všetkých tých príšerách, ktoré sa pohybujú po svete a ja som ešte nič ani poriadne nechápal. Už nám akoby ani nebol otcom, len veliteľom. Vždy som ho na slovo poslúchal. Bol mojím vzorom a ani som sa nenazdal a zmyslom môjho života bol len lov a starostlivosť o malého bračeka. Sammy bol pre mňa všetkým na svete a niekedy som mu bol viac otcom ako bratom a staral som sa o neho viac ako náš vlastný otec. Nevadilo mi to, pre neho by som urobil čokoľvek na svete. Tak plynuli roky a Sam už nebol spokojný zo spôsobom nášho života. Chcel niečo viac. Chcel študovať a mať normálny život. Keď sa pohádal s otcom odišiel. Vtedy sa mi zrútil celý svet. Nechápal som prečo to urobil. Ako mohol odísť a úplne so mnou prerušiť kontakty? Veď to bol otec s kým sa pohádal, to on ho vyhnal nie ja. ja som mu nikdy nič neurobil tak prečo sa ku mne takto zachoval? Celé dva roky som túžil len po jednom. Vidieť ho. Stačilo ak by aj zavolal ale nič. Pár krát som mu skúšal volať sa ale nedvíhal. S každým telefonátom bez odpovede som mal pocit akoby kúsok zo mňa umrel, tak som to po čase vzdal a viac sa s ním nekontaktoval. Začali sme s otcom loviť oddelene a ja som potom bol ešte viac sám. Nevedel som ako to ešte vydržím a potom sa to stalo. Otec bez stopy zmizol. Mal som o neho strach. Vedel som, že si sám neporadím tak som išiel po Sama na Standford. Krátko na to zomrela Jessica a Sam začal so mnou hľadať otca. Trápil ma to, že Sam stratil milovanú ženu. Nikdy som nechcel, aby trpel a nemohol som tomu zabrániť. Na druhej strane som bol rád, že Sam bol opäť so mnou. už mi chýbal len otec. Krátko na to ako sme ho našli znovu som ho stratil. Ten prekliaty žltooký démon mi ho vzal. Tentoraz už navždy. Najhoršie na tom bolo, že to bola moja vina. Ja som mal zomrieť nie on. Tušil som, že zomrel kvôli mne, aby ma zachránil. Ďalšie čo ma nenechalo pokojne späť bolo to čo mi vtedy povedal. Nikdy by som to nedokázal splniť. Sama by som nikdy nemohol zabiť. Nikdy. Nech by sa stalo čokoľvek, nedokázal som mu ublížiť. Keď potom Sam zomrel mal som pocit, že som zlyhal. Stratil som jedinú osobu, ktorú som na tomto svete miloval. Stratil som celý zmysel života. Bez neho som nechcel žiť, nechcel som loviť. Urobil by som čokoľvek aby bol opäť živý. Vybral som sa na križovatku a uzavrel som dohodu z démonkou. Napriek všetkému to neľutujem a urobil by som to znova. Pre Sammyho kedykoľvek. Bol som šťastný že Sam bol na žive aj keď som mal len rok života. Bol som odhodlaný ísť do pekla, jediné čo ma mrzelo bolo, že Sam tu ostane sám a nebude ho mať kto ochraňovať. Ten rok prešiel veľmi rýchlo. Ani som si neuvedomil ako a už som mal len pár dní. dostal som strach. Obrovský strach s toho čo ma čaká a s toho že ma nič nedokáže zachrániť. Nemohol som spávať kvôli nočným morám v ktorých som videl pekelných psov čo mi pripomínalo čo ma čoskoro čaká. Snažil som sa to zatajiť pred Samom. Nechcel som ho zbytočne trápiť. Tak veľmi sa snažil pomôcť mi a bezvýsledne. Skončil som v pekle a strávil tam síce len tie 4 mesiace ale pre mňa bola celá večnosť. Každá minúta strávená na tom hroznom mieste bola neznesiteľná a to som si myslel že sa to nikdy neskončí. Zažil som tam toľko bolesti a urobil som veci ktoré budem do smrti ľutovať. Ako som mohol mučiť iné duše len preto ani mi už dali pokoj? Ako som mohol by taký sebecký? A jedno nikdy nepochopím. Ak anjeli vedeli čo som urobil. Prečo ma zachránili. Prečo práve ja? Castiel ma vytiahol s pekla vrátil mi môj starý život. Bol som opäť som Samom ale on sa veľmi zmenil už to nebol ten nevinný chlapec ktorého som spoznal. Bol uzavretý do seba. O istých veciach nechcel hovoriť. Bol viac ako ja a ešte v ňom bolo niečo temné. Klamal mi priamo do očí že nepoužíval svoje schopnosti a keď som sa to dozvedel hlboko ma to ranilo. Ako to mohol urobil. Bolo to predsa moje posledné želanie aby svoje schopnosti nevyužíval. A potom tu bol ešte Castiel a celá tá vec okolo boha a anjelov. O anjeloch nemám práve najlepšiu mienku pri tom čo som sa o nich dozvedel ale Cas bol iný. Nadával som mu do debilov a aj on sa mi vyhrážal ale je možné že by ma mal naozaj rád? A čo ja? aký mám vlastne k tomuto môjmu vraj strážnemu anjelovi vzťah? A čo bude so mnou a zo Samom? Veľmi si prajem aby sme si našli k sebe cestu a boli opäť taký ako predtým. ale pravdou je že neviem čo ma čaká. Prešiel som peklom a vrátil sa do života ale neviem čo bude teraz. či ma tu na zemi nečaká ešte väčšie peklo ako bolo čo skutočné. Samove schopnosti ma desia a stále mám v pamäti slová môjho otca. Čo ak sa naplnia jeho slová a takisto obavy anjelov. Čo ak sa zo Sama stane zlo? Mám toľko otázok na ktoré nepoznám odpovede a keď ich dostanem už môže byť neskoro.

Sam

Na mamu si vôbec nepamätám a ani na tú noc keď zomrela. Všetko čo o tom viem bolo len z rozprávania. Celý život som si prial byť normálny. Nechcel som byť lovcom chcel som odísť a hneď ako som mal dosť rokov som to aj urobil. Otec mi povedal aby som sa nevracal tak som odišiel. jeho slová ma veľmi ranili ale aj tak som odišiel. ušiel som od jedinej rodiny čo som mal. Od toho, že som bol vždy iný. Na chvíľu som aj ten normálny život o ktorom som sníval mal. Dostal som sa na dobrú školu našiel si skvelú priateľku. Jesicu som veľmi miloval a vedel som si s ňou predstaviť spoločný život. Dalo by sa povedať, že tie dva roky som bol šťastný, ale jedno mi ku šťastiu predsa len chýbalo. Môj veľký brat a dokonca aj otec. Chcel som byť s nimi ale nechcel som sa vrátiť k lovu a k ich životu. Preto som nikoho z nich nekontaktoval celý ten čas. Až do toho dňa keď sa tu objavil Dean a oznámil mi že otec zmizol. Nechal som sa presvedčiť aby sme ho išli hľadať a doteraz neviem či to nebola chyba. Možno ak by som ostal z Jesicou nebola by zomrela. Dokázal by som tomu zabrániť. Veď tie sny čo som mal dávno predtým ma mali upozorniť aby som na ňu dal pozor. Po jej smrti som myslel len na jedno nájsť otca a toho démona čo zabil Jesicu. Chcel som ho zabiť a neuvedomoval som si aká veľká je celá tá záležitosť a že mama aj Jess zomreli len kvôli démonovým plánom so mnou. netušil som čo so mnou chcel, ani čo znamenali tie moje vízie. Desilo ma to a určite aj Deana aj keď mi to nikdy nepovedal. Vtedy keď sa mi priznal s tým že mu otec povedal že ma možno bude musieť zabiť, zrútil sa mi svet. Vedel som že je vo mne niečo temné a bál som sa toho čo by sa zo mňa mohla stať. Žiadal som Deana aby mi sľúbil že ak sa to stane zabije ma bez ohľadu na to, ako som ho tým ranil. Za celý život som mu toľko krát ublížil a on ma mal vždy tak rád a vždy sa pre mňa obetoval. Bolo mi jasné, že nech by sa stalo čokoľvek nedokázal by ma zabiť. o tom som sa čoskoro sám presvedčil. Keď som bol posadnutý nedokázal na mňa vystreliť. A potom keď ma Jake zabil zapredal svoju dušu len kvôli mne. Som mu za to nekonečne vďačný ale nikdy som ho nežiadal aby to urobil. Nechcel som žiť za takú cenu. Celý ten rok som vyskúšal všetky možné aj nemožné spôsoby aj ho zachrániť aj napriek jeho protestom. Nechcel som ho nechať zomrieť ale nemohol som nič urobiť. Nedalo sa tomu zabrániť. V deň keď som ho pochoval som chcel zomrieť s ním. Začal som svoj žiaľ utápať v alkohole a v túžbe vrátiť Deana späť a zabiť Lilith. Keď sa znovu objavila Ruby, bola jediná osoba ktorá pri nej stála a ja som jej začal veriť. Uvedomoval som si že je démonka ale aj tak. Naučil som sa ovládať svoje schopnosti a prijal som fakt že Dean je mŕtvy a už viac sa nevráti. Bolo to ťažké ale začal som žiť bez neho a nejako som to aj zvládol. Dean mi vyčíta že som sa zmenil ale inak to nešlo. Nemohol som prežiť bez toho aby som sa zmenil. Prešli 4 mesiace a Dean sa zrazu objavil vo dverách aj z Bobbym. Nemohol som uveriť vlastným očiam. Najskôr som si nebol istý že je to on ale keď som sa uistil bol som neuveriteľne šťastný že je späť. Mám ho stále veľmi rád, stále je môj veľký brat ale náš vzťah sa zmenil za tie 4 mesiace bez neho som robil veci, ktoré by mi neschválil a nevedel som ako mu to povedať. Až sa to dozvedel sám. Bol veľmi nahnevaný keď ma videl vymietať démona silou mysle ale chápal som ho. Všetko som mu vysvetlil a dúfam že to pochopil. Nechcem sa s ním hádať a nechcem aby ma pokladal za hrozbu. Anjeli sa mojich schopností boja a pomaly už aj ja sám. Mám strach s toho, že by som sa niekedy stal zlým alebo ublížil Deanovi.
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

Počet príspevkov : 2352
Nálada : predsvadobná
Registration date : 06.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: Winchesterovská cesta životom   Winchesterovská cesta životom Empty13.12.08 20:28

Wiktoriano ta poviedka je super.Je to krasa. Oboch som si predstavovala ako sedia na tych hereckych stolickach a hovoria do kamery. aspon tak som si to predstavovala. 603 603
Ale bola to fakt krasa a tie konce ako tam hovoria ze co by chceli no proste krasa Winchesterovská cesta životom 104346
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

Počet príspevkov : 2175
Registration date : 15.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Winchesterovská cesta životom   Winchesterovská cesta životom Empty13.12.08 22:49

Shocked Shocked nádherne napísané, 702 krásne si vystihla ich pocity affraid affraid 702 je to úžasná poviedka skladá ohromnú poklonu Winchesterovská cesta životom 104346 čítala som to zo zatajeným dychom a očami prilepenými na obrazovke vynikajúce Winchesterovská cesta životom 214863 Winchesterovská cesta životom 214863 Winchesterovská cesta životom 214863
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Winchesterovská cesta životom   Winchesterovská cesta životom Empty16.12.08 19:58

Lenkka Lentilka obom vám veľmi pekne dakujem Winchesterovská cesta životom 92299 som rada že sa aj toto moje trochu nezvyčajne dielo páčilo.
Lenkka ja som nemala o tom žiadnu kokretnu predstavu ale može to byť aj tak Very Happy
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Winchesterovská cesta životom   Winchesterovská cesta životom Empty

Návrat hore Goto down

Winchesterovská cesta životom
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Cesta do pekel

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Fanfiction :: Dokončené poviedky :: Wiktoriano-
Prejdi na: