PART 4Ručičky hodin na zdi pokoje se pomalu, s hrozivou jistotou přibližovali ke dvanáctce. Lovci se zbraněmi v rukou odhodlaně čekali, aby se alespoň holýma rukama pokusili zachránit dívku. Udělali vše, co bylo v jejich silách, aby zabránili pekelnému psovi vstoupit. U dveří a u oken se táhl pruh soli a na rámech byly zastrčené bylinky. Uprostřed místnosti byl kruh, který vytvořili ze speciálních přísad. Do něj se chystali lovci spolu s dívkou vejít, jakmile hodiny odbijí půlnoc.
Mlčeli, zabráni do vlastních myšlenek a úvah. Marsha seděla na posteli a nepřítomně hleděla před sebe. Pomalu se smiřovala se svým osudem. Sam s Deanem přemýšleli nad tím, proč zrovna o Marshu démoni tak stojí a co je to za bílookého démona.
„Kluci.“ najednou se ozvala dívka „Chci vám moc poděkovat...“
„Ještě neděkuj.“ přerušil ji Dean.
„Ne, tak jsem to nemyslela. Chci vám poděkovat za to, že i když jsem pro vás zcela cizí osoba, tak jste mi přijeli napomoc. Myslela jsem si, že jsem úplný blázen... jak vidím, nejsem. Děkuji, že jste mi přijeli napomoc a ukázali mi, že i když jsem si myslela, že jsem sama a ztracená, tak nejsem.“ vstala a se slzami v očích je obejmula.
„Marsho, nechci aby ses s námi loučila, jako by to nemělo vyjít.“ řekl jí Sam.
„Ne, já chci abyste věděli, že i kdyby to nevyšlo, tak abyste si to nekladli za vinu. Já jsem vám moc vděčná, že jste se mi alespoň pokoušeli pomoci, zatímco mí kamarádi mě měli za blázna a nechali mě v tom samotnou.“
Dean odvrátil zrak, aby neviděli jeho slzy v očích. Sam si toho ale všimnul. Co se jeho bratr vrátil z křižovatky, skoro nepromluvil a začal se připravovat na boj. Sam viděl, že ho trápí ještě něco jiného než osud Marshy a obával se toho, co mu démonka řekla.
„Je čas jít do kruhu.“ oznámil mladší lovec s pohledem na hodiny. Za minutu půlnoc. Dean s Marshou poslechli. Jeden z lovců se postavil čelem k oknu a druhý naproti dveřím.
BIM - BAMMarsha uslyšela v dálce hrozivé zavrčení, při kterém ji tuhla krev v žilách, a vystrašeně se podívala směrem k oknu.
BIM - BAMPekelný pes se blížil.
BIM - BAMZavrčel pod oknem.
BIM - BAM„Musí být už dole.“ zašeptala třesoucím se hlasem a Sam zamířil na okno, kdyby se ho pokusil proskočit.
BIM - BAMStrašlivé vrčení a štěkot se už ozýval za dveřmi. Marsha nikdy neslyšela nic tak hrůzostrašného.
BIM - BAMNáraz do dveří až se prohnuly. Dívka poplašeně ustoupila o krok a vrazila do Sama.
„Jen klid, Marsho, zachráníme tě.“ snažil se jí povzbudit.
Další nárazy přehlušily hodiny. Pes se snažil dostat dovnitř za každou cenu. Dean mířil na dveče. Viděl, že bylinky už z nich pomalu odpadávají. Najednou dveře povolily. Rozletěly se dokořán, ale nevběhl dovnitř pekelný pes, jak očekávali, ale prudká záře bílého světla až je oslepila. Slyšeli, jak se vysklilo okno a průvan se protáhl přes místnost. Záře začínala slábnout, pak se ozval náraz, tlumené zaúpění a ticho. Světlo stále zářilo ze dveří, takže neviděli, co je za nimi, ale v pokoji se jim už podařilo rozhlédnout. Dean spatřil Sama, jak leží omráčený vedle stolku, na který byl odhozen a má na hlavě malou ránu, ale dýchal a jinak se zdál být v pořádku. Dean neměl čas ani vykřiknout jeho jméno, když Marsha v hrůze zařvala, jak spatřila pekelnou bestii vpochodovat do pokoje.
„Kde je?“ zakřičel na ni lovec.
„Tam!!“ ukázala třesoucím se prstem. Dean vystřelil. Ozvalo se bolestné zaskučení, ale než stihl znovu nabít, byl neviditelnou silou odhozen na stěnu. Brokovnice mu vyletěla z ruky. A on byl přišpendlený na zdi a nemohl se ani pohnout, neviditelná síla ho držela několik centimetrů nad zemí.
„Marsho! Uteč!“ zařval na ni, protože viděl, že všechnu sůl a bylinky rozfoukal vítr. Ale dívka se v šoku nedokázala ani pohnout, jen v hrůze hleděla na přicházející smrt. Dean psa sice neviděl, ale zato rány, které jí způsobil viděl až moc dobře. Pekelná bestie ji srazila na zem a zakousla se jí do nohy. Marsha bolestí vykřikla, teprve teď jako by se vzpamatovala a chtěla utéct, ale už bylo pozdě. A jako by se pes rozhodl si s ní ještě trochu pohrát, začal jí smýkat po pokoji. Dívka křičel a volala o pomoc...
Dean se marně snažil vyprostit, neviditelná síla ho nemilosrdně tiskla na zeď. Mohl jen sledovat to hrozné divadlo. Pekelného psa nejspíš omrzela jeho hračka a začal svoji oběť trhat. Dívka příšerně řvala bolestí. Deanovi tekly slzy, když viděl četné rány, které se jí na těle objevovaly. Nechtěl se na to dívat, ale nemohl odtrhnout oči. Neviditelný pes pomalu postupoval od nohou výš. Všude bylo tolik krve a dívka ještě stále žila...
Lovec se na to s nepopsatelnou hrůzou díval na její strašlivou smrt, kterou by nepřál ani svému nejhoršímu nepříteli, aniž by tušil, že on samý má připravený stejný konec.
THE ENDVysvětlení:
Marsha byla jednou z Azazelových vyvolených dětí, ale ještě nedosáhla věku, aby se u ní projevily schopnosti. Lilith tam byla už tenkrát a obávala se Azazelova plánu. Netroufala si ale vystoupit otevřeně proti Azazelovi a jeho dětem, protože on byl mnohem silnější. Tak se je alespoň lstí snažila odstranit.
Jestli bude ještě něco nejasného, klidně se ptejte