| Jeeeej - obrázky | |
|
+39just-me Nemix janča Ellen Hiro666 mummy Bella Citrus Panthera SkreechTina kaja666 Lucy86 Marion0889 Fay str8tking Husitka kattie janicag Samabel dzajnisko Chrystelle Margarit CrazyD Ewis Anwiel janka410 Soniq Sarinka dion-fortune SNlois Dzowika4 cleo Weronička wiktoriano Silvia KACICKA lentilka lenkka Zizi 43 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| |
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Jeeeej - obrázky 05.08.09 14:16 | |
| hmm neviem či to patrí sem, ak nie, tak to prosím prehoďte chrys alebo samabel ale dnes som sa konečne pustila do upratania izby a rozhodla som sa ju aj trocha "skrášliť" a tak vzniklo toto: nie je toho veľa, keďže som použila len obrázky z wallpaperov, ktoré som mala kedysi vytlačené a polepené po skriniach ale aj tak som celkom spokojná.... postupne si budem tlačiť ešte nejaké veci a dolepím to tam, teraz to ešte nie je úplne kompletné, ale aj tak | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| |
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Jeeeej - obrázky 05.08.09 15:07 | |
| jj to je presne tá skrinka však vieš, bola si u mňa a díki. ja milujem svoju izbu mmt som sa zasekla, lebo mi prišli nové volume fma, tak si ich idem vyzdvihnúť predtým ako budem pokračovať.... dnes teda neskončím tak skoro ešte takmer nič nemám hotové.... | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Jeeeej - obrázky 06.08.09 14:58 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Jeeeej - obrázky 08.08.09 17:41 | |
| díki soni okey, takže dnes som sa opäť pustila do kreslenia.... akože ja sa nepovažujem za maliara, ani si nemyslím, že som nejako špeci nadaná v tomto smere. nikdy som neštudovala žiadne techniky kreslenia ani nič podobné, ale čas od času si rada sadnem a kreslím.... samozrejme ide iba o moje amatérske veci a zásadne kreslím iba kreslené a manga postavičky. nekreslím prírodu ani portréty ani nič podobné, pretože na to skrátka nemám. ale takého micky mousa alebo kanameho z vampire knightu ako-tak zvládnem nakresliť. pred istým časom som sa ale pustila do experimentovania s portrétmi.... nejde mi to bohvieako, ale tak trénujem.... no a tu sa vlastne dostávam k podstate tohto môjho príspevku. dnes som totiž nakrelila môj prvý portrét jensena ceruzkou. je hrozný, ja viem, ale aj tak sa oň s vami podelím otvárať na vlastné nebezpečenstvo:- Spoiler:
toto je ozaj môj prvý pokus ceruzkou, takže pevne verím, že sa aspoň trocha zlepším v budúcnosti.... nos je krivý, oči malé a nerovnaké, ústa od veci, košeľa sa mi nepodarilo absolútne vôbec, tieňovanie je strašné, ale je to iba začiatok takže please nesmejte sa | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Jeeeej - obrázky 09.08.09 8:55 | |
| Dion: ten spoiler ma dostal a ešte k tomu ten text to doslova kričí, že otvor ma Obrázok je celkom fajn, popísala si chyby, ktoré sa ti na tom nezdali, by som sa chcela opýtať, že z ktorej foto si čerpala inšipiráciu? Písala si, že sa zameriavaš hlavne na manga postavičky a tak podobne, dala by si aj niečo z toho sem na ukážku? Čo ti ide lepšie kresliť, mužské či ženské manga? Používaš pri tom tie perá Farber castel, alebo skôr tie čierne tenké fixy na kreslenie mangy? | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Jeeeej - obrázky 09.08.09 13:03 | |
| Dion je to celkom dobre dosť mi to pripomina moje pokusy nakreslit Jensena ale narozdiel od teba som nemala odvahu to sem dat preťože sa to podla mna vobec nepodobalo ale ako tak pozeram na ten tvoj obrazok tak niektore detaily ako nos a usta si celkom pekne nakreslila
Naposledy upravil wiktoriano dňa 09.08.09 15:12, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Jeeeej - obrázky 09.08.09 13:34 | |
| dnes idem spraviť pokus 2 tak uvidíme ako to dopadne tina: čo ti.... ja len tak ceruzkou alebo uhlíkom alebo proste čo príde pod ruku... vravím, že to robím len tak zo srandy skrátka pre zábavu.... to sa mi neoplatí investovať do nejakej drahšej výtvarnej techinky či vecí.... mangu som sem hádzala už raz niekde.... moje úúúúúplne začiatky nemám toho veľa a všetko mi zhabala sestra, takže hodím až obrázky niečoho nového, čo bude bohviekedy, keďže teraz ma chytili tie portréty... ale neboj pochválim sa a tak na meete si mohla vidieť kresleného jensena a jareda. plagátik na našej chatke made by me inak na tej fotke to vyzerá ešte horšie ako v skutočnosti ale už viem, kde som spravila chybu, takže dnes mi to hádam vyjde lepšie | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Jeeeej - obrázky 15.08.09 21:13 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| |
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| |
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| |
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Jeeeej - obrázky 26.08.09 15:13 | |
| | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| |
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Jeeeej - obrázky 27.08.09 20:35 | |
| Tak jsem narazila na tuhle fotku a normálně bych ani pomalu neřekla,že je to manip ...ne vážně, ta fotka je perfektní Jensen/Icarus manip - kód:
-
http://rach-lin-ackles.livejournal.com/65661.html Zizi ...ta Impala je perfektní...povedlo se ti to. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Jeeeej - obrázky 27.08.09 20:55 | |
| ten manip je super inak aká to je rada, ten icarus? sa mi podobá na našu dafinu ale ozaj sa podaril ten manip | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Jeeeej - obrázky 27.08.09 21:00 | |
| myslím, že bichon, ale niesom si istá.. - kód:
-
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/98/Bichon_Frise_red_background.jpg/250px-Bichon_Frise_red_background.jpg | |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: Jeeeej - obrázky 28.08.09 7:45 | |
| Brrr, chudák, takový pometlo nafasoval. A je to bišon. (má ho tchýně - rozmazlence nemusím) | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Jeeeej - obrázky 28.08.09 9:41 | |
| Jani hej je to montáž, ale zlatučká a čo sa rasy týka nie je to bišon, je to takzvaný Cockapoo (kríženec kokeršpaniela a pudlíka) - je to spoločný psík Jensena a Danneel a volá sa Icarus. Toto je jeho najjovšia fotka PS: Jani vďaka som rada, že sa mi tá Impala podarila. Ani sama som neverila ako to dopadne | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Jeeeej - obrázky 29.08.09 16:54 | |
| Ten manip Jensena a Icarusa sa mi moc nepaci (ten pes je tam moc velky) a ta impala sa ti zizi podarila... | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: Jeeeej - obrázky 30.08.09 13:33 | |
| | |
|
| |
Panthera Winchester
| |
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Jeeeej - obrázky 13.09.09 21:24 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Jeeeej - obrázky 13.09.09 21:30 | |
| ach jaj. lucík je teda pekne hot neviem, ale toto mi dych berie, keď to vidím tie čierne krídla, tá póza lucifer is here, baby! are you ready ´cause I am! | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Jeeeej - obrázky | |
| |
|
| |
| Jeeeej - obrázky | |
|