Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Mini meety - "vedľajšáky":)

Goto down 
+13
Ettie
Fay
all_feeling
inga
Samabel
Madlen
dion-fortune
SkreechTina
Zizi
Lex
str8tking
lenkka
Sarinka
17 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5
AutorSpráva
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Mini meety - "vedľajšáky":)   Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 Empty26.08.09 16:19

SkreechTina a.k.a. BBBBD slúžila vlasti, teda firme, keď som trčala buď vo fime, alebo nad knihou /debilnou ústavou, bože, už nechcem vidieť ani 1 článok Evil or Very Mad /

Špagety bolo treba vyskúšať Lucíkovi, nech je o zábavu postarané 703 Ale fakt, dosť ich je, ale tak čo sa čudujeme, aj deti chceli určite papať od Mr and Mrs Eklsovcov a Jaredovcov Razz
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Mini meety - "vedľajšáky":)   Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 Empty26.08.09 16:20

Tina: ale tak on na to bol aj bez toho biedne chudak chapes Cool Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 316745 Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 316745
no jasne mali sme tie dve nabalit spagetami domov ze pre deti Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 316745 Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 316745
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

OdoslaťPredmet: Re: Mini meety - "vedľajšáky":)   Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 Empty26.08.09 16:24

LD: Razz By ich deti od lásky aj zjedli Razz Alebo poslať polosirotám čertíkom, šak koľko ich je, že Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Mini meety - "vedľajšáky":)   Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 Empty26.08.09 16:25

pockaj koho ako teraz ich alebo spagety? Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 999804 Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 316745 Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 316745 Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 316745
no neviem ci su nejake polosiroty ja som zmatena normalen z tych vztahov Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 868694 Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 316745 Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 316745
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

OdoslaťPredmet: Re: Mini meety - "vedľajšáky":)   Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 Empty26.08.09 16:27

Tak to sme na tom rovnako, ale tak pokým vieme, kde sú hlavne tie naše polovičky, je to OK Wink
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Mini meety - "vedľajšáky":)   Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 Empty26.08.09 16:28

ano to je hlavne...tam dole su moc pomiesane vztahy Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 404917 Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 316745 Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 316745 Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 316745
Návrat hore Goto down
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

Počet príspevkov : 2352
Nálada : predsvadobná
Registration date : 06.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: Mini meety - "vedľajšáky":)   Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 Empty26.08.09 18:33

no ja ti neviem ale tak ja som sa vyspala aj ked zima bola:D:D trapny spacak an co to ma vlastne zips? Shocked
No chudence deti oni len zacinaju pevnu stravu toto by som im nikdy neurobila:D:D:D
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

OdoslaťPredmet: Re: Mini meety - "vedľajšáky":)   Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 Empty30.08.09 11:39

Začalo to nevinne, potom sa položila otázka a skrsol crazy nápad. Potom sa to gradovalo do poslednej sekundy a najlepší bol príchod SN PN a Sereď family do BA I love you Oslávilo sa poriadne "SNP" Razz zabavili sme sa, až sa potom všetci museli vrátiť k papa-monilu a ísť domov a ja tiež, lebo mi odbila krvopotná 26-tka, ale tie 2 hodiny som si užila. Baby, diki, že ste prišli a Ivanovi diki, že zobral na seba úlohu vodiča Wink Teším sa na fotky Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 316745 Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 316745 Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 316745 Keď si spomeniem na ten biely prášok, alebo výstrahu, Pozor potkan Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 316745 Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 316745
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Mini meety - "vedľajšáky":)   Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 Empty30.08.09 12:29

Super Natural Povstanie (SNP)

Takže ako tinka už naznačila všetko sa to začalo úplne nevinne. Ivan sa ma spýtal, či nepôjdeme na Country Lodenicu 2009. Vzhľadom na to, že v PN včera zázrakom pršalo (to asi naschvál), tak sme sa napokon dohodli, že príde do PN a skočíme si do baru zahrať biliard 702 Skvelá predstava stráveného voľného času. Lenže do plánovania sa odrazu vložila Tinka (you rocks) a navrhla výlet do BA za ňou do práce. O chvíľu som mame oznamovala zmenu plánu a tá keď počula, že idem za 2 hodinky do BA autom, skoro ju porazilo Laughing Laughing
O 16:00 alebo trošku neskôr sa vyrútila zeleno-hrášková impala (Papa-mobil) spoza zákruty a prifrčali v nej Ivan, jeho priateľka Andrea a LittleDevil. Natrepali sme sa všetci dnu a hor sa na BA. Laughing Ešte pred opustením PN Ivan šťastne zistil, že jeho zelená Impala nie je jediná na svete a my s lenkkou sme s hrôzou zistili, že jeden taký exemplár jazdí aj po Piešťanských cestách.

V aute bolo plno zábavy a myslím, že som nezažila pol minúty bez záchvatu smiechu. Autá, ktoré sme obiehali to nemohli predýchať a tak niekedy prekračovali rýchlosť, aby to Papa-mobilu vrátili 601

Slávnostne sme dorazili do BA, kde sme stretli ďalší unikátny kus tohto kásneho kinder-autíčka Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 430869 Zaparkovali a stratili sa Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 99937 Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 99937
Dobre nestratili sme sa úplne len sme šli chvíľku na opačnú stranu, ale vďaka novým inštrukciám našej veliteľky Tinky sme sa napokon našli.

Dorazili sme do Toyoty a uznávam tá železnica a tie vlaky musia v noci vyzerať dosť strašidelne. Tinka nás privítala vo svojom skromnom objekte a pekne pohostila Wink No a začala sa nekonečná debata plná spomienok na CZ/SK meet, rozprávania o PN mini meete, pozerania fotiek a rôznych iných príbehov 702 Po niekoľkých hodinách smiechu a zábavy a fotenia sme museli pod velením Ivana opustiť Tinku a vyraziť na cestu do PN.

Zažili sme ďalšiu funny jazdu so zaujímavým výberom hudby Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 316745 Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 316745 Bolo to parádne. Dorazili sme do PN pretože Ivan túžil po Country festivale. Zaparkovali, pričom verím, že Papa-mobil neutrpel vážnejšie zranenia Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 177401

Ivan a Andrea šli na festival a my s LD a lenkkou sme sa usadili na terase jednej malej krčmičky s kofolkou, naším SN kvartetom, dobrou náladou a pavúčikmi (naozaj neviem ako to, že som si povedala, že to je OK a neutiekla som).
Rehotali sme sa tam až do záverečnej a keď nám zhasli aj to chabé osvetlenie rozhodli sme sa (aj tak nám bola trošku zima), že sa pôjdeme prejsť. No a prechádzku napĺňali vtipy, príbehy a rôzne iné SN halušky až sme čoskoro zistili, že je 1:00 a my sa musíme poberať ku vchodu čakať Ivana. Stretli sme sa síce až okolo 1:30, ale koho to trápilo Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 49896

No napokon sme sa museli rozlúčiť. S lenkkou sme sa vydali domov a Sereď vyrazila svojou cestou. Bol to úžasný, spontánny výlet, plný šialeností a smiechu.

Chcem poďakovať Ivanovi za ochotu robiť vodiča. Vďaka za úžasný výlet. Andrea je zlatá baba, dúfam, že sme nezanechali zlý dojem Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 49896
Ďalšie šialené vďaka patrí Tinke, ktorá v tom všetkom mala prsty Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 177401 No a napokon zvyšku, ktorý haluzili jedna radosť.

foto:
Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 Sdc10911.thMini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 Sdc10919v.thMini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 Sdc10925.thMini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 Sdc10931.th
Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 Sdc10928.thMini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 Sdc10926.thMini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 Sdc10936x.thMini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 Sdc10937z.th
Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 Sdc10945upr.thMini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 Sdc10948r.thMini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 Sdc10950.th
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

OdoslaťPredmet: Re: Mini meety - "vedľajšáky":)   Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 Empty30.08.09 22:30

Tie fotos sú super Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 316745 Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 316745 To s tým strážnim psom si ma dostala na plnej čiare Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 316745 a Whitee, no krása je na ňu sa pozerať cez iný objektív Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 430869 Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 430869 Ešte raz diki moc všetkým, čo sa zúčastnili tohoto crazy výletu, hlavne teda ak vzťah Andrejky a Ivana moc týmto neutrpel 603
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: Mini meety - "vedľajšáky":)   Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 Empty30.08.09 22:35

Tini na tejto úlet ja tak skoro nezabudnem. Fakt vďaka a nie len tebe ale naozaj vďaka aj Ivanovi. Ja verím, že ich vzťah to prežil v zdraví a myslím, že tým pádom majú za sebou krst ohňom. Wink
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: Mini meety - "vedľajšáky":)   Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 Empty15.09.09 19:31

LOL tak Piešťany zažili ďalší Supernatural útok - tento SN úlet sa začal organizovať už o 00:17 aj napriek tomu, že sa mal konať okolo pol štvrtej poobede. Podstatné však je, že sme boli spolu, zasa sme sa nasmiali na všetkom možnom a nestihli sa poriadne vykecať. Zahrali sme biliard, trošku SN hudby z jukeboxu - lol aj Asia - Heat of the moment tam konečne bola Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 99937 Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 99937 Jednoducho všetkým kto sa zúčastnil vďaka za krásnych pár hodín a tým čo neboli tak aspoň na ukážku zopár fotiek Wink
Zúčastnení: Zizi, lenkka, LittleDevil, LenkaX22, Ivan2321 a Andrea

Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 Sdc10964v.thMini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 Sdc10964v.thMini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 Sdc10972.thMini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 Sdc10972.th
Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 Sdc10974.thMini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 Sdc10984.thMini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 Sdc10985h.thMini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 Sdc10983q.th
Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 Sdc10988v.th
PS: Ľudia ste úžasní
Návrat hore Goto down
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

Počet príspevkov : 2352
Nálada : predsvadobná
Registration date : 06.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: Mini meety - "vedľajšáky":)   Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 Empty15.09.09 22:24

juuuuuuuuuuuuuuj podme este dnesok bol uzasnyyyy!!! nehorazne som sa nasmiala:D
ale aj tak sa mi najviac pacil Andrein notebook s wifi:D:D:D Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 99937 Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 99937 Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 99937
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Mini meety - "vedľajšáky":)   Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 Empty15.09.09 22:35

no veru to bol iny notebook Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 99937 Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 99937 Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 99937 ajked ten net padal Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 316745 Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 316745 Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 316745
este raz? coze? kde? kedy? hned som tam Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 284389 Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 316745 Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 316745
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

OdoslaťPredmet: Re: Mini meety - "vedľajšáky":)   Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 Empty15.09.09 23:44

Ehm Ehm, akože dúfam babizne rátate s tým, že do 23.09 ešte urobíme nejakú žúrku, treba doodsláviť meniny, zápisy do školy, super leto so super Sn ľudmi a samozrejme, ušetrite mi vy-viete-koho Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 284389 Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 284389 Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 316745 Je toho dosť, takže len súradnice, čas a ide sa vyraziť s papamobilom a Whitee Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 316745
Návrat hore Goto down
LenkaX22
Winchester
Winchester
LenkaX22

Počet príspevkov : 1639
Nálada : look at me.... i´m happy :D
Registration date : 03.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Mini meety - "vedľajšáky":)   Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 Empty18.09.09 8:53

jooooooj babulky!! bolo mi s vami super!! teda babulky a jeden chalan Very Happy ..xi, ze ivko ? Smile no to si piste,ze to zopááknem Wink sak mna to soferovanie normalne zacalo bavit,takze budeme PN obliehat castejsie Very Happy Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 934194 ... nebajte boja,vztah Adi a Ivka je uuuuplne ok,ziadne pozostatky z meetu Very Happy ..nic s nedeje Very Happy..pohodka Very Happy ... 601 601
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Mini meety - "vedľajšáky":)   Mini meety - "vedľajšáky":) - Stránka 5 Empty

Návrat hore Goto down

Mini meety - "vedľajšáky":)
Návrat hore 
Strana 5 z 5Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5
 Similar topics
-
» Ako ste sa k Supernaturalu dostali?

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Supernatural :: SK/CZ SN meets-
Prejdi na: