Super Natural Povstanie (SNP)
Takže ako tinka už naznačila všetko sa to začalo úplne nevinne. Ivan sa ma spýtal, či nepôjdeme na Country Lodenicu 2009. Vzhľadom na to, že v PN včera zázrakom pršalo (to asi naschvál), tak sme sa napokon dohodli, že príde do PN a skočíme si do baru zahrať biliard
Skvelá predstava stráveného voľného času. Lenže do plánovania sa odrazu vložila Tinka (you rocks) a navrhla výlet do BA za ňou do práce. O chvíľu som mame oznamovala zmenu plánu a tá keď počula, že idem za 2 hodinky do BA autom, skoro ju porazilo
O 16:00 alebo trošku neskôr sa vyrútila zeleno-hrášková impala (Papa-mobil) spoza zákruty a prifrčali v nej Ivan, jeho priateľka Andrea a LittleDevil. Natrepali sme sa všetci dnu a hor sa na BA.
Ešte pred opustením PN Ivan šťastne zistil, že jeho zelená Impala nie je jediná na svete a my s lenkkou sme s hrôzou zistili, že jeden taký exemplár jazdí aj po Piešťanských cestách.
V aute bolo plno zábavy a myslím, že som nezažila pol minúty bez záchvatu smiechu. Autá, ktoré sme obiehali to nemohli predýchať a tak niekedy prekračovali rýchlosť, aby to Papa-mobilu vrátili
Slávnostne sme dorazili do BA, kde sme stretli ďalší unikátny kus tohto kásneho kinder-autíčka
Zaparkovali a stratili sa
Dobre nestratili sme sa úplne len sme šli chvíľku na opačnú stranu, ale vďaka novým inštrukciám našej veliteľky Tinky sme sa napokon našli.
Dorazili sme do Toyoty a uznávam tá železnica a tie vlaky musia v noci vyzerať dosť strašidelne. Tinka nás privítala vo svojom skromnom objekte a pekne pohostila
No a začala sa nekonečná debata plná spomienok na CZ/SK meet, rozprávania o PN mini meete, pozerania fotiek a rôznych iných príbehov
Po niekoľkých hodinách smiechu a zábavy a fotenia sme museli pod velením Ivana opustiť Tinku a vyraziť na cestu do PN.
Zažili sme ďalšiu funny jazdu so zaujímavým výberom hudby
Bolo to parádne. Dorazili sme do PN pretože Ivan túžil po Country festivale. Zaparkovali, pričom verím, že Papa-mobil neutrpel vážnejšie zranenia
Ivan a Andrea šli na festival a my s LD a lenkkou sme sa usadili na terase jednej malej krčmičky s kofolkou, naším SN kvartetom, dobrou náladou a pavúčikmi (naozaj neviem ako to, že som si povedala, že to je OK a neutiekla som).
Rehotali sme sa tam až do záverečnej a keď nám zhasli aj to chabé osvetlenie rozhodli sme sa (aj tak nám bola trošku zima), že sa pôjdeme prejsť. No a prechádzku napĺňali vtipy, príbehy a rôzne iné SN halušky až sme čoskoro zistili, že je 1:00 a my sa musíme poberať ku vchodu čakať Ivana. Stretli sme sa síce až okolo 1:30, ale koho to trápilo
No napokon sme sa museli rozlúčiť. S lenkkou sme sa vydali domov a Sereď vyrazila svojou cestou. Bol to úžasný, spontánny výlet, plný šialeností a smiechu.
Chcem poďakovať Ivanovi za ochotu robiť vodiča. Vďaka za úžasný výlet. Andrea je zlatá baba, dúfam, že sme nezanechali zlý dojem
Ďalšie šialené vďaka patrí Tinke, ktorá v tom všetkom mala prsty
No a napokon zvyšku, ktorý haluzili jedna radosť.
foto: