| Mini meety - "vedľajšáky":) | |
|
+13Ettie Fay all_feeling inga Samabel Madlen dion-fortune SkreechTina Zizi Lex str8tking lenkka Sarinka 17 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Mini meety - "vedľajšáky":) 09.05.09 20:40 | |
| koncom maja alebo jun hocikedy:) vychod slovenska?ha?hocikto? v kine sice nic nejde s J2 ale keby ze niekto mal zaujem ze smer kosice zrmzlina a spol tak sa ozvite nech nie su mini meete len na zapade zatial sme ja a zuzka..ale neviem jej meno na fore talze keby ze nahodou... (btw: jej najlepsie je az ten vikend v juny, mne je jedno 29.mam posledny den matur,takze ja sa podriadim a fay myslim vravela ze je v KE len do 1.juna...ale kebyze este dakto sa nasiel,tak dako by sa to dohodlo) snad len tolko btw:dufam ze ste si blavu uzili | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: Mini meety - "vedľajšáky":) 09.05.09 20:54 | |
| no uz som s Ettie pisal cez icq, ze este neviem ako to bude po maturach, co vobec budem na slovensku, ale ak na slovensku zostanem, teoreticky by som mohol dojst | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Mini meety - "vedľajšáky":) 08.06.09 20:13 | |
| Ettie: potom hoď fotečky a infošky | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Mini meety - "vedľajšáky":) 08.06.09 20:33 | |
| mno..vyzera to tak, že.. buď tento piatok, alebo sobotu(v sobotu bez zuzky/rockflower?)... no a prislubili ucast kaja ak sa bude dat, ja ak dozijem:D sisel asi, a silvia mozno no ufidime co z toho bude zaroven ma mrzi ze toho 16. to nevyslo ale tak uz som pisala dion ze ak bude chciet, tak po prijimackach bude taky minimini meet :D:D:D na odburanie stresu asi | |
|
| |
Ettie Winchester
| Predmet: Re: Mini meety - "vedľajšáky":) 13.06.09 17:51 | |
| ...oka ľudkovia tak som tu s... prvou fotkou a to sem proste musim dat vo velkom..sorry za to, ja viem ze porusujem pavidla,ale... ale to fakt musi byt vo velkom shame on me taže lava: Betka, Fredo...(zuzka ich zverbovala na SPN), to dalsie co drzi kabicu od pizze som ja (Ettie), a potom je tu Kajuš a zuzka... no.. a ten ujo vedla nas... je..no on sa k nam pridruzil... zaspominal si na stare zlate casy, no a zapricinil to, ze ta krabica skoncila na zemi.. respektive pizza skoncila na zemi skorej ako krabica...a ani zdaleka to nebola moja vina... asi vam nejde do hlavy preco bola krabica pre nas taka dolezita... no... ono my sme na nej mali popisane "supernaturalovske sily" ... ale tak pome od zaciatku.... no, nebolo to za siedmimi horami, ani siedmimi dolinami (ako pre koho:) ) v kosiciach dna 12. 6.2009 to bolo, sa udialo niečo ako..no meet,ne? V skratke taakže stretli sme sa okolo 4 na stanici. Najpv sme boli že zuzka, frodo/fredo/fedo? (asi ma zabijes ked to budes citat,ale ja som abudla jake pismenko tam bolo..to vies skleroza) no a ja s Tomaskom sme čakali na kaju, až si jej vlak doraci dojst. chvilu sme aj mysleli, ci ten vlak nahodu sa niekde zahadne nevyparil,ale tak vsetko dopadlo dobre a okolo pol piatej, ked sme sa uz vsetci zvitali, tak sme usudili ze sme hladni. stoj co stoj sme si objednali ooooooooooooooooooobrovsku pizzu. jedlo sa vsetkym, ustami, rukami,ale ja priboom kofola bola vyborna a tak sme kecali a kecali o vsemozne vsetkom..samorejme a časom sme sa pobrali do mesta. sa pofotit, na zmzlinku ist... a hlavne sa vyhnut inkliminovanemu miestu s pizzou... proste ubehlo to ako voda a to bola veeelkaaa smola.. sme sa odprevadili na vlak, trafili sme dobre, autubus sice drhol, ale nevadiii vsetci dosli domov zivi a zdravi ... snad nebolo to stretko naposledy..jednonačne bolo pefektne, ti co neboli mozu lutovat... Pre superntual vychod Ettie p.s. na silviku sme mysleli a samorejme vsetci ste nam chybali inak velka vdaka zuzke a fotak, inak by sme posli. hej a tu je zvysok fotiek... - kód:
-
http://www.facebook.com/photo.php?pid=30270983&id=1010441183#/album.php?aid=2016483&id=1010441183&ref=mf A aby som neabudla.. i kosice maju svoj talent - kód:
-
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1102503595381&ref=mf no a samoejme v avee nechyba ani hodnotenie pooty see ya later inak som to pisala cez hodinu.. hlupy notebook hlupa polievka a blbe pismenka..ak vam tam chybaju pismenka, pepacte, snaila som sa kopiovat...EDIT: a abudla som, stretla som sa dnes s Dion asi hodku sme boli spolu, nie? ale fotky nemame, ale oznamka sme si vymenili a pokecali tak aspon zopa ludi vas poznam osobne | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Mini meety - "vedľajšáky":) 13.06.09 19:08 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Mini meety - "vedľajšáky":) 13.06.09 20:07 | |
| | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ............... 13.06.09 20:14 | |
| Tak Ettie to už všetko napísala a vystihla dostatočne. Bolo super. aj ked to bolo veľmi krátko, čo mi je ľúto. Ta pizza ma strašne prekvapila, ked sme si ju objednávali, kto mohol tušiť že XXL je XXXXXXl a nožiky boli tiež ´super´. Bola sranda, rýchlo to prešlo čo známena, že bola fakt sranda A ten čo sa k nám pridružil ten sa tam chcel s každým bozkávať, dosť sme tam pobavili ľudí, ked sa k nám pridružil a potom hlavne s tou pizzou, ktorá sa rozcapila najprv na zem a potom celá krabica odletela z koša Bol to super meet | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Mini meety - "vedľajšáky":) 13.06.09 20:56 | |
| Ešte mám doznievajúce ozveny smiechu, z fotiek je cítiť, že ste sa vážne bavili Ten ujo je teda týpek čo ho to tak popadlo? Tá pizza je že wow ale fakt wow, takú som v BA ešte doteraz nevidela, ale ceny si pizzerky pýtakú také, akoby bola cez pol stola Mno jo, teším sa s vami, že ste sa stretli a nakoniec ešte aj Dion si stihla, Ettie si mala super víkend EDIT: Na to video, ten hlod - no hyb še moja, hyb še! ma zabil | |
|
| |
Ettie Winchester
| Predmet: Re: Mini meety - "vedľajšáky":) 13.06.09 21:35 | |
| no..keby nebolo tych 2 meetov tak sa besnim ale vane bolo pefektne... taky supa den som dlho nemala | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: Mini meety - "vedľajšáky":) 13.06.09 22:15 | |
| ach skoda ze som nemohol dojst... ale tak byt s priatelkou v kine je proste... no ved ma chapete snad ten film Anjeli a demoni nebol az taky hrozny ako ste ho nacrtli... ale aj tak, chcel som dojst, len ja mam vzdy taku smolu, ze proste "nevyda" dufam ze este nejaky meet bude, a ze sa mi nan aj podari dostat ako vidim, zabavali ste sa skvele, ale keby som tam bol ja, tak by trebalo 2 pizze XXL jaj ste mi este teraz chutky s tou pizzou spravili... | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ................ 14.06.09 0:02 | |
| siseľ: Ja s Ettie a jej priateľ, my sme mali jednu veľku a práve z tej sa polovica zvýšila, takže by sa nemusela vyhadzovať, ale aspoň sranda bola. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Mini meety - "vedľajšáky":) 14.06.09 10:55 | |
| najdu sa tu nejki Prazaci? dnes vyrazam na tyzden do Prahy a myslim, ze by som si nasla cas na nejaky ten mini meet, ak by teda bolo s kym.. | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| |
| |
all_feeling Pocestný duch
Počet príspevkov : 111 Registration date : 09.02.2008
| Predmet: Re: Mini meety - "vedľajšáky":) 21.07.09 13:14 | |
| Ahojte, chysta sa niekto na premieru F13 do auParku/Polusu vo stvrtok? | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: Mini meety - "vedľajšáky":) 10.08.09 20:26 | |
| Dnes som sa stretla s Faith a Bareness a ešte jednou ich kamoškou (pardon, že som si v tej rýchlosti nezapamätala meno, shame on me ) a ľudkovia, bolo super. Foto nemám, lebo mob mi blbo fotí ale proste, Faith, ty si zlatíčko Holka, teba mám neskutočne rada a si zlatý človiečik. Btw, musím povedať, že sa podobáš na Bellu, jak si bola aj dnes nahodená a tak Twilight 4ever Všetky babenky ste boli super, až ma udivuje moja ukecanosť, že som vás skoro nepustila k slovu again shame on me Ale posedeli sme si, aj po prvom sklamaní, že nemali mojito, to aloe ušlo a potom Faith napíš, či to Aloe bolo dobré aj na pleť Ešte raz diki za stretko, škoda, že som nemohla byť dlhšie kvôli robote, boli ste ešte raz super | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Mini meety - "vedľajšáky":) 11.08.09 10:56 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| |
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Mini meety - "vedľajšáky":) 11.08.09 14:09 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Mini meety - "vedľajšáky":) 26.08.09 15:58 | |
| Práce neschopný (PN)minimeet - Horná Streda 21.-23.8.09 Tri dni zábavy, smiechu, šialených teórií a hlavne Supernaturalu V dňoch 21.-23.8.09 sa v malej dedinke vzdialenej približne 8 km od Piešťan, konal menší meet. Cieľom bola čistá haluz, zábava, šialenstvo, smiech. Tohto stretnutia sa napokon zúčastnili: Zizi, lenkka, LittleDevil, Džajnisko a Kristine (a SkreechTina pri hraní človeče aj keď ona sama to nevedela) Popísať, čo sa tam dialo je dosť obtiažne, pretože všetky tri dni mi stále v hlave tvoria jeden veľmi dlhý a to sme tentokrát aj spali - aj keď niektorí (Kristine a LD) omnoho menej ako my ostatní. Spoločne sme bojovali proti kríze Jedli sme, pili sme (kofolu), smiali sa a hrali vyupgradované detské hry na SN Games (staré dobré človeče a new kvarteto). Jednoducho posilovali sme brušné svalstvo. Varili sme, grilovali a aj sme sa umývali. A počas týchto dní sa na nás fľašky, ktoré sme si doniesli, smutne pozerali z chladničky - nuž záchvaty smiechu prichádzali aj bez liehu (aby som bola presná predsa len čosi padlo - pol hrušky, ale nič viac) To je také kratučké zhrnutie stretnutia bláznov a hádam už len pridám zopár fotiek | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Mini meety - "vedľajšáky":) 26.08.09 16:04 | |
| |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Mini meety - "vedľajšáky":) 26.08.09 16:06 | |
| | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Mini meety - "vedľajšáky":) 26.08.09 16:08 | |
| |
|
| |
Zizi Winchester
| |
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Mini meety - "vedľajšáky":) 26.08.09 16:11 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Mini meety - "vedľajšáky":) | |
| |
|
| |