| JARED | |
|
+45Padme Zero bohdy FooFighterkaSN Nemix majtika01 JMMM janča stuch_sammy! dzajnisko Hiro666 Citrus Portable.Device Night Angel Lucy86 Panthera SkreechTina tauria Soniq mummy Fay str8tking Samabel Marion0889 kaja666 Kaja Klenotka Dzowika4 Weronička Silvia Sarinka kattie Anwiel evetka Ellen dion-fortune lentilka Zizi lenkka wiktoriano cleo janka410 Ettie janicag Chrystelle 49 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| |
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: JARED 05.03.09 8:34 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED 05.03.09 11:29 | |
| ty vole tak toto bude zase podrobný rozbor akože do tej prvej som sa zamilovala na prvý pohľad taký zlatý tam je a ten havko im to tak sluší...bože môj... to je jedna z najzlatších fotiek aké som kedy videla inak tie jeho vlasy tam... wow.a zaujímavú košeľu má no ale ten pes je tam bestový to je saddie či harley? akebo nejaký iný? neviem, ja sa v tých jeho psoch vyznám pomenej ale to ako ju objíma... och môj bože... to je proste neskutočné niečo... ja som sa na tejto fotke zasekla a nebola schopná pozrieť ďalšie, len som zírala že WOW. toto sa fakt podarilo inak mi to pripomenulo zase tú fotku, čo ju mal jared zverejniť s jensenom a jeho psíkmi som zvedavá či sa jej dočkáme foto 2- no comment. tie jeho pootvorené ústa...no hneď by som si vedela niečo predstaviť a teraz nenarážam na seba a na neho ehm normálny vedia... no a tie vlasy nemajú chybu proste takto keď ich má, tak to milujem a tie okuliare proste zase som mimo... len škoda, že nie je väčšia tá fotka, ale aj tak... slintám pri nej o dušu.... foto 3- totálne žeriem jeho outfit tie rifle a tričko a zase má dosť dobré vlasy no a hafan pri ňom... jemu to neskutočne sekne so psami. tá rúčka na ňom... kriste ja sa asi rozplyniem proste tak strašne sa mi páči... och ach uch... foto 4- no je troška rozmazaná, ale aj tak. jareeeed a tie ksichty vedľa neho... no ty kokso nedám zase ma pri pohľade na nich istá vec napadla inak neviem prečítať čo má napísané na tričku, sakra ale nádherne sa usmieva ale tak to on vždy foto 5- woaaaaaaaaaa tá poloha v tom aute... tie vlasy a okuliare christ..... to mám zase hriešne myšlienky, keď ho tam tak vidím nastrčeného... však on si o to priam prosí, keď sa tam tak vyvalí. ten mobil v ruke ma neoblne... tá jeho poloha priam kričí, že poď vezmi si ma... by ma zaujímalo kto toto cvakol jensen priznaj sa ale ozaj táto foto nemá chybu... totálne som z nej paf... akože jared ty si fakt kus chlapa. ďakujem za fotky takéto zo súkromia zbožňujem | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: JARED 05.03.09 13:48 | |
| | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: JARED 05.03.09 14:30 | |
| | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: JARED 05.03.09 14:50 | |
| to všetky tie psy sú jeho ja som myslela ze má len dvoch | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED 05.03.09 16:08 | |
| ja myslím, že len ten druhý a štvrtý sú jeho tie zvyšné dve, teda ten čierny a ten malý, čo skáče na toho štvrtého sú niekoho iného... možno jeho kamoša... neviem alebo žeby si zaobstaral ďalších psíkov no a tak mne sa nedalo nerozpísať, keď som videla tie fotky a tieto nové sú tiež super. tá prvá, no síce mu veľa nevidno, ale tí psíkovia sú strašne zlatí ja milujem hafanov a keď si ešte s nimi predstavím jareda tá druhá je super konečne celý jared plus hafani=love a ešte ako im tam niečo ukazuje... to, čo drží v ruke? ich ide kŕmiť? mi to príde príliš malé na aport... skôr asi niečo pod zub... a tá jeho ruka, že čakajte, kľud... kriste toto je tak strašne zlaté no a tá tretia foto ten jeho úsmev zase... a ako mu žiaria očká... on je tak rozkošný, keď sa fotí... to bude asi nejaká fanúšička, že? alebo niekto z jeho súkromia? skôr by som to tipla na nejakú fan. no, ale jaredovi to neskutočne sekne... on je fakt strašne sexy janicag: vďaka za fotky | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: JARED 05.03.09 17:36 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED 05.03.09 18:12 | |
| fotkýýýýýý jééééééé a jak úžasné fotky šmankote to je nádhera jako ta první...to je prostě něco...tak nádhernej pohled na ty dva,jak tam tak spolu pěkně leží - citácia :
- to je saddie či harley?
...no podle mě dion, by to měla být Saddie a strašně se mě ta fotka líbí Ty fotky focené v autě...to jako jsem se zmohla jen na O..M..G tak takovéhle fotečky ano a prosím víc jich parádní pohled... jako a stejně jako dion,hned jsem si myslela,že tohle určitě fotil Jensen Ty další fotky kde má sve milované pejsky ... no paráda. Jako já z něj vážně nemůžu, to vidíte,jak je spokojenej No a ta s tou fanynkou,nebo kdo to je...jen závidím prostě. A první moje myšlenka byla,jestli to je Steve na té fotce s nima já bych řekla že by to mohl být on ...ale zase, tohle je snad fotka z premiéry Friday The 13th ne? a že by tam byl i Steve ....no nevim každopádně Jared je tam opět úžasnej. janicag děkuju moc za tyhle fotky krásné přivítání při návratu domů z práce.... tohle bych brala každej den | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: JARED 05.03.09 18:48 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: JARED 05.03.09 21:27 | |
| janicag: hehe tak dobre... budem sa aj naďalej rozpisovať ale potom sa nesťažujem, že čo za slohy to píšem a jéééééééééj viela danke, takže je to saddie aj som si myslela, lebo na jednom interview ich predstavoval nie? to, čo aj jensen také mal... cw niečo... proste tam s nimi v tom parku behal a tak... niekde to mám doma ale som si nepamätala, ktorá bola ktorá... bože ja viem som hrozná, takú vec nevedieť. normálne sa hanbím takže vďaka, že ste mi to objasnili no a mne sa tiež zdá, že je to steve... teda ak nie, tak sa brutal podobá, ale ja som si na 99% istá, že to je steve carlson lenkka: no a ja ti vravím, že to bol jensen však janka? dúfam, že podobných fotiek bude viac, lebo fakt tie také súkromnejšie sú najlepšie | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED 05.03.09 22:05 | |
| - dion-fortune napísal:
- ja ti vravím, že to bol jensen však janka?
No to si piš dion,že to byl Jensen...o tomhle jsem nikdy nepochybovala a taky jsem to hned i Chrys říkala Jinak taky strašně doufám,že takovejhle fotek bude víc...je to prostě nádhera vidět je takhle mimo natáčení Jo a víš jak jsem si zapamatovala hlavně ty jeho pejsánky? Neposílala jsme ti tu ff o Saddie a u toho byl avatar právě J2 a Saddie | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: JARED 05.03.09 22:07 | |
| janka: jj posielala len mne ten avatar mierne unikol díki moc za info, už si to budem pamätať- snáď | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: JARED 06.03.09 16:27 | |
| | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: JARED 06.03.09 16:31 | |
| | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: JARED 06.03.09 16:36 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: JARED 06.03.09 16:53 | |
| | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: JARED 06.03.09 16:58 | |
| janka jasné ale ta pohovka ma zabila... Je to tam kde si myslím, že? | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| |
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: JARED 06.03.09 20:19 | |
| boze to su uzasne fotky:702: .....Dakujem Janka mna tiez vselico ponapadalo pri pohlade na tie fotky.... | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED 06.03.09 21:17 | |
| | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: JARED 06.03.09 21:18 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: JARED 06.03.09 23:07 | |
| kriste pane bože na nebi ďalšie fotky? úplne normálna Chrystelle napísala - citácia :
- Mě by vážně zajímalo, jakto že se najednou ty fotky takhle vynořují na veřejnosti.
- no presne! akože pokiaľ by sa objavili jedna, dve, fajn, ale toľkoto? a naraz? ja len valím oči niežeby som si sťažovala áno viem, že všetci zomierate od očakávania, kedy sa do komentovania fotiek pustím ja takže tu to máte: fotka 1- och ako im svietia očká ja proste milujem psíkov. neviem, prečo, ale strašne zlatí mi prídu a títo nemajú chybu inak by ma zaujímalo koho je ten čierny hafan už sa tam viackrát objavil, tak mi to len tak vŕta v hlave, že či to bol tiež jaredov pes alebo nejakého jeho známeho. nikde som nepočula, žeby jared mal viac ako 2 psov, takže asi to bude nejakého jeho kamoša alebo možno niekoho iného v rodine... každopádne sú tí psíkovia strašne zlatí. no a tá ruka a noha patria jaredovi? ja by som povedala, že asi áno, ale tak nech sa tu jaredgirl vyjadria, čoho majú naštudovaného, že či to tak ozaj je foto 2- holy... akože OMFG! tak tomuto hovorím fotka za milión. akože na to ani nemám slov... to som sa zase zasekla a civím a civím a civím a neviem prestať sliny mi pritom tečú na všetky strany tuším si budem musieť kúpiť vodeodolnú klávesnicu, lebo akože niektoré tie fotky sú na mňa fakt moc to ako tam objíma ten vankúš... ty kokso totálne ako ja. ja tiež stále objímam vankúš, keď zaspávam. no a tá jeho funny košielka zase niežeby sa mi nepáčila, ale vidieť ho v takých "svetlých" farbách... proste tá slabomodrá v kombinácií s bielou... no comment. inak nemôžem z jeho sedačky ja milujem čierne kožené sedačky no a ešte ak je na nich jared.... a zlatučký psíček... no tak potom som jasná. foto 3- uuuuuuuuu aj vám to príde ako normálne ho vidím ako ho ten psík oblíže...kriste vôbec nežiarlim ale teraz akože fakt nie. len by som chcela niekoho iného vidieť ako ho oblizuje... bože neverím, že som toto z úst vypustila teda z klávesnice... no, ale k veci. jared je na tej fotke jaký mladý úplne vyzerá ako taký školáčik... a tá jeho šatka na hlave... no comment. proste zlatučký je aj keď niet pochýb o tom, že chlapec nám rastie do krásy foto 4,5,6,7- aby som to aspoň trochu urýchlila och krásnych psíkov si to vybral. saddie a harley sú také rozkošné...proste to vidno, že sú to veľmi priateľské psy a veľmi fotogenické proste ešte som snáď nevidela fotku, na ktorej by neboli na zožratie a teraz to myslím obrazne, nenarážam na hotdogy... fakt tých psíkov milujem bože tak by som ich chcela vyvenčiť alebo sa s nimi zahrať... júj. no a o tej poslednej fotke, tie puppy eyes... to akože ani nekomentujem určite sa ten pohľad odtiaľ jared naučil o tom niet pochýb. ja keď som tú foto videla, tak úplne ako sammy mi prišli tie očička janka:[/b] ďakujem krásne za fotky | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED 06.03.09 23:56 | |
| cleo, no jasně, že víme. dion, ty jsi mě zase dorazila. Úplne normálna Chrystelle... Tak ta ruka a noha určitě patří Jardovi, podle mě. Poznávám jeho rifle a hlavně palec na ruce. Víte co je zajímavé, že se vynořují takhle staré fotky. Proč ne třeba z posledních let, ale rovnou 6 let staré? Že by k nim dostal přístup někdo, kdo neměl? Nebo je Jared sám dal do oběhu z ničeho nic? To musel všechno fotit někdo, kdo mu byl hodně blízký a nějak mě nenapadá kdo. V té době ještě ani nechodil se Sandy. Že by jeho sestra? Nebo bratr? Ale proč by je najednou někdo takhle dával na net? | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: JARED 07.03.09 0:16 | |
| chrys: no buď rada, že som napísala normálna a nie morálna ale inak má presne toto trápi. tie fotky sú dosť staré a je ich dosť veľa... takže odkiaľ sa tak odrazu berú? nechce sa mi veriť, že by ich jared sám od seba zverejnil a v tom čase sa predsa ešte nepoznal s jensenom ani so sandy... možno chad? alebo skôr niekto z rodiny... ale to potom nechápem, že prečo by ich teraz zverejňovali skôr by som to tipla, že sa tie fotky nejako dostali vonku a pri tom sa nemali... ale zase to mi potom nejde do hlavy, prečo nie sú novšie... veď ak by mu ukradli foťák alebo čo, tak by tam snáď mal novšie fotky, nie? ja to vôbec nechápem | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: JARED | |
| |
|
| |
| JARED | |
|