| JARED | |
|
+45Padme Zero bohdy FooFighterkaSN Nemix majtika01 JMMM janča stuch_sammy! dzajnisko Hiro666 Citrus Portable.Device Night Angel Lucy86 Panthera SkreechTina tauria Soniq mummy Fay str8tking Samabel Marion0889 kaja666 Kaja Klenotka Dzowika4 Weronička Silvia Sarinka kattie Anwiel evetka Ellen dion-fortune lentilka Zizi lenkka wiktoriano cleo janka410 Ettie janicag Chrystelle 49 posters |
|
Autor | Správa |
---|
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: JARED 08.03.10 19:25 | |
| | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| |
| |
stuch_sammy! Nevinná obeť
Počet príspevkov : 7 Registration date : 12.01.2010
| Predmet: Re: JARED 08.03.10 19:29 | |
| str8king: Čítala som to na LJ, ešte sa tam tak nevyznám aby som to vedela znovu nájsť. A Danneela bola na Jaredovej svadbe? | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED 08.03.10 20:38 | |
| | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: JARED 08.03.10 20:54 | |
| | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED 09.03.10 13:16 | |
| Heh , to je jako vážně pravda, že byl Jens s nimi na svatební cestě nebo jsou to zas jen nepodložené drby? Jestli je to pravda, tak to je slušně trapnéééé. S lítostí zjišťuji, že Jared v mých očích klesá čím dál hlouběji. Poslední roky se chová fakt divně a to mě dost mrzí. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: JARED 09.03.10 13:52 | |
| Chrys: neviem či je to pravda, ale tým lietadlom leteli spolu naspäť všetci traja naisto | |
|
| |
janča Winchester
Počet príspevkov : 1216 Age : 34 Bydlisko : Vysočina Nálada : docela fajn Registration date : 29.07.2009
| Predmet: Re: JARED 09.03.10 13:59 | |
| Prosím, také by mě zajímalo, z čeho je usuzováno, že Jensen byl s nimi?? Nechce se mi věřit, že by jim chtěl dělat na svatební cestě "křena". A pokud je to pravda, chtělo by to nějaké pádnější důkazy. A ne jen nějakou fotku z letiště. A že se rozešli?? Třeba se zrovna chystal odletět za Danneel nebo domů - takových možností je. A stejně tak, proč nebyla na svatbě? Měla natáčení, byla nemocná, není taková dobrá přítelkyně Jareda a Gen, tak proč by ji zvali (když ještě není Jensenova manželka) - zase je takových teorií. Je třeba věrohodné důkazy a ne jenom drby - jak říká správně Chrystelle. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: JARED 09.03.10 14:51 | |
| Príspevok obsahuje agresívne vystupovanie janča: keby si si vytiahla hlavu z ... tak by si to možno pochopila.. prečítaj si ten príspevok odo mňa - na letisku boli všetci traja spolu, sú to fotky z Vancouveru a leteli spolu jedným letom.. je to informácia od človeka, ktorý tie fotky robil..
k Elte: teórii je mnoho, veď ja to beriem, ale keď ho doprevádza na každú akciu tak sa dosť očakávalo, že s ním pôjde aj na svadbu jeho najlepšieho priateľa..
EDIT: sama Elta písala na svoj twitter, že jej je Jared ako brat a že ho pozná dlhšie ako Jensena.. len tak mimochodom | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED 09.03.10 15:50 | |
| Já jsem asi natvrdlá, protože to nechápu. Takže oni spolu byli viděni jen na letišti? Uf, to se mi oddychlo. Takže zase jen drby. Už jsem myslela, že je spolu někdo viděl popíjet koktejly na svatební cestě nebo něco podobného. Pokud spolu jen letěli, tak to opravdu opět může znamenat cokoliv. Nechce se mi v tom pídit, tak si počkám na nějaké ty pravé důkazy, jak to všechno bylo, pokud vůbec nějaké budou. Něco mi říká, že opět nebudou. Ale kdo by se tím vzrušoval. V jejich smýšlení se už dávno nevyznám, takže raději od toho ruce pryč. K "rozchodu" Jensena a Danneel jen jedno: Pokud se vážně rozešli, tak trapas na entou. Hoši, hoši, kam až vy to dopracujete? | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: JARED 09.03.10 15:55 | |
| ja som si myslela že to bolo z môjho príspevku "tým lietadlom leteli spolu naspäť všetci traja naisto" jasné | |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: JARED 09.03.10 16:08 | |
| Fay: víš jak, twití, že ho má "ráda" - myslím tím Jareda, ale chová se naprosto opačně. Ta neúčast na svatbě není jediná botička, co si vzpomínám, tak jak byli oba J2 na coně, tak se tam raději taky neukázala. Tehdy jsem nenarazila na žádné zdůvodnění. Jak tak vidím ten vývoj, tak si myslím, že Elta Jareda zrovna moc nemusí. Co se svatby týče, tak mě doposud zaráží, proč tam nebyl Jimbo, když už se tam nasáčkoval i Clifík s manželkou. A Jensen jako křoví, no co, tak sbíral zkušenosti. pouze janča: komu není rady, tomu není pomoci alias bez dalších servírků. Možná by Ti neškodilo občas prolézt aspoň ten LJ a porovnat si vícero zdrojů zároveň, pak se úsudky dělají mnohem lépe, než jen z jednoho SK fóra. Teď neberu v potaz fakt, že Fay a nejen ona, sbírá informace ze všech možných zdrojů a dává je sem, aby z toho i zarytí neangličtináři něco měli. Co se týká závěrů a dalších keců jako věrohodné důkazy - pro každého to znamená něco jiného a cítí to jinak. Fay svůj názor nikomu NEVNUCUJE, pouze ho tu PŘEDKLÁDÁ k možné další diskuzi, když si ty příspěvky budeš číst pořádně, tak to v tom uvidíš - doufám, že ten rozdíl konečně pochopíš a přestaneš každý její příspěvek okamžitě napadat. Každý návštěvník fóra si může, přesněji řečeno, měl by si udělat názor sám, takže si ty neustálé narážky do druhých laskavě nechej od cesty, protože tím začínáš *nasírat* víc a víc lidí včetně mě. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: JARED 09.03.10 16:23 | |
| - citácia :
- Jak tak vidím ten vývoj, tak si myslím, že Elta Jareda zrovna moc nemusí.
ono sa to hovorí už dlho, ale nikto tomu nejak neprikladal vážnosť.. s Gen evidentne ano (prípadne v Anglicku zabíjali čas neviem čím), takže neviem kde je problém.. ale je to ich vec.. v ktorej sa aj tak neprestanem rýpať, veď ma poznáš Mne je tiež divné že tam Jimbo nebol, aj z tých jeho príspevkov na tw to aspoň mne vyznelo tak, že ho to tiež serie.. - citácia :
A Jensen jako křoví, no co, tak sbíral zkušenosti. aspoň vyvenčil svojho peta | |
|
| |
| Predmet: Re: JARED 09.03.10 16:26 | |
| - Fay napísal:
- ja som si myslela že to bolo z môjho príspevku "tým lietadlom leteli spolu naspäť všetci traja naisto" jasné
Já se moc omlouvám, ale jsem fakt úplně mimo. Já fakt pořád nechápu, co tím myslíš? Myslím jako na co přesně narážíš. Jakože je úplně jasné, že spolu byli na svatební cestě, protože spolu letěli letadlem nebo že bylo jisté jen to, že spolu letěli? Vážně se nechytám. Ono ti to možná připadá, že je z tvých příspěvků všem všechno jasné, ale já třeba ani netuším, kde byli na svatební cestě, odkud s tím Jensenem neletěli a podobně. Takže proto jsem byla překvapená, když se zde objevila informace, že spolu byli na svatební cestě. Myslela jsem, že to třeba někdo ví jistě, že je to potvrzené. Např. tím pitomcem Clifem. Samozřejmě že spolu letěli jsem pochopila, jen prostě nevím proč by to mělo znamenat, že spolu trávili svatební cestu. Ne, že by mě to nějak moc zajímalo, takže nic nepotřebuju polopatě vysvětlovat či překládat z twitterů, nebojte. Já jen reagovala čistě na tu informaci o svatební cestě. Co dělali nebo nedělali na letišti je mi šumák. No nic, nebudu se v tom už víc vrtat, ať tady zase nevytočím hromadu lidí svou neschopností se vyjádřit. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: JARED 09.03.10 16:33 | |
| Chrys: nee, ja som si robila prvým príspevkom srandu.. nemyslím že bol s nimi na h-moon.. ale leteli spolu (evidentne letom z LA do VANC).. všetci traja.. Jens si asi bol pre psíka alebo fakt bol s nimi a s Ikarusom na h-moon | |
|
| |
| |
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: JARED 09.03.10 19:01 | |
| blbe otazky...sorry za off... 1. pitomec cliff? 2.kto je jimbo.... 3. a uz vie dakto kam sli na tu svadobnu cestu? na FB dakto hladal heckerov, myslim na padafandome, lebo sa objavila stranka s fotkami,ale na heslo a inak... som nepochopila pointu preco ste sa hned naonacili na janku...ved nic hrozne nenapisala...mna tiez neskor napadli ine dovody, ze tam nebola...nez rozchod...keby sa rozisli uz to vie asi i vesmir a kto vie... a mozno tam len bola len ju nik nespoznal ale vazne... a mimochodom ani ja neprechadzam LJ ani twit nic..nemam tam ucet a ani mi to zily netrha... ked sa niekde nejake linky nenaonacia, tak nemame odkial hrabat veci, len odtial...popripade FB..i to nie vsetci...a uz si kusem do jazyka radsi | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: JARED 09.03.10 19:03 | |
| 1. Clif - ukecaný bodyguard, aj ty ho máš medzi priateľmi na FB, ehm 2. Jimbo - Jim Beaver 3. ni a ani ma to moc netrápi.. fotky sa skôr či neskôr objavia, ak nejaké sú (ako inak). | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: JARED 09.03.10 19:09 | |
| 1. a preto je pitomec? : a som potom co? 2. jaj jasne... na to by som mala konspiracnu teoriu 3. dakde sa objavila fotka s nevestou a nejakou holkou s hlavou smila len to neviem najst ale inak trapne ist niekam na svadobnu cestu len na par dni | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: JARED 09.03.10 19:11 | |
| 1. nie preto, ja som myslela že nevieš kto to je ... je to zložitejšie a keďže neprechádzaš ani tw ani lj tak ťa to evidentne obchádza (good for you!)
3. áno, s jej neterou | |
|
| |
| Predmet: Re: JARED 09.03.10 19:14 | |
| Ettie, mně se jeví Clif jako pitomec. Což samozřejmě neznamená, že jím opravdu je, nechci nikoho urazit. Já ho jen prostě nemusím, protože se podle mě chová podivně. Jj, tu fotku jsem taky viděla. Toho smajla si pamatuju. | |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: JARED 09.03.10 19:25 | |
| Ettie: teorie, tak sem s ní... V pohodě pochopím, že kašpárek Kobliha tam nebyl, tak dlouho se neznají, ale Jimba ani nepozvat, to mi přišlo jako špatný vtip. Zvlášť, když tam bylo to prasátko Clifík i s polovičkou. Jsem jedno velké chlupaté ucho. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED 09.03.10 19:42 | |
| no ja len v rýchlosti k janče: je pravda, že ja by som asi nereagovala ako fay či panthera, ale priznávam sa, že ja mám vždy z jej príspevkov blbý pocit... možno si to len zle vysvetľujem alebo ju už mám nejako zafixovanú v podvedomí, ale ja tam skoro stále cítim akýsi podtón, ktorý mi teda ani najmenej nesedí ku cliffovi: tak osobne ani ja netuším prečo ho volajú blbec a úprimne ma to ani netrápi cliff ma nikdy neinteresoval a nemyslím si, že v najbližšej dobe bude prišlo mi vtipné, keď ho občas spomínali na cone j2, ale toť vše... jediné, čo ma zarazilo bol jeho výzor a teraz budem možno hnusná, ale ja fakt nechápem ako môže byť on bodyguard k danneel: to prečo nebola na svadbe alebo vôbec či tam fakt nebola neriešim... proste či už sa rozišli alebo nie mi je v konečnom dôsledku jedno, lebo už som sa dosť natrápila preto, čo jensen a jared stvárajú a nakoniec som sa rozhodla zaujať stanovisko, že na to kašlem. kým nespravia niečo fakt hrozné (napr sa budú vyjadrovať ako russel ) tak sa riadim pravidlom "ži a nechaj žiť". takže hej budem si myslieť svoje o tom ak sa teraz rozídu, ale nejako obzvlášť sa nadtým pozastavovať nebudem. to sa skôr pousmejem k jimovi: nechce sa mi veriť, že by ho nepozvali ak tam naozaj nebol, tak pevne dúfam, že z nejakých iných dôvodov, lebo ako toto by ma teda fakt sklamal jared k svadobnej ceste: tiež si myslím, že časom nejaké tie photos budú a to, že kam išli na svadobnú cestu ma tiež netrápi jedine, že by to bolo slovensko alebo česká reoublika to by ma zaujímalo hneď až príliš bohužiaľ si nemyslím, že je to reálne, tak si skrátka počkám až sa niečo pekné objaví a ticho sa modlím, aby boli aj fotky, kde je iba jared the end. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: JARED 09.03.10 19:51 | |
| - citácia :
- ticho sa modlím, aby boli aj fotky, kde je iba jared
na to máme photoshop - vystrihnúť, začierniť, nahradiť nie je problém .. | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: JARED 09.03.10 19:53 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: JARED | |
| |
|
| |
| JARED | |
|