Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

JARED

Goto down 
+45
Padme
Zero
bohdy
FooFighterkaSN
Nemix
majtika01
JMMM
janča
stuch_sammy!
dzajnisko
Hiro666
Citrus
Portable.Device
Night Angel
Lucy86
Panthera
SkreechTina
tauria
Soniq
mummy
Fay
str8tking
Samabel
Marion0889
kaja666
Kaja
Klenotka
Dzowika4
Weronička
Silvia
Sarinka
kattie
Anwiel
evetka
Ellen
dion-fortune
lentilka
Zizi
lenkka
wiktoriano
cleo
janka410
Ettie
janicag
Chrystelle
49 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 24 ... 28  Next
AutorSpráva
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

Počet príspevkov : 2698
Nálada : Som doma :D:D konečne
Registration date : 21.10.2008

JARED - Stránka 21 Empty
OdoslaťPredmet: Re: JARED   JARED - Stránka 21 Empty08.03.10 19:25

No tak to je fakt, že na zamyslenie sa. JARED - Stránka 21 999804 JARED - Stránka 21 999804 JARED - Stránka 21 99937 JARED - Stránka 21 99937 Ale jedno. No a ja som nečítal nič o tom, žeby sa jens Danneel rozišiel. Hoď sem niečo a uvidíme. A však plánovali svadbu nie???
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

Počet príspevkov : 2327
Nálada : *tudududú tudútúúúú*
Registration date : 03.03.2009

JARED - Stránka 21 Empty
OdoslaťPredmet: Re: JARED   JARED - Stránka 21 Empty08.03.10 19:28

citácia :
Jensen sa rozišiel s Danneel a bol si v LA pre psa

tiež mi prišlo divné že Jens cestuje s pesom.. hmm.. no uvidíme, čo sa objaví.. JARED - Stránka 21 934194 Twisted Evil

citácia :
A však plánovali svadbu nie???

to ešte nič neznamená *ehm* a mimo to, nebola ani na Jayovej svadbe confused

Naposledy upravil Fay dňa 08.03.10 19:29, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
http://supernaturalcon.j2fans.cz/
stuch_sammy!
Nevinná obeť
Nevinná obeť
stuch_sammy!

Počet príspevkov : 7
Registration date : 12.01.2010

JARED - Stránka 21 Empty
OdoslaťPredmet: Re: JARED   JARED - Stránka 21 Empty08.03.10 19:29

str8king: Čítala som to na LJ, ešte sa tam tak nevyznám aby som to vedela znovu nájsť. 603 A Danneela bola na Jaredovej svadbe?
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

JARED - Stránka 21 Empty
OdoslaťPredmet: Re: JARED   JARED - Stránka 21 Empty08.03.10 20:38

jaký gossip Shocked čo čo čo čo Shocked zase nestíham vnímať Laughing to jensen bol ako srsly s nimi na svadobnej ceste? JARED - Stránka 21 99937 to nemyslíte vážne JARED - Stránka 21 99937 JARED - Stránka 21 99937 JARED - Stránka 21 99937 tak toto je proste gól JARED - Stránka 21 99937 JARED - Stránka 21 99937 JARED - Stránka 21 99937 ja nerozdýcham JARED - Stránka 21 99937 JARED - Stránka 21 99937 JARED - Stránka 21 99937

a jensen a danneel rozchod? Shocked už to vidím.... tesne po zásnubách rozchod, krátko na to sa dá "nečakane" dokopy s nejakou costar v supernaturale a do roka máme svadbu aj tak Laughing čo mi to len pripomína JARED - Stránka 21 316745 nie vážne... ak sa aj oni rozídu takto tesne po zásnubach, tak to už asi vážne nerozdýcham JARED - Stránka 21 316745 JARED - Stránka 21 316745 JARED - Stránka 21 316745
Návrat hore Goto down
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

Počet príspevkov : 2698
Nálada : Som doma :D:D konečne
Registration date : 21.10.2008

JARED - Stránka 21 Empty
OdoslaťPredmet: Re: JARED   JARED - Stránka 21 Empty08.03.10 20:54

Tak len vtedy to bude originálne. Správy jedna za druhým, ktoré spoôsobujú infarkt JARED - Stránka 21 99937 JARED - Stránka 21 99937 JARED - Stránka 21 99937

Fay: vidíš Shocked Shocked Fakt mi to nedošlo, že keby boli spolu tak by asi aj danneel išla s ním. Vidíš thx za upozornenie. JARED - Stránka 21 934194 JARED - Stránka 21 934194

stuch_sammy! neva, však raz sa to objaví ale thx.
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!

JARED - Stránka 21 Empty
OdoslaťPredmet: Re: JARED   JARED - Stránka 21 Empty09.03.10 13:16

Heh Shocked , to je jako vážně pravda, že byl Jens s nimi na svatební cestě nebo jsou to zas jen nepodložené drby? Jestli je to pravda, tak to je slušně trapnéééé. study JARED - Stránka 21 677692
S lítostí zjišťuji, že Jared v mých očích klesá čím dál hlouběji. Poslední roky se chová fakt divně a to mě dost mrzí. JARED - Stránka 21 579569
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

JARED - Stránka 21 Empty
OdoslaťPredmet: Re: JARED   JARED - Stránka 21 Empty09.03.10 13:52

Chrys: neviem či je to pravda, ale tým lietadlom leteli spolu naspäť všetci traja naisto
Návrat hore Goto down
janča
Winchester
Winchester
janča

Počet príspevkov : 1216
Nálada : docela fajn
Registration date : 29.07.2009

JARED - Stránka 21 Empty
OdoslaťPredmet: Re: JARED   JARED - Stránka 21 Empty09.03.10 13:59

Prosím, také by mě zajímalo, z čeho je usuzováno, že Jensen byl s nimi??
Nechce se mi věřit, že by jim chtěl dělat na svatební cestě "křena". A pokud je to pravda, chtělo by to nějaké pádnější důkazy. A ne jen nějakou fotku z letiště. A že se rozešli?? Třeba se zrovna chystal odletět za Danneel nebo domů - takových možností je. A stejně tak, proč nebyla na svatbě? Měla natáčení, byla nemocná, není taková dobrá přítelkyně Jareda a Gen, tak proč by ji zvali (když ještě není Jensenova manželka) - zase je takových teorií. Je třeba věrohodné důkazy a ne jenom drby - jak říká správně Chrystelle. Wink
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

JARED - Stránka 21 Empty
OdoslaťPredmet: Re: JARED   JARED - Stránka 21 Empty09.03.10 14:51

Príspevok obsahuje agresívne vystupovanie
janča: keby si si vytiahla hlavu z ... tak by si to možno pochopila.. prečítaj si ten príspevok odo mňa - na letisku boli všetci traja spolu, sú to fotky z Vancouveru a leteli spolu jedným letom.. je to informácia od človeka, ktorý tie fotky robil..

k Elte: teórii je mnoho, veď ja to beriem, ale keď ho doprevádza na každú akciu tak sa dosť očakávalo, že s ním pôjde aj na svadbu jeho najlepšieho priateľa..

EDIT: sama Elta písala na svoj twitter, že jej je Jared ako brat a že ho pozná dlhšie ako Jensena.. len tak mimochodom
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

JARED - Stránka 21 Empty
OdoslaťPredmet: Re: JARED   JARED - Stránka 21 Empty09.03.10 15:50

Já jsem asi natvrdlá, protože to nechápu. 603 Laughing Takže oni spolu byli viděni jen na letišti? Uf, to se mi oddychlo. Takže zase jen drby. Už jsem myslela, že je spolu někdo viděl popíjet koktejly na svatební cestě nebo něco podobného. JARED - Stránka 21 868694 JARED - Stránka 21 316745

Pokud spolu jen letěli, tak to opravdu opět může znamenat cokoliv. Wink Nechce se mi v tom pídit, tak si počkám na nějaké ty pravé důkazy, jak to všechno bylo, pokud vůbec nějaké budou. Něco mi říká, že opět nebudou. JARED - Stránka 21 99937 Ale kdo by se tím vzrušoval. V jejich smýšlení se už dávno nevyznám, takže raději od toho ruce pryč. JARED - Stránka 21 404917

K "rozchodu" Jensena a Danneel jen jedno:
Pokud se vážně rozešli, tak trapas na entou. 603 Laughing Hoši, hoši, kam až vy to dopracujete?
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

JARED - Stránka 21 Empty
OdoslaťPredmet: Re: JARED   JARED - Stránka 21 Empty09.03.10 15:55

ja som si myslela že to bolo z môjho príspevku "tým lietadlom leteli spolu naspäť všetci traja naisto" jasné 603
Návrat hore Goto down
Panthera
Winchester
Winchester
Panthera

Počet príspevkov : 1308
Nálada : Think slashy... be horny... ;)
Registration date : 27.07.2009

JARED - Stránka 21 Empty
OdoslaťPredmet: Re: JARED   JARED - Stránka 21 Empty09.03.10 16:08

Fay: víš jak, twití, že ho má "ráda" - myslím tím Jareda, ale chová se naprosto opačně. Ta neúčast na svatbě není jediná botička, co si vzpomínám, tak jak byli oba J2 na coně, tak se tam raději taky neukázala. Tehdy jsem nenarazila na žádné zdůvodnění.
Jak tak vidím ten vývoj, tak si myslím, že Elta Jareda zrovna moc nemusí. Very Happy
Co se svatby týče, tak mě doposud zaráží, proč tam nebyl Jimbo, když už se tam nasáčkoval i Clifík s manželkou.
A Jensen jako křoví, no co, tak sbíral zkušenosti. Very Happy

pouze janča: komu není rady, tomu není pomoci alias bez dalších servírků. Možná by Ti neškodilo občas prolézt aspoň ten LJ a porovnat si vícero zdrojů zároveň, pak se úsudky dělají mnohem lépe, než jen z jednoho SK fóra.
Teď neberu v potaz fakt, že Fay a nejen ona, sbírá informace ze všech možných zdrojů a dává je sem, aby z toho i zarytí neangličtináři něco měli.
Co se týká závěrů a dalších keců jako věrohodné důkazy - pro každého to znamená něco jiného a cítí to jinak. Fay svůj názor nikomu NEVNUCUJE, pouze ho tu PŘEDKLÁDÁ k možné další diskuzi, když si ty příspěvky budeš číst pořádně, tak to v tom uvidíš - doufám, že ten rozdíl konečně pochopíš a přestaneš každý její příspěvek okamžitě napadat.
Každý návštěvník fóra si může, přesněji řečeno, měl by si udělat názor sám, takže si ty neustálé narážky do druhých laskavě nechej od cesty, protože tím začínáš *nasírat* víc a víc lidí včetně mě. Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
http://www.panthera-cz.com
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

JARED - Stránka 21 Empty
OdoslaťPredmet: Re: JARED   JARED - Stránka 21 Empty09.03.10 16:23

citácia :
Jak tak vidím ten vývoj, tak si myslím, že Elta Jareda zrovna moc nemusí.

ono sa to hovorí už dlho, ale nikto tomu nejak neprikladal vážnosť.. s Gen evidentne ano (prípadne v Anglicku zabíjali čas neviem čím), takže neviem kde je problém.. ale je to ich vec.. v ktorej sa aj tak neprestanem rýpať, veď ma poznáš Twisted Evil

Mne je tiež divné že tam Jimbo nebol, aj z tých jeho príspevkov na tw to aspoň mne vyznelo tak, že ho to tiež serie.. confused
citácia :

A Jensen jako křoví, no co, tak sbíral zkušenosti.

aspoň vyvenčil svojho peta JARED - Stránka 21 316745
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

JARED - Stránka 21 Empty
OdoslaťPredmet: Re: JARED   JARED - Stránka 21 Empty09.03.10 16:26

Fay napísal:
ja som si myslela že to bolo z môjho príspevku "tým lietadlom leteli spolu naspäť všetci traja naisto" jasné 603

Já se moc omlouvám, ale jsem fakt úplně mimo. JARED - Stránka 21 377283 JARED - Stránka 21 71174 JARED - Stránka 21 316745 JARED - Stránka 21 316745 Já fakt pořád nechápu, co tím myslíš? 603 Laughing Myslím jako na co přesně narážíš. Jakože je úplně jasné, že spolu byli na svatební cestě, protože spolu letěli letadlem nebo že bylo jisté jen to, že spolu letěli? Vážně se nechytám. JARED - Stránka 21 377283 JARED - Stránka 21 202744 JARED - Stránka 21 316745

Ono ti to možná připadá, že je z tvých příspěvků všem všechno jasné, ale já třeba ani netuším, kde byli na svatební cestě, odkud s tím Jensenem neletěli a podobně. Takže proto jsem byla překvapená, když se zde objevila informace, že spolu byli na svatební cestě. Myslela jsem, že to třeba někdo ví jistě, že je to potvrzené. Např. tím pitomcem Clifem. Laughing

Samozřejmě že spolu letěli jsem pochopila, jen prostě nevím proč by to mělo znamenat, že spolu trávili svatební cestu. Ne, že by mě to nějak moc zajímalo, takže nic nepotřebuju polopatě vysvětlovat či překládat z twitterů, nebojte. 603 Laughing Já jen reagovala čistě na tu informaci o svatební cestě. Co dělali nebo nedělali na letišti je mi šumák. JARED - Stránka 21 934194 Laughing

No nic, nebudu se v tom už víc vrtat, ať tady zase nevytočím hromadu lidí svou neschopností se vyjádřit. 603
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

JARED - Stránka 21 Empty
OdoslaťPredmet: Re: JARED   JARED - Stránka 21 Empty09.03.10 16:33

Chrys: nee, ja som si robila prvým príspevkom srandu.. nemyslím že bol s nimi na h-moon.. ale leteli spolu (evidentne letom z LA do VANC).. všetci traja.. Jens si asi bol pre psíka JARED - Stránka 21 316745 alebo fakt bol s nimi a s Ikarusom na h-moon JARED - Stránka 21 316745
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

JARED - Stránka 21 Empty
OdoslaťPredmet: Re: JARED   JARED - Stránka 21 Empty09.03.10 16:49

No! Už to chápu! Hallelujah! cheers JARED - Stránka 21 99937 Díky za vysvětlení natvrdlému jedinci. JARED - Stránka 21 886945
Návrat hore Goto down
Ettie
Winchester
Winchester
Ettie

Počet príspevkov : 1500
Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue..
Registration date : 13.01.2008

JARED - Stránka 21 Empty
OdoslaťPredmet: Re: JARED   JARED - Stránka 21 Empty09.03.10 19:01

blbe otazky...sorry za off...
1. pitomec cliff? Very Happy
2.kto je jimbo....
3. a uz vie dakto kam sli na tu svadobnu cestu? Very Happy na FB dakto hladal heckerov, myslim na padafandome, lebo sa objavila stranka s fotkami,ale na heslo Very Happy Very Happy Very Happy

Sad a inak...
som nepochopila pointu preco ste sa hned naonacili na janku...ved nic hrozne nenapisala...mna tiez neskor napadli ine dovody, ze tam nebola...nez rozchod...keby sa rozisli uz to vie asi i vesmir Very Happy a kto vie... a mozno tam len bola len ju nik nespoznal Very Happy Smile ale vazne...
a mimochodom ani ja neprechadzam LJ ani twit nic..nemam tam ucet a ani mi to zily netrha... ked sa niekde nejake linky nenaonacia, tak nemame odkial hrabat veci, len odtial...popripade FB..i to nie vsetci...a uz si kusem do jazyka radsi Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
http://modrestuhy.blog.cz/
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

JARED - Stránka 21 Empty
OdoslaťPredmet: Re: JARED   JARED - Stránka 21 Empty09.03.10 19:03

1. Clif - ukecaný bodyguard, aj ty ho máš medzi priateľmi na FB, ehm 603
2. Jimbo - Jim Beaver
3. ni a ani ma to moc netrápi.. fotky sa skôr či neskôr objavia, ak nejaké sú (ako inak).
Návrat hore Goto down
Ettie
Winchester
Winchester
Ettie

Počet príspevkov : 1500
Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue..
Registration date : 13.01.2008

JARED - Stránka 21 Empty
OdoslaťPredmet: Re: JARED   JARED - Stránka 21 Empty09.03.10 19:09

1. a preto je pitomec? Very Happy Very Happy: a som potom co? Very Happy JARED - Stránka 21 99937
2. jaj jasne...
na to by som mala konspiracnu teoriu JARED - Stránka 21 132752
3. dakde sa objavila fotka s nevestou a nejakou holkou s hlavou smila Very Happy len to neviem najst Very Happy

ale inak trapne ist niekam na svadobnu cestu len na par dni JARED - Stránka 21 666500
Návrat hore Goto down
http://modrestuhy.blog.cz/
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

JARED - Stránka 21 Empty
OdoslaťPredmet: Re: JARED   JARED - Stránka 21 Empty09.03.10 19:11

1. nie preto, ja som myslela že nevieš kto to je ... je to zložitejšie a keďže neprechádzaš ani tw ani lj tak ťa to evidentne obchádza (good for you!)

3. áno, s jej neterou
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

JARED - Stránka 21 Empty
OdoslaťPredmet: Re: JARED   JARED - Stránka 21 Empty09.03.10 19:14

Ettie, mně se jeví Clif jako pitomec. Laughing Což samozřejmě neznamená, že jím opravdu je, nechci nikoho urazit. 603 Laughing Já ho jen prostě nemusím, protože se podle mě chová podivně. Suspect

Jj, tu fotku jsem taky viděla. Toho smajla si pamatuju. JARED - Stránka 21 316745
Návrat hore Goto down
Panthera
Winchester
Winchester
Panthera

Počet príspevkov : 1308
Nálada : Think slashy... be horny... ;)
Registration date : 27.07.2009

JARED - Stránka 21 Empty
OdoslaťPredmet: Re: JARED   JARED - Stránka 21 Empty09.03.10 19:25

Ettie: teorie, tak sem s ní... Very Happy
V pohodě pochopím, že kašpárek Kobliha tam nebyl, tak dlouho se neznají, ale Jimba ani nepozvat, to mi přišlo jako špatný vtip. Zvlášť, když tam bylo to prasátko Clifík i s polovičkou.
Jsem jedno velké chlupaté ucho. Very Happy
Návrat hore Goto down
http://www.panthera-cz.com
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D

JARED - Stránka 21 Empty
OdoslaťPredmet: Re: JARED   JARED - Stránka 21 Empty09.03.10 19:42

no ja len v rýchlosti Laughing

k janče: je pravda, že ja by som asi nereagovala ako fay či panthera, ale priznávam sa, že ja mám vždy z jej príspevkov blbý pocit... možno si to len zle vysvetľujem alebo ju už mám nejako zafixovanú v podvedomí, ale ja tam skoro stále cítim akýsi podtón, ktorý mi teda ani najmenej nesedí 603

ku cliffovi: tak osobne ani ja netuším prečo ho volajú blbec a úprimne ma to ani netrápi Laughing cliff ma nikdy neinteresoval a nemyslím si, že v najbližšej dobe bude Laughing prišlo mi vtipné, keď ho občas spomínali na cone j2, ale toť vše... jediné, čo ma zarazilo bol jeho výzor Laughing a teraz budem možno hnusná, ale ja fakt nechápem ako môže byť on bodyguard Laughing

k danneel: to prečo nebola na svadbe alebo vôbec či tam fakt nebola neriešim... proste či už sa rozišli alebo nie mi je v konečnom dôsledku jedno, lebo už som sa dosť natrápila preto, čo jensen a jared stvárajú a nakoniec som sa rozhodla zaujať stanovisko, že na to kašlem. kým nespravia niečo fakt hrozné (napr sa budú vyjadrovať ako russel Laughing ) tak sa riadim pravidlom "ži a nechaj žiť". takže hej budem si myslieť svoje o tom ak sa teraz rozídu, ale nejako obzvlášť sa nadtým pozastavovať nebudem. to sa skôr pousmejem Laughing

k jimovi: nechce sa mi veriť, že by ho nepozvali Shocked ak tam naozaj nebol, tak pevne dúfam, že z nejakých iných dôvodov, lebo ako toto by ma teda fakt sklamal jared 603

k svadobnej ceste: tiež si myslím, že časom nejaké tie photos budú a to, že kam išli na svadobnú cestu ma tiež netrápi JARED - Stránka 21 934194 jedine, že by to bolo slovensko alebo česká reoublika JARED - Stránka 21 99937 JARED - Stránka 21 99937 JARED - Stránka 21 99937 to by ma zaujímalo hneď až príliš JARED - Stránka 21 99937 JARED - Stránka 21 99937 JARED - Stránka 21 99937 bohužiaľ si nemyslím, že je to reálne, tak si skrátka počkám až sa niečo pekné objaví a ticho sa modlím, aby boli aj fotky, kde je iba jared JARED - Stránka 21 99937 JARED - Stránka 21 99937 JARED - Stránka 21 99937

the end. JARED - Stránka 21 103511
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

JARED - Stránka 21 Empty
OdoslaťPredmet: Re: JARED   JARED - Stránka 21 Empty09.03.10 19:51

citácia :
ticho sa modlím, aby boli aj fotky, kde je iba jared

na to máme photoshop - vystrihnúť, začierniť, nahradiť nie je problém .. Twisted Evil
Návrat hore Goto down
Silvia
Winchester
Winchester
Silvia

Počet príspevkov : 1268
Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester!
Registration date : 30.11.2007

JARED - Stránka 21 Empty
OdoslaťPredmet: Re: JARED   JARED - Stránka 21 Empty09.03.10 19:53

to že tam nebol jimbo ako ho voláte ma prekvapuje tiež a vlastne zarazila ma ešte jedna vec,že tam neviem či bol vlastne zo SN mimo Jensena ak nemyslím ten párik novomanželov.Veď obaja sa v SN vyskytovali tak to je naozaj divné Evil or Very Mad Evil or Very Mad JARED - Stránka 21 999804
Návrat hore Goto down
Sponsored content

JARED - Stránka 21 Empty
OdoslaťPredmet: Re: JARED   JARED - Stránka 21 Empty

Návrat hore Goto down

JARED
Návrat hore 
Strana 21 z 28Choď na stránku : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 24 ... 28  Next
 Similar topics
-
» JARED - archiv 2
» One Day with Jared and Jensen
» JARED - archiv 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Herci :: Jared Padalecki-
Prejdi na: