| JARED | |
|
+45Padme Zero bohdy FooFighterkaSN Nemix majtika01 JMMM janča stuch_sammy! dzajnisko Hiro666 Citrus Portable.Device Night Angel Lucy86 Panthera SkreechTina tauria Soniq mummy Fay str8tking Samabel Marion0889 kaja666 Kaja Klenotka Dzowika4 Weronička Silvia Sarinka kattie Anwiel evetka Ellen dion-fortune lentilka Zizi lenkka wiktoriano cleo janka410 Ettie janicag Chrystelle 49 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: JARED 16.03.10 0:06 | |
| Mummy, chceš aby ma kleplo? Pri pohľade na tú prvú fotku som sa tak mykla, že som takmer spadla zo stoličky. Pokúšaš moju vernosť k Jensenovi. | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| |
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: JARED 18.03.10 20:40 | |
| Práve som primrzla na stoličke. Nie nie kvôli tej prvej tá by ma rozmrazila a teda je dôvodom že ešte píšem ale tie 2 zvyšné. Brrr ako brrrrr ja a sneh nie sme dobrý kamaráti ja radšej slnko a oni v šortkách? Ako brrr | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: JARED 23.03.10 8:32 | |
| svadba... tie jeho uslzené očičkaaaa a teraz ďalšie slzy šťastia... Gen...v spoilery kto nemchce neklika - Spoiler:
ten vražedný pohľad družičky je dobrý :da ešte do spoileru davam jensena, nie som sice za ten slash a neviem co, ale pomoct som si nevedela ten pohľad - Spoiler:
ZDROJ: PadaCortese Love FB | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED 23.03.10 10:02 | |
| Přidávám ještě jednu fotku co jsem našla No a přidám vám sem ještě jednu fotku...nevím jestli jste ji už viděli Sammy a Sam Zdroj: FB Jared Padafandom | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED 23.03.10 15:14 | |
| | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: JARED 23.03.10 17:13 | |
| | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: JARED 23.03.10 19:32 | |
| - citácia :
- Aj ja by som na jeho mieste plakala
aj keď sa na to pozrieš z toho neslashového hľadiska, tak tam dačo nie je v poriadku.. Jensen sa tvári dosť mizerne a v ten deň prišiel o svojho Vanc-buddyho.. kto by bol nadšený? Inak po čítaní lj ma zaujala jedna vec.. Jensen vraj stál v "rade" svedkov na 4 mieste (v US to znamená pozícia good friend) a sedel pri stole s chlapíkom, čo vyrábal nože (a jeho ženou) a s Clifom (a jeho ženou). Prečo nebol bliššie k Jaredovi? Nejak by som to asi od svojho BFF a nerozlučného parťáka očakávala.. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: JARED 23.03.10 19:49 | |
| | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED 23.03.10 20:22 | |
| - Fay napísal:
- aj keď sa na to pozrieš z toho neslashového hľadiska,
A to jde, podívat se na tuhle svatbu z neslashového hlediska? Jako fakt nic ve zlém. Mě jen strašně rozesmívá skutečnost, že jak teď prolézám různé korejské blogy a podobně, tak na livejournalech v profilu mají někteří 100 slashových iconek s Korejci a Japonci a mezi nim jako pěst na oko nechybí ani J2. Tam to tak strašně razí mezi těmi samými Asiaty. Jim už to prostě nikdo neodpáře, ať se jim to líbí nebo ne. Jak na mě celou dobu ta svatba působila nesvatebním dojmem , tak tahle fotka to zaklíncovala. A docela ráda, moooc ráda, bych viděla okamžik, kdy šel Jens Jaredovi gratulovat. Nedivila bych se, kdyby mu podal zdvořile ruku a urychleně se zdekoval někam do rohu vybrečet. Protože na té fotce mi přijde v náladě jako z finále druhé série. Ale samozřejmě se mu vůůůůbec nedivím. | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED 23.03.10 20:32 | |
| | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: JARED 23.03.10 20:58 | |
| - citácia :
- A to jde, podívat se na tuhle svatbu z neslashového hlediska? Jako fakt nic ve zlém. 603
Ja som chcela byť dobrá a slušná a po tom čo čítam na webe, tak evidentne ide.. veľa ľudí "zmenilo" stranu - ale v oboch prípadoch.. čiže zo slasherov sa stali neslasheri a naopak.. podľa mňa to bol jeden BIG FAKE WEDDING a o opaku ma už nepresvedčí asi naozaj nič, hlavne keď vyliezajú takéto fotky.. a zistila som, že dokážem Gen vcelku ignorovať (a na tej dance photo sú fakt FAKT zlatí) | |
|
| |
| Predmet: Re: JARED 23.03.10 22:15 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED 23.03.10 22:19 | |
| lol vy ma raz zabijete ja by som jenovi dala jeden obrovský hug ozaj na tej fotke vyzerá ako kicked puppy na tie s gen, som radšej ani neklikala a jared vyzeral dosť dojato, to je pravda len prečo bol dojatý, to je otázka, na ktorú má asi každý z nás vlastnú odpoveď ale musím sa priznať, že toto všetko ide akosi mimo mňa... aj keď som to čakala, veď som to niekoľkokrát písala v príspevkoch, že som presvedčená o tom, že sa obaja skôr či neskôr oženia a podobne, predsa len som si myslela, že ma to viac vezme. keď uvážime, čo si o tom myslím ja ozaj som čakala, že budem naštvaná, sklamaná, znechutená.... ale akosi sa žiaden z týchto pocitov nedostavil alebo aspoň nie v takej miere, ako by som si bola myslela. no a dôvod prečo to tak je vystihla veta - citácia :
- na mě celou dobu ta svatba působila nesvatebním dojmem
pretože sa s tým úplne stotožňujem mne akoby ešte ani nedockvaklo, že už sa fakt oženil neviem, ale hoci mi je to na jednu stranu ľúto a troška ma tým jared sklamal, tak to beriem vcelku ok.... stále si myslím to, čo som si aj myslela a žijem si šťastne ďalej | |
|
| |
| Predmet: Re: JARED 23.03.10 22:33 | |
| | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: JARED 23.03.10 22:34 | |
| - citácia :
- tak to beriem vcelku ok.... stále si myslím to, čo som si aj myslela a žijem si šťastne ďalej
a čo myslíš, ako to berieme my?? Mali sme na oslavu Jaredovej svadby skvelú žurku, na ktorú tak ľahko určite nezabudnem a momentálne sa na tom akurát dobre bavím | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: JARED 24.03.10 5:34 | |
| Ja síce nie som Jared fangirl, ale aj tak jeho svadba nijak tiež nedojala. Myslím, že to bude naozaj tým, ako náhle a nečakane to prišlo. Tak dlho chodil so Sandy a tak krátko po rozchode a ledva začatom romániku s Gen, nikto nečakal, že zrazu bude svadba. Mne to tak príde, ako keby ani nerozmýšľali a vrhli sa do toho skôr, ako sa im to pokazí. Len neviem, či to je práve správny dôvod na svadbu. Navyše tá svadba! Žiadne poriadne fotky. Človek by čakal, že keď je Jared v show branži, tak nájde niekoho, kto vie fotiť. Lenže fotky, ktoré vidím sú tmavé, akoby dotyčný nemal blesk, alebo zhasli svetlo. Navyše Jensenom neprišla jeho priateľka, akoby ani nešlo o svadbu, ale len takú malú oslavu, čo nestojí za reč. A tie ozdoby zo svadby vyzerali tak umelo, akoby si ich požičali z Olympijských hier. Ja teda fakt neviem. Keď to vezmem z ktorejkoľvek strany, príde mi to ako uletený experiment. Ale fotka s Jensenom nemala fakt chybu. Ja som toto nečakala. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| |
| |
| Predmet: Re: JARED 24.03.10 8:17 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: JARED 24.03.10 8:28 | |
| chrys: no všetky vidká som určite nevidela, ale tie čo áno mi stačili na to, aby som si utvorila predstavu to sa so ségrov rehlíme, že ide nejaká scéna a my len a Baby plače!!!! a keď náhodou sa stane, že pre zmenu mu slzičky netečú tak sa rozčuľujeme, že to si ako predstavuje ale leader je ozaj v takýchto situáciach skvelý, keď sa hneď začne rozcíťovať aj on... no ako tam ozaj nie je čo riešiť inak som sa rozhodla, že cez víkend omrknem tú doramu, čo v nej je leader, čo si hádzala vidko z nej mne ten torturing nedá ale sa mi zdá, že sme mierne OT | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: JARED 24.03.10 9:16 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: JARED 25.03.10 21:34 | |
| Práve som objavila novú promo fotku (dlho som nepridávala, tak neviem kam to dať, tak keby čoby ) PS: vďaka za fotečky zo svadby | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: JARED 29.03.10 10:34 | |
| Ďalšie dve svadobné fotky: Zdroj: SPN_gossip | |
|
| |
Ellen Žltočočko
| Predmet: Re: JARED 15.05.10 15:16 | |
| Predpokladám, že túto fotku ste už videli, ale táto je v tak veľkom rozlíšení, že aj ja, zarytá Dean/girls, musím slintať. - kód:
-
http://www.pollsb.com/photos/o/292980-jared_padalecki.jpg | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: JARED | |
| |
|
| |
| JARED | |
|