| Sieň slávy | |
|
+23lenkka lentilka calla SkreechTina Faith Zizi wiktoriano Anwiel sisel Soniq bookika Kristine ivan2321 LenkaX22 Madlen Kaja Silvia SNlois dion-fortune Chrystelle janka410 Samabel Sarinka 27 posters |
|
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sieň slávy 30.01.08 19:18 | |
| ved ja som zartovala a vy na mna takto vazne to ste si nevsimli tych usmievavych smajlov tam? ved ja vam to prajem no a ak by ste aj dakoho zosekirovali, tak myslim, ze my sa tu uz celkom dobre vyzname, takze by to bol len nejaky novacik a ten na nasu partu proste nema, nie? takze klidek sme vsetci v pohode a stastny a tesime sa na novych diablikov | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sieň slávy 30.01.08 19:30 | |
| Né, to já jsem pochopila, že jsi žertovala, neboj df. A kdyby ne, to já bych se zas s tebou nepárala. I´m kidding.... Já to psala spíš tak pro ostatní, jen jsem tak veřejně dumala nad výhodami a spíš nevýhodami moderátorské funkce. Ono o "vás" ani tak nejde spíš třeba právě o ty nováčky, kteří nás neznají a když jim člověk něco vytkne nebo je upozorní, hned se naježí. A jak jsem psala, já se na moderátora určitě nedohrabu, narozdíl od Samabel, Ta to má v kapse. Druhý moderátor je zatím ve hvězdách. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sieň slávy 30.01.08 19:32 | |
| no ja myslim, ze si jednym z horucich kandidatov a samozrejme SNlois | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sieň slávy 30.01.08 19:44 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Sieň slávy 30.01.08 19:51 | |
| no mi nieco hovor o narocnom obdobi ale tak ja myslim, ze dlzkou svojich prispevkov to skvelo vynahradzujes no a ja tiez samabel fandim, ved ona si to zasluzi asi najviac z nas vsetkych | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Sieň slávy 30.01.08 20:49 | |
| Tak ja teraz, baby, vôbec neviem, nechcem nikomu krivdiť, ťažko sa rozhodovať. Takže, kto teda okrem Jannky ešte chce byť moderátor?? | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Sieň slávy 30.01.08 21:10 | |
| ach sarinka, ty sa nam tym netrap, proste vyber dvoch, ktory sa podla teba na to hodia, nemyslim, ze sa ostatny budu citi ukrivdeny, ty sa urcite rozhodnes dobre no a ako som uz napisala pred tym, ja myslim, ze vsetkych by to potesilo, takze lepsia otazka by bola kto nechce byt moderatorom ja myslim, ze taka janna, samabel, SNlois a samozrejme aj janka sa na to hodia super, teraz si uz len musis vybrat, neviem ci chces brat do uvahy pocet prispevkov, ich dlzku alebo nieco ine. to je proste na tebe, mozno by si si mala vybrat jedneho a potom spravit nieco ako sutaz na miesto druheho, netusim. s tymto ti asi velmi nepomozem, prepac, ale je to tvoje forum a preto je to iba a iba na tebe, ale neboj, ja si nemyslim, ze sme tu take typy, ze by sme nastvali, ze my to nie sme alebo nieco take. osobne som prave naopak presvedcena, ze tu budeme mat opat veselo s narzakami na nove autority a ako banda budeme v poho kecat aj nadalej. si super, ze vobec pre nas toto robis, takze si len vyber dvoch a je to. ved nie sme male decka, aby sme zduvali alebo co. proste je to hra,no a niektory si viedli lepsie. ja som happy ako blcha s mojimi piatimi hviezdickami a hodnostou winchestra, take adminostvo by sa mi pacilo tiez, ale si myslim, ze si to omnoho viac zasluzia iny, a ako vravim, mne aj ten winchester bohate staci takze ti prajem vela stastia pri rozhodovani a neboj, nech vyberies kohokolvek, uvidis, ze nas potesis vsetkych, ved my si navzajom doprajeme, nie? | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Sieň slávy 30.01.08 21:46 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Sieň slávy 30.01.08 21:52 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Sieň slávy 30.01.08 21:55 | |
| no tak jo beriem spat, SNlois sa na to asi fakt hodi este menej ako ja no ja som to skor myslela, tak, ze kto by si to zasluzil, ako na to, ze musime ist prikladom a pod, na to som nenarazala, lebo nic v zlom, ale to by sme potom nepresle asi ani jedna no ja neviem, ale povazujem to za pekne od sarinky, ze nam dava takuto moznost a teda, som predpokladala, ze vacsinu by to potesili, opat podotykam vacsinu, uz som sa poucila, nie vsetkych hm no neviem, uvidime ako to nakoniec dopadne, ale kedze ty si sa nam takto dobrovolne vzdala, tak myslim, ze je celkom jasne, kto tie fleky dostane | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: Re: Sieň slávy 30.01.08 22:05 | |
| Gratulujem Janke k skvelej výhre .Nech sa Ti i nadalej takto skvelo darí. | |
|
| |
| Predmet: Re: Sieň slávy 30.01.08 22:14 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| |
| |
| Predmet: Re: Sieň slávy 30.01.08 22:51 | |
| Né, vůbec se neomlouvej, na mě prostě mají některé ty tvoje příspěvky smrtící účinek, však víš. A při migréně se účinek dvojnásobí. Naštěstí mi zabral prášek, tak se mi to podařilo trochu rozchodit. To je moje blbost, že sem lezu, kdy nemám.... :oops: :oops: Sarinka: Neboj, já si taky myslím, že tady nikomu neukřivdíš. Nemůžu tedy mluvit za ostatní, ale i tak myslím, že jsou na tom stejně. Já se sice přihlásila, ale stejně jako df myslím, že bys sama měla zvolit, kdo se ti na to bude nejvíc zamlouvat, takže i kdybys mě nezvolila, v žádném případě se nebudu cítit ukřivděná nebo naštvaná. A když, tak jen na oko. Snad už mě natolik dobře znáte. Je to jen na tobě. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Sieň slávy 30.01.08 22:53 | |
| Tak som sa rozhodla. Mala to byť motivačná vec, tak to ňou aj zostane. Prví dvaja, ktorí dosiahnu 2000 príspevkov sa z fleku stanú moderátori...nechám to predsa len na tých číslach...takže píšte o sto dvesto, príspevkom zdar.. Nie je to síce ďalšia hviezdička, ale postup je to tak či tak.. | |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: Sieň slávy 31.01.08 9:34 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Sieň slávy 31.01.08 10:22 | |
| SNlois, vůbec se nemusíš krotit. Já to vzdávám, za každou cenu moderátor být nechci. Na tebe ani Samabel nemám, ani kdybych při tom psaní přišla o všechny prsty. A zase kvůli tomu, abych tě předehnala, bych musela rapidně zkrátit svoje příspěvky a odpovídat stručně a to už bych pak prostě nebyla já. Tolik času fakt nemám, abych to na moderátora dotáhla, takže pokud se nerozjede někdo další , tak předem gratuluji tobě i Samabel. A že nebudeš Winchester, to neřeš, ještě nás tady zůstane dost. Hlavně abyste pak svoje funkce plnily svědomitě. | |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: Sieň slávy 31.01.08 10:31 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Sieň slávy 31.01.08 10:36 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: Sieň slávy 31.01.08 10:38 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Sieň slávy 31.01.08 14:08 | |
| panejo tu sa to pekne rozprudilo , hmm 2000 co? tak to len ak by mi narastol este jedne par ruk nie to nehrozi, ale ako tak pozeram, nakoniec nikto nechce byt tym moderatorom.....no to je smutne, ze sa takto podcenujete no co , som velmi velmi zvedava ako to nakoniec dopadne, ale zaujimalo by ma, ze co ak teda niekto dovrsi tych 2000 prispevkov, ale nebude chciet byt moderatorom, to sa to protom prenecha inemu, alebo co? | |
|
| |
| Predmet: Re: Sieň slávy 31.01.08 14:10 | |
| df, já pořád chci být moderátor, jen ne za každou cenu. A jako druhá to na 2000 příspěvků nedotáhnu, to vím na 100% jistě. Takže tak. | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Sieň slávy 31.01.08 14:29 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Sieň slávy | |
| |
|
| |
| Sieň slávy | |
|