Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II

Goto down 
+5
str8tking
Anwiel
wiktoriano
Ellen
cleo
9 posters
AutorSpráva
cleo
Winchester
Winchester
cleo

Počet príspevkov : 4946
Nálada : upršaná :D
Registration date : 10.05.2008

The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II Empty
OdoslaťPredmet: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II Empty01.03.09 3:15

Napísala som prvé krátke pokračovanie poviedky The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk a tento krát sa to bude odohrávať na Slovensku v malej chalúpke s názvom Zápalka... Wink Laughing Neviem ako často budú nové pokračka, ale budem sa snažiť čo najskôr. Pre tých ktorý nečítali prvú poviedku je tu pár Dean/Castiel a komu sa to nepáči nech nečíta...The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 934194

Prešiel skoro rok čo sa Dean a Castiel ocitli v skutočnom svete vďaka Pištovi. Obidvaja si uvedomili, že sa milujú a tak tvorili párik. Najprv sa báli to priznať pred verejnosťou, ale potom si uvedomili, že je to každému jedno a nikoho to nezaujíma. Všetci čo prežili pred rokom stretnutie s Pištom a Luciferom sa mali za pár dní stretnúť. V nejakej diere ktorá sa volala Slovensko. Odtiaľ boli dievčatá, ktoré Pišta (doteraz sa nevysvetlilo načo, asi mu iba preplo) obdaril schopnosťami a preniesol ich do Vancouveru. Dean prvé mesiace lovil s Jensenom a Jaredom,(Sam bol na dovolenke) ale časom ho to prestalo baviť, tak sa spolu s Castielom vybrali aj oni na dovolenku. Lucifer sekal dobrotu a práve boli spolu s Pištom v Afrike. Chceli si adoptovať dieťa. Vidno, že Angelina Jolie robí dojem aj v pekle. Démoni boli v poslednom roku vďaka Luciferovej prítomnosti kľudný a tak Dean mohol ísť na dovolenku spolu so svojím drahým Castielom. Ten v poslednom čase dosť pil. Aj práve teraz bol ožratý ako doga. Dean ho chcel prihlásiť na protialkoholické liečenie, ale pri vypĺňaní prihlasovacích údajov sa vyskytol problém. Meno, rok narodenia... Castiel nemal občiansky ani zdravotnú kartu tak isto ako Dean. Neexistovali. Dean to vzdal, pretože vedel, že ak by napísal do tých formulárov pravdu skončí vo vedľajšej budove na psychiatrii. Tak radšej po ceste domov kúpil Castielovi vodku a dobre sa spolu zoťali. Napokon prišiel deň, keď mali odisť na Slovensko. Konečne im prišli pasy ktoré im vybavil Eric a tak sa mohli všetci spoločne vybrať na Slovensko na malú chatku menom Zápalka.

Deň prvý
Keď auto v ktorom sa viezol Dean s Castielom, Ericom a Jensenom konečne zastavilo, Dean vyskočil ako postrelená srnka a snažil sa Castiela ktorý sa ožral v lietadle vytiahnuť z auta. Castiel odmietal vystúpiť. Napokon sa ho Deanovi podarilo vylákať na flašu vodky. Keď sa obzrel a zbadal Zápalku skoro ho prekotilo. Bol to malý ružový rodinný domček a na verande svietila červená lampa.
„Preboha, vyzerá to ako bordel“
„Kde je ta vodka?“ nereagoval Castiel a začal sa hrabať Deanovi vo vačku. Našiel tam iba svoje cigarety ktoré mu Dean zhabal v lietadle, keď si chcel zapáliť, žuvačky a čokoládu. Vytiahol si jednu cigaretu a začal sa hrabať vo svojom vačku aby našiel zapaľovač. Zabudol na scénu ktorú spravil na letisku, keď mu zapaľovač nedovolili zobrať na palubu lietadla.
Tackavo sa začal predierať vysokým snehom smerom do lesa.
„Hej, hej, hej kam si myslíš, že ideš?“
Castiel sa otočil a snažil sa na Deana zaostriť, ale moc sa mu nedarilo.
„Pre oheň“
Dean nadvihol obočie.
„Do lesa? Počkáš na blesk? Alebo myslíš, že nejaký macko Pu bude mať v kožuchu zápalky?“ Castiel sa iba zamračil a pokračoval smerom k lesu.
Dean si vzdychol a rozbehol sa za Castielom. Dobehol ho a začal ho ťahať smerom k chalúpke. Ale Cas si postavil hlavu a nechcel ísť. O malú chvíľu ležal Dean v snehu na Castielovi a smial sa. Tomu to moc smiešne neprišlo a zúfalo sa metal. Dean ho zdvihol prehodil si ho cez plece a niesol ho do Zápalky. Videl ako prichádza auto s Jaredom, Samom, Mishom, Bobbym a Jeffom.
„Zas je sťatý?“ opýtal sa Jeff pri pohľade na Deana s Castielom na pleci. Všetky ich stretnutia sa vždy končili tým, že Dean odnášal Castiela na pleci domov.
„Heh, Dean je dobre vedieť, že ti anjel sedí na pleci, aj keď je na mol“ zasmial sa Sam a utekal sa privítať z bratom.
„Ex-anjel...preto tak pije, nevie si zvyknúť, že ho vykopli z neba“ snažil sa Dean Castiela ospravedlniť.
Sam len prevrátil oči.
„Ako bolo na dovolenke, Sam?“
„Ale poznáš to, Ruby sa len váľala na pláži alebo kúpala v mori“ pokrčil Sam plecami.
„Dosť pribrala a keď chcela vyjsť z mora, Greenpeace ju ťahali späť do mora, mysleli si že vyplavilo kosatku.“ Sam vytiahol z vačku pár fotiek.
Ozvalo sa žuchnutie, cinkot rozbitého skla a nadávanie. To len Castiel zletel z Deanovych pliec a rozbila sa pri tom fľaša vodky ktorú potiahol z Deanovho vnútorného vačku. Dean sa tak smial na kosatke Ruby až sa mu podarilo Castiela striasť s pliec. Tomu sa to vôbec nepáčilo a niečo nesúvislo vykrikoval. Sam Deanovi nakoniec pomohol hulákajúceho Castiela dostať dnu a posadiť ho do kresla. Dean začal v miestnosti rýchlo hľadať nejaký alkohol, ale našiel iba fľašku alpy. Zadíval sa na hulákajúceho Castiela pokrčil plecami a nalial do pohára obsah fľašky. Podal Castielovi pohár a ten ho do seba na ex hodil. Dean očakával, že odpadne alebo niečo podobne, ale Castiel sa iba spokojne usmial, oblízol si pery a s tupým úsmevom na tvári zaspal. Dean sa prekvapene pozrel na fľašku Alpy a do mobilu si zapísal „Nakúpiť Alpu“
Zrazu Dean začul silný motor a hneď na to krik. Vybehol von čo sa deje a zbadal autobus s ktorého cez dvere, ale aj cez okna vyskakovala tlupa dievčat a vrhajú sa na ostatných. Niektoré z nich poznal tie stáli bokom a smiali sa, ale boli tam aj nové tváre. Pár nových dievčat ho zbadalo a Dean začal pomaly ustupovať. Keď sa neskôr prebral pamätal si iba dupot akoby sa na neho valilo stádo divých koní a tmu.

TBC
Návrat hore Goto down
Ellen
Žltočočko
Žltočočko
Ellen

Počet príspevkov : 694
Nálada : hope never dies...
Registration date : 23.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II Empty01.03.09 3:54

Tú prvú poviedku " The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk " som síce nečítala confused , takže mi uniká kto je kto, ale aj tak som sa veľmi pobavila , hlavne na opitom Castielovi, ale aj na tvojích vtipných hláškach o Ruby ako o kosatke, alebo o tom že sa Dean a Cas milujú... The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 99937
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II Empty01.03.09 4:17

kriste Cleo ty ma zase chceš doraziť The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 316745 nechápem ako to robíš ale rehlím sa tu ako blázon dnes asi nezaspím The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 316745 ožraty Castiel a ešte ako ho Dean niesol na pleci. ja nemožem The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 49896 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 49896
a sú krasny párik The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 49896
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II Empty01.03.09 10:25

The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 316745 Ty se mě snažíš zabít!!!! The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 99937 Já mam hrozně velkou představivost a když si představim Ruby -kostaku, tak to se vážně nedá přežít!!!! The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 49896 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 49896 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 49896
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

Počet príspevkov : 2698
Nálada : Som doma :D:D konečne
Registration date : 21.10.2008

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II Empty01.03.09 11:30

To je pecka The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 99937 že ožratý Castiel. The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 316745 A stádo dievčat , len neviem že ktoré sú tie nové tváre. The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 999804 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 999804 . Inač super cool poviedka. A ja som prvú čítal. The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 258431
Návrat hore Goto down
12NicolAlysska
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
12NicolAlysska

Počet príspevkov : 176
Nálada : Když je SPN tak to jde:):)
Registration date : 13.10.2008

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II Empty01.03.09 12:49

No super The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 170639 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 170639
Chudák Casík The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 99937
A Dean jaký starostlivý o něho:D

Super super jen tak dál.A ruby ako kosatka. The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 316745
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

Počet príspevkov : 2175
Registration date : 15.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II Empty01.03.09 13:04

cleo The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 99937 toto nie je možné ja tu asi zdochnem od smiechu chudák Castiel jak sa ožiera a Dean ho nosí na pleci The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 316745 a to s tou protialkoholickou liečebňou The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 316745 a ten oheň čo hľadal The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 316745 ja nemôžem som bola skoro pod stolom The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 316745 a ruby ma dorazila Greepeace ju ťahal naspäť do mora The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 99937 to nevydržím to bola predstava The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 170639 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 99937 a ako slopal alpu ja som vravela že sa to dá a ono to bolo ešte aj dobré The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 99937 bolo to super The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 104346 dúfam že dáš čoskoro pokračovanie The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 214863 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 214863 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 214863 no neviem či to moje brušné svaly zvládnu tie tvoje hlášky ma raz zabijú 602 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 312566 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 312566
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II Empty02.03.09 22:51

no takže na pokyn madam, som to prišla a prečítala The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 99937 úkol splnený! The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 99937

no ale k poviedke The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 104346

tak toto sa ti fakt vydarilo. dean/cas 702 702 702 a sťatý cas nemá chybu The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 99937 ja nedýcham. akože best! tá alpa The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 316745 a ako došiel už celý autobus a chudákov ich tam prevalcoval The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 316745 no a kosatka ruby The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 316745

a lucík na dovolenke s pištou v afrike The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 316745 a chcú si dieťa adoptovať, no ja nedám The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 99937

toto je ozaj super práca The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 430869 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 214863 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 103511 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 177401 teším sa na pokračko a daj aj nejaký vieš čo The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 49896
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

Počet príspevkov : 4946
Nálada : upršaná :D
Registration date : 10.05.2008

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II Empty02.03.09 22:55

ďakujem všetkým za super komenty The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 92299 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 92299 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 891817 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 891817
dion hneď si mi aj odpovedala na to na čo som sa chcela opýtať takže The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 312566 Laughing Laughing
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II Empty03.03.09 1:03

no mne inak bolo hneď jasné, o čo ti ide, tak som to tam napísala, lebo dievča, nemôžeš písať dean/cas bez slashu! však to by bola moja smrť affraid ja potrebujem action 601
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

Počet príspevkov : 2175
Registration date : 15.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II Empty02.04.09 12:51

cloe ako to vyzerá Very Happy Very Happy čo sa deje v lese The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 934194 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 934194 bodlo by pokračovanie The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II 284389
Návrat hore Goto down
niki-morgan
Pocestný duch
Pocestný duch
niki-morgan

Počet príspevkov : 108
Registration date : 05.06.2008

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II Empty19.11.09 18:15

daj novou část..přečetla jsem si přechozí díl a byl fakt super a tenhle vypadá taky dobře, takže bych ráda věděla co se dělo dál Shocked
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II Empty

Návrat hore Goto down

The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk
» 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester
» ABC Supernatural
» 02x01 In My Time Of Dying
» Ako ste sa k Supernaturalu dostali?

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Fanfiction :: Rozpísané poviedky-
Prejdi na: