Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk

Goto down 
+13
tauria
Faith
lenkka
Weronička
12NicolAlysska
Anwiel
Zizi
dion-fortune
Ettie
lentilka
wiktoriano
SkreechTina
cleo
17 posters
Choď na stránku : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AutorSpráva
cleo
Winchester
Winchester
cleo

Počet príspevkov : 4946
Nálada : upršaná :D
Registration date : 10.05.2008

The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk Empty
OdoslaťPredmet: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk Empty26.11.08 22:34

Skúsila som napísať svoju prvú poviedku. Dúfam že sa nikto neurazí. The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 260605 Pospájala som pár svojích crazy snov ale ja neviem moc písať takže snáď to prežijete. Laughing

Ako každé iné ráno som sa zobudila na zúfaly nárek môjho psa...Lenivo som otvorila jedno oko a znechutene som si uvedomila, že už je ráno a pes sa pýta von...Ale potom ma napadlo že je sobota a dnes je predsa meet. Konečne spoznám tváre ďalších, ktorí prepadli Supernaturalu ako ja. Síce oni sa už poznajú, ale tak snáď tam nebudem ako piate kolo na voze. Lenivosť sa zrazu stratila a ja som ako srnka vyskočila z postele. Po pol hodine lietania za psom kým konečne pochopil, že nie je Husky a ja snežný muž a má len vykonať svoje potreby som sa dostala domov, nakreslila si tvár na ksicht a bežala na autobus. Ale samozrejme som na zastávke poriadne vymrzla kým sa dostavil autobus. Ale ani v autobuse to nebola žiadna výhra. Konečne som prišla na určené miesto. Už tam čakalo 7 dievčat - Samabel, Sarinka, dion-fortune, Anwiel, wiktoriano, Zizi a SkreechTina. Zoznámili sme sa a všetky dievčatá mi boli hneď sympatické. Keďže ostatné dievčatá meškali, rozhodli sme sa isť do najbližšej "reštaurácie" so zaujímavým názvom "U psej matere".
Názov síce neveštil nič dobrého, ale predsa bol december a vonku bolo dosť chladno. Keď sme vošli omámil nás príšerný smrad, ale bolo tam teplo, tak sme sa rozhodli, že tu polhodinku tam snáď prežijeme. Vyzeralo to tam dosť biedne, ale po dlhšom hľadaní sme našli jeden celkom čistý stôl. Usadili sme sa a pomaly sa k nám prišuchtala zvláštna ženská, ktorá sa tvárila ako by sme jej zjedli večeru. A nie len jednu. Každej z nás podala nápojový a jedálny lístok, ktorý sme všetky odmietli s dosť vydeseným výrazom. Aby sme tam tu pol hodinu prežili dohodli sme sa, že si objednáme Martini. Snáď nám to rýchlejšie ubehne. Všimli sme si, že pri vedľajšom stole sedí zvláštny muž, pohojdával sa a niečo si mrmlal.
„Vyzerá ako démon" povedala Samabel.
Všetky sme sa začali smiať, ale to sme ešte netušili ako blízko je Samabel k pravde.
Po únavnom čakaní sme sa rozhodli, že si pozrieme najnovšiu epizódu na mojom notebooku.
„Stráviť tak jeden deň s nimi na natáčaní dám za to aj svoju dušu“ povedala wiktoriano.
„To my všetky“ ozvali sme sa zborovo.
Tak sme chvíľku pozerali, ale ako vždy notebook zamrzol. Tak som nahnevane buchla po klávesnici a to som nemala robiť. “U psej matere“ sa spustil silný vietor, začali blikať a postupne aj praskať svetlá a s notebooku začal vychádzať žltý vír. Chceli sme bežať preč ale vír bol taký silný, že nás vtiahol do notebooku.
Na to sa “U psej matere“ vrátilo všetko do poriadku, len mrmlajúci muž s ružovými očami sedel pokojne a usmieval sa popod fúzy.

My sme sa ocitli v nejakom lese. Bola tam hrozná hmla. Vír nás vypľul na zem, popadali sme na seba a začudovane sme sa obzerali okolo.
„Kde to sme? Čo sa stalo?“ kričali sme jedna cez druhú.
„Dobre baby. Kľud. Toto musí byť sen alebo sme vypili priveľa toho Martini!“ povedala Sarinka.
„Stihli ste niektorá zobrať svoju kabelku? Máte mobil?“
„Ja mám, ale je bez signálu“ ohlásila sa dion.
Začuli sme nejaký šramot hlbšie v lese a všetky sme zmeraveli.
Zrazu sa pred nami objavil duch alebo démon alebo nejaká podobná krvavá potvora so sekerou v ruke. Chvíľu na nás čudne pozeral, potom pokrčil plecami, vydal zvuk ako keby sa začal dusiť a rozbehol sa smerom ku nám a začal mávať s tou svojou sekerou. My ako správne dievčatá sme začali jačať a utekať cez ten tmavý les. Pamätám si, že som pri tom behu dostala dobrý preplesk od konárov a asi som nebola jediná. Po asi 55 sekundovom behu pred kašľajúcim netvorom, sme zbadali svetlo a tak sme bežali za ním. Keď sme sa po chvíľke dostali k svetlu, zrazu sa stromy rozostúpili a my sme sa ocitli v miestnosti plnej reflektorov a kamier.
Zbadali sme ako sa v strede miestnosti objímajú dvaja nám veľmi známi muži.
„Strih!“ skríkol čiernovlasý muž a my všetky sme si uvedomili kde sme. V štúdiu na natáčaní Supernaturalu a ten les bol iba kulisa. A netvor bol zrejme len herec. Dúfam. A ty dvaja objímajúci muži boli Jensen a Jared a my sme práve prerušili natáčanie bratského momentu.

„Čo do pekláááááá“ zreval Eric Kripke pri páde na zem so Sarinkou okolo krku.
Zrazu okolo mňa svetelnou rýchlosťou preletelo 6 postáv.Tri z ľavej strany a tri z pravej strany. Potom som videla už iba Jensenove a Jaredove podrážky. A vtedy som zbadala Mishu. Práve vošiel do miestnosti v tom svojom baloňáku a lá Colombo a nechápavo pozeral na zem, kde sa váľal Eric, Jensen a Jared s kopou dievčat. Keď zbadal môj pohľad, začal vydesene cúvať. Ale bohužial. Bola som rýchlejšia. A tak aj Misha išiel k zemi.

TBC
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk Empty27.11.08 0:17

Teda Cleo, toto ma skoro zabilo a ešte to TBC na konci, no dovi-dopo The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 99937 Teda na prvotinu je to neskutočne super a ten štýl, akým si to písala bol skvelý The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 316745 Moja bujná fantázia bola ako na koni, ledva som sa držala, aby som nevybuchovala od smiechu The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 316745 Je to super a teším sa na pokráčko. Ten koniec nemal chybu The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 316745 Celé to nemá chybu 601 704 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 312566 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 214863
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk Empty27.11.08 6:25

bože Cleo tak toto je fakt úžasné 704 musela som sa smiať ako blázon The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 316745 prvíkrát som čítala poviedku v ktorej som jednou z postáv tak dakujem že si vybrala aj mna Very Happy dufam že sa raz aj naozaj na nejakom meete stretneme. a teraz som zvedavá čo vymyslíš dalej. zatiaľ sa mi to veľmi páči The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 312566
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

Počet príspevkov : 2175
Registration date : 15.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk Empty27.11.08 7:12

cleo to je úžasne The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 312566 strašne soom sa smiala The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 99937 že U psej matere, a v tom lese normálne som sa začala o vás báť, affraid ten záver to bolo absolutne reálne viem si to živo predstaviť The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 99937 som zvedavá čo bude ďalej, dúfam že ten útok prežijú The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 316745 a ty sa už určite chystáš na Mishu The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 316745 702
Návrat hore Goto down
Ettie
Winchester
Winchester
Ettie

Počet príspevkov : 1500
Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue..
Registration date : 13.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk Empty27.11.08 20:57

lol! tak toto bolo dobreeeeeeeee Very Happy The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 99937
Návrat hore Goto down
http://modrestuhy.blog.cz/
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk Empty27.11.08 21:58

Ježiš diky holky ja som čakala že ma vyženiete s fóra Laughing Laughing A pokračko už píšem tak snáď cez víkend. Wink
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk Empty30.11.08 21:17

Takže ako som sľúbila je tu pokračko poviedky a samozrejme v poviedke všetky ovládame perfektne angličtinu Wink

Po búrlivom privítaní sa chlapcom konečne podarilo postaviť na nohy, poutierať rúž z tváre a zavolať ochranku.
„Toto je vrchol, niektoré fanynky to už naozaj preháňajú“ mračil sa Jensen.
My stále v šoku, sme neboli schopné slov, tak sme tam len stáli a tupo zízali na Erica, Jensena, Jareda, Mishu a pár členov zo štábu. To musel byť pohľad, ale predpokladám že sú zvyknutí. Po chvíli prišla ochranka a chcela nás odviesť preč, keď zrazu jeden s kameramanov zavolal na Erica.
„Eric, poď sem. Toto ťa bude zaujímať.“
„No čo?“
„Pozri. Toto máme z kamery, čo je umiestnená v lese.“
Prepol to na veľký monitor a pomaly to pretáčal. Na obraze sa nič nedialo, ale zrazu sa tam objavil náš žltý vír a my, ako sme z neho vypadli. Čakala som, že Eric a ostatní budú prekvapení, ale Eric iba zamyslene povedal:
„Pošli všetkých domov, máme prácu“
„Prácu?“ zmohla sa Samabel na prvé slová.
„Áno, musíme dostať tú vec, čo sem dostala vás“ odpovedal jej Jared.
„V-v-vec? Ako démona alebo tak?“ opýtala som sa zdesene.
Jared prikývol.
„Oni naozaj existujú? To je vtip?“ opýtala sa Sarinka.
„Nie, nie je. Supernatural je v podstate niečo ako dokument. Potvory sú skutočné. Existujú lovci, démoni, anjeli, duchovia a všetko, čo v seriály vidíte“ objasnil nám to Eric.
„Snáď ste si nemysleli, že napríklad taký Michael Jackson je človek?“ snažil sa zľahčiť situáciu Jensen, keď videl naše vydesené tváre. Zdalo sa, že už sa na nás nehnevajú za ten náš „útok“ na nich. Nechali nás osamote, aby sme vstrebali informácie, čo sme sa dozvedeli a zmizli v lese.

„Okey. Toto musí byť skrytá kamera alebo nám ta ženská u Psej Matere dala do toho Martini lysohlávky“ začala sa Zizi hystericky smiať.
„Ten chlap, čo Samabel povedala, že vyzerá ako démon, čo keď to b..“ nestihla dopovedať dion, pretože v miestnosti sa zrazu zdvihol vietor, reflektory začali blikať a z jednej z kamier sa začal objavovať žltý vír. Mysleli sme, že nás vtiahne späť, ale namiesto toho z neho vypadlo päť postáv. Pomaly sa vír začal strácať a vietor sa ukľudnil. Na zemi cez seba ležali Dean, Sam, Castiel, Uriel a Ruby.
„Zlez zo mňa, ty špinavý démon“ hučal Uriel na Ruby.
Dean ležal na chrbte a na ňom pristál Castiel.
„Hm hm“ vydal zo seba zvuk Dean, aby z neho Castiel, ktorý vyzeral, že sa mu to ohromne páči zliezol. Keď sa všetci postavili, začali sa zvedavo obzerať, kde to sú. Pre nás to bol už tretí šok za deň, a tak sa čudujem, že sme sa nezložili na zem.

„Čo to do pekla bolo?“ pribehol Jensen z filmového lesa.
Keď ho Dean zbadal oči sa mu zúžili, pozrel na Sama a ten iba prikývol. Dean sa vrhol na Jensena. Myslel si, že je menič alebo démon. Lenže obidvaja boli rovnako silní, takže zostali zakliesnení jeden do druhého a snažili sa prehodiť svojho súpera na zem. Vyzerali ako dvaja barani. Asi po 5 minútach nás to prestalo baviť a začali sme Deanovi vysvetľovať, čo sa stalo.
„Skús použiť svoje schopnosti, tak zistíme či je to dé...“ chcela dopovedať Ruby ale zastavil ju Urielov pohľad.
„Urob to“ povedal Castiel Samovi.
Uriela skoro vystrelo.
„Castiel, vieš predsa, že ten chlapík, čo vyzerá ako tvôj obľúbenec démon nie je“
„Chcem si byť istý“ odpovedal Cas.
Tak Sam natiahol paprčku, zavrel oči, ale nič sa nestalo.
„Nehovoril som? Cítim tu len jedného špinavého démona“ povedal Uriel a ďalej zazeral na Ruby.
Castiel by to určite poprel, ale videla som len, ako prevrátil oči. Čo ma vydesilo bolo, že keď Sam použil na chvíľku svoje schopnosti začalo ma dusiť. Všimla som si to aj na ostatných dievčatách, ale tak ako oni, aj ja som bola ticho.
Tak sa teda Dean s Jensenom konečne pustili, ale stále po sebe poškuľovali, keby náhodou ten druhý išiel zaútočiť. Kým Dean definitívne uveril dostal Jensen ešte sprchu so svätenou vodou. Z lesa dobehli Eric, Jared a Misha. Nechápavo pozerali na Deana, Sama, Casa, Uriela a Ruby. Začalo sa znova vysvetľovať, čo sa stalo. Neskôr sa Eric, Jared, Jensen a Misha išli prezliecť, aby sme si ich nemýlili a aj preto, lebo po našom útoku boli celý od prachu. My sme samozrejme poskákali na Deana, Sama a Castiela. Ruby s Urielom sa tvárili znechutene, ale podľa mňa skôr žiarlili. Castiel sa tváril dosť zvedavo a chcel vedieť prečo aj jeho ja, wiktoriano a dion objímame.
Po chvíli sa vrátili Eric, Jensen, Jared a Misha.
„Volal som Jeffovi, či sa u ňho neobjavil John. Vravel, že je všetko v poriadku, ale pre istotu príde sem“ oznámil nám Eric.
„Jeff!!!“ vykríkli naraz Anwiel a SkreechTina.
Eric prevrátil oči.
„Táááák dievčatá. Povedzte nám vaše mená a skadiaľ ste, kým príde Jeff“ žmurkol na nás.
Po 10 minútach zoznamovania sa a prekrikovania brblajúceho Uriela sa anjeli rozhodli, že odletia za svojím otcom a skúsia zistiť, čo sa stalo. Trepotali krídlami ako dve snaživé kuriatka, ale nič sa nestalo. Ostali uväznení v ľudských telách. Asi nemusím opisovať Urielove nadávky.
„Kde je Dean a ten ehm ten Jared?“ vyskočil zrazu Sam.
„Trikrát hádaj“ zasmial sa Misha a ukázal smerom k švédskym stolom.

TBC
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk Empty30.11.08 21:28

cleo ja nemám slon úžasné,The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 214863 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 214863 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 214863 vtipné, The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 214863 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 214863 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 214863 napínavé, The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 214863 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 214863 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 214863 som v stave absolútneho blaha, The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 214863 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 214863 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 214863 vážne neviem čo ti mám na to napísať strašne sa mi to páči 702 702 a ešte aj postavy zo seriálu sa tam objavili The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 430869 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 430869 a SN je dokument, affraid úchvatné milujem túto poviedku The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 891817 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 891817 čo najskôr daj pokračovanie chcem vedieť čo bude ďalej The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 677692 skladám obrovitánsku poklonu The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 104346
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk Empty30.11.08 22:14

Cleo tak tot si ma úplne dorazila The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 316745 pri čítaní so dostala hned niekoľko záchvatou smiechu až som sa bála že niekoho zobudím The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 316745 ked si prestavím ako sa museli na seba pozerať a ešte aj akosa Jensen bil s Deanon lebo si myslel že je démon The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 49896 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 49896 a tie Urielove poznámky si viem predstaviť tiež.celé je to jednodocho úžasné 704 704
a musím pochváliť aj to že máš dobre premyslený aj ten príbeh ako dobre si vysvetlila to s tým dokumentom tak The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 312566 som zvedavá akosa to nakoniec vysvetlí. a ešte príde aj Jeff The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 284389 tak potom to už bude naozaj dokonalé.
tiež musím zložiť obrovskú poklonu pretože si ju zaslúžiš The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 214863 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 104346 už sa neviem dočkať pokračka
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk Empty01.12.08 5:45

Toto bolo naozaj super pokráčko a tak krásne sa číta, že príde aj Jeff, no ten chlap bude mať čo robiť 603 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 284389 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 316745 dik moc, že si sem dala pokráčko tak rýchlo, lebo je to coolové a tie hlášky do toho The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 316745 Naozaj skvelá práca, len tak ďalej a teším sa, čo sa bude diať ďalej The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 319161 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 312566 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 214863 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 214863 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 214863
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk Empty01.12.08 11:50

no tak táto poviedka sa mi veľmi páči Laughing neviem, ale je ohromne vtipná a ja sa na nej strašne šúľam The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 99937 aj veci, ktoré nie sú vtipné ma v tejto poviedke ohromne pobavia a ja vždy skončím s výbuchom smiechom The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 316745 ty to vieš proste tak skvelo podať, že nemám slov. patrí ti jedna obrovská poklona The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 104346 táto poviedka je fakt super a ja sa teším na pokračká
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk Empty01.12.08 20:49

Nádych, výdych - utriem slzy zo smiechu z očí. The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 99937 Ja sa nevládzem nadýchnuť - LOL inak ten môj smiech si úúúplne vystihla. Toto je skvelý príbeh som zvedavá ako to bude pokračovať The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 99937
Ďakujem, že si ma upozornila na túto poviedku - proste som rada, že som porušila svoje pravidlo, že čakám až na dokončené poviedky. Teraz tu budem pravidelne - Ja sa nemôžem vyjadriť k tej poviedke lebo sa tu válam až pod stolom The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 312566
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk Empty01.12.08 22:03

603 603 Som fakt rada že sa Vám to páči a tu je pokračko a je trošku dlhšie ako tie predtým Wink

Stále som nemohla uveriť, že sa to deje naozaj. Štípali sme sa jedna druhú navzájom, ale stále sme boli tam. Vo Vancouveri. V štúdiu. Keď sa U Psej Matere zjavil vír mohlo byť 9 hodín ráno takže vo Vancouveri bola polnoc. Aké prekvapenie. Jeff volal Ericovi, že nestihol lietadlo, ale z Los Angeles lietali často a do Vancouveru trval let niečo okolo 3 hodín, tak sme sa rozhodli, že ho počkáme. Ako sme sa od Erica dozvedeli Jeff bol lovec. Profesionálny. Samozrejme ako sme zvyknuté zo seriálu moc to nevynáša, preto je aj herec. Jensen, Jared, Eric a dokonca aj Misha lovili iba občas. Napríklad Wendigo, Jeffova práca. Upíri Jensen s Jaredom. Diely s duchmi boli inšpirované Ericovými lovmi. To bola jeho ako Jensen hovoril “úchylka“. A Misha mal na svedomí pár démonov. Nakoniec padla aj otázka, na ktorú som úprimne nechcela počuť odpoveď.
„A čo Lilith a pečate? Je to pravda?“ opýtala sa Erica Sarinka.
Keď prikývol zastavilo sa mi na chvíľu srdce.
„Myslíš, že toto čo sa deje by mohla byť ďalšia pečať?“ opýtala som sa potichu.
„Áno, preto sme odložili natáčanie. Toto je dôležitejšie.“
Takže Lilith existuje? Snaží sa naozaj prebudiť Lucifera? No amen tma.
Práve boli 4 hodiny ráno a Eric rozhodol, že by sme si mali trochu pospať. Nedal si vysvetliť, že mi sme pred chvíľou vstávali. Ale je pravda, že unavená som bola. Toľko šokov za pár hodín. To by zložilo aj koňa. Už ma ani neprekvapilo, keď Jensen spolu s Deanom začali sypať k dverám soľ. Eric začal organizovať kde a hlavne na čom bude kto spať. Začala som si pripadať ako v tábore. Misha s Ruby priniesli spacáky. Kde ich vyhrabali neviem. Začala som sa cítiť naozaj unaveno. Ešte trebalo rozhodnúť kto zostane hore. Jared si vytiahol najkratšie špáratko, tak musel ostať strážiť. Keby náhodou.

Dean a Sam mali ležať vedľa seba, ale keď si išiel Sam ľahnúť vedľa Deana zistil, že už v jeho spacáku tróni Castiel. Iba pokrčil plecami a odtiahol si druhý spacák k Ruby. Ta vyzerala, že sa s toho teší. Na démona až moc. Chcela som sa opýtať či démoni alebo anjeli môžu spať, ale zlostné Ericove psssssst ma zastavilo. Ako vravím, tábor. Všimla som si ako Castiel pozoruje Deana.
Môžu anjeli spať? Alebo len celu noc strážia? Je Castiel Deanov strážny anjel? Vyzliekol si Castiel košeľu pred tým ako si ľahol? Čo nás sem dostalo? Takéto otázky mi behali po rozume kým som nezaspala. Prebudila som sa asi za 3 hodiny a zistila som, že potrebujem isť na toaletu. Tak som vstala a potichu prešla okolo Jareda povedala mu kam idem. Keď som si umývala ruky a pozrela do zrkadla skoro som zrevala. Pozerala som do páru ružových oči. Otočila som sa a stál tam ten chlap, čo bol U Psej Matere. Akurát teraz nemal cez seba kabát, ale ružovú košeľu a biele zvonové nohavice.
„Ahoj, zlatko“ prehovoril na mňa afektovane.
Ja neschopná slova som iba kývla hlavou, natlačená na umývadle.
„Tak konečne sa stretávame, už je najvyšší čas“
„Čas na čo?“ dostala som zo seba.
„Mám pre teba a ostatných plány. Veľké plány.“
„WTF!?“
„Od dnes budeš mať ty a tvoje kamarátky schopnosti ako má ten Sam Winchester. Ale každý iné. Och, ako sa teším ako sa budete vzpierať, používať ich na dobro, ale nakoniec podľahnete. Všetci. Ja, démon Pišta, dokončím plán svojho brata Azazela. On bol vždy ten lepší, mocnejší, obľúbenejší. Rodičia mu vždy nadržiavali. On dostal Ameriku a ja sprosté malé Slovensko. A nakoniec sa nechal zahubiť tým sprostým, ale chutným Deanom Winchesterom. Ale ja jeho plán dokončím. Dnes je ten ....“
„Chŕŕŕŕ“ ozvalo sa od umývadla, kde som bola opretá. „Zrýchli to prosím“ povedala som mu drzo. Sama som bola prekvapená, kde sa to vo mne vzalo. Aj ružovoočko na mňa prekvapene zaškúlil.
„Ty malá .....“ nestihol dopovedať, pretože sa otvárali dvere a on rýchlo zmizol.

Zrazu som sa zobudila. V spacáku. Nechápavo som si sadla a zistila som, že nie som sama. Všetky sme sedeli a nechápavo sa obzerali. Zistili sme, že za nami všetkými bol ružovooký démon. Všetkých sme zobudili a povedali im, čo sa stalo a čo nám démon vravel.
„Naozaj mal ružové oči?“ opýtal sa Dean s trasúcou bradou.
„Hej!“ odpovedali sme všetky naraz.
Dean, Jensen a Uriel vybuchli do smiechu. Áno aj Uriel. A keď si uvedomil čo urobil, rýchlo zmizol.
„A mala som pocit, že je trošku, no prihriaty?!“ povedala dion a začala napodobňovať démonov afektovaný prízvuk.
To už vybuchol aj Eric, Sam, Jared, Misha a Ruby. Iba Castielovi to neprišlo vtipné. Zamyslene na nás pozeral.
„Čo je tu také smiešne?“ ozval sa milý hlas od dverí.
Okolo mňa preleteli dva farebné šípy.
„Jeeeeeeeeeeff!!!“ vykríkli Anwiel a SkreechTina pri lete za nim. Asi ho Eric varoval, čo bude nasledovať, keď sa objaví, pretože sa rýchlo oprel o stenu a tak ho dievčatá nezložili na zem.
„Takže, čo sa to tu deje?“ opýtal sa Jeff asi za 10 minút.
„Poďme sa všetci umyť, najesť a potom sa spoločne porozprávame“ navrhol Eric.
„Dievčatá vy bežte do kostymérne a vyberte si dáke čisté oblečenie ak chcete.“
Dvakrát nám to nemusel hovoriť.
Keď sme sa prezliekli, umyli a najedli zišli sme sa všetci v miestnosti s kamerami.
Eric začal Jeffovi všetko vysvetľovať. Znovu sme sa dostali k démonovi Pištovi. Pre nich to nebolo také smiešne, meno Pišta im nič nehovorilo ale pre nás.... Viem bol to démon a mali sme sa ho báť, ale úprimne, naozaj to nešlo. Ale keď sme spomenuli schopnosti Jeff zvážnel.
„Stalo sa u Vás doma niečo, keď ste mali polroka?“
Všetky sme postupne pokrútili hlavou. Sam na nás zamyslene pozeral.
„Som zvedavý, čo to bude“ povedal po chvíľke.
Na odpoveď sme nemuseli dlho čakať. Išla som vyniesť taniere a musela som si teda otvoriť jednou rukou. Dvere išli ťažko otvoriť a tak som nimi trochu mykla. Dvere mi ostali v ruke. Vytrhnuté aj zo zárubňou. Stála som so sánkou padnutou až na zem, v jednej ruke taniere a v druhej dvere. A vôbec mi nepripadali ťažké. Okolo mňa preletela Sarinka. Doslova preletela. Počula som Samabel niečo kričať, ale vôbec som ju nevidela. Dion sa vznietila a zhasla a to stále dookola. Zizi sa objavovala a mizla a znova objavovala na inom mieste. Anwiel sa naťahovala ruka ako Saxane a wiktoriano si zapchávala uši. A keď po miestnosti začali lietať veci, čo mala na svedomí SkreechTina vyzeralo to tam ako v cirkuse.

Po hodine sme sa trochu ukľudnili a naučili schopnosti trošku používať. Po 30 minútach sa nám podarilo Sarinku dať dole zo stropu. Dion prestala vyzerať ako fakír, ja som radšej sedela a nikoho a ničoho som sa nechytala, Zizi ostala na jednom mieste, Samabel sme už aj videli nie len počuli, Skreechtina už okolo seba nevrhala všetko, čo mala po ruke (po očiach) a ruky Anwiel boli normálne. Len wiktoriano sa občas mykla. Takže zhrnieme si to. Dion ovládala oheň, Sarinka lietala, Samabel bola neviditeľná, Zizi sa vedela premiestňovať, Anwiel bola ako z gumy, SkreechTina dokázala pohľadom presúvať veci, wiktoriano dokázala čítať myšlienky démonom a všetkému nadprirodzenému a ja som mala silu ako býk, ako desať býkov. Začala som sa báť a už mi Pišta neprišiel až taký smiešny. Všetci sa rozprávali a prekrikovali jeden cez druhého iba Uriel stále zdutý ako papuča sedel bokom a zhnusene na nás pozeral. Zrazu sa Castiel otočil pozrel mi priamo do oči a mňa niečo napadlo. Neviem ako, ale myslím, že mi to našepkal Castiel ak to dokázal. Neviem. Utekala som do strižne a našla posledný diel druhej série. Vložila som ho do kamery a sadla som si. Ako som si myslela zdvihol sa vietor, svetla začali blikať a objavil sa žltý vír. Keď zmizol na jeho mieste stál John. Pomaly dvihol oči a pozrel priamo na Deana. Ten sa pomaly postavil a z výrazu tváre sa mu nedalo nič vyčítať. Zrazu sa za Johnom zjavili krídla presne také ako mal Cas. Bol anjel. John sa usmial tým svojím úsmevom. Deanovi a Samovi sa v očiach objavili slzy a pomaly sa začali k Johnovi približovať. Dean objal otca prvý a zavrel oči. Po líci mu stekala slza. Držali sa pevne len pár sekúnd, ale mne to pripadalo ako večnosť. Keď sa pustili Sam objal otca rovnako pevne ako Dean. Aj jemu stekali slzy po tvári. Keď sa pustili John pozrel na Castiela a prikývol. Castiel mu pozeral priamo do oči ako to vedel iba on. Tiež slabo prikývol. Hneď na to John zmizol. Vtedy sa Dean obrátil na Castiela schmatol ho za ruku a ťahal ho preč.

TBC
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk Empty01.12.08 22:18

cleo Pišta The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 99937 ja sa tu smejem ako zmyslov zbavená asi som zobudila celý dom The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 99937 to je také úžasné The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 214863 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 214863 a aj Jeffri sa dostavil a ešte aj otecko no ja som 702 702 702 nemám slov je to úžasné, The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 214863 fantasticky The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 214863 zábavné The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 258431 vtipné The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 258431 , vynikajúci námet a castiel ooooooooooh
The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 430869 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 430869 vyzlieklo si tú košeľu Question The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 312566
už ma vážne nič nenapadá idem si to ešte raz prečítať keď sa mi podarí prestať smiať. The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 104346
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk Empty01.12.08 22:28

citácia :
keď si išiel Sam ľahnúť vedľa Deana zistil, že už v jeho spacáku tróni Castiel.
---
Ja, démon Pišta,
---
Anwiel sa naťahovala ruka ako Saxane
The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 316745
cleo ja z teba nevládzem tomu vravím - "terapia smiechom" Pri každom záchvate smiechu na mňa všetci v izbe kukali či mi hrabe, ale to sa nedalo udržať. Až mi slzy tiekli. Úžasné a inak dík za schopnosť premiestňovania - tú by som chcela - hodila by sa mi Wink

Anwiel: sorry, že si v citovaní, ale to už som fakt nezvládla predýchať The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 99937
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk Empty01.12.08 22:33

Vůbec nevadí, já sem měla Saxanu vždycky ráda!!!

Cleo: už se vážně moc těšim až si to přečtu!!!
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk Empty01.12.08 23:07

lentilka, zizi

Ja som nevedela vymyslieť žiadne meno pre ružovoočka a vtedy nám niekto pod oknami vykríkol že Pištááá. The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 316745 Ja som myslela že padnem zo stoličky Laughing
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk Empty02.12.08 0:26

tak toto je už priveľa teraz sa budem smiať celú noc a nezaspím The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 316745 táto poviedka je stále lepšia a lepšia. The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 104346 tak žlotoočko a ružovoočko- podarená rodinka The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 49896 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 49896 a že Pišta lepšie meno si ani nemohla vybrať The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 312566 na tom som sa rehotala ako blázon. inak tie naše schopnosti sú tiež super a aj tá moja je užitočná aj ked trochu závidím Zizi tiež by sa mi to hodilo. Jeff a aj John 702 to už lepšie byť hádam ani nemôže. úžasná práca, teším sa na pokračko. 704 704 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 214863 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 214863
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk Empty02.12.08 4:21

To človek potrebuje novú schopnosť - udržať smiech na uzde, keď spí celá family The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 316745 Teda Cleo, je to neskutočne coolové a dik za schopnosť, trafila si ju, bo nikedy si dosť často želám nehnúť ani prstom a mala by som niektoré veci na mieste The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 284389 samozrejme je však jedna osoba, ktorá by na sebe nemala žiadne vec, ale ako správne čítam, na Jeffovi som túto schopnosť neskúšala 603
Anwiel: Pripomenulo mi to "ručka-šmátralka" tvoja schopnosť, ktorá je tiež veľmi užitočná The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 284389
Aj ostatné baby dopadli celkom dobre The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 868694

Páči sa mi štýl, akým to podávaš a aj napriek tomu množstvu postáv sa viem skvelo orientovať a presne si viem predstaviť, že čo kto robí. Démon Pišta, to je no comment The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 99937 A tá krásna scénka s Johnom, mala som chut skákať od radosti až po strop The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 170639

Moc sa teším na pokráčko The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 177401
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk Empty02.12.08 17:18

Takže tu mám pokračko ale trošku iné. Toto sa týka len Deana a Castiela a čo sa medzi nimi stane keď ho Dean odtiahol preč....

Rozrušený Dean odtiahol Castiela do malej miestnosti.
„Čo to malo znamenať? Kam otec zmizol?“ kričal. Castiel neodpovedal, pohľad mal uprený na zem.
Dean na neho ešte chvíľu pozeral, potom sa pohol smerom k anjelovi, schmatol ho pod krk a surovo ho pritlačil k stene. Castiel stále pozeral do zeme, ale jeho dych sa zrýchlil.
„Ak mi to nepovieš tak ...“ zavrčal Dean.
„Tak čo?“ opýtal sa ticho Cas.
„Prečo zmizol? Kde je?“ naliehal Dean na anjela. Ale Castiel stále pozeral na zem a neodpovedal.
To Deana tak vytočilo, že ho pustil a vrazil mu. Castiel spadol na zem, z nosa sa mu pustila krv, ale Dean ho zodvihol a surovo ho mlátil. Castiel sa vôbec nebránil, len ticho znášal Deanove údery. Po chvíli Dean prestal, odhodil Castiela na zem a zvalil sa na nízku stoličku. Tvár si schoval do dlaní a jeho telo sa začalo otriasať vo vzlykoch. Bolo toho na neho moc. To všetko s peklom bolo ešte príliš čerstvé. Snažil sa zdôveriť Samovi, vyplakal sa, ale stále to bolo málo. Nikto nemohol pochopiť aké to bolo. Nikto okrem otca. On by ho pochopil. Potreboval pochopenie. Pochopenie pre tie veci, čo v pekle spravil. Potreboval počuť, že v tom nie je sám. Na malú chvíľu si myslel, že otec je tu a on bude mať pri sebe niekoho, kto zažil to čo on. Ale otec znova zmizol. A on chcel vedieť kam a prečo. Keď mu to Castiel nechcel povedať, stratil nervy a začal ho mlátiť, keď si však uvedomil, čo robí vydesil sa.

Castiel sa zodvihol, tackavo prešiel k Deanovi a kľakol si k nemu. Celé jeho oblečenie bolo od krvi, ale jemu to bolo jedno. Šialene ho bolela tvár a všade kde pristáli Deanove päste. Čím dlhšie bol v tomto tele, tým viac s ním bol spätý. Už dokonca cítil aj bolesť. Chvíľu iba ticho kľačal pri Deanovi a nechal ho nech to zo seba dostane. Zakrátko mu stiahol ruky z tváre a pozeral na jeho doráňane hánky, kde sa miešala Deanova krv s tou jeho. Potom chytil Deana za bradu a snažil sa mu ju dvihnúť.
„Pozri na mňa.“
Dean pomaly zodvihol hlavu a pozrel Castielovi priamo do očí.
„Musíš byť silný.“
„Ale ako? Ty nevieš aké to je, nezažil si to čo ja!“ povedal Dean chrapľavým hlasom.
„Viem aké to je..“ zašepkal Castiel.
„Ako to ..“
„Teraz nie“ prerušil ho Castiel. „Dean, musíš byť silný“ zopakoval Castiel.
Dean pozeral Castielovi do očí a začal sa cítiť lepšie. Nebol si istý a nebolo to po prvýkrát, ale Castielove oči sa mu na chvíľu nezdali ľudské. Bolo v nich niečo, čo nedokázal opísať.
„Ja...Castiel prepáč“ zašepkal.
„V poriadku, Dean“ odpovedal mu rovnako šeptom Castiel.
Deanovi sa po tvári skotúľala posledná slza. Castiel premohol nutkanie zotrieť mu ju. Mal Deana rád. Veľmi rád. Nebola to láska ako medzi ľudskými bytosťami. Ani on sám nevedel definovať to, čo k Deanovi cíti. Dean by mu asi neuveril, ale pripomínal mu seba samého. Aj on bol kedysi dávno človek. Anjelom bol už pár storočí ale niečo z jeho ľudskej duše v ňom stále zostalo. Mal pochopenie pre Deana a pre to ako sa teraz cíti. Iba Castiel sám a Boh vedeli aké veľké je jeho pochopenie pre Deana. Vedel, že boh ho vybral iba kvôli jeho minulosti, aby Deana zachránil a sprevádzal práve on.
„Dean, toto musí prestať!“ povedal a siahol Deanovi do vnútorného vačku na bunde. Vytiahol odtiaľ ploskačku a hodil ju do kúta.
Dean iba mlčky prikývol.

Všimol si, že ma rifle a tričko celé od krvi. Ako pri ňom Castiel kľačal, krv z jeho nosa a rozbitých pier kvapkala na jeho nohavice a tričko. Videl ako sa Castielova tvár skrivila od bolesti, keď sa dotkol zlomeného nosa. Nechápal, čo to do neho vošlo. Toto naozaj nechcel. Svojim spôsobom mal Castiela rád. Nechcel mu ublížiť. Castiel sa oprel o Deanove stehná a opatrne sa postavil. Podával Deanovi ruku. Dean sa pomaly chytil ponúkanej ruky a vstal. Castiel sa zatackal. Dean ho rýchlo podoprel a odviedol ho do kúpeľne, aby si opláchol tvár.
„Mrzí ma to, Cas“
Castiel iba pokrútil hlavou a rukami sa oprel o umývadlo. Začal vypľúvať krv.
„Ja – ja idem sa trochu prejsť“ povedal mu Dean. Castiel iba prikývol.
„Au“ ozval sa výkrik ako si Castiel napravil zlomený nos. Potom sa pomaly otočil na Deana.
„Dean, Sam ťa potrebuje. Tento svet ťa potrebuje“ povedal.
Znova si ticho pozerali do oči a Dean pomaly zavrel dvere.
„Ja ťa potrebujem“ zašepkal Castiel do prázdna.
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk Empty02.12.08 17:40

omg! omg! omg! toto je pre mňa! 702 702 702 akože torturing castiela drool drool drool no ja nemám slov. si macher cleo The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 104346 a ten koniec ma totálne položil. Shocked The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 430869
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk Empty02.12.08 18:17

tak to hej to bol obrat affraid affraid na tej časti predtým som sa uchechtala k smrti a pri tejto som skoro revala, The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 71416 je to fantastické torturing castiela psycho torturing deana The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 677692 v jednom, ja žasnem je to úžasné skladám The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 104346 skvelá poviedka
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk Empty02.12.08 18:39

No bolo by super keby Cas niečo podobné povedal, alebo radšej nie, lebo by si to mohol niekto zle vyložiť.
cleo: táto časť bola nádherná - torturing Cas a Dean dokopy - normálne sa mi zahmlili oči slzami. Úžasné - teším sa na pokračko 702 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 430869 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 949816
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk Empty02.12.08 18:48

Hej, hej je to obrat ale sa mi tam nič vtipné alebo tak nehodilo a je to pre dej dôležité... Wink

citácia :
No bolo by super keby Cas niečo podobné povedal, alebo radšej nie, lebo by si to mohol niekto zle vyložiť.

The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 316745 Už si viem predstaviť tie diskusie The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 316745
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk Empty02.12.08 23:07

Ja viem, že proste ten vzťah medzi Deanom a Castielom tu je proste aký je, že sa to nedá vysvetliť a tak, ale to, ako si to opísala, no začína sa drať na povrch moja úchylka v podobe shonen-ai. 603 603 proste je to také...mne sa to páči toto medzi nimi I love you Inak súhlas so Zizi, predchádzajúce časti boli, že ledva lapám po vzduchu od smiechu a táto časť bola, wow! affraid ty kkšo, to bol teda nárez, bolo to super opísané The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 214863 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 214863 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 214863 parádička, teším sa, ako to bude s nami ďalej The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk 886945
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk Empty

Návrat hore Goto down

Návrat hore 
Strana 1 z 8Choď na stránku : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II
» 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester
» ABC Supernatural
» 02x01 In My Time Of Dying
» Ako ste sa k Supernaturalu dostali?

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Fanfiction :: Dokončené poviedky :: Cleo-
Prejdi na: