|
| Never say goodbye | |
|
+7Ellen Mason lentilka wiktoriano 12NicolAlysska str8tking Soniq 11 posters | |
Autor | Správa |
---|
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: Never say goodbye 05.04.09 12:28 | |
| | |
| | | 12NicolAlysska Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 176 Age : 31 Bydlisko : Morava 4ever Nálada : Když je SPN tak to jde:):) Registration date : 13.10.2008
| Predmet: Re: Never say goodbye 05.04.09 14:22 | |
| | |
| | | Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Never say goodbye 05.04.09 18:38 | |
| supeeeeeeeeeeeeeeer pokracko!!! len ziadne straty na zivotoch ktore by sme len tazko ozeleli...taze zaaaaaaadna smrt okrem demonova smrt sa nepriposti! aaaaaaaaaaa rychlo pokračko! | |
| | | lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: Never say goodbye 05.04.09 19:36 | |
| | |
| | | Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Never say goodbye 09.04.09 9:42 | |
| king ty ma fakt akože zabiješ takými krásnymi komentkmi som bola hotová , keď som si ho čítala ďakujeeem cmuq Nicol neboooj veď Casovi by som ja v živote nemohla toto spraviť ďakujem za komentárik a všetko sa podozvedáš v ďalších častiach ďakujem moooc Ettie jeee ďakujeeem za komentíík ,noo nemôžem slúbiť , že straty na životoch nebudú , no veď uvidíš v ďalšej časti ďakujeeem eče raz lentilka bože tvoje komentííky sú také supeeer ďakujeeeem strašnee mooc a môžem ti sľúbiť , že v tejto poviedke bude torturingu až ,až No takže je tu ďalšia časť ,ale veľmi krátka ,začo sa ospravedľňujem , no ale proste som to tak chcela ukončiť a vyšlo to takto , no dúfam , že sa nehneváte aj tak neviem či pri tom nepospíte .A ešte som sa zase neudržala a moja torturing mánia sa tu plne preukáže . Takže tu je Časť V.
" Zabi toho, tučka, Uriela." Lilith a Dean stáli na ceste , kde Deana bodol Démon. Sledovali Uriela , ktorý sa rozprával so Sachaelom. " Uriela , aj ten ti dýcha po krku?" pýtal sa lovec chrapčavo a držal sa za brucho. " Ach , si bledý, mala som ťa v tej nemocnici nechať , mŕtvy mi budeš na prd." hovorila znechutene, pri pohľade na Deana. Po tom, ako Sachael zmizol ,Uriel sa ešte obzeral po okolí , no Dean využil situáciu a postavil sa pred neho. " Dean Winchester , čo tu robíš ?" spýtal sa Anjel prekvapene. Lovec sa ledva držal na nohách . " Prišiel som ťa zabiť ." hovoril , no pri tom sa chrapčito nadychoval . Uriel sa začal smiať . " Mňa ?" spýtal sa neveriacky. " Do pekla, áno." odpovedal mu Dean a trochu sa zaknísal. " A ešte v tomto stave , to sotva." začal sa smiať ešte viac . V tom Lilith vystúpila z úkrytu. " Čomu sa smeješ ty svätuškár?" spýtala sa, so značným znechutením. " Takže Winchester sa zahadzuje s tebou ,ale čo." čudoval sa Uriel. Dean sa musel oprieť o strom ,aby sa nezosypal. Keď ho Lilith videla , vedela , že dnes nikoho nezabije. " Och , aspoň ťa pošlem do neba , ty sukin syn s krídlamy." Lilith Uriela odhodila do stromu a začala niečo odriekavať. Anjel začal svietiť, až kým sa jeho telo bezmocne zrútilo k zemi. Lovec sťažka dýchal a pozoroval , čo Démonka robí. " Aspoň o jedného magora menej ." zamrmlal. " Dean , hej ." počul šepot , nevedel či mu už začína šibať alebo to sú ozajstné zvuky. Nazrel za jeden hustý strom , za ktorým sa skrývala Melissa. Tá k sebe Deana stiahla . Lilith sa obzerala . " Kde, do čerta, sa vyparil?" spýtala sa sama seba rozčúlene. " Dokelu aj s Winchestrom." povedala naštvane a zmizla. " Čo tu robíš ?" pýtala sa Melissa. " Nemáš byť náhodou v nemocnici alebo niečo také ?" " Asi hej , je to na dlho." hovoril lovec , no vedel , že dlho nevydrží. " Tá suka sa ti vyhrážala , však." skôr mu to oznamovala akoby sa na to pýtala. " Ako vieš?" nerozumel Dean. " Veľmi dobre ju poznám ." odpovedala. "Čože ?!" " No vieš , veľa toho o mne nevieš." krútila hlavou. " Ja a Lilith sme si boli dosť blízke. Po tom ako som sa dozvedela , že sa moja mama obetovala za Castiela , nenávidela som ho . Túžila som ho zabiť , spôsobiť mu takú bolesť akú som cítila ja . Obviňovala som ho z jej smrti a....no Lilith sa zrejme dopočula , že som polovičný Anjel , ktorý mimochodom dokáže zabiť iného Anjela , čo Démon nedokáže. A kedže Lilith mala množstvo nepriateľov medzi Anjelmi , chcela sa so mnou spojiť . Ja som jej mohla pomôcť zbaviť sa Anjelov , ktorý po nej išli a ona mi na oplátku sľúbila , že Castiela nájde a zariadi mi to tak ,aby som ho mohla mučiť koľko sa mi bude žiadať. No to chvíľu trvalo a za ten čas sme sa začali viac spoznávať a bola som proste mrcha , vieš vtedy keď som bola sama a nikoho som nemala, tak Lilith bola pre mňa ako sestra." rozprávala nešťastne, očividne znechutená sama so seba. Dean ju len počúval s otvorenými ,ústami a neveril vlastným ušiam. Dcéra Anjela spolupracovala s takou mocnou Démonkou . Vážne to bolo ako nejaký zvláštny sen. Melissa sa mu až teraz dokázala pozrieť do očí a bála sa, čo z nich vyčíta. No jeho oči si prestala všímať , pretože si uvedomila ako veľmi je na tom zle. Ruku mu položila na čelo. " Celí horíš , do pekla a ja tu vykecávam ." bola naštvaná sama na seba. Zobrala jeho ruku a prehodila si ju cez plece . Ešte stále si pamätala auto , ktoré zaparkovali za lesom . Dúfala , že tam ešte bude , no museli prejsť cez les. Keďže túto cestu už absolvovali dúfala , že sa v lese vyzná lepšie než predtým. ****** Nakoniec dorazili na miesto , na ktorom ich Lilith dostala do pasce a samozrejme tu bolo ešte stále zaparkované , ukradnuté , auto. Hnedovláska otvorila dvere spolujazdca a uložila naňho opatrne Deana . Ten už nevnímal okolitý svet ,akoby sa to všetko dialo vo veľkej diaľke. " Prosím vydrž." žiadala hnedovláska so slzami v očiach , ktoré aj keď nechcela, sa jej drali z očí. Po uložení lovca , rýchlo sadla za volant a plnou rýchlosťou vyrazila na cestu. ***** Lilith stála v budove , v ktorej bol kedysi hotel. " Kde je Dean ty špina!" zhúkol Sam. " Oh Sammy , som rada , že si ma prišiel pozrieť." usmiala sa a pristúpila k nemu bližšie. " Vieš na to isté ,som sa chcela spýtať ja." " Nehraj sa so mnou a hovor ! Je na tom zle , takže mi okamžite povec , čo si s ním urobila!" kričal Sam a jeho oči opäť nabrali žltú farbu. " A do pekla." povedala Lilith skoro šeptom a odstúpila od Sama. " Tohto som sa obávala." hovorila . " Takže preto si ma chcela zabiť ,aby sa so mňa nestalo toto však?" usmieval sa , no inak . " Vieš si vážna konkurencia a ...,do reči jej skočil Sam. " A môžem ťa zabiť ."pri tej predstave sa usmial ešte viac . Lilith sa nervózne nadýchla a pohladila Sama po líci. " Ale ty mi neublížiš ." hovorila zvodným hlasom. " To kto povedal?" zasmial sa Sam. Démonke zmizol úsmev z tváre , vedela , že je zle. " No tak Sam pridaj sa ku mne , spolu budeme silný , neporazitľný." nevzdávala sa. Sam prevrátil očami . No potom sa na ňu Démonsky zahľadel a opäť ho začala ovládať jeho temná stránka . " Máš pravdu , čo ma po Deanovi." pousmial sa a venoval Lilith drsný bozk. ****** " Do riti!" zanadávala hnedovláska. Uvedomila si , že zablúdila , v tíchto lesných cestách sa absolutne nevyznala a navyše už nemala moc času. Dean tam bezvládne ležal ,ak by sa mu nenazdvyhoval hrudník myslela by , že je mŕtvy. Navyše jej dochádzal benzín . Do očí sa jej opäť nahrnuli slzy , no boli to slzy hnevu. Prudko zabrzdila a rukou treskla do volantu. Rozčúlene nadychovala a vydychovala ,akoby sa tým chcela upokojiť. " Môžem ti pomôcť." ozval sa ženský hlas. Melissa nechápavo vyšla z auta. " Oh, Lilith." vyslovila sebavedome. Lilith nahodila ten svoj povýšenecký úškrn. " Predsa ty si mi pomohla , tak prečo by som nepomohla aj ja tebe." " Áno pomohla a teraz sa za to preklínam !" hovorila hnedovláska. " Ale no tak , musíš uznať , že v tích chvíľach som ti dosť pomohla." Melissa sa začali vybavovať spomienky na ňu a Lilith. Nakoniec sa vytrhla zo zamyslenia. " Fajn , nebolo to s tebou až tak zlé , ale každá stojíme na inej strane hry." pozrela jej do očí. "Anjeli , Démoni všetko na jedno kopyto. Nezdá sa ti to trápne ,večné súboje a čo z toho , kopec preliatej krvy a strata času." hovorila Démonka. Melissa sa zasmiala . " Zrovna ty máš , čo hovoriť o preliatej krvy, ty ktorá ju prelievaš najviac! Čo ,do pekla, chceš?!" pýtala sa rozčúlene. " Deana." povedala ,jasne, Lilith. Melissa sa jej zahľadela do očí. "To nikdy." " Okej , tak ho nechaj zomrieť , mne to je jedno Anjeli ho predsa nemôžu oživovať naveky , všetko má svoje medze." hovorila drsne. Hnedovláska pozrela do auta. Lovec bol bledý až priesvitný. Zrazu mala nepríjemné sucho v ústach. " Na čo ho chceš?" spýtala sa nakoniec. " Vieš Winchestrovci ma odjakživa lákali. No a Sammyho už mám ,tak prečo nie aj Deana." zoširoka sa usmiala. " Je mi z teba zle." povedala Melissa s odporom . " Deana dostaneš len cez moju mŕtvolu." hovorila odhodlane . Lilith sa posmešne zasmiala. Následne Melissu pritlačila neviditeľnou silou o strom. " Čo ,nedokážeš ma zabiť!" vykríkla po nej hnedovláska, hneď po tom čo sa spamätala. Bolo vidieť , že v Démonke sa búri hnev. Pôvodne chcela ísť za Deanom , no jej kroky zmenili smer. Podišla k Melisse. Chvíľu na ňu hľadela. " Samozrejme , že ťa dokážem zabiť , nie si úplný Anjel , " preglgla . " Priznaj , že máš na mňa slabosť." hovorila s úsmevom Melissa. Lilith sa otočila nemienila sa nechať vyprovokovať. Zobrala Deana , ktorý bol v totálnom bezvedomí a pri živote sa držal z posledných síl . Chytila ho za tričko a vystrčila sa s ním pred Melissu. " A ty, ako som si všimla, máš slabosť na tohto krásavca , však." Hnedovláska zaťala zuby , pri pohľade na bezvládneho lovca v jej rukách. " Nedotýkaj sa ho!" povedala výstražne . " Oh , ale vieš ono je to dosť ťažké , navyše môžeš si za to sama , nemala si ma provokovať, ber to ako odplatu." usmievala sa a šľahla Deana o zem . Schuťou mu uštedrila kopanec do tváre. " Páči sa ti to?" opýtala sa Melissi nevinne . Hnedovlásku išlo poraziť . " Ty hnusná, prekliata, Démonska suka ! " " Aha , asi nestačilo , však." uškrnula sa, spokojne, Lilith a kopla lovca znova a znova. No nachvíľu nechala Deana napokoj a podišla k Melisse. " Mimochodm nemám na teba slabosť , to si nemysli ." Medzitým ako Démonka rozprávala sa Dean začal preberať. Zistil , že mu krv tečie z nosa a pery. Chvíľu bol totálne dezorientovaný , no keď zbadal Melissu pritlačenú o strom a Lilith , začal sa stavať na nohy. " Dean ." zrazu pred ním stál Sam , jeh oči mali tú nepríjemnú žltú farbu , ktorá sa Deanovi tak hnusila a pripomínala mu toho parchanta. Lilith sa obzrela , no nebola prekvapená . " Ahoj zlatko!" pozdravila sladko mladšieho z bratov. Sam jej venoval úsmev a pristúpil k bratovi.Videl , že sa horko-ťažko drží na nohách a tak, aby mu to uľahčil, pritlačil ho o strom,tiež. " Vieš Dean , si to jediné čo mi stojí v ceste , musím sa ťa zbaviť , prepáč." hovoril Sam arogantne . " Fajn." odvetil mu lovec s nechuťou v očiach . Medzitým Lilith vysvetlovala hnedovláske, základy slušného správania. Ako sa zaobísť bez nadávok a iných vecí. " Ach ty suka, drž už tú hubu!" tieto keci ju vôbec nezaujímali, no znervózňovalo ju , že cez Lilith nevidí na Deana . Sam položil ruku na Deanovo čelo. Ten cítil , že sa mu z vnútorností robí kaša. Začal vykašliavať krv , veľa krvy. " Prestaň Sam!" mladší lovec započul krik. Lilith to taktiež prekvapilo a obzrela sa. " John?!" vyhŕkla zo seba prekvapene.
Medzitým
Bobby nervózne pochodoval po miestnosti a snažil sa dovolať obom Winchestrovcom. Snažil sa ich aj vystopovať , no márne . Vedel , že sa niečo deje , jeho inštinkt bol bezchybný. No potom sa od nejakých Démonov , ktorých chytil ,aby získal informácie podozvedal , priam hrôzostrašné veci. Sam oficiálne prestúpil na druhú stranu. Dean zomrel , no Anjel ho priviedol späť , opäť. Mladší lovec sa chce zbaviť svojho vlastného brata a Anjelom sa nedarí zastaviť lámanie pečatí. Bolo to až príšerne veľa informácií . Skoro dostal infarkt , no jediné čo mu napadlo , bolo priviesť, späť, Johna. Len ten jediný mohol svojho syna priviesť k rozumu , teda aspoň v to dúfal. Obloha bola zasypaná hviezdami . Nebol na nej ani jediný mrak , bola to pokojná noc.Až na to , že starý lovec stál na križovatke a čakal na príchod Démona alebo Démonky. " Bobby , no teda, teba by som tu rozhodne nečakala." započul za sebou a tak sa otočil. "Čo by si chcel, hm?" spýtala sa s úsmevom. " Chcem ,aby si priviedla späť Johna Winchestra." povedal lovec rozhodne . "Ale ,ale ,ale bohužiaľ, to ti splniť nemôžem ." pozrela naňho s falošným smútkom. " Dám ti za Johna čokoľvek , čo chceš." hovoril Bobby odhodlaným tónom. " No tak musím uznať , že vlastne ty si Johnov učiteľ a zabil si množstvo veľa Démonov a veľa sa ich poslal do pekla , počítam , žeby chceli pomstu." usmiala sa a podišla k lovcovi bližšie. " Fajn , vrátim ti Johna Winchestra , nepoškodeného a s obnoveným telom , no do pekla pôjdeš hneď ." Bobby si vydýchol . Netešilo ho to ,ale bola to jediná správna vec , ktorú mohol pre chlapcov spraviť. Dohodu ako obvikle späčatili dlhým bozkom .___________________________________________________________ Chcem ešte dodať , že to nepíšem prestne podľa info zo seriálu , takže v mojej ff John z pekla neušiel a ani nič noo | |
Počet príspevkov : 176 Age : 31 Bydlisko : Morava 4ever Nálada : Když je SPN tak to jde:):) Registration date : 13.10.2008
| Predmet: Re: Never say goodbye 09.04.09 10:47 | |
| | |
| Predmet: Re: Never say goodbye 09.04.09 13:17 | |
| | |
| | | wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Never say goodbye 09.04.09 17:10 | |
| Sonig uzasné pokračko Dean tam prišiel aj v takom váznom stave Melisa a Lilith a čo je to zo Samom ze chcel Deana zabit? John je spät ale chudak Bobby teraz pojde do pekla ale strašne sa mi to páčilo | |
| | | str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: Never say goodbye 09.04.09 17:44 | |
| | |
| | | Soniq Winchester
| Predmet: Re: Never say goodbye 11.04.09 18:40 | |
| Nicol ďakujeeeem také úžasné komentáriky noo veď nechaj sa prekvapiť lentilka no jasne Dean a chudáčik len sa nehraj ty torturingáčka som rada , že si rada , že je John späť prostee taký krásny komentárik aký si mi napísala sa k nemu ani vyjadriť neviem už ďakujeem úplne mooc strašne si to vážim wiki božee jaký krásny komentík ja ti ďakujeeem moooc ha ha šak torturing no Bobby je chudák aj mne ho je lúto ďakujeeem King juj ty kks ja normálne kolabujem z tvojich komentov heh a som rada , že ta tá veta rozosmiala to si ma potešil veru máš pravdu chudák Bobby ja viem , že som zlá ja ti hrozne neskutočne moc ďakujem za ten úžasný komentárik aa výstrahu si rovnako ako ti beriem k srdcu no však preto je tu nová časť Časť VI.
Dean bol ešte stále pritlačený o strom , svet vôkol seba nevnímal. Sam prglgol a vyvalil svoje , žlté , oči. Lilith začala zúriť. " Ktorý , ktorý blbec ťa pustil z pekla ! Všetci sú somári , keď sa mi dostane pod ruky ten ,ktorý uzatvoril túto dohodu tak ho tak zmučím , že z neho neostane nič , vôbec nič ,ani len prach !!!!" kričala Démonka a oči jej zbeleli.
Pred niekoľkými hodinami
Bobby po uzatvorení dohody zomrel , aj keď žiadal Démonku ,aby sa ešte mohol uistiť , či Johna skutočne oživí tak, ako mu to sľúbila, no to mu bolo zatrhnuté a tak musel veriť , že svoj sľub plne dodrží. John sa prebudil na tmavom mieste . Bol obklopený Anjelmi, to dokázal vycítiť hneď. " John Winchester , počuli sme o dohode , ktorú za teba uzavrel Bobby Singer . " hovoril jeden z nich. John len preglgol. Spamätával sa , z toho všetkého . V pekle bol neuveriteľne dlhú dobu, no návrat medzi živých nečakal. Zrazu mu začalo všetko dopínať. Najprv si na nič nespomínal , nemal žiadne spomienky , no teraz po Bobbyho mene si spomenul , na všetko. " Nie!" dostal zo seba . " On nemohol za mňa uzavrieť dohodu , to nie!" neveril lovec. " Je mi to ľúto ,ale je to tak . No vlastne spravil dobre , ide o tvojich synov ,ak si spomínaš. " pokračoval Anjel.Johnovi okamžite preblesli mysľou spomienky na jeho synov . Jeho tvár zvážnela ešte viac. V pekla sa k nemu dostávalo veľa informácií , no tam nevnímal fakt , že tí bratia Winchestrovci, o ktorých sa v pekle pravidelne rozprávalo, boli jeho synovia. Až teraz si tento fakt uvedomil. " Musím niečo urobiť." súril John a postavil sa na nohy. Uvedomil si , že má svoje telo , aj keď netušil ako je to možné , určite ho spálili. Tým si bol istý. Anjeli akoby vedeli na čo myslí. " To je menšia služba od nás ." povedal jeden z nich. John nechápal , no nemal čas na vykecávanie. " Musíš zastaviť svojho syna v tom čo robí, my zlyhávame." pirznali Anjeli.
Prítomnosť
Liltih zbadala , že John neprišiel sám . Bolo tam niekoľko Anjelov , no bolo ich dosť . Démonka nechcela nič riskovať a tak sa veľmi nerada a s takými nervami vyparila. Sam tam len stál ako skamenilina a pozoroval svojho otca. " Ty si mŕtvy , tak sa vráť , do pekla !!" skríkol naňho. Johnovi sa nechcelo veriť , čo jeho mladší syn povedal. Pozrel na Deana . Srdce sa mu rozbúchalo ešte viac, cítil v ňom nepríjemné pichanie . " Sam pozri , čo robíš , veď je to tvoj brat!!" Mladší lovec sa zo smiechom pozrel na Deana . " On , on nie je môj brat a už to nikdy nehovor !!" hovoril podráždene . Najradšej by sa vrhol aj na Johna ,ale tích Anjelov tam bolo skutočne veľa ,akoby len pozorovali situáciu. Nakoniec sa vytočene vyparil ,tiež . Melissa sledovala , čo sa odohráva a radšej čakala . Anjeli začali miznúť a John sa rýchlo rozbehol k svojmu strašiemu synovi, ktorý sa po Samovom odchode zviezol k zemi. Jemne mu zodvihol hlavu a snažil sa ho prebudiť . Po tak dlho čase opäť videl svojich synov, aj keď ešte stále nemohol uveriť , čo sa zo Sama stalo. Pozeral na Deana cez uslzené oči. Keď premýšľal o tom, čo všetko si po jeho smrti musel vytrpieť , čo všetko sa podozvedal v pekle . Nenapadlo ho nič iné, len ho pevne objať. Otcovsky ho pobozkal na vlasoch a premýšľal , ako mu pomôže. Jeho oči zablúdili na vystrašenú,mladú ,skutočne krásnu ,ženu. "Kto si ?" spýtal sa jej. Melissa si utrela slzy a pozrela na muža. " Som dcéra Anjela , ktorý Deana vytiahol z pekla. " snažila sa mať pevný hlas , no keď sledovala Deana , nedokázalo to. " Dcéra Castiela?" opýtal sa John. Melissa prikývla. " Už som tu ." ozval sa Anjel a pohľadom prebehol po všetkých, ktorý tam boli. Hnedovláska vedela, čo má robiť. Totiž dorozumievala sa s Castielom myšlienkami. Prišla k Johnovi , ktorý stále držal v náručí svojho syna , a vzala ho ďalej od Deana . " Čo to robíš ?!" nechápal John a snažil sa vytrhnúť. " Musíš ísť ďalej , on mu pomôže." vysvetlovala Melissa a sledovala Cassa , ktorý sa dotkol Deana a obaja zmizli. " Kam ho , do pekla , vzal?!" kričal John a vytrhol sa od Melissi. " Ja neviem kam ho vzal ,ale viem že mu pomôže ." vysvetlovala . " Má ho rád ako ,ako syna." vydýchla si. John na ňu civel a aj chcel niečo povedať , no akosi to nešlo. " Teraz poď te do môjho domu , býva tam aj Dean." " Dean býva s tebou ?" pozrel na ňu starší lovec. " Cestou vám to vysvetlím . " nasilu sa usmiala a išli k autu. ***** Castiel vzal Deana do domu , ktorý obývala jeho dcéra. Uložil ho do jeho postele . " Neviem či nerobím chybu , tým že s tebou spolupracujem ." hovoril Castiel a pohľadom si premeriaval Démonku. " Viem , že je ťažké veriť Démonovi , no prosím ver mi." žiadala Ruby a z vrecka vyberala malú fľaštičku s neznámou tekutinou. " Nechápem to ,ale verím ti ." povedal Anjel a pozorval Ruby . Tá nadvihla Deanovi hlavu a cez pootvorené ústa mu liala do krku tekutinu z fľaštičky. " Po tomto by sa mu mali orgány vrátiť do pôvodného stavu ." povedala a pozrela na Anjela . "Čo plánujete robiť so Samom?" spýtala sa nervózne. Castiel sa zahľadel na Deana . " No ja , ja neviem čo s ním chcú , jednoducho mne tieto veci nehovoria ." hovoril a stále hľadel na lovca. " Vydali nejaké rozkazy na jeho zabitie ?" Castiel pokrútil hlavou. " Tích rozkozov bolo mnoho , no všetky boli neúsmešné. Sam je stále silnejší a silnejší." " Ja viem." vydýchla si smutne Ruby a zmizla. ***** Po tom ako John a Melissa dorazili do domu. Starší lovec si to namieril do Deanovej izby a nepohol sa odtiaľ. Hnedovláska nechcela vyrušovať a tak sa zavrela na terase a užívala si studený vánok , ktorý jej vial do tváre. " Máš strach ?" spýtal sa jej Cass. Melissa sa zahľadela do neznáma. " Mám." Anjel na ňu hľadel smutnými očami . Hnedovláska podišla k nemu a objala ho. Bolo to prvý krát , čo objala svojho otca. Potichu mu plakala do ramena a Castiel ju súcitne hľadil po chrbte. ***** Dean už pol hodinu hľadel na Johna , divným výrazom. Vyzeralo to , že chce niečo povedať , no akoby nenašiel správne slová. " Si zo mňa niekto robí srandu , však?" pýtal sa neveriacky . " Nie Dean som skutočný ." usmial sa John , bol šťastný , že znova mohol počuť synov hlas a vidieť jeho, nechápajúci ,výraz. " Nie, nie si skutočný , tak ma neklam , nech si hocičo. Otcove telo sme spálili a je mŕtvy už ani neviem koľko, v matike som nevynikal. " brblal Dean a pri spomienke na matiku sa zatváril kyslo. " Ja viem , že si v matike nevynikal Dean , predsa som tvoj otec. " " Nie , ty to vieš preto , lebo som ti to teraz povedal." protirečil mu . John to nevydržal a aj v tejto situácii sa musel hlasno zasmiať. " Ako ťa mám presvedčiť , že som to skutočne ja ?" " Noo . " Dean sa zamyslel . " Dobre ,takže ako ste sa s mamou spoznali? To vedel zaručene len otec." " Pred školským večierkom , skoro ma zrazila autom ." uškrnul sa John. " Do pekla to nie je možné , doteraz som si myslel , že sa mi niečo sníva ,ale ... " Deanova tvár zvážnela . " Musím ti niečo povedať chlapče." Johnova tvár zvážnela ,taktiež. Smutne sa pozrel do zeme. " Bobby on , za mňa.. uzavrel... dohodu ." vyšlo z neho pomaly. Dean si okamžite sadol a nevnímal bolesť , ktorú si tým spôsobil. " Takže ty si vážne skutočný a Bobby ..... nie ." lovcovi sa nahrnuli do očí slzy. Cítil šťastie , že to je skutočne jeho otec , otec , ktorý sa za neho obetoval. No Bobby mu otca nahrádzal a teraz je mŕtvy. " Požiadal som Castiela ,aby sem preniesol jeho telo." hovoril a v očiach sa mu leskli slzy . ***** Dean , John , Melissa a Castiel stáli vonku na nejakom opustenom mieste . Pozorovali plamene , ktoré požierali Bobbyho telo . Dean naňho hľadel svojou mŕtvolne bledou pokožkou so slzami . Hnedovláska ho pridržiavala,pretože nebol vyliečený úplne . Aj keď Bobbyho nepoznala osobne , vedela, že to bol dobrý človek. John bol ako zhypnotizovaný a nevnímal nič iné ,ako plamene. Po zakopaní toho , čo z Bobbyho ostalo sa všetci pobrali preč. John oznámil , že ide do nejakého baru . Castiel odišiel , tiež , no nikto nevedel kam. Ostali už len Dean a Melissa. Vonku sa stmievalo a na oblohe sa vynímali mraky. Dean pozoroval miesto , kde ležali Bobbyho pozostatky. Hnedovláska ho chytila za ruku a pevne ju stiskla. Chvíľu si hľadeli do očí , bez slov, potom sa začali ich tváre k sebe približovať ,až sa ich pery a jazyky stretli. Nedokázali sa od seba odtrhnúť ,obaja cítili niečo zvlášne ,krásne . Melisse sa zrazu pred očami zjavili obrazy . Bola tam biela húpacia lavička. Dean a ona na nej sedeli a niečomu sa veľmi smiali. Vyzerali šťastne . Až potom zbadala , na čom sa to toľko smejú . Na záhrade , na ktorej sa aj lavička nachádzala ,bolo malé dievčatko a chlapček . Mohli mať nie viac ako dva roky. Boli to dvojičky . Dievčatko malo krásne hnedé vlásky a prekrásne modré oči ,rovnako ako Melissa. Chlapček mal vlasy rovnakej farby , no jeho oči boli nádherné zelené , presne ako má Dean. Spoločne šantili . Obrazy zrazu zmizli a Melissa sa od Deana odtiahla. Vedela , že to čo videla bola budúcnosť , no nie vždy sa tá budúcnosť , ktorú videla splnila. Neverila , že to čo videla sa skutočne môže stať . " Si v poriadku?" spýtal sa jej lovec s obavamy.Hnedovláska naňho pozrela. "Áno som ." povedala ešte stále zamyslene . " Mali by sme ísť začína pršať." oznámil Dean a sledoval oblohu ,z ktorej padali drobné kvapky. Melissa sa k nemu privinula a Dean si ju ovinul rukami, okolo pásu. Tak spoločne kráčali , v daždi. ****** Johna to už v bare nebavilo , no bolo príjemné si po toľkom čase vychutnať alkohol . Tak sa šiel prejsť. Noc už bola v plnom prúde a všade bolo ticho, okrem kvapiek dažďu , ktoré ťukali o betónový chodník . " Sam!! To tak Sam , ukáž sa !!!" kričal do vetra. " Prečo ma vyrušuješ ?!" spýtal sa Sam naštvaným hlasom. " Asi ti jednu vrazím !" hovoril John vytočene. Sam sa umelo zasmial . " To si robíš srandu , môžem ťa do pekla poslať aj teraz !" " Sammy , do pekla , počúvaš sa , čo je to s tebou , uvedomuješ si ,že si sa stal tým ,čím si sa stať nikdy nechcel , bál si sa tejto svojej osobnosti , no ale nevyzerá to , žeby si proti tomu bojoval!" hovoril John už kľudnejším hlasom . " Do pekla,asi sa rozplačem ." povedal mladší lovec sarkasticky. " Videl si sa v zrkadle ?" spýtal sa John . Sam očividne nerozumel ,kam tým mieri. " Videl si tie tvoje žlté oči, presne ten Démon , ktorý mal rovnaké oči ti zabil mamu a zničil ti život a nie len tebe, aj tvojmu bratovi, mne , on môže za všetko naše nešťastie a ty , ty si teraz presne ako on!!!" kričal John. " Ja , ja nie som ako on!!" zahučal Sam a zviezol sa na kolená. Jeho oči už nemali žltú farbu. Tvár si vložil do dlaní. John si k nemu klakol a objal ho. " Sammy , no tak." " Pomôž mi ." zašepkal Sam cez dlane , ktoré si ešte stále držal na tváry. "Na to som tu . Preto sa za mňa Bobby obetoval ,aby som ti pomohol , ja ani Dean ťa v tom nenecháme." utešoval ho starší lovec." Hlavne sa musíš naučiť ovládať ." Sam si vzdychol. " Ovládať , keby to šlo . Len ono je to silnejšie než ja , mám strach. Zabil som nevynných ľudí oci , ublížil som Deanovi , jemu by som nikdy neublížil a skoro som ho zabil." hovoril lovec trasúcim hlasom a slzy mu stekali po tváry. Johnovi skoro srdce roztrhlo , keď videl ako je jeho syn zúfalí. ***** Kým Melissa a Dean prišli do domu , boli celí mokrý ,akoby práve vyšli z bazénu. V dome nebolo nikoho, Dean mal trochu strach o otca , no rozumel mu , aj on potreboval po návrate z pekla vypiť niečo tvrdé. Hnedovláska už bola zababušená v teplúčkej deke pri krbe . V ústach cumľala lízatko a šibalským očkom pozorovala lovca, ktorý zo seba odstraňoval premočenú bundu. Dean sa ani nestihol diviť ,aká je Melissa rýchla. " Hej , je tam plac aj pre mňa?" spýtal sa s úsmevom. Melissa sa robila , že silno premýšľa. " No , myslím , že by sa tu kúsok našiel. " uškrnula sa beťársky. Dean si k nej pomaly sadol , pretože ho rana začala , opäť, bolieť. Hnedovláska sa naňho ustarostene pozrela. No za chvíľu zistila , že jej z ruky zmizlo lízatko. "Čo do pekla..." až potom si všimla , že lízatko sa nachádza v Deanových ústach . " Daj mi ho!" načahovala sa poň , no lovec ju pošteklil. Potom si lízatko vytiahol z úst a začal ju bozkávať. Melissa to nečakala,no pri jeho bozkoch jej bolo lízatko ukradnuté a bozky mu opätovala. Dean jej hrabol rukou do vlasov a ona si ruky preplietla cez jeho krk.Pomaly sa ocitli ležiačky na sedačke a stále sa vášnivo bozkávali. No v tom niekto zaklopal na vchodové dvere. Museli sa od seba odtrhnúť a Melissa s nadávkami šla otvoriť. " Do pekla so všetkými." hundrala. Keď otvorila dvere ostala nehybne stáť. V dverách stál John spolu so Samom. "Čo tu on robí?" spýtala sa prekvapene. " Musíme mu pomôcť." povedal John a obaja vchádzali do vnútra. Dean rýchlo vyskočil na nohy. " Sammy?" hľadel naňho. Videl , že už nemá žlté oči a vyzerá normálne. " Dean prepáč." omluvil sa mu Sam s umučeným pohľadom. " Sammy , to nič." usmial sa Dean . " Pôjdem si lahnúť ." oznámil John. " Ukážem vám izbu." navrhla Melissa a vydali sa hore schodmi aj s Johnom. Zrazu sa v dome objavila Ruby. S úsmevom ,prekvapeného, Sama objala. " Ako , akosi vedela , že som normálny , teraz?" spýtal sa Sam ešte stále prekvapene a lapal po dychu. " No to je Deanova práca." usmiala sa na Deana. " Vieš má telepatické schopnosti." vysvetlovala . Dean sa na nich spokojne usmieval. Uvedomil si , že Ruby je vlastne fajn a už nebol proti ich vzťahu. " Sam dúfam , že dlhšiu dobu neuvidíme žiadne žlté oči." poznamenal Dean. Mladší lovec zosmutnel. " Budem sa snažiť. " | |
| | | Soniq Winchester
| Predmet: Re: Never say goodbye 11.04.09 18:40 | |
| **** Keď už všetci obyvatelia domu spali, Dean zaklopal na izbu , ktorú obýval jeho otec. Vedel , že nespí , po návrate z pekla sa to ani nedá. Otvoril dvere . John sedel na posteli a vyzeral, že premýšľa. Dean si sadol vedľa neho. John ho z očakávaním pozoroval , vedel , že má niečo na srdci. " Oci , prepáč." Dean pozrel do zeme. " Za čo?" spýtal sa nechápajúc. " Je toho fakt veľa. Kvôli mne si išiel do pekla.No a keď som išiel do pekla ja , zachoval som sa ako najväčší slaboch. Vydržal som úbohých tridsať rokov , k tomu som začal apokalypsu a ..." ďalej už nemohol pokračovať. John neveril vlastným ušiam , neveril tomu , že sa jeho syn obviňuje z takých vecí." Bol som v pekle v tedy , keď si tam bol aj ty . Nevišlo im to a neprelomil som pečať , tak očakávali , že ju prelomíš ty . No vedeli , že sa im to zrejme nepodarí , tak na teba Lilith dala zavolať ,najkvalifikovanejšieho ,Démona v mučení z celého pekla. Tak ako teba, nemučili ešte žiadnu dušu , ktorá kedy v pekle bola. Pri takom mučení by nevydržal nikto. Ja osobne pochybujem , že by som vydržal toľko čo ty." hovoril John úprimne. " A nehovor mi , že sa , do pekla , obviňuješ aj z mojej smrti.Tú myšlienku okažite vypusti z hlavy . Nie ,vlastne všetky tieto myšlienky ,okamžite, vypusti z hlavy !" prikázal mu otec. Dean sa naňho ďakovne pozrel . Potreboval povzbudiť a to sa vždy podarilo, iba jeho otcovi. " Myslíš , že Sammy sa to naučil ovládať?" spýtal sa po chvíli. " No , popravde nie , ale my mu pomôžeme ." povedal John rozhodne . " Vieš oci , ja som sa snažil splniť tvoje posledné želenie , to aby som ochránil Sama pred týmto , no nešlo to." hovoril mladý lovec. " Ja viem synak. A som rád , že si nesplnil , moje úplne posledné želanie." Dean okamžite vedel aké posledné želanie má na mysli. Zabiť Sama. " To by som nikdy nedokázal a to ty vieš." pozrel naňho Dean. " Ja viem Dean , ja viem." pousmial sa. | |
| | | | str8tking Winchester
| Predmet: Re: Never say goodbye 11.04.09 19:18 | |
| | |
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Never say goodbye 11.04.09 19:55 | |
| toto bolo nádherné pokračko som is to naozaj uzivala. aj trochu torturingu bolo. a John bol úplne úzasný. ako presvedčil Sama aby sa zmenil a ešte aj čo povedal Deanovi na koniec. takého ho milujem tá Melissina vízia to bolo podľa mna tiez milé a potom aj to ich bozkávanie a tiez sa mi páčilo ako Ruby pomohla a to ze Deanovi uz nevadí, super skladám obrovsku poklonu | |
| Predmet: Re: Never say goodbye 12.04.09 21:35 | |
| | |
| | | Soniq Winchester
| Predmet: Re: Never say goodbye 15.04.09 20:09 | |
| OMG!! Zase také úžasné komentííky , že ja teraz poletujem v nebíčku z nich , vážne straše ma to dokáže potešiť , no a po prečítaní mi vaše komentáriky dodávajú múzu , za čo vám vďačím ... lentilka , Wiki, Nicol, King ĎAKUJEEEM !! No a tak tu je ďalšia časť , dúfam , že vás neuspí Časť VII.
Bolo skoro ráno , na oblohe sa vynímali mraky , ktoré ukrývali teplé slnečné luče. Aj napriek tomu , že všetci spali , Dean do seba lial ešte teplú kávu. " Dean ." ozval sa Cass. Lovec naňho pozrel. " Prišiel si mi zaželať dobré ráno?" spýtal sa. Anjel sa smutne pousmial. " Rád by som prišiel len pre toto ,ale máme väčší problém. Lilith sa zrejme zbláznila , pretože láme pečate takou rýchlosťou , že ani my Anjeli nestíhame reagovať ." " Šikovná je potvora." usmial sa Dean. " Áno , to máš pravdu. No prišiel som ,aby si pomohol zabrániť ďalšiemu lámaniu pečatí , máš schopnosti , ktoré treba využiť ." Dean nadvihol obočie. " Keď myslíš ." povedal lahostajne. Castiel sa zatváril prekvapene. " No nečakal som , že budeš súhlasiť a k tomu ešte takto rýchlo." " Tak o čo ide ?" Dean si sadol za stôl a počúval. Castiel si odkašľal a pridal sa k nemu. " Malé mestečko Involutus town je úplne odtrhnuté od vonkašieho sveta , žije tam nie viac ako stovky obyvateľov ,no v minulosti to bolo úplne inak, ľudia sa tam sťahovali z iným miest , jednoducho mesto bolo plné života a bolo obľúbené. Jedného dňa tam začali za záhadných okolností umierať ľudia . Obyvatelia tvrdili , že videli duchov a iné nadprirodzené bytosti , niektorý sa zbláznili iný odtiaľ , čo najrýchlejšie utiekli. Až na pár jedincov , ktorý mestu ostali verný a žijú tam dodnes." skončil Anjel. Deanovi pripadalo akoby počúval nejakú rozprávku , no vyzeralo to zaujimavo. " Takže , nechápem ." ozval sa lovec nechápajúc. " Lilith chce toto mesto naplno ovládnuť , ona chce ovládať všetkých duchov , ktorý tam sú , proste chce si tam zbudovať akúsi základňu pre Démonov ." vysvetľoval Castiel. " Aha a my tomu musíme zabrániť ?" " Áno ,ak nechceme ,aby sa prelomila ďalšia pečať. Mali by sme ísť hneď teraz ." Dean si ešte posledný krát odpil s kávy a v tom zacítil, ako sa ho Cass dotkol. Ocitli sa uprostred vážne dosť zničeného malého mestečka. Budovy , ktoré tam stáli boli rozbúrané a pôsobili , že sa čochvíľa rozpadnú. Mesto bolo obklopené kopcami , na ktorých boli husté lesy. A k tomu ho od vonkajšieho sveta oddeľovala široká rieka . Na rozbúraných cestách poletovali odpadky a všade bolo hrobové ticho , až na vietor . " No wow." dostal zo seba Dean." Fakt to tu páchne." Castiel prikývol. " Lilith tu ešte nie je ." Lovec sa obzeral po mestečku. Zrazu pred ním stála špinavá žena v dotrhaných šatách. Pozrela na lovca. " Zmizni!" zasyčala a vyparila sa. " Veľmi prívetivý duchovia." okomentoval Dean . Obzrel sa , no Castiela nevidel. Za jedným sĺpom započul hlasy. " Prečo si ho sem vzal! Čo keď sa mu niečo stane !!" počul známy krik. Melissa stála oproti svojmu otcovi a vyzerala nazúrene. " Upokoj sa. Vysvetli mi ako si sa sem dostala?" pýtal sa Anjel pokojne. " Sachael ma sem preniesol." vysvetlila už kľudnejším hlasom. " Ja ho pretrhenm." povedal už rozčúlenejšie. " Bež za Deanom a počkajte ma tu , nikde nechoďte ." prikázal Cass a zmizol. Dean sa vystrčil zpoza stĺpu . " Dobré ráno." zaželal s úsmevom. " Skutočne ,veľmi dobré ráno ." povedala podráždene ,ale aj tak mu venovala úsmev a chytila ho okolo ramien. On si ju chytil za pás a začali sa bozkávať. " Ale čo, koho to tu máme ." ozval sa arogantný hlas. Obaja sa strhli a hľadeli na Démonku. " Á Lilith , kde by si ty chýbala , však." falošne sa usmiala hnedovláska. " Len vám chcem oznámiť , že toto mesto je prekliaté , pred chvíľou som dokončila rituál. Takže drahý Castiel sa sem nedostane , vlastne žiaden Anjel sa sem nedostane a samozrejme človek , už vôbec nie.No a vaše ctené schopnosti , tu nefungujú , takže sa o nič nepokúšajte. " hovorila so sladkým úsmevom . Melissa vyskúšala pomocou telekinézi zodvihnúť jeden papier zo zeme, no Lilith mala pravdu, schopnosti tu nefungovali. " Sakra!" zakliala potichu. " Toto mesto bývalo známe veľkou mraziarňou, je tam veľká mraziaca miestnosť , kde sa mrazilo mäso, presne také z akého ste vy ." povedala znechutene . V tom sa obaja zviezli k zemi.
Dean sa pomaly prebúdzal a začal si obzerať miestnosť , bola veľká a biela , na zemi boli zaschnuté stopy krvy , po mäsa , ktoré sa tu mrazilo. Zacítil chlad , bola tam príšerná zima a on mal iba, čierne, tričko s krátkymi rukávmi. Kúsok od neho ležala hnedovláska, ktorá sa tiež začala prebúdzať. " Do pekla ,ona nás sem skutočne zavrela." povedala a postavila sa. Dean sa postavil tiež a obaja sa snažili nájsť , niečo cez čo by sa mohli odtiaľ dostať. Dean sa snažil vykopnúť dvere , no boli železné a riadne hrubé. " Do čerta!" Melissa hľadala nejakú dieru alebo niečo , no nič tam nebolo . Steny boli pevné , dvere tiež a okná tam neboli. " Sme v pasci." zahlásil lovec , sadol si a oprel sa o stenu. " Nikdy by ma nenapadlo , že zomriem na zmrznutie v obrovskom mraziacom boxe." povedala a sadla si k lovcovi. Dean si ju k sebe silno privinul a snažil sa ju zahriať vlastným telom . Hnedovláska sa k nemu schúlila a zapla si rozopnutú bundu.
O niekoľko hodín
Dean bol už celkom zmrznutý . Bol v takom štádie , že necítil či mu je taká zima alebo také teplo. Melissa bola na tom omnoho lepšie , mala bundu a lovec ju hrial. No keď sa rukou dotkla jeho ruky a zacítila aký je ľadový , snažila sa ho zahriať ona. " Dean musíme sa rozprávať." povedala cez drkotajúce zuby. " Fajn ... o ..čom?" spýtal sa šeptom , pretože mu dochádzal hlas. " Vieš Dean , ja viem že toto prežijeme , nezomrieme tu." povedala. " Ty si jasnovidka či čo ?" spýtal s lovec a pokúsil sa umiať , no zistil , že zrejme zmrzli aj jeho svaly. Melissa sa slabo pousmiala. " Niekedy vidím budúcnosť, no nie vždy sa vyplní . Napríklad , keď som bola malá , našla som zatúlaného psíka a vzala si ho domov. Keď som ho raz pohľadkala , videla som obrazy. Bol na nich môj pes a zrazilo ho červené auto. Vtedy som netušila, čo som to videla ,až keď som ho išla vyvenčiť. Zrazu som zbadala presne také isté červené auto aké som videla . Cítila som , že sa mi chce vytrhnúť z vodítka . Pevne som vodítko schmatla a čakala kým červené auto zmizne. Keby som psa nechytila ,tak by sa mi vytrhol a auto by ho zrazilo a tak som zmenila budúcnosť. Hovorím ,nie vždy sa to vyplní. " vysvetlovala. " Aha.. a teraz... si videla , že toto... prežijeme?" spýtal sa cez fialové pery. " Nie , ja som pri našom prvom bozku mala víziu. Bol si tam ty a ja , sedeli sme na záhrade a smiali sme sa na našich deťoch , ktoré sa spolu hrali." povedala pomaly. Dean chvíľu spracúval informácie. " Oh , my a ..deti?" spýtal sa neveriacky. " Áno , boli sme tam živý a zdravý , takže z toho usudzujem , že tu nezomrieme." " Vieš tá predstava , aj keď sa mi páči, tak je veľmi nepravdepodobná. Vieš neverím , že prežijem... apokalypsu a všetko to , čo sa ..chystá a neverím , že raz budem mať taký život . " hovoril drkotajúco. " Ty si myslíš , že apokalypsa bude , čo ak sa Lilith nepodarí prelomiť pečate , nad tým si neuvažoval?" " Popravde , neverím , žeby sa jej to ...nepodarilo a aj keby... apokalypsa nebola , stále budú na svete... tie príšery a neviem ,..čo všetko a pochybujem , že by ma nechali žiť... taký pokojný.. život , v ktorom by.. som žil s tebou a mali by.. sme deti." ****** " Suka , tá prekliata suka , keď sa mi dostane pod ruky , rozdrvým ju!!" Sam totálne vytočene behal po miestnosti a išiel sa zblázniť. John a Castiel ho pozorovali . " Len na chvíľu som odtiaľ odišiel, no keď som sa chcel vrátiť nešlo to. Lilith je veľmi šikovná a je vidieť , že to má premyslené." Castiel práve vysvetloval, čo všetko sa stalo a kde Melissa a Dean zmizli. John si snažil zachovať chladnú hlavu , no Samovi sa to nedarilo a úplne vybucho , podarilo sa mu rozbiť lampu a vázu. " Do pekla , Sam upokoj sa , chceš aby ťa zase ovládla tá tvoja zlá stránka !" Sam sa neupokojil. " Fajn , takže sa tam môžu dostať len Démoni , však?" pozrel na Anjela . " Áno , len oni." povedal Cass nešťastne. Sam sa usmial. " Super , neviem ako vy,ale ja mám plán." Johnovi zrejme došlo aký plán jeho mladší syn chystá. " Sam nech ťa to ani nenapadne !" " Ale no tak , som jediný kto sa tam môže dostať a pomôcť im." hovoril Sam horúčkovito. " Sam nebudem riskovať , že ťa to zase ovládne !" kričal John. Vedel , že jediný kto sa tam môže dostať, má aj, keď si to nerád priznával Démonsku krv. Castiel len sedel a načúval ich rozhovoru , sám nevedel čo je správne a tak sa snažil nechávať veciam voľný priebeh. Mal neskutočný strach o svoju dcéru a Deana. Dokonca ani nevedel , či ešte žijú , aj keď v iných prípadoch cíti ich duše , cíti či zomierajú . No teraz nič. " Je mi jedno , čo hovoríš , ja tam idem aj bez tvojho súhlasu . Nenechám Deana tej suke!!" povedal Sam bez hlavo , nečakal na žiaden súhlas a zmizol. John len nahnevane treskol do stola. ***** " Dean ...DEAN." Melissa sa triasla ,no nebolo to len od zimi ,ale aj od strachu. Bola schúlená pri Deanovi , no keď sa ho niečo opýtala zistila , že nereaguje. Šťuchla doňho , no nehýbal sa. Snažila sa ho prebrať , no keď svojimi ľadovými prstami hmatala lovcov tep , zistila , že je veľmi slabí. " Nie.." povedala šepky a do očí sa jej opäť hrnuli slzy. Tak veľmi verila tej vízii , ktorú mala ,ale teraz začala strácať aj tú poslednú nádej. Zahľadela sa do Deanovej tváre. Až teraz zistila , že jeho tvár je hrôzostrašne bledá, mal fialovo-modré pery , ktoré sa chveli. Hnedovláska ho nežne a opatrne pobozkala na studené pery ......, začala si uvedomovať ako veľmi ho ľúbi. ***** Lilith stála na námestí mesta , ktoré sa jej podarilo ovládnuť . Vedela , že tým prelomila ďalšiu pečať a navyše sa nachádzala v nedobitnej pevnosti Démonov , ktorú si sama vytvorila. Nedostanú sa sem ľudia a ani Anjeli. A ako bonus chytila staršieho Winchestra aj s tou šlapkou, ktorí teraz skapínali ,ak už neskapali. " Dnes je taký prekrásny deň." povedala nahlas a pozrela na čiernu oblohu. Mám chuť niekoho mučiť. pomyslela si a premýšľala , komu by spríjemnila deň mučením. Na námestí sa pomaly začali zhromažďovať Démoni.Všetci venovali Lilith obrovský potlesk za tento úspech.Lilith sa tvárila , že to bola pre ňu maličkosť a obzerala si nechty na prstoch. Keď potlesk uhasol Démonka začala rozprávať : " Neuveríte ,ale mám Deana Winchestera . Jediný , kto by mohol zastaviť apokalypsu. Takže teraz sa už nemusíme ničoho báť. Navyše dnes sa mi podarilo prelomiť ďalšiu pečať, a ako iste všetci viete , zo 66 pečatí ostáva úbohých 16 pečatí , čo nám dúfam nebude robiť problém." rozprávala Lilith so širokým úsmevom , bola šťastná ako blcha. Sam stál opretý o strom a pozoroval nadšenú Lilith a natešených Démonov , ktorý neustále tlieskali a výskali. " To je vážne trápne." zabrblal . Chcel nájsť svojho brata , no nevedel kde by mal hľadať , cítil , že je v tomto meste ,ale nevedel kde . Hoci by sa to mohol spýtať samotnej Lilith , no bola tu príšerné množstvo Démonov oproti , ktorým by on sám nemal najmešiu šancu.Neostávalo mu nič iné ako nenápadne prešmátrať celé mesto. ****** Melissa zúfalo sledovala Deana , cítila sa ako v pekle,vedela že ona tu nezomrie - pretože je polovičný Anjel a zima na ňu ,až tak veľmi nepôsobí- naopak z Deana sa život už vytrácal. Sledovať ho umierať so svedomím , že mu nemôže pomôcť , bola neuveriteľná bolesť. " Hovorila som mu ,aby odtiaľto zmizol." začula hnedovláska . Keď sa obzrela ,videla špinavú ženu v roztrhaných šatách. " Kto si?" spýtala sa Melissa uplakane. " Keď som žila, priatelila som sa s jeho matkou, Mary. Vtedy mi rozprávala ako sa zaľúbila do Johna Winchestera a iné hlúposti . Bývala som lovkiňa a to mi bolo osudným. Raz mi prišla oznámiť , že s lovom končí a že je tehotná. Keď sa Dean narodil , bola som ich navštíviť. Nádherné bábätko , skutočne. Hneď ako som od nich odišla a dorazila domov , napadol ma Démon a zabil ma." hovoril duch ženy a pohľadom sledovala lovca. " Môže-môžeš nám...pomôcť?" spýtala sa. " Je mi ľúto ale nie, dvere sú zo železa a inak sa odtiaľto dostať nedá. Ibaže by som privolala niekoho , kto by vám chcel pomôcť." Melissa vedela , že v tomto prekliatom meste nikto taký nie je. " Ak by si chcela vedieť po meste sa pretĺka aj druhý Winchester." povedal duch. " Druhý , myslíš Sama?" " Áno on, zrejme vás hľadá. Privediem ho k vám." Hnedovláska sa na ženu vďačne usmiala- teda aspoň sa o úsmev pokúsila- a duch žený zmizol. Melissa sa snažila Deana zahriať , čo najviac . ****** " Do pekla , posraté mesto." Sam blúdil špinavými uličkami a nadával.Svojho brata nemohol nájsť , privádzalo ho to k šialenstvu. " Viem , kde je tvoj brat." povedala žena. " Neviem či ti mám veriť." hovoril lovec neveriacky. " A máš na výber?" Sam jej naznačil , že ju bude nasledovať. ***** Keď už duch aj so Samom vošli do mraziarne ,až k ťažkým dverám ,za ktorými boli údajne Dean a Melissa, lovec svojimi schopnosťami vyvalil dvere , aj keď to nebolo vôbec ľahké. Medzitým sa Dean prebral , aj keď miestnosť videl dvojmo a cítil sa príšerne slabí a zmrznutý. Zrazu sa obaja strhli. " Dean!" Sam k nemu priskočil takou rýchlosťou , že sa aj hnedovláska čudovala. Pozrel na Melissu , ktorá bola očividne v poriadku až na trochu modré pery. Opatrne si prehodil bratovu ruku cez rameno a snažil sa ho rýchlo dostať z tej zimi. Bol taký ľadový , že mladšiemu lovcovi bola z neho zima . Dean by aj niečo povedal , no zistil , že rozprávať nemôže, zrejme mal zmrznuté aj hlasivky.Keď sa všetci dostali von , kde aj tak nebolo mimochodom bohvieaké teplo , zistili , že majú problém. Sam sa nemohol premiestniť , vôbec mu to nešlo , nerozumel tomu. No keď uvidel vyškerenú Lilith , ktorá ich sledovala , pochopil , že má v tom prsty ona. " Hups ." povedala a začala sa neskutočne smiať , očividne si myslela , že je nejaká vtipná. Sam sa snažil použiť nejakú svoju schopnosť , no zistil , že mu nefunguje. Pozrel sa na Démonku , akoby očakával vysvetlenie. " Och áno, toto mesto mám pod palcom , takže si tu môžem robiť čo chcem a keď jednoducho poviem , že drahý Sammy nebude mať schopnoti , no tak ich nemá."hovorila a hýbalo jej kútikmi. No zrazu sa jej tvár z veselej grimasy, premenila na nazúrenú . " Dean Winchester ešte žije!!!" zakričala takým najedovaným hlasom , že si všetci mysleli , že snáď praskne. Dean na ňu pozrel zničeným pohľadom a aj cez to všetko, jej venoval výsmešný úškrn. " Musíš zomrieť !!" zakričala stále nazúreným hlasom a všetkých troch odhodila o stenu budovy._______________________________________ P.S. No takže ten príbeh o tom meste je vymyslený , rovnako ako názov mesta ...No a len tak pre zaujímavosť Involutus znamená vo voľnom preklade "temný" | |
| Predmet: Re: Never say goodbye 15.04.09 20:34 | |
| | |
| Predmet: Re: Never say goodbye 15.04.09 20:39 | |
| | |
| Predmet: Re: Never say goodbye 15.04.09 20:40 | |
| | |
| Predmet: Re: Never say goodbye 20.04.09 13:42 | |
| | |
| Predmet: Re: Never say goodbye 21.04.09 23:06 | |
| | |
| | | Soniq Winchester
| Predmet: Re: Never say goodbye 10.05.09 12:24 | |
| ĎAKUJEM !! Všetkým za prekrásne komentíky Noapo dlhom čase je tu nová časť , tk dúfam , ž nepospíte všetci heh Časť VIII.
Všetci traja čakali tvrdý náraz o stenu , no nič sa nedialo. Miesto toho sila , ktorá ich odhodila ,zastala. Vymenili si zmätené pohľady, no neboli jediný kto bol prekvapený . Lilith taktiež nerozumela, čo sa deje . " Ahoj Lilith!" pred Démonkou stál muž okolo štyridsiatky. Jeho oči mali bohatý nádych bordovej farby. "Ty?!" Démonka naňho prekvapene hľadela. V očiach mala strach , ktorý sa miešal so zlosťou. Démon sa výsmešne usmial a spolu s bratmi a Melissou zmizol. ***** Ocitli sa v tmavej,špinavej, miestnosti . Steny boli nasiaknuté vlhkom. Bola tam dotrhaná postel, starý stôl , na ktorom boli odpadky. " Kto si ?" spýtal sa napokon Sam. Démon naňho pozrel . " Som Azazelova poistka. Keby náhodou zomrel a nemal na teba dávať kto pozor , tak si vybral mňa. Vlastne som jeho zástupca a pokrvný brat." dopovedal a napil sa z fľaše , v ktorej bolo whysky. Sam naňho prekvapene vyvalil oči , Dean nadvihol obočie a bolo vidieť , že sa v ňom búri hnev . " Takže ty si s takej rovnakej krvy ako ten bastard!" Dean sa naňho chystal vrhnúť , no Sam ho zadržal. " Áno Dean , som. A tiež viem , že ty si ten kto mi zabil brata. Akoby sa ti páčilo keby som ja teraz zabil Sama?" Démon stál oproti nemu a hľadel mu do očí. " Ten tvoj brat mi zabil mamu !A koho tebe zabil môj brat?" hovoril Dean vytočene. Démon na otázku neodpovedal a zase sa napil z fľaše. " Takže teraz čo?" ozvala sa Melissa. Démon na ňu pozrel . " Oh, akoto , že som ťa prehliadol. Také nádherné stvorenie. Máš anjelsku krásu." pomaly sa k nej približoval. Zrazu sa pred neho postavil Dean. " Tak na to ani nepomysli." povedal výhražne. " Fajn. " odpovedal s úsmevom ,pozorujúc hnedovlásku. " Dovol ,aby som odpovedal na otázku. Nemohol som dovoliť ,aby Sama Lilith zabila. Samozrejme nemohol som dopustiť ani to ,aby zabila teba Dean." pozrel na lovca. " Veď vieš , ja sám ťa chcem zabiť , ale to necháme naneskôr. Musím uznať , že tích Démonov , ktorý ťa chcú vidieť mŕtveho , je naozaj veľa . " rozprával . " Tak to nie je žiadna novinka." odvrkol mu Dean a posadil sa na špinavú stoličku. Pod ňou objavil fľašku nejakého alkoholu. Nečakal na ponúknutie a začal do seba obsah doslova nalievať. " Hm , pekné." poznamenal Démon pri pohľade na staršieho z bratov. "Cíťte sa tu ako doma." povedal napokon . " Cítiť sa tu ako doma , tu?" spýtal sa prekvapene Sam. S Deanom boli už rôznych motelových dierach ,ale toto . " Sammy , radšej poslúchni lebo on je náš hrdina." povedal sarkasticky Dean a prekvapene sa pozeral na už takmer vypitú fľašu. " Á do pekla ,dochádza mi chlast." povedal a pohľadom zablúdil na stôl . Na ktorom sa nachádzala ďalšia fľaša alkoholu. " Super !" potešil sa . Zodvihol sa zo stoličky a prekymácal sa k stolu. " Keďže sa tu máme cítiť ako doma , tak si beriem toto." oznámil starší lovec Démonovi a načahoval sa po fľašu. " Ty mi vypiješ všetok chlast." povedal Démon rozčúlene. Dean nahodil svoj typický žiarivý úsmev .Fľašu si vzal a prekymácal sa s ňou k stoličke.A začal do seba liať. " Dean konči!" prikázal mu brat. " Ty sa máš čo ozývať . Keď ťa ovládala tá tvoja temná stránka a ja som ti prikázal ,aby si s tým skončil , tak si neskončil . Takže radšej buď ticho a napi sa tiež alebo radšej nie ešte mi tu nič neostane." Sam len prevrátil očami a pozrel na Melissu. Tá vyzerala ešte stále dosť zmätená. Akoby nad niečim premýšľala. " Nad čím rozmýšľaš?" spýtal sa jej mladší lovec šeptom. Hnedovlásku to vytiahlo z myšlienok . " Ja , nad tým ako sa odtiaľto dostaneme." hovorila a sledovala Deana , ktorý dopíjal už druhú fľašu alkoholu. " Ja ho zabijem!" povedal Sam naštvane pozorujúc svojho brata, ktorý si sadol k Démonovi a spoločne začali popíjať ako najväčší kamaráti. "Je namol." poznamenala hnedovláska. " Čo akože teraz budeme robiť? Ten Démon , ktorý tvrdí , že je brat Azazela, chce Deana zabiť a aj napriek tomu sa spolu ožierajú. Teraz ako sa na nich budeme pozerať alebo čo ?" Sam sa cítil ako idot . Nevedel či sa má nad touto situáciou smiať alebo plakať . " Do pekla , ja ani neviem . Ten Démon nám zachránil život . A ak má rovnakú krv ako žltoočko , no tak má rovnakú krv ako aj ja. Ale je to Azazelov brat a on nám zabil mamu , zničil život . Chce ma ochraňovať ,ale na čo ,aby sa zo mňa stala obluda?" " Sam , máš Deana a ten nedopustí ,aby sa splnilo to , čoho sa tak bojíš." utešovala ho Melissa. " Ale to, čoho sa tak bojím sa už deje! Síce sa to snažím ovládať , no na ako dlho? To je otázne aj pre mňa." " Možno sa ti to bude zdať zvlášne ,ale rozumiem ti , zažila som si to." vydýchla si a jej pohľad napovedal , že sa ponorila, do nie práve najkrajších, spomienok. Lovec na ňu pozrel zachmúreným pohľadom. Zatiaľ Dean zisťoval ako sa Démon , s ktorým popíja volá. " Hm, Sinor, Hanor , Canor." hádal Dean a na tváry sa mu zračilo silné premýšľanie. Démon sa len smial a neustále sebe a Deanovi ulieval. " Celé zle , chlapec páčiš sa mi." smial sa opito. " Ja fakt už neviem ,vyčerpal som všetko , jedine , žeby si mal ženské meno. Nie si náhodou Azazelka?" spýtal sa. Démon sa rozrehotal ešte viac. " Do pekla , tak potom ty si Deanka." smial sa z plného hrdla a Dean sa taktiež pridal. Hodili do seba ďalší pohár. " Azazelka , kde máš ďalší chľast?" opýtal sa starší lovec . Zodvihol sa zo stoličky , no hlavu sa mu tak motala , že ani nevedel ako padol k zemi. " Hups ." smial sa sám na sebe Dean. " Deanka si v pohode!" zakričal naňho Démon so smiechom. " Ja som vždy pohode Azazelka." smial sa Dean a opäť sa postavil na nohy. " Idem sa vyvracať, ale neviem kde , nechcem ti to tu zašpiniť."hovoril lovec . Démon sa začal tak smiať , že to vyzeralo akoby sa dusil. Totižto bolo to tam už také špinavé ,že bolo skutočne jedno, kde sa lovec vyvracia . Sam a Melissa sa pozerali na toto všetko s vyvalenými očami a obaja krútili hlavami. " Sníva sa mi alebo čo. Mali by sme ich už stopnúť nie?" hovoril Sam. " No to som zvedavá či sa ti to podarí." " Fajn , idem to skúsiť." Sam sa vydal za Deanom , ktorý práve vyvrátil obsah žalúdka. " Dean už nepi prosím ." žiadal ho. Dean sa naňho pozrel s úsmevom. " Sammy hej , kto je tu straší ,ja či ty?Logicky by som ti mal rozkazovať ja a nie ty mne , okej." hovoril starší lovec a popritom hľadal nejaký alkohol. " Do pekla Dean , mám ti jednu vraziť alebo čo?!" spýtal sa ho výhražne. Dean ho nevnímal pretože zrovna objavil ďalšiu fľašu. " Pusti to Dean !" prikázal mu brat a snažil sa mu fľašu vziať, no vôbec sa mu to nedarilo. Ani nevedel ako a zrazu jeho starší brat letel k sklenenej skrinke , do ktorej vrazil a celá sa naňho rosypala. Melissa pozerala na Sama."Sam ty si sa zbláznil!" Mladší Winchester bol totálne zmätený. " Ja ...ja som nechcel." vydral zo seba. Dean sa medzitým spamätával . " Ha, takže schopnosti." povedal opito. Hnedovláska mu pomohla vstať a uložila ho na niečo podobné posteli. Dean skoro okamžite zaspal . Hučalo mu v hlave , no nevedel či to bolo alkoholom alebo nárazom. "Je v poriadku?" zaujímal sa Sam zlaknuto. " Áno až na rozbitú hlavu." povedala Melissa. " Čo sa to stalo Sam?" "Ja neviem asi som sa opäť prestal ovládať ,do čerta!" lovec bol sám zo seba zúfali. " Začína sa mi to čoraz viac vymykať, zase ." " Ha, skvelé Sam . Veľmi pekný kúsok. No ,ale teraz nemám s kým piť." kričal Démon s úsmevom . Sam sa vybral k Démonovi. " Hej jasne." povedal a jednu mu vrazil. Démon okamžite padol hlavou na stolík. " Dobre , vypadnime odtiaľto." zahlásil. " Castiel on sa nedá privolať, ako sa inak odtiaľto dostaneme?" pýtala sa Melissa a sedela pri Deanovi. " Do čerta , zrejme to tu má chránene." premýšľal nahlas Sam a snažil sa vykopnúť dvere. Hnedovláska hladila Deana po vlasoch a venovala mu bozk. " Sme v pasci , opäť." poznamenala. Mladší lovec kopanie do dverí vzdal a bezmocne sa posadil k stolu." Jedine , že by som použil svoje schopnosti. " navrhol. " Áno , aby ťa to zlo opäť ovládlo?!" Melisse sa nápad vôbec nepáčil. Zrazu započuli stonanie. " Do pekla, do pekla.. moja hlava." " Dean!" Melissa zbystrila a sledovala staršieho lovca. " Opil si sa ,teda riadne si sa opil." povedala mu vyčítavo. Dean si inštiktívne chytil hlavu , ktorá ho príšerne bolela. Zrazu zacítil na ruke lepkavú tekutinu. " Krv ?" spýtal sa prekvapene. " Za to môžem ja , ja som sa neovládol." ozval sa Sam smutne.Dean si zrazu spomenul. " Aha." povedal sklesnuto. V tom všetkých v miestnosti ofúkol jemný vánok. " Už som tu . " ozval sa zadychčaný hlas. " Cass?" povedala Melissa potešene . " Ten Démon to tu má dobre chránene ,ale nie až tak dobre." rozprával. " Je mi to ľúto." "Čo?" pýtal sa Dean prekvapene. Castiel pozrel na lovca. " Nemal som vás v tom meste nechávať samých." v očiach mal smútok. " Dobre ,ale mali by sme odtiaľto radšej vypadnúť." ozval sa Sam. Castiel prikývol. " Fajn ,ale môžem vás preniesť len po jednom." " Dámy majú prednosť." usmial sa Dean na hnedovlásku. Tá mu vyplazila jazyk a podišla k svojmu otcovi. Vzápätí obaja zmizli. " Čo s tým Démonom ?" spýtal sa mladší z bratov. " To neviem Sammy ,ale chlastá sa s ním dobre." zaškeril sa Dean. " To som videl." usmial sa Sam. " Keď sa vráti Cass, kto pôjde prvý?" spýtal sa. " Stryhneme si." navrhol Dean a mladší brat prikývol. " Vyhral som ." radoval sa Sam . " Nenávidím túto hru." frflal starší lovec. " Okej , ďalší." ozval sa Anjel . "Oh , ty si teda rýchli ." poznamenal Dean a pozrel na Sama. Ten po chvíli taktiež s Castielom zmizol. No v tom sa Démon začal prebúdzať. " Do pekla s vami!" zahučal a kráčal k Deanovi. " Dean rýchlo!" poháňal ho Cass , ktorý sa opäť zjavil. Anjel aj lovec stihli zmiznúť . No nepremiestnili sa na miesto , na ktoré chceli. " Kde to sme?" spýtal sa Dean trochu neisto. " Ja netuším." odpovedal Cass a bolo vidieť , že je zmätený. " Niekto sa s nami zahráva." Obaja sa ocitli v úplne tmavej miestnosti-aspoň si mysleli , že je to miestnosť- , ktorá bola plná sviečok.No aj napriek ich množstvu, osvetlovali len trochu. Dean zrazu videl ako z tmy vychádza Sam . V jeho očiach boli slzy . Potom zbadal samého seba , ako ide svojmu bratovi vrážať dýku do hrude. Po chvíli sa Samovo telo zvalilo bezhybne na zem. Dean túto scénku sledoval s hrôzov v očiach. " Čo to má byť ..."vyšlo z neho šeptom a mierne trasúcim hlasom. | |
| | | Soniq Winchester
| Predmet: Re: Never say goodbye 10.05.09 12:29 | |
| Castiel naopak videl svoju dcéru. Stála pred ním a pozerala mu do očí. Jej oči boli plné nenávisti a zlosti. Vedľa nej stála Lilith. Na tváry mala povýšenecký úsmev. " Ja mám tvoju dcéru v moci a ja ju môžem ovládať." povedala Démonka. " Nie..." Castiel bol pri pohľade na to zúfalí. Jeho najhoršou nočnou morou bolo vidieť svoju dcéru, po boku tej Démonky. Vedel , že to nie je skutočné , no jeho myseľ to ako skutočnosť brala.
Dean ešte stále pozoroval bratovo mŕtve telo. No potom jeho pohľad padol na druhého Deana , ktorý Sama zabil. " Dean ,ak nechceš ,aby sa stalo to ,čo si práve teraz videl , musíš zabiť Castiela. To on ťa prinúti zabiť Sammyho. A to sa nemôže stať." rozprával mu druhý Dean. " Nie ." nechcel veriť lovec. " Áno , on je ten , ktorý ťa prinúti zabiť vlastného brata." presviedčal ho druhý Dean.
Lilith a Melissa stále stáli oproti Anjelovi. " Ak nechceš ,aby som znova prebrala kontrolu nad tvojou dcérou, tak musíš zabiť Deana Winchestera. Len kvôli nemu si Melissu už nebudeš všímať , pretože všetok čas budeš venovať jemu. No a tvoja dcéra sa dobrovoľne pridá ku mne . Ak sa ti to nepáči , tak zabi Deana." hovorila Lilith s vážnosťou v tváry.
Ani jeden z nich nechcel , no pôsobila na nich neznáma moc , ktorá ich nútila uveriť tým klamstvám. " Musím ťa zabiť ." povedal Cass a sledoval Deana. " Nie , ja zabijem teba ." hovoril lovec. Než Anjel stihol reagovať , Dean ho odhodil pár metrov ďalej a Castiel dopadol na zem.No spamätal sa rýchlo a taktiež odhodil Deana. Ten narazil o tvrdú stenu. " Zabijem ťa." ozval sa Dean rozčúlene. Postavil sa na nohy a očami začal Anjela zabíjať. Ten padol na kolená a z očí mu vychádzala žiara. No tá sa zrazu stratila a Cass bol opäť na nohách a vyzeral dosť rozčúlene.V tom sa Dean ocitol na zemi . Cítil sa príšerne slabí. Počul Cassov hlas ako niečo mrmlal v neznámom jazyku. Lovec cítil akoby mu niekto bodal nôž po celom tele . Snažil sa po zemi plaziť , snažil sa zodvuhnúť , no bolesť bola čoraz silnejšia. Chcelo sa mu kričať , plakať , no nezmohol sa na nič. Zrazu bolo jeho telo ako v plameni. Dean bolestne zastonal a začal zrýchlne dýchať. " Cass..." vydal zo seba .Trvalo to ešte hodnú chvíľu až všetká tá bolesť zrazu pominula. Dean sa uvolnil z napätia a začal zhlboka dýchať. " Prepáč." omlúval sa vystrašený Anjel. " Nie , mne prepáč." zachrapčal lovec. Castiel si prehodil Deanovu ruku okolo ramien. " Niekto chcel ,aby sme sa navzájom zabili. Musíme odtiaľto zmiznúť ." rozprával Cass. " Vy chcete ísť preč , aká škoda." započuli ženský hlas. Obaja sledovali mladú a veľmi príťažlivú ženu. Mala na sebe vyzývavé červené šaty , ktoré jej dokonale ladili k jej čiernym dlhým vlasom. " Allysa." ozval sa Castiel. " Ty ju poznáš ?" spýtal sa lovec prekvapene. " Áno." " Dovoľ nech sa Deanovi predstavým sama." prehovorila žena. " Som padlý Anjel , ktorý spravil chybu a poslali ma do pekla , kde som pobudla pár pekných storočí a stala som sa tam docela známou. Musím povedať , že peklo nie je až také zlé, sem-tam som si zbehla s Lilith na kávičku. Naopak v nebi boli len samé prekliate pravidlá a iné kraviny . A ak sme jedno posrané pravidlo porušili, tak koniec, choď do pekla!" zasmiala sa kývajúc hlavou. " No Dean , keď si zrovna bol v pekle ty , tak som to prešvihla , pretože ma poslali vyriešiť niečo na zem. Skoro ma porazilo keď som zistila , že som prešvihla návštevu Deana Winchestera v pekle, osobne. Do pekla s tebou Castiel , mohol si mi ho tam nechať dlhšie." pozrela sa na Anjela zamračane. Dean ju sledoval so zodvihnutým obočím. " Zaujímavé." zabrblal. " Čo si chcela dokázať tým ,že si nám ukazovala tie veci ?" nechápal Cass. " Oh, no čo ja viem, chcela som vidieť Deanové schopnosti." usmiala sa na lovca. " Vieš rád by som ostal ,ale zmeškám môj obľúbený seriál takže , Cass ideme?" hovoril Dean a obrátil sa na Anjela . " Alečo nebodaj mi chcete utiecť. Prepáč Dean ,ale teba si rozhodne nenechám ujsť." zahryzla si do pery. " Allysa nerob hlúposti." žiadal ju Castiel. " Ale no tak Cass , Dean je v pekla mániou a ja ho teraz mám ." usmievala sa . " Myslíš , že si ho nechám len tak ujsť." Castielova tvár zvážnela . Vedel , že sa dostali do riadnej kaše. Allysa bola mocná Démonka, zaúčala ju samotná Lilith a ďalší mocný Démoni. " Vieš , keď Lilith uvidí , aké mám pre ňu darčeky , určite sa poteší. Aj keď teba Dean jej odovzdám nerada. Chcela by som si ťa nechať ,ale rozkazy sú rozkazy. " pokrčila plecami. Zrazu sa ocitli v nádhernej a obrovskej miestnosti . Bolo v nej plno farebný kvetov, bolo počuť spievanie vtákov a miestnosťou poletovali motýli. Vedľa krásneho stromu s fialovými kvetmi bolo obrovské kreslo, na ktorom sedela Liltih. Okolo postávalo plno Démonov. Lilith si prehodila vlasy a nadávala nejakým Démonom. "Čo to , do pekla , má byť ?" nerozumel Dean . " Táto miestnosť sa mení podľa Lilithinej nálady. Lilith si ju vytvorila sama. Nemôže sa sem dotať nik , len ona a jej verný Démoni. Nikto nevie , kde sa toto jej obidlie nachádza , nedá sa nijak vystopovať." vysvetloval Castiel. " Aha , takže teraz má dobrú náladu?" spýtal sa lovec. " Nie práve naopak , má veľmi zlú náladu. Ona je Démon ,ak by mala náladu dobrú , tak by tu bolo kopec krvy , mŕtvol a dotrhaných tiel . " Oh." zamračil sa Dean. " To je husté." " Allysa!" privítala ju Lilith. " Ja neverím vlastným očiam." Lilith pri pohľade na Castiela a Deana vyskočila zo svojho kresla . " Tak za toto ťa čaká obrovská odmena Allys." usmiavala sa prekvapená Démonka. " Vitaj Dean !" pozdravila lovca so zákerným úsmevom. Dean sa na ňu znechutene pozrel , no vzápätí sa miestnosť začala meniť. Všetká tá krása , ktorou ovplývala sa vyparila . Miestnosť začala tmavnúť , takmer všade sa začala objavovať krv. Stromy boli suché a bez života. Namiesto motýľou tu poletovali čierne havrane a sem-tam nejaký netopier. Obloha bola čierna a sypali sa z nej falošné dažďové kvapky. Miesto zelenej trávy tu bolo blato a vyschnutá pôda. " Z toho usudzujem , že má dobrú náladu." poznamenal Dean pri pohľade na okolie. " Oh, aj náš modrooký Anjelik prišiel, aké potešújúce. Lilith jedným razom obidvoch pritlačila o stromy. Castiela aj Deana omotali železné putá ,na nohách aj na rukách, ktorými nemohli vôbec pohnúť. " Do pekla!" zaklial Dean. " Takže Dean , už ma nebavý tvoje väčšné zabíjanie , mám pre teba vymyslené niečo lepšie." uškrnula sa zlomyseľne a v očiach jej skákali plamienky . " A od teba Cass budem potrebovať informácie. Keď už si tu , tak to musím využiť." pozerala na Anjela. " Ach Lilith, nemusela si to kvôli nám toľko preháňať s make-upom." poznamenal lovec sarkasticky. Démonka sa len usmiala a privolala k sebe niekoľko ďalších Démonov. " Allysa , kým budem mať debatu tuto s Castielom , tak zabav Deana , však vieš nech sa nám chlapec nenudí." škerila sa na Allysu. Čiernovlasá Démonka s úsmevom prikývla a celá natešená sa vyparila spoločne s Deanom preč od Lilith a Castiela .
Lilith stála oproti Cassovi. " Tak povec aké sú vaše nebeské plány ?" pýtala sa s odporom. Anjel sa len usmial. " Tak odpovec!" kázala mu Démonka. No Castiel sa len stále usmieval. " Ach , ten tvoj Anjelský úsmev ti čoskoro zmizne z tváre." hovorila rozčúlene . Castiel zrazu pocítil silnú bolesť akoby mu niekto drvil pľúca.Nemohol sa nadýchnuť chcel do seba dostať kyslík , no nemohol. " No čo ,povieš mi to ?" pozrela naňho s úsmevom.
" Si prefarbená alebo to máš origoš?" zaujímal sa Dean. Allysa sa naňho neustále usmievala. " Milujem tvoje sarkastické poznámky." priznala a rukou ho hladila po líci. Deanovi to bolo nechutné , no nemohol s tým nič robiť. " Čo robia Castielovi?" chcel vedieť z napätím. " Castielovi , to nech ťa nezaujíma ." povedala a začala ho bozkávať. Lovec cítil ako mu jej bozky berú silu. Čím dlhšie ho bozkávala, tým bol bledší a slabší. Vôbec sa nedokázal brániť. Démonka prestala až vtedy , keď videla , že začína strácať vedomie. " Vidíš aké su moje bozky silné." škerila sa . Lovec sa chvíľu spamätával a snažil sa nestaratiť vedomie.
Lilith na Castiela použila už rôzne metódy , no Castiel mlčal. Po tom všetkom horšie vnímal okolie a zťažka dýchal. " Môžeš urobič čokoľvek , ale ja ti nič neprezradím , som na to cvičený." oznámil jej Anjel. Lilith sa usmiala.Vyzeralo to , že dostala výborný nápad. " Však počkaj uvidíme ,ako dobre si cvičený." smiala sa a sila , ktorá Anjela držala pominula , no bol stále spútaný. Prikázala dvom Démonom nech Anjela vezmú. Tí ho surovo chytili za ruky a ťahali ho za niekoľko stromov. Tam sa nachádzal Dean a Allysa. Lovec sa na ňu škeril a očividne hovoril niečo nepekné , pretože Allysa vyzerala dosť nazúrene. " Allys, môžeš uhnúť prosím?" spýtala sa jej jemným hlasom Lilith. Čiernovláska sa vzdialila od lovca a nenávistne naňho zazerala. Castiel mal hrôzu z toho čo Lilith vymyslí. Démoni ho pevne držali a mal presný výhľad na Deana . " Cítim tu priam tajomnú atmosféru." hovoril Dean výsmešne aj napriek tomu ,ako slabo sa cítil. Videl , že ani Anjel na tom nie je najlepšie. " Takže Cass , som zvedavá ako sa ti bude páčiť toto." Lilith mala na tvári široký úsmev. " Hm , tak toto by som zaradil medzi úsmev roka ." komentoval lovec. " Dean ,ak si myslíš , že má tými poznámkami vytočíš , tak si na veľkom omyle. Náhodou sa príjemne bavím." oznámila mu Démonka. " Wow!" povedal Dean naschvál šokovane. Lilith zrazu začala rozprávať latinčinou. Ostatný Démoni zapolovali sviečky do kruhu a kreslili neznáme znaky. Jeden z nich vzal nôž a rezol Castiela na ruke. " Potrebujeme Anjelsku krv." vysvetlovala Lilith.Potom sa Lilith rezla sama. Démoni krv Anjela a Démonky nakvapkali do stredu nákresu . Castiel a Dean toto všetko nechápavo pozorovali a vymenili si zmätené pohľady. Keď Lilith dokončila svoju reč z kruhu začal vychádzať čierny dym, ktorý na jej povel zastal vo vzduchu. Démonka sa s úsmevom pozrela na Castiela ." Predpokladám , že vieš čo chystám." Anjel nervózne preglgol .Lilith naznačila čiernemu dymu , že môžem pokračovať. Dym začal vchádzať do Deana. Hneď ako doňho vošiel, lovcovi prišlo zle. " Čo to malo byť?" spýtal sa Cass vystrašene. " Ach som myslela , že vieš." vzdychla si. " Vyvolala som najmocnejších padlých Anjelov. Jeden z nich je už v Deanovi , no koľko takých mocných Démonov zniesie ľudské telo?" zasmiala sa. " Tí padlý Anjeli, Deana budú mučiť v jeho tele, niet lešpia smrť ." začala sa smiať ešte viacej . Z kruhu vyšiel ďalší dym, ktorý opäť vstúpil do Deana. Ten len zatínal zuby ,aby vydržal všetkú tú bolesť. Netušil , že jednu ľudskú schránku , môže posadnúť viacero Démonov, no vlastne to boli padlý Anjeli a o tích nevedel vôbec nič. Keď doňho vošiel ďalší čierny dym , začalo sa to zhoršovať. Do očí sa mu nahrnuli slzy, no nevidal ani hlásku. Z pekla bol zvyknutý na bolesť akéhokoľvek druhu. Castiel to sledoval s hrôzov v očiach. Celý sa triasol,ale nemohol Lilith nič prezradiť. Tým by všetko pokazil , porušil asi tak milión pravidiel a mal na svedomí kopu ľudských životov. No prizerať sa ako Dean , ktorého berie ako syna , trpí bolo to najhoršie. " No ako Cass , ešte stále mlčíš?" ozvala sa Lilith , ktorá sa očividne výborne bavila. " Zastav to !" prikázal jej Anjel. Démonka sa rozosmiala. " No jasne , povec čo chcem a zastavím to." Medzitým do Deana vchádzali ďalší a ďalší padlí Anjeli.Cítil , že stráca vedomie , no nemohol ho stratiť. Padlý Anjeli , ktorí v ňom boli mu to nedovolili.Tak si len hryzol do pery a čakal na ďalšiu vlnu bolesti. Castiel sa snažil vytrhnúť Démonom , ktorý ho držali ,ale nemal šancu. Pozoroval ako do Deana vchádza jeden čierny dym za druhým. Videl ako trpí , ako proti tomu bojuje, no Castiel vedel , že už dlho nevydrží. Nie je možné ,aby niekto také niečo vydržal. " Nechaj ho , prosím." žiadal zúfali Anjel. " Povec mi to a nechám ho." " Jednoducho ti to aj tak nepoviem, len nechaj Deana napokoj a vybi si zlosť na mne." " Ha ha !" uškŕňala sa Démonka. Dean už vôbec nič nevnímal , nevnímal ani dym , ktorý doňho neustále vstupoval. Mal čoraz silnejšie nudkanie vyvrátiť všetko , čo jeho žalúdok obsahoval, no potom si uvedomil , že vlastne neobsahuje vôbec nič.Už si ani nepamätal kedy naposledy jedol. Jediné čo si pamätal bolo , kedy naposledy chlastal. Pri tej spomienke sa bolestne pousmial. Castiel pri pohľade na jeho úsmev vyvalil oči . V tejto situácii sa usmieva. pomyslel si. No lovec to už dlhšie nevydržal a vyvrátil žlč . Vzápätí sa vytrhol z pút , ktoré ho držali . Odhodil šokovanú Lilith a Démonov , ktorý sa naňho chystali vrhnúť. Lilith sa prekvapene zodvihla zo zeme. Dean ju schmatol pod krk a zodvihol do výšky. Lilith chcela použiť nejakú schopnosť , no pri lapaní vlastného dychu sa nemohla súsdrediť. " Ty hnusná suka!" povedal jej lovec s najväčím znechutením. " Ešte...nie si taký....silný ...aby si ma..mohol zabiť. Môžeš mi robiť ... čokoľvek ,ale ..zabiť ma ešte ..nedokážeš." hovorila Lilith prerývane a snažil sa nadýchnuť. " Ale raz budem a zabijem ťa." povedal jej výhražne a surovo ju šlahol o stĺp. Potom schmatol Castiela , ktorý nestihol nijak reagovať a vyparili sa. Ocitli sa na nejakej prázdnej križovatke . Bola noc a fúkal trocha silnejší vietor. " Dean máš v sebe Démonov , musíme ich z teba dostať kým ťa začnú ovládať." rozprával Castiel. Lovec zrýchlene dýchal a začalo ho napínať . V očiach sa mu leskli slzy a cítil ako sa Démoni , ktorý v ňom boli , snažili nad ním prevziať kontrolu. ****** Medzitým
" Kde môžu byť tak dlho." stresoval Sam. " To..to netuším." hovorila Melissa so strachom. Obaja boli v Melissinom dome . " A kde do čerta je otec!" nerozume lovec. " Kam mohol ísť."zúril. " Do pekla ja neviem celé je to divné, počkajme ešte chvíľu , možno sa len zakecali alebo čo." snažila skludniť situáciu hnedovláska.
O pár hodín neskôr
Sam vypil asi tak piatu šálku kávy a Melissa sa snažila spojiť so svojim otcom. " Určite sa im niečo stalo." " No tak Sam , mysli optimisticky." hovorila hnedovláska. " Myslieť optimisticky v tomto svete , tak to chceš odo mňa veľa." Sam do seba hodil ďalší dúšok kávy. " No ,ale čo môžeme robiť?" " Ja idem zavolať otcovi." oznámil Sam a šiel do svojej izby. " No tak oci zodvihni to." prosil a rukou si pretrel tvár. *Tu John Winchester , momentálne nemôžem telefonovať ....* Ozvala sa z mobilu. " Do čerta!" zanadával lovec a začal vyťukávať ďalšie číslo. " Bože Sam si v poriadku." ozvala sa vystrašená Ruby z telefónu. " Hej Ruby , prosím príď." žiadal ju Sam. " Hneď som u teba."
Za niekoľko minút sa Ruby zjavila v Samovej izbe. " Čo sa stalo ?! Vieš ako som sa bála !" objala ho a bozkala na pery. " To je na dlho,ale nevieš , kde do pekla je môj otec?" spýtal sa jej sklesnuto. " Oh , tvoj otec , to netuším." pokrčila plecami Démonka. " Navyše Castiel a Dean zmizli! Do pekla , takto je to stále , nikde nie sme v bezpečí!" kričal lovec. " Zmizli , fúha ,ak chceš skúsim niečo zistiť od Démonov ,ale nič nesľubujem." navrhla Ruby. " Nemohol by som ísť s tebou?" spýtal sa . Ruby to trochu zaskočilo. " Okej , v pohode." vydrala zo seba a obaja zmizli. ***** " Dean musíme ísť rýchlo za Samom a Melissou a dostať to z teba." súril Castiel a dosť zúfalo sledoval lovca. " Nie." odpovedal drsnejším hlasom. " Ešte to vydrž ovládať." " Je ich veľa." povedal už normálnym hlasom , no bolo v ňom cítiť bolesť. Castiel už na nič nečakal a oboch ich premiestnil do domu. | |
| | | Soniq Winchester
| Predmet: Re: Never say goodbye 10.05.09 12:30 | |
| Tam Deana uložil na sedačku a pomocou schopností ho o ňu zviazal lanami. Nepáčilo sa mu to ,ale musel to urobiť pre jeho ochranu. Deanom prechádzala jedna vlna bolesti za druhou. Mal v sebe priveľa Démonov a začínalo to byť čoraz ťachšie. " Do riti!" zachrapčal Dean a jeden Démon v ňom sa snažil vytrhnúť z lán. " Melissa!" zakričal Castiel , na ktorom bol vidieť strach. Hnedovláska nazerala do Samovej izby , no nebol tam. " Divné." povedala si sama pre seba. Zrazu započula stotanie a potom krik. Bol to hlas jej otca. Rýchlo zbehla dolu zo schodov. No vzápätí skamenela. "Čo sa to tu do pekla deje?" spýtala sa traslavým hlasom. Dean pripútaný o sedačku a snažil sa vytrhnúť , na tvári mal bolestné grimasy. Castiel bol v panike a mal zúfalý pohľad. " Sú v ňom Démoni - padlí Anjeli. Je ich veľa , dlho to nevydrží." vysvetloval Anjel rýchlo. " Dávaj naňho pozor . Musím niečo priniesť , hneď som späť." vychŕlil zo seba Cass a zmizol. Melissa k nemu rýchlo podišla. Deanove oči zrazu zmenili farbu. Boli čierne, Démonsky čierne. " Musíš ma pustiť !" prikázal jej. " Vypadni z neho ty parchant !" povedala hnedovláska drsne. " Oh , nie srdiečko , páči sa mi tu ." zaškeril sa , no v tom jeho oči mali opäť krásnu zelenú farbu. Zahryzol si do pery a snažil sa potláčať slzy. Melisse sa pri pohľade naňho, začali tlačiť slzy do očí . " Ako sa drží?" započula Anjelov hlas. Hnedovláska zistila , že nemôže vydať ani hlásku. Jej srdce išlo puknúť . Castiel ju trochu odstrčil a začal Deanovi liať do úsť neznámu tekutinu . Hneď ako ju lovec prehltol , začal opäť vracať. Zrýchlene dýchal , no zrazu z neho začal vychádzať hustý čierny dym. Nestihol si vydýchnuť a hneď sa z neho dral ďalší čierny dym a potom ďalší. " Čo si mu to do pekla dal?" pýtala sa Melissa zhrozne. " Tích Démonov by to malo vyhnať." hovoril jej Anjel. " Veď mu to ešte viac škodí." Cass preglgol. " Ale tích padlých Anjelov z neho dostať musíme a je len tento spôsob. Ani mňa to neteší." Dean začal miesto zvratkov zo seba vracať krv. Bol príšerne bledý a mal čierne kruhy pod očami. Na čele mal pot a ústa od krvy. Jeho telo sa triaslo bolesťou , aj napriek tomu koľko Démonov sa z neho už dostalo , bolo ich v ňom ešte dosť. " Musíš to zastaviť." žiadala Melissa s plačom. " Ako?" spýtal sa trasúcim hlasom. " Ty si tu Anjel." pozrela naňho a išla k lovcovi. Z rukávom mu utrela krv z úst , no nie moc dobre, lebo ruky sa jej dosť triasli. "Koľko je v ňom tích Démonov?" spýtala sa Melissa. " Ja neviem nedokážem ich vidieť ,ani cítiť , zrejme je to nejakým zaklínadlom alebo nieviem čím." priznal Anjel. " Takže možno v ňom už žiadny nejsú ." rozprávala s nádejou a sledovala Deana , ktorý upadol do bezvedomia. " Ja neviem , možno máš pravdu vyšlo ich už dosť ,ale aj tak." " No tak oci ." Castiel na ňu pozrel. " Fajn." povedal a pohybom ruky odstránil laná z lovcových rúk. " Kde je vlastne Sam?" pýtal sa Cass s podozrením. " No to neviem , zmizol." " Pôjdem sa po ňom porozhliadnuť. Ostan tu." povedal a vyparil sa. Melissa chvílu pozorovala Deana , no potom sa rozhodla , že mu pôjde aspoň po deku. Vošla do svojej izby a hrabala sa v skrini. Tvrvalo jej to pekne dlho , totiž mala tam neskutočný neporiadok. Zrazu začula kroky. Bleskovo sa otočila. " Preboha Dean! " povedala prekvapene. " Do pekla, prečo neležíš?!" Dean sa podopieral o stenu a podlamovali sa mu kolená. No na jej otázku neodpovedal , bál sa , že by opäť niečo vyvrátil. " Je ešte nejaký Démon v tebe?" spýtala sa hnedovláska. " Asi nie." zachrapčal a sťažka dýchal. Melissa k nemu rýchlo podišla. Jeho ruku si prehodila cez plece a nasmerovala si to do kúpelne. Tam sa posadili vedla záchodu. " Čítaš...mi ..myšlienky." povedal Dean a bolestne sa uškrnul. No už nevyržal nutkanie dostať zo seba ešte niečo a tak začal opäť vracať, no len krv a žlč. Hnedovláska sa na to zhroznene pozerala. " Do pekla , to vôbec nie je dobré." šepla. V tom začula buchnutie dverí. " Haló!" začula kričanie. " Tu sme!" zakričala ona na neznámu osobu. Počula ako kroky rýchlo kráčajú po schodoch a až osoba stála vo dverách kúpelne. " John." vyšlo z hnedovlásky. " Bože môj." povedal John zhrozene pri pohľade na Deana. Okamžite k nemu pribehol a pritiskol si ho k sebe . Dean už nevnímal nič , ani to že tu bol jeho otec , proste vôbec nič. Bol vo svojom vlastnom svete. Vnímal len bolesť , bolesť a bolesť. John ho hladil po vlasoch a cítil aký je horúci. Musel mať teplotu najmenej 40 stuňov. Staršiemu lovcovi sa nahrnuli do očí slzy , no v tom sa prudko zatvorili dvere na kúpelni. Všetci okamžite zbystreli až na Deana ,ten pomaly strácal vedomie. "Čo to má byť?" nechápala hnedovláska a zmätene podišla k dverám. Boli zamknuté. Zrazu zhaslo aj svetlo, keďže v kúpelni neboli žiadne okná, bola tam úplná tma. ***** Ruby a Sam mučili nejakého Démona. " Sammy , Sammy ,Sammy.." začuli hlas a obaja sa otočili. " Ale no tak , ty." Sam znechutene hľadel na Démona , ktorý tvrdil , že je Azazelov brat. " No čo , mám na teba dávať pozor a mám dávať pozor aj na to ,aby si sa stal Azezolovým nástupcom.Čiže ,ak ma nebudeš počúvať tvoj otec, tvoj brat a fešanda Melissa zomrú." hovoril Démon s nadšením. "Čože?" lovec nerozumel o čom to hovorí. " No zatvoril som ich v kúpelni a nedostanú sa odtiaľ .Môžem ich tam povraždiť , utopiť, nechať zhorieť." škeril sa a pri tích predstavách ,nahodil prihlúpi ksicht. " Ty sukin syn!" pozrel naňho Sam vražedne. Ruby len stála a pozorovala situáciu. "Takže čo chceš?" spýtal sa lovec. " No pôjdeš so mnou. No ale, aby si mi veril , že tích tvojich milovaných z tej kúpelne pustím , tak ti to ukážem ." povedal a spolu so Samom zmizli. Ruby len stála s pootvorenými ústami a spamätávala sa z toho , čo sa práve stalo. **** Melissa sa snažila nájsť v tej tme dvere alebo aspoň chcela skúsiť rozsvietiť svetlo , no pri tej tme sa jej nič nedarilo. John mal ešte stále v náruči svojho staršieho syna a modlil sa nech to vydrží . V tom sa svetlo opäť rozsvietilo a v miestnosti stál Sam spolu s Démonom. " Sammy?" John naňho neveriacky hľadel. " Ty si sa s ním spojil?" Sam zosmutnel . Chcel odpovedať , no potom zbadal svojho brata. Srdce ,akoby mu chytila neznáma ruka a silno ho stlačila. " Dean." šepol. Démon zatial otvoril dvere na kúpelni. " No svoju dohodu som splnil Sam a teraz splníš ty svoju." usmieval sa. " Sammy , o čom to hovorí?" spýtal sa ho John nechápajúc. " Musím ísť s ním , je mi to ľúto." vydral zo seba a stále hľadel na svojho brata. V tom obaja zmizli. ****** Sam sa nachádzal v Démonovom príbytku. " Aké je vlastne tvoje meno?" pýtal sa ho lovec vytočene. Démon sa zaškeril a jeho bordové oči sa zaleskli. " Volám sa Deumos." oznámil mu. Sam nadvihol obočie ."Niekde som čítal , že to je ženské meno." zasmial sa. Démonovi zmizol úsmev z tváre. " To je mužské meno." povedal dotknuto. Samovi hýbalo kútikmi. " Okej. No a čo teraz?" spýtal sa ho Sam . " Ideme do pekla." povedal Deumos akoby nič. Lovec si myslel , že zle počul. " Do pekla ?! Dúfam, že si robíš srandu!" " Nie nerobím . Naberieš tam nové skúsenosti , len si pomučíš zopár duší, neboj sa bude sa ti to páčiť ." diabolsky sa usmial. A spolu so Samom zmizli v plameňoch.
| |
| | | Peter67 Pocestný duch
Počet príspevkov : 54 Age : 35 Bydlisko : Skalica :D Nálada : Šetrím na nové auto..to staré som akosi rozdrb*l :D Registration date : 30.09.2008
| Predmet: Re: Never say goodbye 10.05.09 13:05 | |
| No ty vole Sonka toto je super ff ..strašne sa mi páči skvelo si to vymyslela ..príbeh je fajnový a toho torturingu , no chudák Dean ty si fakt už závysláčka na torturing keď mu toto robíš heh nechýba tam akcia a stále je tam napätie ,čo si ma páči pretože niektorých poviedkach su len zbytočné keci ,ale tu to je bombové a táto posledná časť to je ,ale dĺžka a Sam ide do pekla aj s tým démonom tak to som zvedavý čo ideš vymysleť teším sa na dalšiu časť | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Never say goodbye | |
| |
| | | | Never say goodbye | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |