|
| 04x15 Death Takes a Holiday | |
|
+17Zizi Dzowika4 Hiro666 Marion0889 sisel Samabel lentilka Kristine kaja666 str8tking Sarinka tauria wiktoriano Chrystelle Anwiel janicag dion-fortune 21 posters | Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: 04x15 Death Takes a Holiday 13.03.09 7:25 | |
| okey, tak toto nedám toto bola super epka. castieeeeeeeeeel a dean a tie ich pohľady len prečo dokelu musela zomrieť pamela ju som mala rada tessa bola cool len ma naštvali jej reči o anjeloch inak dean/sam v tomto diely rocks! a alastair no proste pecka diel. a na konci bolo o kimovi no proste krása. | |
| | | janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: 04x15 Death Takes a Holiday 13.03.09 8:22 | |
| | |
| | | Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 04x15 Death Takes a Holiday 13.03.09 8:42 | |
| Holy crap!!!!! Proč umřela Pamela!!!! Já sem tu ženskou měla tak hrozně ráda!!!!! Epka byla vážně parádní!!!! To čekání se vážně vyplatilo!! A jsem ráda, že nelezu do spoilerů, když tak teď na ně koukam... Tessa!!! Wou, sem ráda, že jí tam dali!!! Vážně, musim se nejdřív zpamatovat, než napíšu něco pořádnýho!!! Jenom musim ale podotknout, že se mi nelíbilo to, jak Dean mluvil na začátku, jestli ho nebude zpomalovat nebo co to tam řekl... Musim říct 2 scény,. který se mi hrozně líbily: 1. Když Sammym proběhla ta ženská a jak si Dean tak vklidu strčil ruku krs něj a nechal jí tam... Get out of me!!! 2. Jak jim ten kluk ukazoval co dokáže a ani jeden z nich ho nechtěl praštit!!! | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x15 Death Takes a Holiday 13.03.09 9:13 | |
| No tak to zase bylo něco. Anwiel, přesně to jsem čekala, že Dean při nejbližší příležitosti bude do Sama vyrývat. Chudák Sam, no zadělal si na pěkný problémy. A to nejen u svého bratra, ale celkově. To, co mu řekla na konci Pamela, ho pěkně vzalo. A hrozně mě štve, jak pořád do očí lže Deanovi. No jo, to se dalo čekat, že to tak dopdne. Můžete mi říct, jak spolu ti dva můžou bojovat za nějaké dobro, když si navzájem ani trochu nedůvěřují? Je úplně jasné, že to nemůže dopadnou jinak, než špatně. Ale jinak byla epka super! Byla tam spousta dojemných rozhovorů, bohužel jsme se většinou dozvěděli jen samé smutné věci. Že Pamela umře, to jsem věděla, ale stejně mě to naštvalo. Pokaždé nechají umřít někoho, kdo se mi líbí a vůbec mi tam nevadí, spíš naopak. Ale Ruby, kterou nemůžu vystát, tam nechávají. Tý jo, ale když tak o tom přemýšlím, tak bylo jediné štěstí, že Pamela tak duchapřítomně honem přivolala Sama zpět. Kdyby zavolala místo něj Deana a nebo to třeba nestihla, tak by se ti dva už buď vůbec nevrátili mezi živé a nebo by ten démon zapíchnul jak ji, tak Deana. On sice Sam neví, na jaké problémy si s těmi schopnostmi zadělal, ale na druhou stranu už jim tolikrát zachránily život, že bez už to taky snad ani nejde. By mě zajímalo, jestli by Deana nějak Castiel zachránil, kdyby je Pamela nezvládla oživit včas. A jak se Dean tvářil, když zjistil, že nejenže tam celou dobu Cas byl, ale taky jim sám tu práci dohodil. No a musela jsem si pořád zvykat na ten mladistvý sestřih Sammyho. Ale slušelo mu to...i když v kombinaci s tou mikinou mi chvílemi připadal jako z některých epizod na začátku 1. série. Ovšem jak se stali těmi duchy, to byla scéna za všechny prachy. Ten Deanův výraz, když zjistil, že plán B nebude potřeba a pak Samův výraz, když po něm chtěl vědět, co mu Pamela zašeptala do ucha. No a pak jak je ten kluk učil ty "triky", to byla taky paráda. Prostě skvělý díl. I když jsem čekala trochu víc akce, ale to bylo proto, že do toho traileru zamíchali i ten další díl. Tak jsem zvědavá na 4x16. | |
| | | wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 04x15 Death Takes a Holiday 13.03.09 10:18 | |
| tak som si to konečne pozrela. strašne pomaly mi to stahovalo ale stálo to za to toto bola super. čast ten začiatok a potom scéna na cintoríne ked sa tam zjavil alastair. to som vôbec nečakala Tessa bola milá páčila sa mi viac ako v 2x01 tak som rada ze ju zachránili a konečne bol aj Castiel a bol úpne v jednom mám zase iný názor ako vy ja Pamelu nemám rada a v podstate som rada ze zomrela práve ona a nie niekto iný. akoze ked som prvíkrát pozerala 4x01 tam mi bola sympatická ale potom mi začala strašne liezt na nervy tak mi chýbat nebude. ešte sa mi páčila tá scéna ked Dean presviedčal toho chlapca aby šiel z Tessou . bol taký zlatý tak to je všetko čo mi teraz napadá musím íst mozno neskôr mi ešte niečo napadne | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x15 Death Takes a Holiday 13.03.09 10:47 | |
| no okey už to mám pozreté 3krát a viac menej som to už rozdýchala, takže idem komentovať ešte raz páčil sa mi zostrih na začiatku potom ten úplný začiatok s tým ako tam toho chlapíka zastrelili, no som len pozerala, že zaujímavé no a potom nabehli a ja som nemohla. ako sa tam dean snažil spojazdniť tú mašinu no a keď už išli odísť a dean nahodil ten svoj výraz, vedela som, že je niečo zlé a keď sa spýtal Sama, že či ozaj chce, aby šiel s ním... no OMG. akože na jednej strane mi ho bolo ľúto, lebo viem ako veľmi ho to bolelo, čo mu Sam povedal a na druhej som bola nieeeeee, nevyťahuj to zase, lebo viem, že toto zase bolí Sama... Ďalej sa mi strašne páčilo ako zase začali so zázrakmi a ako sme mali možnosť vidieť, že Dean sa zmenil. Proste akoby začal veriť, že anjeli na neho naozaj dávajú pozor. to bolo niečo nové, predtým sme to ešte nevideli v SN. hotová som bola aj z tej scény na cintoríne, kde Dean začal s tým, že tí ľudia si nezaslúžia zomrieť... proste dorazilo ma ako mu Sam povedal, že oni dvaja sú iní a proste bolo vidieť, že Dean s tým veľmi nesúhlasí... proste mám taký pocit, že keď už akceptoval, že bol zachránený, tak si myslí, že by mali byť aj ostatní... tessa bola skvelá. ako si dean spomenul... no a potom, čo jej povedal o tom ako sa cítil celý ten rok bože chudáčik môj no a ten chlapec duch nemal chybu ako ich tam učil... no ja som nemohla. a potom ako išli na alastaira, tak akí machri inak ten predošlý alastair sa mi páčil viac ale inak pohoda... inak ja som si nemyslela, že tam castiel bude. keď sa neukázal na začiatku a všetko riešili bratia, som si myslela, že ho tam nedajú a keď sa tam objavil, tak som bola ja ho proste milujem a teraz som bola tak dlho bez neho no to, čo deanovi povedal... nemohla som. najviac ma dostalo, keď mu povedal, že nech ich už požiada o čokoľvek, zdá sa, že spravia presný opak. a potom to jeho "because you are different." no srsly tieto homoerotic momenty ako ich sám misha nazval ma totálne dostávajú. no a ten koniec.... ty kokso chudák Sammy nemá to ľahké s tými schopnosťami. ale len valím oči aký je už silný akože ani s alastairom nemal problém... fakt macher len som nepochopila to, čo tessa povedala deanovi. akoby narážala na to, že anjeli majú nejakí skrytí plán alebo čo... neviem nepáči sa mi to. som zvedavá, čo sa z toho nakoniec vykľube. suma sumárum. diel bol skvelý | |
| | | tauria Pocestný duch
Počet príspevkov : 100 Bydlisko : česká republika Nálada : dreaming about green-eyed angel..... Registration date : 18.11.2008
| Predmet: Re: 04x15 Death Takes a Holiday 13.03.09 12:27 | |
| Tak jsem se na to podívala.....Jako bylo to MASO! Kluci se mi ale zdají nějak hoooodně odtažití a zdrbnutí z minulého dílu. Koukala jsem i na promo na další díl a jako docela jsem se zděsila!!!!!!!!! Viděli jste to taky? Krvavého Deana?! To se mi jako vůbec nelíbí!!!!! (ne, kecám, těším se na to!!!! TORTURING FOREVER!!!!!!!!!!! ) Ale pokračování bude asi fakat psycho | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 04x15 Death Takes a Holiday 13.03.09 12:51 | |
| Tak táto epizóda bola úžasná, nemám snáď žiadnu výhradu voči ničomu. Jedna z naj doposiaľ, ak nie naj. Tak Dean si nedal pokoj a musel do Sama hneď na začiatku zabrdnúť, som vedela, že keď tam zostal sedieť, povie niečo nepekné...ale či naozaj chce, aby s ním šiel... Pamela bola skvelá, cintorínová scéna ešte lepšia, som mala chuť zakričať Sammy ideš, takže už aj Ali je na neho prikrátky.. bratia ako duchovia nemali chybu, len som nepochopila, že keď boli duchovia, prečo im ide para z úst.... Tessu mám rada, ona sa proste na nič nehrá a povie, čo si myslí a Deanove priznanie, že s ňou mal vtedy radšej ísť.. Scéna v dome smútku bola super, ako Ali podrezal toho smrťáka a chystal sa na Tessu...síce som vedela, že Pamela zomrie, no aj tak som si hovorila, že nie, nesmie, kristušák, prečo ona, prečo sa nezbavia niekoho iného... a súhlasím s Chrys, že ešte šťastie, že privolala Sama, Dean by si s tým démon nevedel tak podariť....akože Castiel tam celú dobu bol, no ešteže mal dobré vysvetlenie, prečo im nemohol pomôcť v tom dome smútku...to zajatie Aliho mi prišlo nejaké jednoduché, blesk do hlavy a bum... a čo im bránilo spraviť to skôr...? Opäť sa mi potom páčila Tessa, ktorá Deanovi narovinu povedala, že anjeli majú čosi za lubom a nedali mu druhú šancu len tak, pre srandu králikov, určite to nebude nič pekné... už len to Castielove "ty si iný"...inak všimli ste si, že väčšinu času, čo Cas rozpráva s Deanom, tak sa na neho nepozerá, ale pozerá do strany... To Pameline pošuškanie Samovi "ak si myslíš, že z toho, čo robíš, vzíde niečo dobré, si na omyle" ma dostalo... chudák Sam, bolo vidno, že ho to dostalo a navyše, ona určite dobre vedela, o čom hovorí... btw, venovanie Kimovi na konci bolo krásne, strašne ma to dojalo... | |
| | | str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: 04x15 Death Takes a Holiday 13.03.09 14:26 | |
| | |
| | | kaja666 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 250 Age : 31 Nálada : hm.... Registration date : 07.12.2008
| | | | Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 04x15 Death Takes a Holiday 13.03.09 19:08 | |
| tauria: Prosím, hoď si tam spoiler!!!! Já sem například nic o fotkách nevěděla a ani sem vědět nechtěla!!!! | |
| | | Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: 04x15 Death Takes a Holiday 13.03.09 19:14 | |
| tak to mám konečne aj ja za sebou toto bola jednoducho BOMBA epizóda od začiatku do konca som čumela...najviac ma asi dostali tie Samove schopnosti zlepšil sa už teda riadne myslím, že z toho bude zase riadny problém, keď na to príde Dean to ako Sammy nemal problém už ani s Alisterom no začína sa rozbiehať Pamely bolo aj mne ľúto, mala som ju rada a keď šepkala Samovi do ucha (nemyslím to, že má skvelý zadok ) a to, že anjeli majú niečo za lubom to si myslím už dávno, a teraz mi to Tessa ešte aj potvrdila Deanovo rýpnutie do Sama som čakala...bolo mi jasné, že to čo si povedali nezostane bez následkov akoby toho medzi nimi nebolo už dosť no a musím spomenúť aj tú scénu keď Dean vrazil ruku do Sammyho "Am I making you uncomfortable??" jednoducho skvelá skvelá epka...rozhodne som nebola po pauze sklamaná venovanie Kimovi na konci ma dostalo "We miss you, Kim" | |
| | | lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: 04x15 Death Takes a Holiday 13.03.09 19:58 | |
| | |
| | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x15 Death Takes a Holiday 13.03.09 21:38 | |
| Vážně super epka... pěkně dotažená, všechno plynule navazovalo. Co se týče toho, co jsme se dozvěděli a co tam bylo.... mám z toho v hlavě ještě guláš, tak si to musím nechat rozležet v hlavě, než se k téhle epizodě opravdu vyjádřím. Ale - Deanovi řeči co se týče smrtek, duchů... Je on je jiný než ostatní Sam stále zapírající Castiel tedy řádil, jako ty poznámky na Deana a jak mu vysvětloval, proč co a jak .... to je taky macher Alastair a jeho spoutání - konečně!!! (i když vím, že v příštím díle to tak jednoduché už nebude) Klučina duch Tessa Já tu její postavu i tu herečku mám ráda. Pamelina smrt Sice trochu očekáváno, ale ona to být nemusela.... chjo Úplně mě dorazila ta scéna, když došli do budovy za těmi unesenými smrtkami... rozhlíželi se a když našli toh chlapa Dean jen kývl na Sama - Sleduj mě..... a udělal puf a objevil se za tím chlapem a praštil ho. To bylo super. No, vážně skvělá epizodka. | |
| | | sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: 04x15 Death Takes a Holiday 13.03.09 22:27 | |
| Super epizoda, zatial jedna z najakcnejsich v tejto serii, strasne sa mi pacila... Samove schopnosti, no lol chlapec does his homeworks a ako tam pekne pobehovali ako duchovia, strasne fest odbre to bolo, proste cela epka a tak... a Alastair bol podareny, jak ich tam strielal | |
| | | Marion0889 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 157 Bydlisko : no kde? u Jareda v jeho postýlce...hi, hi Nálada : jsem jak v začarovaném kruhu... Registration date : 09.03.2009
| Predmet: Re: 04x15 Death Takes a Holiday 14.03.09 3:59 | |
| Už mám taky dílek za sebou a hm, no pecka. Vidět Deana s plnou pusou, tak to byla nádhera. Jinak ty slova potom, jak mu Dean předhazoval to z minulého dílku o tom, že by ho nerad brzdil... no nevím. Hřbitovní scéna, tak to jsem si užila... ty rozpaky nad tou jejich duchařskou seancí. Potom ten nástup Alastaira a jak praštil Deanem o náhrobek, tak to mu nezávidím a muselo to pěkně bolet... chudáček. A jak šel po Samovi a začal plácat tou rukou a ono nic... jé to mě dostalo a zároveň mě udivili Sammyho silnější schopnosti a co všechno dokáže. Scéna s Pamelou... ještě teď se mi nechce věřit, že to odnesla ona. Jinak její první pošeptání do Sammyho ouška mi vykouzlilo na tváři lehký úsměv... no ona vždy obdivovala jeho pozadí. Kluci jako duchové byli perfektní. Dean a jeho setkání s Tessou, tak to ho dost ohromilo a když si později uvědomil, že se už setkali no a ten jejich rozhovor na téma, že měl s ní odejít, och. Malá nakládačka od toho kluka, tak to bylo hustý a Deanovo zvolání, že je to musí naučit taky a ten pohled. V tom pohřebáku, jak šli zachránit Tessu si mohli kluci vyzkoušet, jak chutná brokovnice plná soli. Jsem ráda, že se jim ta záchrana podařila a nástup Case a spoutání Alastaira to bylo taky něco. Ale to jeho, že si zahrál na Bobbyho, aby je dostal tam kam chtěl, no nebylo to od něj moc hezké a že je Dean jiný? Tak to už máme téměř konec a Pamelino druhé pošeptání do Samova ouška a rada, že se má Sam zamyslet nad tím co dělá. Celkově hodnotím epizodu jako kvalitní a zajímavou i když se smutným koncem. | |
| | | Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: 04x15 Death Takes a Holiday 14.03.09 12:39 | |
| tak konecne som dopezeral a som absolutne spokojny . Dobra bola scena ked trenoval ten duch chlapca. Ci ako Alaister chcel odhodit Sama na cintorine ale nemohol . Zbohom Pamela . | |
| | | Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: 04x15 Death Takes a Holiday 14.03.09 13:00 | |
| tak táto epka ma proste dostala ono to bolo tak neuveriteľne dobre, že som nedýchala až pri tom. Najviac sa mi páčil rozhovor medzi Deanom a tessou bol taký smutný. ale bola to pravda. chuďa pamela mi jej bolo ľuto ako zomrela. ale fakt bolo dobre som zvedava na ďalšie časti. Aj castiel sa mi tam objavil | |
| | | Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 04x15 Death Takes a Holiday 14.03.09 13:31 | |
| Včera som pozerala epku v nemom úžase a na konci hlavne pri tej spomienke na Kima som bulila ako malá. Ale pekne po poriadku. Hneď začiatok v tom bistre - ako Dean tam bol skvelý ako nechcel ísť, že by Sama len spomaloval a tá jeho košela tam no úžasná škoda, že ju potom už nemal. To ako boli duchovia bolo skvelé a Pamela bola tiež úžasná. Škoda, že zomrela mala som ju strašne rada. Aj keď v tejto epke bola trošku odmeraná a to, čo povedala, na konci, že majú povedať Bobbymu ma zarazilo a samozrejme reakcia Deanovým smutným pohľadom Ja som sa opäť do Deana zamilovala - no neviem, či sa to dá ešte viac ako to je, ale proste všímala som si každé jedno jeho slovo, myšlienku a pohľad a on je dokonalý. To ako dokáže ten hrdina súcitiť, vravieť o lepšom mieste, o svojich pocitoch, o tom ako vravel, že mal v bruchu dieru kým nezistil, že mu vlastne chýbala Tessa, že mal radšej vtedy zomrieť, a ako povedal tomu chlapcovi, že najhoršie na tom byť duch je to, že jedného dňa tu tá rodina už nebude Tie jeho očičká keď hovoril Samovi, že mu nemôže zakázať mať tajomstvá, ale nech z neho aspoň nerobí idiota. To ako sa snažil uprosiť Casa, aby tí ľudia mohli žiť a napokon ten jeho výraz keď mu Cas povedal, že on je výnimočný. A ešte ako mu Tessa vravela, že hlboko vo svojom vnútri vie, že čoskoro sa stane niečo zlé. Ako toto všetko ešte doplnené tými jeho typickými zádermi ma dostáva do kolien. Toto je postava, ktorú milujem stále viac a viac až za hranice možností. Pre toto som DeanGirl. Sam - You have no idea Uff tak tá veta bola fakt na mieste. Ten jeho pekný zelený nádych, keď vymietal toho démona čo bodol Pamelu, ten jeho vystrašený pohľad, keď mu Pamela povedala, že to k ničomu dobrému nevedie. No a skoro som umrela smiechom keď sa učili byť duchmi Napriek tomu, že sa dej opäť vrátil k téme heaven & hell tak musím povedať, že sa mi táto epka moc moc páčila. Proste je to skvelé a už sa teším na ďalšiu PS: flashbacky z 2x01 ma skoro zhodili zo stoličky a bola som z toho na vetvičke Ja tú epku milujem. PS2: dzowika4: tvoj banner ma hypnotizuje | |
| | | Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: 04x15 Death Takes a Holiday 15.03.09 16:47 | |
| | |
| | | funny Pocestný duch
Počet príspevkov : 98 Registration date : 05.02.2008
| Predmet: Re: 04x15 Death Takes a Holiday 16.03.09 14:53 | |
| Chýbal mi Dean s plnou pusou Mnooo, epka nenormálne perfektná, úplne úžasní Tie hlášky proste som išla do kolien ako vždy Mne je tiež ľúto ako väčšine, že Pam zomrela, chúďa...najprv oslepne a potom ju zakiluje sprostý démon. A kvôli komu to Podľa mňa ak sa Dean dozvie to čo povedala Pam Samovi....bude si myslieť že Castiel ho vytiahol z pekla aby ich využil. A keď zabránia Lilith v tom čo chce urobiť, ho nechá tak.... Ale toť môj skromný názor. | |
| | | lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: 04x15 Death Takes a Holiday 19.03.09 20:17 | |
| | |
| | | Klenotka Pocestný duch
Počet príspevkov : 61 Age : 42 Registration date : 06.11.2008
| Predmet: Re: 04x15 Death Takes a Holiday 21.03.09 14:55 | |
| Tak se zpožděním (mimochodem ahoj, dlouho jsem tu nebyla - podvádím naše hochy s Hugh Jackmanem a Chuckem (myslím seriál Chuck) ). Tenhle díl mezi řádky řekl hodně. Opravdu začínám obdivovat umění scénáristů v tomhle seriálu, protože to, co dokážou říct jen v náznacích, to někde nedokážou ani přímo dát do dialogu. Tak především se nepřímo potvrzuje, že andělé opravdu mají nějaké postranní úmysly, a že jim nešlo a nejde o Deana. Dean se na to začíná dívat jako na zázrak a asi mu z toho trochu přeskakuje - takže možná se mu trochu rozbleskne. A Pamela řekla Samovi, že to, co dělá, není dobré - poslechne umírající ženu? Mimochodem, smrt Pam mě opravdu mrzí a hodně mě to dostalo. Zvlášť, když na konci ještě díl věnovali Kimu Mannersovi Bylo hodně chytré dát každému z bratrů jednu našeptávačku - Tesa pro Deana a Pamela pro Sama. Jak Pam řekla Samovi "máš hezký zadek", to mě dostalo Nejde s ní než souhlasit Každopádně díl takový dost ojedinělý. Těšila jsem se na Chrise Heyerdahla jako Alistaira, ale doufala jsem, že tam bude víc. Jinak co mě už tradičně trochu štvalo, byly ty Deanovy dialogy, ale tady to nebylo nijak mimo a sedlo to k situaci. Navíc to je po pauze, takže toho nebylo moc najednou. | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: 04x15 Death Takes a Holiday | |
| |
| | | | 04x15 Death Takes a Holiday | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |