| 03x01 The Magnificent Seven | |
|
+6janka410 dion-fortune Madlen Samabel Sarinka Chrystelle 10 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: 03x01 The Magnificent Seven 23.12.07 13:39 | |
| Nedá mi to a musím založit téma o tomto díle, protože jsem moc zvědavá na vaše názory na něj. Myslím, že se s vámi nejspíš nebudu v názorech shodovat, protože mě tenhle díl přímo šokoval, nepříjemně překvapil. Jak jsem se později dočetla, nelíbil se i většině fanoušků z Ameriky, prostě zdálo se mi, že tady scénáristé naprosto šlápli vedle. Ale je to opravdu jen můj názor, takže to neberte tak, že bych chtěla jen kritizovat. Prostě mi nesednul. Jediný Sammy tady pro mě zachránil situaci, protože ten mi zde přišel naprosto zlatý a bylo mi ho dost líto. Na celém díle mě vlastně nejvíc vytáčelo to Deanovo nesmyslné chování. Absolutně jsem ho nepoznávala. Vím, že to takhle bylo podáno schválně, ale mně se to prostě přesto nezamlouvalo, tenhle Dean se mi ani trochu nelíbil. Možná jsem od úvodního dílu čekala moc, nevím....ale spíš si myslím, že to opravdu trochu přepískli a bylo mi pak docela líto Jensena a Jareda, jestli si četli všechny ty negativní reakce na tenhle díl. :pale: Co se mi naopak moc líbilo, byla myšlenka těch sedmi hříchů a hlavně "Pýcha" a její setkání se Sammym. Ten herec to zahrál velice přesvědčivě. Ovšem jak se pak s ním "vypořádala" Ruby, to se mi taky vůbec nelíbilo, přišlo mi to naprosto kýčovité a přehnané. No a samozřejmě úplně nej byla ta závěrečná "výměna názorů" Sama a Deana. Byla jsem hrozně ráda, že se Sammy konečně ozval a nenechává se sebou dál orat. Úplně mi mluvil z duše, ve všem, co říkal Deanovi.
Naposledy upravil Chrystelle dňa 28.09.08 22:10, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 03x01 The Magnificent Seven 23.12.07 23:59 | |
| Mne sa tento diel celkom páčil, i keď som, priznávam sa, očakávala o trošku viac. To s tým Deanom sa ani mne nepáčilo, správal sa divne a občas mi to liezlo na nervy, nebol to ten Dean, akého všetci ľúbime, i keď mi je jasné, že chceli poukázať na vplyv tej dohody a všetkého, čo sa stalo na jeho charakter. Sedem hriechov sa mi páčilo, ako spomínala Jannka, najlepší bol ten rozhovor s Pýchou, ktorý už čo - to naznačoval okolo Sama...ten manželský pár mi tam občas zavadzal. Najkrajší bol rozhovor na konci tejto epizódy, ktorý ma inšpiroval aj pri tvorbe jedného wallu... ..práve ten výrok s tým tunelom...celkovo to bol taký priemer, niečo dole za to gýčové napochodovanie Ruby ala Barbie 2007 a tiež tích manželov. Plus za Bobbyho a ten posledný rozhovor... | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x01 The Magnificent Seven 24.12.07 11:29 | |
| Mně se tenhle díl taky celkem líbil........ je fakt, že na začátek sezóny jsem čekala o kousek víc, ale zase, že by to nějak pokonili, to říct nemůžu. Pravda...Rubyn příchod mi teda vůbec nesedl a proto jsem vůbec nevěděla, co si o ní jako o postavě myslet.... v dalším díle to už s ní ale bylo lepší..... je to mrcha, ale to že se v SN něco děje....po tm přece toužíme, že? Deanovo chování... to bych zas tolik neřešila... tím, jak to přeháněl nám bylo jasně dáno najevo, že udělat něco jako dohodu vám může pořádně rozházet nervy. Námět sedmi hříchů se mi líbil...no ti manželé tam to mám dost rozporuplný..... ale nějaká hrůza ten díl nebyl | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 03x01 The Magnificent Seven 25.12.07 14:10 | |
| Tenhle díl se mi docela líbil až na nějaké momenty. Na Deanovo chování jsem ze začátku hleděla, takové užívání života, ale vcelku mě tím i bavil. Ruby opravdu měli do toho dílu vsunout jemněji a ne že tam napochoduje a pozabíjí démony a zase zmizi... Hříchy byli užasné, skvělý námět. Ale nej nej byli ty hlášky z tohoto dílu. Nejvíc mě dostaly znepokojivé otázky bratrů: Dean:" Zeptám se znova - kdo byla ta maskovaná kočka? Vlastně znepokojující otázka je: "Jak to, že se holka umí bít lépe než ty?"Sam:"Jo jestli chceš znepokojující otázku, tak pro tebe jednu mám. Pokud jsme vypustili sedm smrtelných hříchů, tak co dalšího jsme vypustili? Dean:"Máš pravdu to je znepokojující."- tohle mě fakt dostalo | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x01 The Magnificent Seven 25.12.07 20:40 | |
| no ano hlasky boli bohove a mne sa diel pacil. rubi bola drsna, ale to s akou zahadnostou ju tam vniesli sa mi pacilo, ale mohli to spravit jemnejsie. namet bol fakt super, ale ti manzelia mi tam obcas zavadzali, ale nie az tak velmi. hm no ked sa tam isaac zacal obuvat do sammyho a ako sa dean zacal tiez startovat no nadhera...mna uplne dorazil ten rozhovor na konci medzi deanom a samom-ten seriozne nemal chybu najme ako dean samovi povedal ze je to ako vidiet svetlo na konci tunela a sam mu odpovedal, ze je to pekelny ohen-tak som cez slzy sla do kolien od smiechu, no a mne sa to celkovo pacilo potom cakani na 3 seriu som uz bola totalne nazhavena a bol to bobry vstup mne sa epka pacila bolo tam vela super momentov-napr. aj ten ako sa im ten demon posmieval priputany ku stolicke a nazyval ich zvieratmi a pod. no a ako ho dean odfajcil ze aj ked ho kamosi hladaju ho nedajdu bo bude v pekle-tak to bolo nadherne ako rychlo mu usmev z tvare zmizol | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 03x01 The Magnificent Seven 25.12.07 23:39 | |
| jojo, ten pekelný oheň z toho jsem taky nemohla jenom doufám že tam fakt Dean na konci neskončí!! | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x01 The Magnificent Seven 26.12.07 10:10 | |
| boze ani nestras snad nie-aj ked mne tak teraz napada, ze uz dean toho prezil ozaj vela takze ho mozno fakt do pekla poslu, ale sam ho odtial daako vytiahne a tym vlastne ani neporusia dohodu, lebo dean bol v pekle, ale dohoda nestanovuje ako dlho by sa tam mal ohriat hmm? no neviem ja len tak zase placam, aby sa nepovedalo-ono mam v hlave asi milion teorii a teoretickych koncov | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x01 The Magnificent Seven 26.12.07 14:28 | |
| - Samabel napísal:
Pravda...Rubyn příchod mi teda vůbec nesedl a proto jsem vůbec nevěděla, co si o ní jako o postavě myslet.... v dalším díle to už s ní ale bylo lepší..... je to mrcha, ale to že se v SN něco děje....po tm přece toužíme, že?
Jo, tak s tím souhlasím. Sice bych měla raději kluky v SN jen "pro sebe" , protože myslím, že oni si docela dokážou vystačit sami, ale na druhou stranu tam Ruby vnesla několik zajímavých a přelomových momentů, jako např. s tím koltem. I přesto musím říct, že raději mám díly, ve kterých se ty dvě "děvčice" moc nevyskytují, protože když tam jsou, jsou kluci víc odělení jak spolu a to já moc nemusím. :oops: Že se v tomto díle s vámi neshodnu, to jsem odhadla dobře. Mě prostě natolik vadilo to Deanovo nezvyklé chování, že to úplně přebilo moje ostatní pocity z děje. :silent: Ale jinak by to nebyl špatný díl a hlášky tam občas byly taky dobré. Kromě závěrečného rozhovoru se mi taky strašně líbil ten tichý moment mezi kluky, když čekali na ty démony. To byla bomba. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 03x01 The Magnificent Seven 26.12.07 14:37 | |
| no ano na ten tichy moment som uplne zabudla. a este ked sa dean sam ponukol, ze sa postavi tym demonom, ale sammy ho zastavil....no ja neviem, ale ja som nieco podobne od deana cakala. No uzivanie zivota takychto rozmerov sice nie, ale aj tak som nemyslala, ze sa zacne preto trapit alebo co, takze mne to deanovo chovanie naopak celkom vyhovovalo. Podla mne to zapada do charakteru do postavy, dean je skratka taky, aky je. No ale tiez to bol sok vidiet ho tam tak veseleho, tvarit sa, ze sa nic nedeje. No a s Rubi ciastocne suhlasim. Mne sa tam paci-dobre ozivuje dej a priniesla zopar dalsich otazok do sn. No a to ako chalanov rozdelili bolo praveze zaujimave, nieco take tam pred tym nebolo-nie na tento styl a hoci aj ja ich mam radsej pekne spolu, celkom sa mi to pacilo. apson to dokazuje, ze kripke vie prist stale s niecim novym a ozivit sn aj ked nie vzdy sa mu to 100% podari | |
|
| |
| Predmet: Re: 03x01 The Magnificent Seven 26.12.07 14:44 | |
| Jo, Kripke je prostě KING! S tím Deanem mi taky bylo jasné, že se bude chovat nějak podobně, však je to taky DEAN, ale prostě se mi nelíbilo, že to hnali až tak do extrémů. To už bylo chvílemi opravdu moc a ten tón, jakým mluvil občas se Sammym, to mi nesedělo. :| Já už je prostě oba tak žeru, že už je bráním do posledního dechu a jak se mi něco nepozdává, tak metám blesky na všechny strany. Ale zase na druhou stranu se mi tady opravdu strašně líbil Sammy, takže nakonec jsem byla ráda, že mě tam Dean štval. Konečně jeden díl, kde jsem netrpěla "rozpolceností" a mohla jsem se zaměřit jen na jednoho z nich a užívat si ho. | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x01 The Magnificent Seven 26.12.07 17:47 | |
| Tak já musím souhlasit, že tady se mi Dean vůbec nelíbil To jeho chování mi prostě tak nějak k němu nepasovalo Asi jsem prostě po tom konci druhé série čekala něco jiného. O to víc jsem se tady zaměřila a vychutnala si Sammyho Je pravda, že zase nějaké ty Deanovi hlášky tady v tomhle díle - to jsem fakt nemohla. To opět perlil No a co mě totálně dostalo -to byl ten rozhovor na konci a pak jak zmiňuje Janna- ten tichý moment mezi klukama kdy čekali na ty démony No a Ruby- první dojem- barbina,která si hraje na drsňačku Strašně mě tady vytáčela-jak zachrańovala Sammyho od démonů- to mě přišlo teda až přehnané Teď už mi tam až tak nevadí, spíš jsem zvědavá,co se o ní ještě dovíme a co má vlastně v plánu A ten manželský pár těch lovců- nic moc. byla jsem ráda,že se tu zase ukázal Bobby, toho mám fakt hned po klukách nejraději | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x01 The Magnificent Seven 26.12.07 18:51 | |
| Hlášky ty byly úplně super.... ještě aby ne, když mám jednu, která se mi zobrazuje u příspěvků, že :shame: | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 03x01 The Magnificent Seven 26.12.07 18:55 | |
| hm no ja neviem preco sa vam dean nepacil-mne prisiel uplne v pohode. sam sa mi pacil to suhlasim, ze som si jeho momenty aj ja vychutnavala, ale rovnako sa mi pacil aj dean. no a ano tie hlasky boli skvele a ta co ju mas ty tam dole samabel je skvela | |
|
| |
| Predmet: Re: 03x01 The Magnificent Seven 26.12.07 19:31 | |
| Já jsem taky byla úplně v šoku, že na mě Dean takhle zapůsobil. To jsem nečekala, protože jinak ho naprosto zbožňuju. Proto mi to taky přišlo dost líto. A pak mě docela překvapilo, že jsem v tom nebyla sama a že i v Americe to spoustu fanoušků pobouřilo. Tak jsem si říkala, že zase až tak vedle nejsem a asi opravdu nebylo vše v pořádku. Buďte rády, že jste u toho dílu byly v pohodě a že jste si ho hezky užily. | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x01 The Magnificent Seven 26.12.07 19:36 | |
| Já si myslím,že asi fakt jsme čekaly od Deana něco jiného po té poslední epce druhé řady. No a možná proto jsem z něj byly takové zklamané Já osobně můžu říct, že jsem prostě nečekala až takové chování - prostě mě to zaráželo, no a nejvíc mě zaráželo to chování vůči Sammymu Jak pořád říkal, že už stejně je mrtvej atd.. Mě se to nelíbilo, že to pořád tak říkal před Sammym | |
|
| |
| Predmet: Re: 03x01 The Magnificent Seven 26.12.07 19:48 | |
| Já z Deana nějak zklamaná nebyla...šokovaná ...to jo, ale zklamaná... no nezaškrtili byste ho za -doublemake twins- a Samovi dával pořádnou sodu, to je pravda... naštěstí Sam si už pomalu začíná nacházet způsob, jak Deana obměkčit a mírnit | |
|
| |
| Predmet: Re: 03x01 The Magnificent Seven 26.12.07 20:03 | |
| Doublemake twins mě rozpálily do ruda hned na začátku a už mi to vydrželo po zbytek dílu. Né, to přeháním, ale fakt jsem to nesledovala zrovna s nadšením. No a Sammy je prostě zlato, jak to s Deanem umí a postupně se mu daří dostávat se mu pod povrch. On je Dean opravdu strašně uzavřený a chová se většinou přesně naopak, než se momentálně cítí. Je to jeho "obranný mechanismus" a to na něm taky miluju. Ovšem teď už to fakt přeháněl, s tou "chutí" jít do pekla, tak je dobře, že ho Sammy už mírní. | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: 03x01 The Magnificent Seven 26.12.07 20:05 | |
| Jediný štěstí, že Sammy je vážně takový že prostě to Deanovo chování snášel. To se mi tak na něm líbí Samabel o doublemake twins mě ani neříkej | |
|
| |
| Predmet: Re: 03x01 The Magnificent Seven 26.12.07 20:07 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
| |
| |
| |
| |
| |
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 03x01 The Magnificent Seven 26.12.07 21:11 | |
| no ja sa musim postavit za deana- mne sa pacil v tejto epizode a to s tymi dvojcatami mi prislo vtipne. neviem preco sa donho tak obuvate, ja viem ze sammy bol v tejto epke lepsi a aj ja som si ho pekne vychutnala, ale dean nebol vobec zly. neviem preco vam to jeho uzivanie zivota az tak vadi, vsak je to presne to co som cakala-ved ho pozname nie? co ste si mysleli, ze bude robit? plakat v kute alebo to ignorovat? je to jeho posledny rok, tak si ho chce uzit, nie? no ja som spoilery na tuto epku necitala, ale aj tak som si deana predstavovala nejako podobne-teda jeho chovanie a mna teda nesklamalo. uplne mi zapada do jeho povahy a je aj dolezite pre vyvin deja. suhlasim s tym, ze sam bol uzasny a sposob, akym sa dostava deanovi pod kozu je uplne odzbrojujuci a totalne ho zato milujem. no mna v tejto epizode dostal aj dean, takze damy sorry, ale tentokrat s vami nesuhlasim :shame: :silent: :oops: :pale: | |
|
| |
| |
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 03x01 The Magnificent Seven 26.12.07 21:19 | |
| no ved ja som to nenarazala na teba, ale som rada ze nie som sama, ktorej sa tu pacil no a tak aj mna par vecami vytocil, ale to vsetci obcas musia a co by som jemu neodpustila vsakze? | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 03x01 The Magnificent Seven | |
| |
|
| |
| 03x01 The Magnificent Seven | |
|