|
| 03x01 The Magnificent Seven | |
|
+6janka410 dion-fortune Madlen Samabel Sarinka Chrystelle 10 posters | |
Autor | Správa |
---|
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x01 The Magnificent Seven 26.12.07 21:25 | |
| ano.....pro Deana mám balíček odpuštění vždy při ruce | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x01 The Magnificent Seven 26.12.07 21:32 | |
| df, vůbec se neomouvej, není proč. Každý máme na jednotlivé epizody vlastní názor a jsem ráda, že to tak je. Aspoň je to o to zajímavější. Nemůžeme se shodovat ve všem, každá jsme jiná a každý vnímáme určité situace odlišně. I když mě občas až zaráží, když vidím, že většinu jich vnímáme naprosto totožně. Já se do Deana obouvat nechci, prostě jen píšu své pocity z epizody, ty nemůžu ovlivnit. Naprosto souhlasím, že se od Deana dalo podobné chování čekat, jen to ztvárnění mi prostě nesedlo. Ono se to špatně vysvětluje. Je to mnohem složitější, než se mi sem podaří napsat. Takže to může možná působit zavádějícím dojmem, co píšu. Ale stojím si za tím, že s Deanem nebylo úplně všechno v pořádku, nebyl to ten Dean, jakého známe (a teď nemám na mysli to, že byl ve velkém pressu kvůli té dohodě . To je samozřejmé, že se nebude chovat, jakoby se nic nedělo). Jak jsem psala, tenhle názor měly další stovky fanoušků, takže se mi to jen nezdálo. Na to, abych tady přesně posala, co konkrétně mi na Deanovi nesedlo, zde není dostatek prostoru, takže jsem to musela shrnout tak, že se mi prostě jeho chování nelíbilo. :| | |
| | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x01 The Magnificent Seven 26.12.07 21:35 | |
| A tak tady máš Janni asi stejný problém jako já s dílem 2x05....jak tak koukám z toho co píšeš plně chápu....každej něco | |
| | | janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x01 The Magnificent Seven 26.12.07 21:39 | |
| Já jen chtěla říct,že prostě tady se mi Dean zdál být takovej ..no jinej. Přišlo mi to strašně zvláštní, já asi vážně takové chování od něj nečekala. Nemyslela jsem si,že zaleze do kouta a bude se litovat,to v žádném případě,ale prostě přišlo mi právě to jeho chování vůči Sammymu takové zvláštní. To je asi to, co mi na něm v tomhle díle nejvíc vadilo. Prostě mě se tady nezdál být takovým Deanem jakého jsem si zamilovala.Ono se to vážně blbě vysvětluje A je bezva,že každej to vnímá jinak- ono vážně nejde aby jsme to všechny braly úplně stejně | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 03x01 The Magnificent Seven 26.12.07 22:25 | |
| Neboli to doublemint twins, podľa tých dvoch sestier - dvojičiek, ktoré robili reklamu tým žuvačkám? Ja len tak, že aby reč nestála... Inak Dean v tom tielku bol úplne že... A chudák Sam, čoho asi musel byť svedkom... Baby, len sa tu nepobite ..ani mne sa Dean v tejto epizóde nepáčil, choval ako sebec, aj keď ho chápem, no dobre vedel, ako sa Sam cíti a veľmi mu to teda neuľahčoval.. | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x01 The Magnificent Seven 27.12.07 10:23 | |
| No přesně, Sarinka! Moje řeč. Konečně můj člověk. Taky jsem chápala, v jaké se Dean ocitnul situaci a že to pro něj bylo nervové vypětí, tak se snažil na sobě nedát nic znát a celou situaci zlehčovat, jak má ve zvyku. Ale nezdá se mi, že by to znamenalo, že Sam na tom byl v té chvíli lépe. Sice nešel do pekla, ale odchod bratra pro něj znamenal skoro to samé, možná horší. A to, že si Dean neuvědomoval nebo na to aspoň nebral ohled, jak se Sammmy musí cítit, když mu každou chvíli přdhazuje, že už tady dlouho nebude, to mě fakt docela vytáčelo. Myslím, že tohle si Sammy nezasloužil. Dean má rok života a tak se bude vše točit jen kolem něj? On si bude užívat a Sammy má být šťastný, jak je jeho bratr "spokojený"?! Ale vím, proč to udělali takhle okaté. Bez toho by na konci nebyl ten skvělý rozhovor, který jsem si užila se vším všudy. Sarinka, neměj strach, že bysme se tady pobily. To je pod mou úroveň, jako lovec mám účinější metody..... | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x01 The Magnificent Seven 27.12.07 17:31 | |
| no hej no to bolo fakt miestami krute, ale on je skratka taky-lepsie povedane bol a podla mna mu to ozaj nedoslo ze ako sa citi sam, myslim, ze mu to este dlhsiu dobu celkom nedochadzalo. Aj ked mozne je ze si mozno len nechcel pripustit co sam citi aby ho netrapili dalsie vycitky svedomia a snazil sa na to nemysliet a ignorovat a skratka to bola jeho cesta ako sa s tym vysporiadat, ved chudak po tom vsetkom cim si presiel sa mi ani nemozme divit ze v tej chvili bolo skratka to posledne co potreboval este vacsia starost o brata. viem ze bol obcas necitlivy, ale tak nikto neni dokonaly vsak? ja neviem mna skratka v tejto epke nesklamal | |
| | | | janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| | | | Chrystelle Pekelný moderátor
| Predmet: Re: 03x01 The Magnificent Seven 27.12.07 20:07 | |
| Samabel, asi máš pravdu. Řekla bych, že se v tomto díle opravdu soustředili jen na Deanovy pocity a na Sama se celkem "kašlalo". A to mě točilo. Mě ho totiž bylo hrozně líto, on se taky musí cítit hrozně, že kvůli němu jde Dean do pekla. A to, že na to Dean vůbec nebral ohled a za každou cenu upozorňoval jen na "svůj problém" mi přišlo nepsravedlivé. Ale mě si nevšímejte, já si prostě SN občas už moc zabírám a nedám prostě ani na jednoho z nich dopustit. A tady mi prostě přišlo, že se Samovy "ubližuje". :oops: A to se neznám. Musím říct, že úplně stejně bych reagovala i v opačném případě, tedy kdyby se Sam choval necitelně k Deanovi. | |
| Predmet: Re: 03x01 The Magnificent Seven 27.12.07 20:11 | |
| takže je už jasný, že Dean byl Dean, ale Sam se neměl šanci pořádně ukázat a to pro vás byla rána přímo do srdíčka... naštěstí si svou reputaci v dalších dílech opravil | |
| | | Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: 03x01 The Magnificent Seven 15.01.08 17:43 | |
| | |
| | | Ewis Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 193 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : Taká supernaturálska!!! Registration date : 24.08.2008
| Predmet: Re: 03x01 The Magnificent Seven 28.08.08 20:15 | |
| No tak toto je proste ďalšia moja obľúbená časť...No a sa mi rátalo keď Dean bol akurát v akcii a sammy zaklopal na dvere..a keď to uvidel že čo sa tam deje, ako zdúchol.. .......A na konci ako odišiel sammy zaziapal Húúha, no tak to ma dostalo... .. a ešte sa mi aj páčil tento výrok... Sam: Podaj mi tvoj nôž. Dean: Na čo? Sam: Aby som si vypichol oči. Dean: Sam, bol to prekrásny prirodzený akt. Sam: Bola to tá tvoja časť, ktorú som nikdy nechcel vidieť, Dean. Aj toto ma teda dostalo..No chalani su proste supééér.. | |
| | | SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 03x01 The Magnificent Seven 10.09.08 0:02 | |
| Celkovo by som túto epku brala ako priemer, bo mala aj klady a aj zápory. Na začiatku ma dostalo to Deanovo tieňové "skotačení" s dvojičkami, chudátko Sam Príbeh alá Sedem hriechov bol dobrý nápad, len to ich zničenie by som si vedela predstaviť aj trošku inak a nie tak, že dojde ostrý uragán Ruby, zakiluje šmyk-šmyk polku démonov a je skoro po všetkom No možno som tam očakávala trošku väčšej ekšn, alebo proste zabíjanie nejakým inakším spôsobom, lebo tie Bobbyho reči a celá atmoška, že aký Badass demóni to vyšli z tej brány a pod. Deanovo chovanie, to mi bolo jasné, že to by normal Deano neurobil, ale zase naozaj to muselo byť kruté pre Sama Ten rozhovor na konci, no to je no comment, to sa im naozaj podarilo človek mal pocit, že sa osobne postaví proti samotnému Satanovi a bude spoločne so Samom chrániť Deana až do konca Takže suma-sumárum, priemer, som s týmto dielom spokojná Ešte mi tak napadol ten Deanov nepochopený vtip o filme "Seven", chudák, ako na neho pozerali ako na blbca | |
| | | Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: .................... 22.02.09 23:44 | |
| Konečne som sa dostala na tretiu seriu Túto epku som videla asi tak pred mesiacom, ale nemala som veľmi veľa času, no konečne mám takže s a idem rozpísať. Pre mňa osobne to bol taký priemer. Možno len z toho šoku, že konečne pozerám nové časti. Uplne nové. Kedže druhú a prvú seriu som pozerala najprv na Markíze až potom doma pri PC v origináli. Tu som sa musela veľmi sústrediť, veľmi rýchlo čítať titulky a ledva som stíhala. Takže pozeranie bolo veľmi náročne. Inak táto epka bola na mňa príliš prirýchla, veľa veci odrazu. Ale inak super Mňa Dean tiež prekvapil. Ale nie v zlom. Trošku sa dostal do takého bodu, ktorý ešte neukázal v pravom svetle. On ho má, len teraz v tejto situácii sa to ukázalo. A možno len v tejto, možno by sa takto ani nikdy nejavil. Takže ked nad tým popremýšľam, tak je to v poriadku, tiež sa mi to zdalo zvláštne, ako keby si svoju idnetitu zamenil s niekým iným, a to napr. teraz rozprávam len o začiatku, úplný začiatok, tejto časti, skôr o takých zábavných veciach, ktoré k Deanovi proste idú, vždy išli len ja vidím rozdiel medzi Deanom ktorý sa zabáva v iných častiach a Deanom ktorý sa zabáva v tejto časti. Proste je tam rozdiel. Ta rodina v procese rozkladu ten pohľad bol dosť nepríjemný Taktiež ten párik lovcov zrazu sa tam zjavili, proste na mňa až príliš veľa ľudí v tejto časti. Boli celkom zaujimaví ale nakoniec nedopadli dobre. Hlavne ten Isaac to bolo tiež nepríjemne pri tých demonov. 7 smrteľných hriechov bol skvelý nápad, ale príliš skoré zbavenie sa tochto nápadu u mňa zanechalo, len to, že o tom nemusím ani len hovoriť. Proste dobrý nápad, ale podľa mňa zle využitý. Proste na mňa sa ich zbavili až príliš skoro a veľmi jednoducho, ten pribech tých bojov som veľmi ani v tom dome nestihla registrovať, príliš veľa informácii za krátky čas. A čo sa tyka Ruby konečne viem, kto je Ruby a musím povedať že ten jej príchod bol trošku prehnaný ale mne je sympatická, a ani mi veľmi nevadí. Alebo mi preskakuje? to už netuším, ale neprekáža mi vôbedz ak mám pravdu povedať. | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: 03x01 The Magnificent Seven | |
| |
| | | | 03x01 The Magnificent Seven | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |