| Ako ste sa k Supernaturalu dostali? | |
|
+57nuni1977 Marion0889 Lucy86 inga Husitka Sashenka30 kaja666 Lirael str8tking Dzowika4 lenkka Ewis bareness Mystic calla Faith Kacena222 Pa001 sonca12 Anwiel FeeBee Hiro666 CrazyD 333 Soniq Zizi sisel keksiiq veronika Weronička Dr.Bna nirgana Ettie funny rbl aryana7 SkreechTina Silvia Blanka LenkaX22 Kaja Kristine ivan2321 Madlen SNlois Elendilka Chrystelle Katka Sarinka bookika Kika janka410 Samabel Night Angel zoehart dion-fortune Willo 61 posters |
|
Autor | Správa |
---|
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Ako ste sa k Supernaturalu dostali? 13.01.08 12:16 | |
| | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Ako ste sa k Supernaturalu dostali? 13.01.08 13:26 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Ako ste sa k Supernaturalu dostali? 13.01.08 14:19 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Ako ste sa k Supernaturalu dostali? 13.01.08 14:26 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: Ako ste sa k Supernaturalu dostali? 13.01.08 14:51 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Ako ste sa k Supernaturalu dostali? 13.01.08 14:53 | |
| Ejha, tuším som tu jediná, kto SN už poznal ako vlastné boty, keď to Prima začala dávať a rehnil sa pri tom dabingu...schválne som si vtedy pozrela Pilot, že čo Prima vyprodukuje a skoro som sa zadrhla, aké to bolo hrozné.. :504: Ale musím sa priznať, že som vtedy zostala dosť šokovaná, že to Prima zakúpila niekoľko mesiacov po odvysielaní v USA.. | |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: Ako ste sa k Supernaturalu dostali? 13.01.08 14:55 | |
| fakt???? tys to Sarinka už znala?? ježiš já ti tak závidím tak v tomhle směru sem fakt uplně pozadu :shame: :shame: | |
|
| |
ivan2321 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 290 Age : 42 Bydlisko : Sereď Nálada : v pohode Registration date : 16.12.2007
| Predmet: RE: 13.01.08 15:02 | |
| Som velmi rád že môžem byť tu medzi vami.Musím uznať že sa zo mna stal vážne závislák. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Ako ste sa k Supernaturalu dostali? 13.01.08 15:04 | |
| SNlois: Yep... Začala som ho sledovať, keď sa v USA vysielal tuším 12. diel...ale zasa na druhú stranu, ja som potom celé leto tŕpla, ako bude seriál pokračovať...skoro ma švaclo.. ivan2321: To radi počujeme, ďalší člen našej Supernaturalovskej rodinky.. | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Ako ste sa k Supernaturalu dostali? 13.01.08 15:30 | |
| ivan2321: ak si naozaj závislák tak sem zapadneš na 100%.... ...a inak ...vitaj!... | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Ako ste sa k Supernaturalu dostali? 13.01.08 15:38 | |
| Sarinka: po tom infarktovém konci si musela trnout opravdu dost ivan: správný přístup PS:jen se nás neboj a klidně písej | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Ako ste sa k Supernaturalu dostali? 13.01.08 16:34 | |
| Tý jo, Sarinko, to já jsem taky "pozadu" to jsem první celé skoukla na Primě a pak ke konci řady se ze mě stal uplný závislák do SN. | |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: Ako ste sa k Supernaturalu dostali? 13.01.08 17:53 | |
| hej Sarinka ale chápu že si to musela být teda na prášky a celé léto..no to bych nepřežila.....to už vím předem | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Ako ste sa k Supernaturalu dostali? 13.01.08 19:04 | |
| našťastie druhá séria neskončila infarktovo, takže som ďalšie leto nemusela vyslovene "prežívať"... | |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: Ako ste sa k Supernaturalu dostali? 13.01.08 19:32 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Ako ste sa k Supernaturalu dostali? 13.01.08 20:34 | |
| | |
|
| |
Kristine Winchester
| Predmet: Re: Ako ste sa k Supernaturalu dostali? 13.01.08 20:39 | |
| | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: Super 14.01.08 1:46 | |
| Ahojte všetci,som tu nová a dlho som rozmýšľala nad tým či začať písať alebo nie,ale predsa som sa len odhodlala. Tento serial je pre mňa niečo výnimočné,nikdy som nepatrila k tým ktorých oslovia populárne seriály až natoľko že sú od nich zavislý.Aj ked mnoho ich mám celkom obľubených,nikdy to niečo takéto neopísatelné,aké je to teraz. A kedže mám písať o tom ako som sa k tomu dostala,tak sa do toho pustím : Je to až neuveritelne,možno až smiešne,ale doteraz určite viem že to bol osud.´Náhodou´ som v inkriminovanom čase ked som išla do svojej izby prechádzala cez obývačku,náhodou som sa zarozprávala s mojim otcom,a kedže to bola iba prvá časť Supernatural bohužial na Markíze( ),zarozprávala som sa a nepamätám si už presne či to v tom okamihu nezačalo,a ja som len pozerala,ale zdá sa mi že aj áno,potom som sa pozrela do programu čo to je a ide asi päť minut ,ale kedže obľubujem mysteriozne seriály,a aj horory,a dosť často som sa sťažovala na to že ich je na slovenských staniciach ktoré ja mám málo,pozrela som sa že je to niečo nove,a kedže aj moj otec to pozerá doteraz,zatiaľ len to čo je na markíze,rozhodli sme sa ešte vtedy že to budeme pozerať,čudne pretože to je jediný seriál ktorý pozerá,aj vtedy som sa čudovala že to vôbedz pozerať ide,pretože som sa mohla otočiť a isť na iný televizor ,ale možno aj Vdaka nemu teno serial pozerám,pretože predtým ked som sa ešte nezarozprávala som mala namierene na PC,čo si ani len neviem predstaviť žeby sa stalo,pretože teraz by som tu nesedela nad týmto dlhým príspevkom .Teraz je to už závislosť,čítanie tochto fora,asi som ho prečítala celé.A všetko okolo toho čo sa len dá. A ešte k tej Markíze,neviem či bohužiaľ alebo nie,ale druhu seriu,tretiu seriu,som vôbedz nevidela ,postupujem tak ako to dávaju na Markíze + ked si niekedy pozriem už pozreté časti ale v pôvodnej verzie (Nie ten strašný dabing,ale najprv som počula samozrejme dabing),nič čo je v druhej ani tretiej sérii neviem,článkom o tom sa vyhýbam,teším sa na tie série a dúfam že budu odvysielané aj na Markíze ,pretože potom ma už asi ani nič nezachraní. A ešte dá sa povedať že aj Vdaka Jensenovi som na tomto fore,natolko ma zaujal serial ale aj on že som si už k tomu všetkému sem musela sadnúť. | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Ako ste sa k Supernaturalu dostali? 14.01.08 9:29 | |
| Ahoj Kaja! To je fajn, že jsi se nakonec odhodlala napsat. Vůbec se nedivím tomu, co zde píšeš, protože asi většina z nás je na tom podobně, ne-li stejně. Žádný jiný seriál nás neoslovil tolik, jako SN, u žádného jsme se nestali takovými závisláky. Ale je to prostě tak, SN má ten účinek a kdo se na něj jednou začne dívat, nevyhne se tomu. Docela ti i závidím, že jsi ještě neviděla všechny díly a máš tudíž všechno krásné teprve před sebou. Je dobře, že nečteš nic z toho, co zde píšeme o ději dopředu, i když abych pravdu řekla, obdivuji tě, protože my tady snad nepíšeme o ničem jiném. :oops: :oops: Ale byla by fakt škoda, ochudit se o všechny ty nečekané zvraty a překvapení, co tě ještě v dalších sériích čekají. | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Ako ste sa k Supernaturalu dostali? 14.01.08 9:38 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Ako ste sa k Supernaturalu dostali? 14.01.08 10:13 | |
| I já se přidávám Kaja a vítám tě k nám mezi závisláky Jsem ráda,že se našel další člověk, kterému SN taky tak přirostlo k srdci jako nám všem tady Jsi dobrá,že nechceš vědět dopředu co tě čeká Jak já ti závidím kolik toho ještě máš před sebou - prostě máš se na co těšit a budeme jenom rádi,když nám budeš psát své dojmy ze sledování jednotlivých dílů | |
|
| |
ivan2321 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 290 Age : 42 Bydlisko : Sereď Nálada : v pohode Registration date : 16.12.2007
| Predmet: Re: Ako ste sa k Supernaturalu dostali? 14.01.08 11:18 | |
| kristine ďakujem za milé privítanie a myslím že sa tu budem velmi dobre cítiť. EDIT: Vitaj Kaja medzi nami a cíť sa tu ako doma. * Ten druhý příspěvek, který jsi měl pod tímto, jsem ti dala sem do "editu". Příště to tak dělej rovnou, nikdy nepiš dva svoje příspěvky pod sebe, ale napiš to do toho samého. Díky. Janna. | |
|
| |
Kaja Winchester
| Predmet: Dakujem 14.01.08 12:28 | |
| Dakujem Veľmi pekne všetkým za krásne privítanie Veľmi ste ma potešili. Janna : Dakujem krásne za privítanie,ano je to tak,len škoda tých ktorí na ST nenatrafili. To je pravda,ale myslím že je tu veľa veci ktoré píšete aj o inom niekedy ked to tu čítam tak mám pocit že všetko je Ok,a snažím sa myslieť na to že Všetci to pozeraju tak ako ja ,(aj ked to nie je pravda) a potom na to aspoň nemyslím že Už dávno videli o tolko viac dielov ako ja,čítam len to čo nie je o nových seriach aj ked niekedy no niekedy sa nevyhnem tomu novemu ale to len nahodou a omylom niečo prečítam,ale som rada že ešte tolko veľa dielov som nevidela pretože sa neblížim tak skoro k tomu koncu - ešte len začiatok Tak to by bola. Lenka: Dakujem veľmi pekne, ,ano tak snažím sa aj ked je to veľmi ťažké, Janka410: Taktiež veľmi pekne Dakujem, ano budem sa snažiť písať svoje dojmy a všetko čo má len napadne Ivan2321:Dakujem veľmi pekne tiež za privítanie | |
|
| |
Blanka Pocestný duch
Počet príspevkov : 135 Age : 36 Bydlisko : Lužianky Nálada : Stále skvelá Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Ako ste sa k Supernaturalu dostali? 14.01.08 12:43 | |
| | |
|
| |
Kaja Winchester
| Predmet: Re: Ako ste sa k Supernaturalu dostali? 14.01.08 12:52 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Ako ste sa k Supernaturalu dostali? | |