| 04x21 When the Levee Breaks | |
|
+23Zizi Samabel keksiiq Hiro666 333 puni100sher paty Silvia cleo Weronička lentilka janicag noky Sarinka dzajnisko lenkka Chrystelle str8tking SkreechTina Anwiel wiktoriano janka410 dion-fortune 27 posters |
|
Autor | Správa |
---|
kaja666 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 250 Age : 31 Nálada : hm.... Registration date : 07.12.2008
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 11.05.09 12:43 | |
| úplne s vami súhlasím. jak ja tú ruby nenávidím. ale to bude hlavne tou herečkou ako tvrdí str8tking. katie bola úplne úžasná, ale táto nová nenávidím, nenávidím | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 11.05.09 12:52 | |
| No proste už je to tak že Gen proste posrala rolu Ruby. Jednoducho po Katie dať takúto herečku. No ehm ale otrasný výber. | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 11.05.09 13:53 | |
| | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 11.05.09 14:45 | |
| Možno sa v tej Ruby všetci pletieme, možno je to skutočne milá a zlatá postava, len ju dostatočne nechápeme.. OK, no more jokes.. Katie bola ako Ruby skvelá, o tom netreba diskutovať. je pravda, že to Gen teda vôbec ako Ruby nejde, aj keď občas hodí ten správny "Ruby face".. ja si teda užívam momenty, keď sa tvári, ako by jej niekto zobral hračku, alebo akoby zožrala citrón, pretože postava Ruby - hlavne v posledných dieloch - je tam skutočne preto, aby sme ju neznášali a to Gen ide skutočne dobre.. | |
|
| |
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 11.05.09 16:31 | |
| pravda, toto zahrala veľmi dobre. všetci ju nemáme radi. úloha splnená - už môže zomrieť fakt dúfam, že deanovi "nechtiac" utečie nôž k rubynmu krku... | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| |
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 11.05.09 16:43 | |
| jasné. nech ju rozkrája to toľko kúsočkov... joj, sme také zlé ale úprimne pochybujem, že sam to dovolí a takisto pochybujem - nie žeby som mala pochybnosti o deanových schopnotiach - ja len.. pochybujem, že premôže ruby a aj sama. ale snívať môžme a lillith.... to by bola tiež krutá smrť. som za!! omg, ja tu rozmýšľam nad rozštvrtenou ruby a ja mám písomku z bioly | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 11.05.09 16:48 | |
| no ale keby Castiel poslal Sama spinkať, tak by mohol Dean nakŕmiť Ruby pirane.. | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 11.05.09 17:55 | |
| No podľa mňa keď je Sam taký silný tak Castiel ho nebude môcť poslať spinkať. A rozštvrtená Ruby sa mi moc pozdáva len škoda, že to nebude tak. | |
|
| |
Klenotka Pocestný duch
Počet príspevkov : 61 Age : 42 Registration date : 06.11.2008
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 14.05.09 0:35 | |
| To si ze mě snad dělají srandu. Castiela jsem chtěla uškrtit po většinu série, ale tohle je sviňárna největší. Co to sakra má znamenat? Potřebuje zase zmlátit? Vypadá to, že Ruby to sice nehraje na Sama nepoctivě, ale rozhodně taky nepomáhá. Tahle herečka je děsně nesypmatická, ale sama Ruby se zdá být v tomhle snad upřímná. Těžko říct. Každopádně doufám, že to má Kripke promyšlené a doufám, že 5. série nebude o tom, jak Deanovi sedí andělé za zadkem a našeptávají mu, jak se má se Samem vypořádat. Když je to vlastně jejich vina. Ten rozhovor na konci byl hodně silný, opravdu se napětí dalo krájet. Něco takového mi mezi bratry chybělo, ale ten konec toho...Už jsem měla naději, jak Dean říkal "položil bych za něj život" a jak Sam chtěl, aby Dean šel s ním. Asi by i šel, kdyby věděl, že to nebyla Ruby, kdo ho pustil. Prostě ti zatracení andělé nebo někdo nad nimi nechce, aby byli bratři z nějakého důvodu spolu. Asi chtějí, aby Sam Lilith zabil, ale v tom případě nechápu ten proslov, který dal Castiel Deanovi o tom, že by se ze Sama stala zrůda. Navíc to, co provedli Samovi na konci je hrozný Zase mi trvalo týden se podívat na další díl, a to není dobré znamení Nemám ráda náboženství, nemám ráda řeči o andělích a Bohu a zkrátka to tam nesedí. Když se navíc Castiel chová, jak se chová, tak to je pak těžký. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks | |
| |
|
| |
| 04x21 When the Levee Breaks | |
|