| 04x21 When the Levee Breaks | |
|
+23Zizi Samabel keksiiq Hiro666 333 puni100sher paty Silvia cleo Weronička lentilka janicag noky Sarinka dzajnisko lenkka Chrystelle str8tking SkreechTina Anwiel wiktoriano janka410 dion-fortune 27 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 09.05.09 12:16 | |
| Takze . Pacilo sa mi ked bol Sam zavrety a postupne sa objavili halucinacie Azreala , maleho Sama , MAry a napokom Dean. Nechapem preco Cas pustil Sama. Tak isto nechapem ako Dean moze vstupit do sluzby Boha a anjelov . Tak isto nechapem preco Rubi usla dverami ked sa objavil Dean , Preco jednotuhe nezmizla. Mna osobne tato epizoda zvlast nezaujala . Uz vidim ,ze prva scena finale bude taka ,ze sa objavi Cas pri Deanov v tej izbe kde ostal na konci tejto casti | |
|
| |
keksiiq Crossroads demon
Počet príspevkov : 344 Age : 35 Registration date : 27.02.2008
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 09.05.09 12:42 | |
| ja som mierne mimo s tejto epky!to ako zavrel Sama..viem ze mu nechcel zle..mna najviac zamrzel ten fight medzi ..bolo to dost krute a to co vsetko si povedali..aj ked mal Sam halucinacie a ako mu Dean hovoril ze je prisera..ach...boze uplne ma vie nastvat ked to takto skonci..clovek aby len cakal..a Cas?co sa s nim do pekla deje ?..toto nevyzera dobre... | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 09.05.09 14:10 | |
| Pár řádků k této epizodě ode mne. Samovy vize ...brrrr, ten Alastair byl vážně děsivý Ale zase mě to znovu přesvědčilo o tom, že herec, který ho hraje tu roli ztvárňuje naprosto fantasticky. Malý Sam... ten byl tak dobrý ... a mamina si na něm tedy pochutnala... A když si vezmu, že to jsou vlastně všechno věci, které mají počátek v Samově mysli... ajaj Castiel a jeho akce WTF?! To nechápu, co předvádí... prý na rozkaz... no, věřím, že příště si reputaci nějakým způsobem nahradí, protože tohle mu neberu a nežeru. Anna... dobře jí tak... ať je pryč, pryč, pryč A konečná bitka mezi brášky... já se přiznám, že se mi to líbilo, jak to bylo udělané. Sice jsem nevěděla, jestli brečet, nadávat, škubat si vlasy nebo co vlastně, ale líbilo se mi to. I když samozřejmě výsledek je Same, ty pako, proč nedokážeš tu Ruby poslat do ..... Ta mě namíchla pořádně, zmije jedna. | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 09.05.09 20:22 | |
| A namiesto vety .....to be continued........ dodávam "A revem ako malé dieťa, keď mu vezmú hrkálku" Nečítala som vaše príspevky takže prepáčte, ale viem, že vo všeobecnosti sa epka viac nepáčila ako áno. Ja osobne som nenávidela anjelov a Cas bol vždy viac na 0 ako v plusových bodoch a teraz sa topí kdesi v mínusoch. Nechápem o čo mu išlo, ale riadne ma sklamal. Viete ja mám konečne jasno. Konečne som si našla čas a poriadne sa zamyslela nad celým SN a vyšlo mi toto - Milujem ho. I Love Supernatural. Bola som proti anjelom, ale časom som si uvedomila, že posunuli dej na inú úroveň. Pre mňa na vyššiu, pre niekoho opačným smerom. Anjelov mám v paži, ale vytiahli Deana z pekla, za čo som im vďačná. A teraz konečne k epizóde. Som asi jedna z mála, ale mne sa táto epizóda páčila. Sedela som pri nej ako prikovaná, tŕpla som pri mučení Sama a pri jeho trasúcich sa rukách sa ruky triasli aj mne. Pri Deanových slovách mi zvieralo srdce, pretože si spomínam ako nebol schopný vykonať to o čo ho otec požiadal, keď sa Sam stane príšerou a prešiel dlhý čas a napokon tu Dean stojí pred týmto rozhodnutím. Vtedy keď povedal, že nech teda radšej Sam zomrie ako človek ako by sa mal stať príšerou som bola v siedmom nebi, lebo pohľad do Deanových zaslzených krásnych zelenkavých očičiek ma rozptýlil, ale chápala som ho. Sam je zlá, či si to priznáme alebo nie a Dean je ten kto sa to dozvedel neskoro. Celý čas to všetci videli, len on stále videl svojho malého bračeka. Bračeka, ktorý mu celý čas klamal. Možno Sam chce skutočne konať dobro, ale takto cesta nevedie. Plakala som ako sa Sam a Bobby v noci stretli pri Samovom úteku a Sam zo zúfalstva stál pred hlavňou a prosil Bobbyho nech to ukončí, no potom to pokazil. Šiel za tou mrchou, ktorá mi lezie stále viac a viac na nervy a spravil si z nej koktail "Bloody Ruby" No nechajme to tak a presuňme sa k časti, ktorá mi zlomila srdce, kvôli ktorej je aj tento príspevok písaný so zahmlenými očami plnými sĺz. Záver: Oceňujem Samovu snahu o rozhovor, ale neodsudzujem Deanov hnev a nezáujem. Priveľa na moje city bolo, keď Sam žiadal Deana, aby mu aspoň raz v živote veril a áno Dean sa zachoval hnusne a povedal mu slovo, ktoré ľutoval skôr ako ho vyslovil, ale vtedy vedel, že Sama stráca. Jedinú rodinu, ktorá mu zostala. Možno mu chcel len otvoriť oči. Možno mu mal radšej povedať, že ak s tým bude pokračovať, tak už nebude cesty späť. Možno mu mal povedať to, čo mu povedal Cas, že ho priveľa démonskej krvi zmení bez možnosti návratu a možno by Sam aj tak odišiel. Ale Sam ho nemal udrieť, tým sa to všetko pos*alo. A napokon na konci - cítila som hnev a odpor k Samovi a vôbec som nepochopila, prečo ho ešte šrktil. A pri Deanových posledných slovách. Slovách, ktorými Sama vyhnal kedysi otec, mi už slzy tiekli potokom, srdce mi bilo a keby som mohla skočím do monitora a oboch ich postavím do kúta, kým sa neudobria. Dean si to nezaslúži. Možno je pre niekoho usmrkanec, čo stále len fňuká, ale ak si spojíte dokopy všetko čím musel prejsť, musíte uznať, že na normálneho človeka, je toho už veľa a koľký z nás by to už dávno ukončili. Doslova a do písmena. Obdivujem Deana, že si ešte nehodil mašľu. Teraz stojí kdesi medzi nebom a peklom, lenže v tom pekle má brata. Ako sa má rozhodnúť? Táto epka sa mi páčila. Možno som si poplakala a možno sa ešte teraz trasiem, pred predstavou, ktorá ma napadla (že možno ten Lucík čo povstane, napokon bude práve náš Sammy, ale to by už Eric mohol Deana rovno obesiť, lebo to by bola riadna rana pod pás). Ale mala to čo má mať - adrenalín, strach, zúfalstvo, súcit a slzy a to všetko sa mi páčilo. Som možno divná, ale každou epkou sa moja láska k Supernaturalu zvyšuje a moje srdce sa stále viac a viac bojí toho, čo sa stane nabudúce. PS: zabudla som na malého Sammyho - tak ten chlapec je proste PS2: ľudia ja mám fakt Sama hrozne rada, tak prečo mi láme srdce a robí takéto kraviny | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 09.05.09 23:42 | |
| - Hiro666 napísal:
- Tak isto nechapem preco Rubi usla dverami ked sa objavil Dean , Preco jednotuhe nezmizla.
Tak toto je super poznámka Tak isto ako to, že Ruby tam do tej izby vpochodovala akoby bola len na letnej vychádzke a pirotm tvrdila, že prišla ako najrýchlejšie mohla Veď démoni majú iné "prostriedky" na dopravu, nie? Ale ten útek tými dverami, to ma teraz dostalo, keď som si to pustila | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 10.05.09 20:12 | |
| | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 10.05.09 20:14 | |
| Vidím, vidím, hodný. Já už jsem taky tady... - Madlen napísal:
- Já si myslím, že by Dean udělal 100x líp, kdyby šel se Samem, než mu tam začít nadávat a nakonec se s ním porvat. Kdyby šel s ním, tak by ho měl pěkně pod dohledem... nechápu jeho chování. A ještě jak mu řekl ať se nevrací
Chrys, a to byl Dean moje oblíbená postava... ale opravdu se choval nemožně! Kde je ta jeho bratrská láska??? Já to taky nechápu a právě se jen modlím, aby to všechno mělo nějaký význam, aby to všechno, jak se Dean choval mělo nějaký skrytý účel. Protože jestli ne, tak mě vážně mrskne. | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 10.05.09 20:15 | |
| No proste z bratskej lásky nezavrem svojho súrodenca do cely a počkám kým sa vylieči. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 10.05.09 20:15 | |
| Tak ja som si dnes znova pozrela 421 a musím priznať, že sa mi epka páči.. Je tam strašne moc zlých vecí, za ktoré dostane Eric minimálne kopanec do píštaly, ale aj tak je to jedna zo skvelých a premakaných epizód. Premierovo som nadávala jak pohan, že CO TO SAKRA JE (samozrejme sprostejšie.. ), za tým si stojím, Dean si tú šupu od Sammyho zaslúžil (aj keď to škrtenie bolo aj na mňa moc, poor Deaaaan ).. Po čítaní toho rozhovoru, ktorý už spomínala Cleo som sa tiež ukľudnila a začínam veriť teoriam, ktoré sa riešili nedávno v spoileroch. Bude to jednoznačne zaujímavé | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 10.05.09 20:17 | |
| Já být Deanem, tak řeknu Samovi, že s ním půjdu a při nejbližší příležitosti nakopu Ruby.... víte kam ... a odklidím ji ze zemského povrchu. | |
|
| |
str8tking Winchester
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 10.05.09 20:19 | |
| No presne tak. Načo sa usilovať, že nech ju pošle do pi** keď ju ajtak potrebuje. Nejako by mal zaistiť aby sa Ruby len tak zničoho nič stratila a už by sa nevrátila. | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 10.05.09 20:19 | |
| Taky doufám.... a jestli to skrytý význam nemělo, tak snad se mu rozsvítí v hlavičce a probere se. Opravdu jsem nečekala, že by se takto dokázal zachovat... a to jak mu Bobby ještě říkal, že by ho měli pustit jinak zemře a Dean jen NE NE NE! Nechápala jsem jak byli vůbec schopní Sama zavřít! To bylo od nich opravdu hnusné. Už jsem u toho uplně chytala nerva a bála jsem se, že celá epka bude jenom o tom, že je za mříží a má chudák záchvaty.... Naštěstí ho Cass pustil, ale taky vůbec nevím, co si mám o něm myslet... je to čím dál zamotanější... | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 10.05.09 20:21 | |
| | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 10.05.09 20:23 | |
| ja sa len modlím, aby bol naozaj Eric taký prešpekulovaný a spravil to tak, že nám to všetkým vybije dych (v dobrom samozrejme) a on sa z toho bude tešiť, ako nás všetkých odžubal (všimli ste si niekedy, že keď chcete povedať slušne nadávku, tak to znie veľmi vtipne???) | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 10.05.09 20:24 | |
| Ale nebojte, Eric nás všetkých len pekne o.ebal... bo ako som už písala inde, myslela som si, že Eric nás verných fans už ničím neprekvapí, bo napr. o poslaní Deana do pekla hovoril, že to nikto nečakal a všetci to čakali a toto by bol od neho majstrovský kúsok v odrb.vaní, že by vysvitlo, že Dean to len hral a svojho brata miluje nadovšetko aj naďalej... aj tak mám ale za tie Deanovi reči chuť mu jednu uvaliť..
Naposledy upravil Sarinka dňa 10.05.09 20:26, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 10.05.09 20:25 | |
| Já jsem taky zvědavá, jak to chcou vyřešit, aby ještě mohla být pátá série, jestli teda ještě má být. Protože teď mi to přijde že to vše spěje tak akorát ke špatnému konci.... | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 10.05.09 20:26 | |
| Jako já sem fakt nechápala Deana na konci...to co řekl Samovi mě dost šokovalo a opravdu ted vlastně Sam může cítit,že na světě už nemá nikoho...že ten jedinej kterému na něm záleželo se ho vzdal a tak mu teď už bude jedno co se s ním stane. Já jen fakt pořád doufám,že se Dean vzpamatuje...jinak mu osobně nakopu a půjde Sama zachránit Bože...Kripkoš je vážně neskutečnej | |
|
| |
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 10.05.09 20:29 | |
| Jak jsem psala...Kripke ví, že nesnášíme filcku, většina nemusí Ruby ... a chcme vztah rodinky Winchesterů pokopě. Přece by to neděla naopak a tím si všechno pohnojil Minule si myslel, jak nezastraikoval s tím poslání do pekla, tak teď zkouší něco vypečenějšího. | |
|
| |
Madlen Winchester
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 10.05.09 20:32 | |
| janka410, souhlasím s tebou, protože když ho teď Dean od sebe tak hnusně odehnal, tak se to na Samovi určitě projeví a upne se ještě víc na Ruby, protože ona jediná ho neodsuzuje... | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| |
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| |
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 10.05.09 20:36 | |
| Jako stejně mě zajímá...proč Sama pustil Cas...proč se o to nesnažila třeba Ruby...když ho tak potřebuje ke svému plánu přece musela vědět jak na tom je...když nemá přísun krve | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 10.05.09 20:37 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 10.05.09 20:39 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks 10.05.09 20:41 | |
| - janka napísal:
- Jako stejně mě zajímá...proč Sama pustil Cas...proč se o to nesnažila třeba Ruby...
Ruby je Sam ukradený... ona ho právě potřebuje jen pro svůj plán, ale v jakém stavu bude, to jí je jedno. Jen ho potřebuje živého. Když bude trochu psychicky rozložený kvůli nedostatku démonické krve, tím lépe pro ní. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks | |
| |
|
| |
| 04x21 When the Levee Breaks | |
|