| Hrnečky | |
|
+12Madlen Silvia nikita dion-fortune Chrystelle lenkka Weronička SkreechTina cleo Sarinka str8tking Zizi 16 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: Hrnečky 01.07.09 14:10 | |
| Taaakze dneska som kontrolovala nas ucet a uz mi prisli nejake peniazky bola by som ada keby ste to tento tyzden uz poslali musim dneska zavolat este tomu ujcovi lebo na maily neodpoveda dufam ze nema tu dovolenku lebo ma slahne tak drzte palce, dam vam vediet... Takze zatial mi peniaze poslali:1 Zizi a Lenkka - 14 €2 Lenka Lipjanska - 7 € poprosim o nick tu na fore lebo ma fakt nenapada kto to je sorry neviem ci je to lentilka lebo Tina mi pisala ze Dzajnisko poslala aod tej nemam tak vas poprosim 3 Dunajska Streda to bude iste Ramon - 7 €4 Dion - 20,82 €5 mi napisalo ze Msp. Bratislava, Aquapark Bratislava ci co? ale to bude iste Tini - 14 €Takze to je zatial vsetko. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Hrnečky 01.07.09 14:16 | |
| zlatko potom hneď ako ich budeš mať mi volaj, nech ťa môžem prísť prepadnúť dúfam, že tento ujko teda ešte robí to by bolo dobré blbé ak by nie ja tie hrnčeky chceeeeeem bože ja som iný maník | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: Hrnečky 01.07.09 14:25 | |
| Ved mu idem hned teraz volat lebo fakt neviem co je s nim... nepaci sa mi to ....a jasne ze hned ako ich budem mat ti budem volat.. mas stale to iste cislo hej?.. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Hrnečky 01.07.09 14:28 | |
| tak držím palce potom daj info, že čo a ako a jj stále mám to isté čísielko inak počuj, ja keď dojdem tak si môžem ísť niekam zložiť veci? lebo ak nie, tak rozmýšľam, že pôjdem k babke skôr a k tebe prídem len s ruksakom, lebo ak by som sa po celej žarnovici mala trepať s tým všetkým, čo budem mať nabalené alebo si vezmem iba taký kufrík na kolieskach? to by som za sebou mohla vláčiť.... | |
|
| |
Weronička Winchester
| Predmet: Re: Hrnečky 01.07.09 14:32 | |
| No takze akurat som s nimi dovolala a velmi veeeeeeelmi zle spravy mam mna slahne Z ten pan cez ktoreho som si objednavala veci uz s nimi nerobi a on mi to vedel vybavit tie cierne do faka a oni ze uz cierne nerobia takze len ten magicky hrncek co maju ten je cierny a potom sa tam ukaze ta fotka alebo len biely a tie kadejake ine co maju aj na tej stranke www.fotodarcek.sk no tak teraz mi povedzte ci ma nema jebnut ci ako?... dion jasne u nas si mozes nehat veci sak jasne ze to nebudes vlacit po celom meste to je v poho... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Hrnečky 01.07.09 14:43 | |
| aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa čože do pichu no neviem.... ale ja ten magický hrnček nechcem ja som z tých hrnčekov neplánovala piť, len som ich chcela mať vystavené takže by mi tam potom tie obrázky nebolo vidno.... a na tom bielom by to asi nevyzeralo dobre čo? ale keby sa spravilo čierne pozadie ako fotka po celom obdvode a len tie okraje ako hore a dole by ostali biele, tak by to vyzeralo veľmi blbo? alebo takto nejako: http://www.fotodarcek.sk/fotodarceky/ tam je to tá kombinácia čiernej a bielej ps: super tak rovno z domu prídem k tebe | |
|
| |
Weronička Winchester
| Predmet: Re: Hrnečky 01.07.09 14:47 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Hrnečky 01.07.09 14:55 | |
| tak im zavolaj a spýtaj sa či by sa to teda dalo dať aj spredu aj zozadu tá fotka s čiernym pozadím na ten hrčenk s čierným uškom aj lemom myslím, že to bude naj kombinácia v danej situácií.... aj keď musíme počkať ešte aj na ostatných, čo si hrnčeky objednali. každopádne nezúfaj, to sa nejako vyrieši | |
|
| |
Weronička Winchester
| Predmet: Re: Hrnečky 01.07.09 15:03 | |
| Ako myslis aj z predu aj zo zadu?...na te hrncek s tym ciernym lemom a uskom sa da dat fotka na vsetko co je na tej stranke len tej ujco mi to mohol vybavit cele cierne a ten uz neni do faka... ja som myslela ze este keby sa taka nejaka fotka dala na ten hrncek s tym lemom napr. takato.. a sak tie co vedia lepsie robit vo fotoshope ze by to nejakosi upravili ... ze by to na tom bielom bolo takto lepsie ako keby bol ten povodny navrh... Boze baby tak ma to velmi mrzi ze som sposobila takuto skodu dufamz e mi odpustite a nejak sa to vyriesi lebo ma fakt odvezu niekam na Olichov sorry | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Hrnečky 01.07.09 15:07 | |
| aha okey, ja myslím, že to takto môže byť počkáme na vyjadrenie ostatných a uvidíme. no a neboj nič, nie je to predsa tvoja chyba | |
|
| |
Weronička Winchester
| |
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Hrnečky 01.07.09 16:00 | |
| A nedalo by sa to ako hovorila dion, ako to je tu - kód:
-
http://www.fotodarcek.sk/fotodarceky/img/stred.jpg na tom hrnčeku s tým dievčatkom? že tá čierna by sa ťahala po celom obsahu hrnčeka a len to vnútro a uško by zostalo biele? prípadne môžem to nejako upraviť.. a btw, cena zostala rovnaká? dnes alebo zajtra to pôjdem poslať, buď z mojej VUB alebo z maminej slovenskej sporiteľne.. | |
|
| |
Weronička Winchester
| Predmet: Re: Hrnečky 01.07.09 17:07 | |
| | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| |
| |
Weronička Winchester
| Predmet: Re: Hrnečky 01.07.09 19:20 | |
| | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Hrnečky 01.07.09 21:28 | |
| ved to dajte spravit cez kodak - tam je cena myslim 6,3 euro na kus.. 7 dni to trva - ja som takto dala robit do kvizu tie podlozky | |
|
| |
Weronička Winchester
| Predmet: Re: Hrnečky 01.07.09 21:58 | |
| a som to aj tam pozerala ale tam sa daju urobit len biele hrnceky nie?... | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Hrnečky 01.07.09 22:08 | |
| ja som tam videla aj cierne ked som bola, ale neviem, ci nie je vyssia cena.. v piatok tam idem, staci tak? | |
|
| |
Weronička Winchester
| Predmet: Re: Hrnečky 01.07.09 22:16 | |
| Oukej jsne vdaka ti aja som myslela ze by som to cez net objednala...ale sak neva aspon nejaka dobra sprava dneska fay A este for all prisli mi peniaze na ucet a bolo tam napisane ze od: Martin, M.R. Stefanik, BC Slovan, A.Kmeta 13 takto nejak to tam bolo napisane, prosim vas napiste kto to je... VDAKA | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Hrnečky 02.07.09 7:46 | |
| Taaakže takto to jo no ja nemám jaksi slov, lebo ten u jo ma naštval.... jromy blesky pekelné na neho za toto..... Ak sa nájde tá varianta, o ktorej tu písalo, s tým lemom a podobne, okey, beriem, ono len jedna vec, aby sa to stihlo Weroni, tie niektoré miesta, to sú asi aj ľudia, čo tu na fóre sa moc nepohybujú, ale skôr na FB alebo icq, ale idem to pozisťovať, kto to všetko je Nejako teraz mi asi došli nápady alebo čo, ale teraz vážne neviem ešte o nejakom inom pláne na hrnčeky, ale možno ma to počas dňa ešte trkne..... | |
|
| |
Weronička Winchester
| |
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Hrnečky 02.07.09 10:49 | |
| Dobre, niečo som našla. Ide o firmu AFoto a vedia to tiež teda robiť do 7 dní. Prvý kontakt s nimi už prebehol, teda išlo hlavne o to, aby bola potlač po celom hrnčeku (typu v strede bude obrázok a okolie čierne) LENŽE je v ponuke len biely hrnček.... tak som klikla vedľa a celkom sa mi pozdáva nápad matného transparentného hrnčeka so skleneným uškom, no proste ono by to (podľa mňa) tak zaujímavo vyšlo, ak by tam bolo toto matné, na to tá potlač, ako keramická biela glazúra a na to potlač. SUMA SUMÁRUM, išlo by to, cena je približne rovnaká, LEN potrebujem rýchlo aspoň polovičný súhlas všetkých zúčastnených a čo si teda o tomto návrhu myslíte. Ja som kedysi tiež špekulovala nad tými photoshopmi a spol a neviem, nemám z toho dobrý pocit. V týchto veciach som sa vždy riadila viacej šťastím ako rozumom a vždy mi to vyšlo, tak neviem.... Ako záleží na vás, je tu možnosť že by sme to aj teoreticky postíhali a tak. EDIT: Foto toho hrnčeka: - kód:
-
http://www.afoto.sk/components/com_virtuemart/shop_image/product/a2e91eac5144fb2b8dd584dd3ba14a6a.jpg | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: Hrnečky 02.07.09 13:25 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| |
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: Hrnečky 02.07.09 15:26 | |
| Akurát teraz som znova nakukla do mail-schránky, chlapík sa mi ozval, že už v stredu by mali byť hotové všetky hrnčeky. Nakoľko je z BA, skúsila by som preto zbehnúť osobne, aby sme nemuseli čakať ešte 2 dni ohľade pošty. Ale to by sme sa ešte dohodli nejako. Čo sa týka peňazí, čo ste poslali, nemajte obavy, presunie sa to na môj účet. Kto ešte nezaplatil, pls, napíšte mi, aby sme sa nejako dohodli. Teraz súrne hľadám grafika, ktorý by tie návrhy od Sarinky a Zizi prerobil na foto o rozmeroch 19cm x 8,5cm a vysoká kvalita, aby to aj super vyznelo potom aj na hrnčeku. Ono ja som preto za ten matný, lebo som mala taký od Whiskas, celý čačaný fialový a dobre sa z neho pilo Takže teraz teda 2 veci treba: 1. Prerobiť návrhy na dané rozmery, aby sme to ešte dnes večer mali, tie návrhy pls, zazipovať a upnúť mi to, link poslať 2. Doplatiť čo treba, teda týka sa to tých, čo ešte nezaplatili, čas máte do cca pondelka | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Hrnečky | |
| |
|
| |
| Hrnečky | |
|