| Hrnečky | |
|
+12Madlen Silvia nikita dion-fortune Chrystelle lenkka Weronička SkreechTina cleo Sarinka str8tking Zizi 16 posters |
|
Autor | Správa |
---|
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: Hrnečky 17.05.09 22:29 | |
| No podla mňa by to bolo tak najlepšie ale keby niekto mal aj iný návrh na farbu a potlač tak nech napíše. | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: Hrnečky 17.05.09 22:31 | |
| Podla mna by to bolo dobre take farby len cierna biela seda....myslim ze farebne asi ee... a s Cassom by bolo dobreee keby bol nejaky navrch.. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Hrnečky 17.05.09 23:07 | |
| Ok a aj dátum meetu alebo také tie veci ako tomu bolo u tričiek? | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| |
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Hrnečky 18.05.09 19:16 | |
| Já bych se též o hrneček přihlásila, ale jak to bude s těmi, kdo nepojednou na meet nebo neví, jestli se tam dostanou, jako já... Bude se posílat z česka poštou? Jinak k barvě, též bych byla pro černou (taková ještě nemám) Ale nevím, brala bych to spíš s J2 nebo J3 Casse tam nechci a ani moc Katie... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Hrnečky 18.05.09 19:33 | |
| čo sa toho dátumu týka, tak mne to nevadí kľudne tam dajte čo chcete, len nech to nie je príliš veľké ja by som jeden hrnček chcela j2 a jeden cas, prípadne cas+dean, bude závisieť od toho ako sa vám budú robiť návrhy a koľko rôznych návrhov môže byť... ono ja zvažujem aj objednanie hrnčekov z českej stránky, tak by som tie návrhy chcela vidieť čo najskôr ak je to možné aby som si potom vedela vybrať sadu od nich | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Hrnečky 19.05.09 16:51 | |
| ja som tiez vsetkymi desiatimi za cierny hrncek, bude urcite uzasny ja by som poprosila tiez o jeden + jeden pre kamosku Lucku a kebyze sa robil hrncek aj s Castielom, tak by som tiez jeden zobrala inak, skvely napad | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Hrnečky 26.05.09 0:11 | |
| Ehm, ja len bych tak rada upozornila, až ak by sa niekto mohol pozrieť na tie návrhy, napríklad skombinovanie niečoho aj z nových fotiek a dátum do toho, alebo aj nejaké spešl obrázky pre holky, čo mali záujem o Cassa a tak, naozaj by som bola povďačná každej duši, ktorá by sa na to podujala. Ja som v tomto naozaj veľký antitalent preto prosím o slovo našich PS majstrov Viem, že teraz nie je moc času, skúšky, matury, štátnice, prijímačky a podobne, ale tak do polovice júna by sme už mohli niečo dotvoriť a zhodnúť sa potom na finálnych obrázkoch | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Hrnečky 26.05.09 15:20 | |
| Ako som sľúbila, ja voľačo zbúcham, dnes to asi nestihnem už, ale zajtra, keď sa vrátim zo skúšky, sa do toho pustím... Čiže aj ten dátum meetu tam chcete? | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: Hrnečky 26.05.09 19:45 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Hrnečky 08.06.09 14:40 | |
| WARNING! Čas meetu sa nám pomaly ale isto blíži a do dnes nebol daný žiadny návrh. Teraz prosím naozaj všetkých, čo by mali čas a nejakú predstavu o obrázku na hrnčeku, PLS, dávajte to čo najrýchlejšie sem, všetky vaše návrhy na J2, J3, Cassa alebo Ruby. Pravidlá na návrhy: Okrem obrázku tam bude samozrejme aj naše logo (ak sa ešte zachovalo z predchádzajúcich meetov) a dátum meetu. Obrázky s J2 alebo J3 by mohli byť skôr nejaké novšie. Hrnček bude podklad čierny. Pomocnú ruku do diela dajte ostatní aj tak, že sem hodíte obrázky, z ktorých by potom nejaká dobrá duša urobila komplet finálny obrázok na hrnček aj s dátum a inými vecami. Zoznam nahlásených ľudí na hrnček a počet kusov:Lenkka - 1 Zizi - 1 Dion - 1 (ale bude možno viac...) Str8tking - 1 Nikita - 3 Silvia - 1 Madlen - 1 Lucia - 1 Faith - 1 Sarinka - 1 Zoznam ľudí z meetu, ale nenahlásených na hrnček: Dzajnisko, LittleDevil, SNlois, Kristine, Anwiel, Lentilka, Soniq, Ettie
Naposledy upravil SkreechTina dňa 09.06.09 11:33, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Hrnečky 08.06.09 18:42 | |
| Nebite ma, ale teraz fakt nestíham... cez víkend, ak dožijem, sa na to fakt vrhnem... Btw, ja som sa o hrnček hlásila.. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Hrnečky 08.06.09 19:22 | |
| dali by sa spraviť tak, že na niektorých by ten dátum bol a na niektorých nie? napríklad že by sa dal len na ten hlavný, kde by boli j2/j3 a potom tie "dodatkové" ruby, casa a p. by boli bez toho dátumu | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Hrnečky 08.06.09 19:29 | |
| spravna poznamka dionik.. dalo by saa??? | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: Hrnečky 08.06.09 20:03 | |
| Sarinka: Ale to nebolo nejako zle myslené, ja som len chcela, aby si na to nebola sama, aby sa do "projektu" zapojili aj iný, veď s tým skúškovým to dobre poznám. A teda pardon už aj ťa zapisujem do zoznamu Baby, určite by sa to všetko dalo, len vážne, jeden človek to všetko nemôže robiť, preto ak niečo máte, šup sem s tým a dáko sa to potom rozdelí aby sme to všetko pekne stihli v pohode. Weronička: Dostala som tvoju PM-ku, len nestíham odpovedať | |
|
| |
Weronička Winchester
| Predmet: Re: Hrnečky 08.06.09 20:09 | |
| Tini V pohodeee, ja na nu cakam tak aspon si dala vediet.. BabyUrcite by sa to dalo tak urobit teda ak ich vlastne budem davat ja robit.. len aby nebolo vela navrhov ze napr. bolo by J3 a par bude chciet s datumom par nie a potom este napr. cass aj s datumom aj bez alebo Ruby...no keby bolo ze J3 s datumom a napr. Cas bez ze by sa zhodlo na dvoch variantoch alebo pripadne aj 3 tak by sa to este dalo ale ten ujo mi to uobi ako budem chciet | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Hrnečky 08.06.09 20:48 | |
| | |
|
| |
Weronička Winchester
| Predmet: Re: Hrnečky 08.06.09 20:53 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: Hrnečky 09.06.09 11:43 | |
| Tak sme sa dnes s Weroničkou dohodli na termíne: 26.06.2009
Do tohoto dňa už musia byť schválené a urobené návrhy na hrnčeky plus aj definitívny počet. Do tohoto dňa by ste mohli poslať aj prašule za váš hrnček Bude sa to posielať na účet, ktorý je v Slovenskej sporiteľni. Najlepšie bude prašule vkladať priamo v Slovenskej sp., potom ten prevod je do 24 hodín sa mi zdá Do poznámky stačí napísať len " SN hrnček" aby sa potom vedelo, za čo tá suma je a na koniec potom len jedna prosba. Ak to budete mať poslané, napíšete Weroničke PM-ku, alebo na ICQ alebo Skype, že to teda je poslané | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Hrnečky 10.06.09 13:06 | |
| Premýšľala som nad motívom, ale poviem vám, že moja fantázia asi stratila pripojenie pretože ma nič nemôže napadnúť. Čumím na fotky a proste nič Jediné na čo som prišla je, že táto fotka by sa mi páčila - obaja sú na nej zlatý, je zo 4 série, ale proste nič. - kód:
-
http://supernatural.cinemaview.sk/gallery/displayimage.php?pid=7074&fullsize=1 alebo http://supernatural.cinemaview.sk/gallery/displayimage.php?pid=7629&fullsize=1 Žiadny záblesk. Čo sa týka Casa tak som zistila, že ani žiadne poriadne fotky nemám - tiež ho mohli riadne nafotiť z každej strany. Preto ak máte niekto nejakú predstavu, aby na to Sarinka nezostala napokon sama, mohli by ste ju sem aspoň opísať. Myslím, proste hodiť fotky a popísať vašu predstavu. On sa s tým už niekto pohrá. Hoci aj niečo čo si myslíte, že by sa nedalo (slovom nedalo začínam každé zapnutie Photoshopu). Tak asi tak. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Hrnečky 20.06.09 21:22 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Hrnečky 20.06.09 22:14 | |
| bratia sú dobrí, ale ten cas sa mi nepáči nemohla by si vybrať nejakú fotku, kde je spredu.... mne sa táto jeho profilová nepáči a kattie je tiež super plus tých bratov tam nie je až tak vidno trochu niečo zreteľnejšie by nebolo? ja som fakt hrozná sorry | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Hrnečky 21.06.09 0:41 | |
| Problém je, že on nemá nejaké extra fotky, skúsim niečo poriešiť, ale nič nesľubujem... bratov meniť nebudem... | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Hrnečky 21.06.09 0:50 | |
| Katie a bratři sou úžasný!!!! No, musim se přiznat, že ona je opravdu úchvatná!!! Ten obrázek je dokonalej.... | |
|
| |
Weronička Winchester
| |
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Hrnečky | |
| |
|
| |
| Hrnečky | |
|