| A 6th Season Confirmed | |
|
+19Maky Ellen niki-morgan Zizi Panthera str8tking JMMM kaja666 Portable.Device Soniq Sarinka Chrystelle wiktoriano Silvia Samabel dion-fortune janka410 Fay cleo 23 posters |
|
Autor | Správa |
---|
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: A 6th Season Confirmed 07.06.09 17:29 | |
| S tou 6 sériou to vyzerá dosť nádejne. Som zvedavá, či Eric podpíše alebo nechá svoje "baby" niekomu inému. - kód:
-
http://spoilertv-supernatural.blogspot.com/2009/06/6th-season-of-supernatural-confirmed.html | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: A 6th Season Confirmed 07.06.09 17:33 | |
| ked budu robit skutocne 6. serku (co ma fakt nasrali ted), tak fakt FAKT dufam, ze Eric ostane, lebo.. mam strach, co by s tym spravil niekto iny | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: A 6th Season Confirmed 07.06.09 17:40 | |
| Tak na jednu stranu bych byla ráda,když by Sn bylo co nejdýl...ALE mám vážně obavy o čem by to bylo a bojim se,že by se nám nakonec seriál zprotivil ...a to rozhodně nechci ) A pokud teda opravdu 6 série nakonec bude,tak fakt se modlím za Erica...aby zůstal | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: A 6th Season Confirmed 07.06.09 18:22 | |
| hmm no čo k tomuto povedať. hoci som ja narozdiel od mnohých bola so 4 sériou spokojná, začínam mať pocit, že SPN sa pomaly, ale isto blíži k svojmu koncu. Už v tejto sérií tam aj na môj vkus bolo až príliš veľa dosť čudných a hlavne nepodstatných vecí. Nechcem odsudzovať niečo dopredu. Stále je možné, že 5 séria bude totálna bomba a 6 bude tiež stáť za to. No mám o tom dosť silné pochybnosti.... Podobne ako baby predo mnou dúfam, že Eric ostane. S ním to má ozaj aspoň akú takú šancu na úspech. no ak by mala byť 6 serka bez erica, tak ozaj neviem, čo si o tom myslieť zatiaľ to samozrejme nie je 100% takže nejde sa zbytočne rozčuľovať. nemám z toho dobrý pocit, ale nejdem sa zaoberať situáciou, ktorá ešte nenastala. Až keď 6 séria naozaj bude a naozaj sa mi nebude páčiť, potom budem nadávať zatiaľ sa len modlím, aby to všetko dobre dopadlo | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: A 6th Season Confirmed 07.06.09 18:45 | |
| Já nevím, jak přesně bych se k tomu měla a chtěla vlastně vyjádřit. S každou další sezónou jsme zatínali zuby a doufali, že další sezóna bude... rozpočty snižovali, dělali ofuky... a najednou ještě ani nezačala sezóna pátá a už mluví o šesté. Prostě ten přístup mě docela unavuje. A o tom, jestli to za něco bude stát nebo si budeme trhat vlasy... vážně mám teď v hlavě myšlenky na jiné věci. Stejně zatím jediné, v co můžu doufat, je, že když už by ta sezóna byla, že by se jí zase snažili udělat co nejlepší a nebyla by to katastrofa. | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: A 6th Season Confirmed 08.06.09 14:41 | |
| | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: A 6th Season Confirmed 08.06.09 21:29 | |
| Silvia tak to sme potom dve výnimky ja som síce pár časťami nebola nejako nadšená ale SN ako celok ma nesklamal a tiež si myslím že na ani nesklame v piatej sérii alebo šiestej | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: A 6th Season Confirmed 08.06.09 21:33 | |
| ja som tiež písala, že ma spn zatiaľ ako celok nesklamal, ja som so 4 serkou detto spokojná ALE už by pomaly aj stačilo.... vravím nejdem odsudzovať dopredu. stále je možné, že 6 serka bude ozaj super, ale tak mám isté pochybnosti... hlavne ak by nemal pokračovať eric ďalej no nič, ja si počkám až táto situácia bude reálna a potom bude robiť uzávery | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: A 6th Season Confirmed 08.06.09 21:55 | |
| Mno, tak já jsem se k tomuto už vyjadřovala několikrát, takže to nebudu zase rozpitvávat. Ale vážně mě trochu začíná děsit, že to vypadá čím dál víc reálně. Teď když dám totiž stranou všechny mé pocity a vzpomenu si na slova Erika, za kterými si tak pevně stál - nechci víc než 5. sérií! - tak mi to přijde vážně jako trapas. Protože je mi úplně jasné, že už jde jen o umělé natahování, jen aby CW zůstal nějaký slušný seriál a neztratila všechny diváky a z toho podle mě nekouká nic dobrého. Já tohle prostě nemám ráda, když si někdo tak dlouho stojí za svým názorem a najednou ho změní a byl by ochotný pustit se do něčeho, co původně vůbec nechtěl, protože měl pocit, že to seriálu uškodí. A myslím, že v tomto měl Eric pravdu - ten celý příběh to může znehodnotit, pokud bude nucený znovu "sejít z daného směru". Taky nechci nic zatracovat dopředu, jen mi to nejde do hlavy....jakým způsobem chtějí natáčet seriál kvalitním způsobem, když už teď na něj nemají prachy, je tam tedy minimum efektů a Eric tvrdil, že se má skončit v nejlepším a proto to udělá. Přijde mi to teď od něj jako by si celou dobu plkal do kapsy, pokud se vážně odhodlá pokračovat dál, navzdory svému přesvědčení. A bez Erica to ani nekomentuji. To už by SN ani nebyl, to je jasné. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| |
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: A 6th Season Confirmed 08.06.09 21:59 | |
| No přesně Fay! Já mám prostě Smallville jako odstrašující případ. Tam jsem taky nevěřila, že by se dal seriál takto spr*sit. A jak to dopadlo....dívám se na to jen ze setrvačnosti. No jo, je možné, že se to třeba u SN nestane, ale jakmile už i Eric trdil, že víc než 5. sérií by nebylo pro SN dobré, mělo by se nad tím trochu zamyslet, než začnou vymýšlet koniny jen za cenu dalšího pokračování. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: A 6th Season Confirmed 08.06.09 22:16 | |
| s tym suhlasim.. SV bola 5 seria katastrofa, 6 sa vcelku dala (aj ked v mojom pripade to zachranoval asi Justin Hartley ), 7 som nedopozerala.. na FF teda donesie kamos aj 7 a 8 (ritualne zmazanie z PC nasledovalo po dieli Gemini ), lebo to chcem pozriet.. ale ze uz aj 9 seriu idu robit, to snad nemyslia vaazne.. nechcem aby takto dopadol SN, nie je to o tom, ze by som spochybnovala Erica, ale sam povedal, ze ma pribeh na 5 serii, tak nech to zbytocne nenatahuje.. ale kto vie, mozno nas milo prekvapi (aj ked bojim bojim).. mohol by si zobrat par inspiracii z nejakych dobrych poviedok | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: A 6th Season Confirmed 08.06.09 23:21 | |
| Ja viem, že to, čo teraz poviem možno oľutujem, ale bez Erica som so SN skončila, on je jeho otcom a proste si zaslúži byť pri jeho konci, takom, akom on chce... | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: A 6th Season Confirmed 09.06.09 20:37 | |
| No idem sa vyjadrit akoze od zaciatku som rátala , ze bude 5 sérií a koniec . Este som si hovorila , ze su mudry, ked to takto robia ze daju 5 serií a ukoncia to nie ako ine serialy prikl. SV ,ktory ste tu viaceri spomenuli som zostala v totálnom soku ,ked som sa toto dopocula jednoducho som pocitala s tým ,ze to ukoncia slubenou 5 serkou a pocitala som s tým rovnako ako s tym ,ze raz zomrem ty kks sok jak hovado nemam slov Eric patri do serialu neviem si SN bez neho predstavit rovnako ako bez J2 proste ,ak Eric nebude suhlasit pokracovat tak nechcem ani typovat co pride ved ma to vymyslene do 5 serky od zaciatku to vsade spominal tak preco s tym jednoducho neratali to chcu takto pokaslat kkti som skutocne zvedava ako to bude to fakt narusi vsetky plany pocitam no konec | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: A 6th Season Confirmed 10.01.10 8:52 | |
| Tak nějaká další info o 6 sérii by Michael Ausiello Supernatural' exclusive: Sixth season or bust? - citácia :
- The apocalypse may have to wait. CW boss Dawn Ostroff says Supernatural creator Eric Kripke is warming to the idea of a sixth season.
“I think he’s in that state of mind,” she says. “I had lunch with Eric the other day and he’s really excited about the show right now. I think he feels this season has been really satisfying for him. He’s certainly not running out of ideas by any stretch of the imagination.”
Ostroff, who says Kripke has been “hitting it out of the park” creatively this season, also points to Supernatural’s ratings success as proof the show has a lot of life left in it. “The ratings are up,” she says. “We have more young women coming to the show than ever before. There aren’t a lot of shows that you can say are doing better in their fifth year.” Tady je článek i komenty fanoušků - kód:
-
http://ausiellofiles.ew.com/2010/01/09/supernatural-sixth-season/ | |
|
| |
Portable.Device Crossroads demon
Počet príspevkov : 301 Registration date : 19.07.2009
| Predmet: Re: A 6th Season Confirmed 10.01.10 14:18 | |
| - citácia :
- S tou 6 sériou to vyzerá dosť nádejne
mohu svobodně bez mučení prohlásit že jsme v prdeli? lol Doufejme že Ausiello jenom mlží, protože mě dost děsí představa že se z toho stane natahovaná nudle ve stylu smallville nebo scrubs. Nedivil bych se kdyby se jim na to Eric vykašlal, ale na druhou stranu čerstvý scénárista nemusí být nutné zlo. Příkladem je Doktor, kde to nyní přebírá Moffat. I když jsme zatím nic neviděli, tak to třeba dopadne dobře. | |
|
| |
kaja666 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 250 Age : 31 Nálada : hm.... Registration date : 07.12.2008
| Predmet: Re: A 6th Season Confirmed 11.01.10 13:50 | |
| Dobre, pokračovanie na šiestu sériu je dvojsečná zbraň, s tým súhlasíme hádam všetci. Môže sa s toho stať len zbytočná naťahovačka a v tom prípade by bolo omnoho lepšie, keby SN skončil. Ale... Už pred piatou sériou boli pochybnosti a odvažujem sa povedať, že zatiaľ to ako chyba rozhodne nevyzerá. S touto sériou som zatiaľ veľmi veľmi spokojná a keď sa bude SN aj naďalej takto zlepšovať, môžme len dúfať, že bude aj šiesta A dúfam, že Eric ostane. Naozaj sa bojím čo by spravil niekto nový.... A Scrubs sa zbytočne nenaťahuje. Keby bolo po mojom, pokračovalo by to až do mojej smrti V posledných častiach mi síce JD chýbal, ale aj tak sa to dá pozerať a zasmiať sa pritom ako na začiatku... | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: A 6th Season Confirmed 11.01.10 14:11 | |
| - kaja666 napísal:
- V posledných častiach mi síce JD chýbal, ale aj tak sa to dá pozerať a zasmiať sa pritom ako na začiatku...
Ja ti neviem, ja som si myslela, ze mi chybat nebude, ale pritom som sa pri tom uz nebavila, ako predtym...JD je proste Scrubs, tak isto ako je Eric Supernatural... Mne pride uz 4 a 5 seria SN ako natahovanie a nechcem si predstavit, ake kktiny budu v 6 serii...je mi to luto, SN som mala rada, ale toto je na mna uz vela.... | |
|
| |
| Predmet: Re: A 6th Season Confirmed 11.01.10 15:32 | |
| - citácia :
- Ja ti neviem, ja som si myslela, ze mi chybat nebude, ale pritom som sa pri tom uz nebavila, ako predtym...JD je proste Scrubs, tak isto ako je Eric Supernatural...
taky je dost vidět že u SCRUBS už není Bill Lawrence (má svůj Cougar Town) a mě osobně víc než JD chybí Janitor . Takže čekám až SCRUBS doběhne a pak se na to podívám, asi znovu maratonově | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: A 6th Season Confirmed 11.01.10 15:36 | |
| čo som čítala po nete, tak Eric chce 5 sériu ukončiť po svojom a nebráni sa novej dejovej línii od 6tky.. kto vie, čo to kua znamená, 6tku by som brala v prípade, že by sa (aj s Koblihom na zadnom sedadle) vrátili k pôvodnému "Saving people, hunting things" a vymrdali sa na celú Apocalypsu.. ale zase, keby ich nechal Eriček chcípnúť na konci 5ky a odovzdal to potom niekom inému, nech sa z toho vyhrabe (takto sa vy*ebáva so systémom), tak.. skôr nie ako áno.. (možno ako v prípade Doctora, dám šancu, ale nečakám zázraky). Žiaden happyend - Impala odchádza do západu slnka... aj keby prášil Castiela na kapote | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: A 6th Season Confirmed 11.01.10 16:13 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: A 6th Season Confirmed 22.01.10 8:39 | |
| hmmm...tak ta 6 série se nám víc a víc přibližuje - citácia :
- First it was Smallville, now Supernatural. A couple of days ago we reported that Smallville had been picked up for a tenth season. Industry sources in Vancouver provided CinemaSpy with the tip, indicating that while the official announcement has not yet been made, behind-the-scenes it’s all but a done-deal. Today we’ve been informed that Supernatural, too, has been confirmed with another season, in this case its sixth.
celej článek najdete tady - kód:
-
http://www.cinemaspy.com/article.php?id=3886 zdroj: dean_sam | |
|
| |
| Predmet: Re: A 6th Season Confirmed 22.01.10 9:44 | |
| - citácia :
- hmmm...tak ta 6 série se nám víc a víc přibližuje
já vím že jsem asi jediný kdo NECHCE šestou sérii, ale tenhle seriál se mi začíná čím dál tím víc vzdalovat (a přestávat mě bavit). Natahovaná nudle už je to tak trošku ted, a pokud to budou chtít natahovat ještě dál, dost dobře hrozí že tenhle seriál bude karikovat sám sebe To že v tom článku zmiňují desátou sezonu Smallville se mi zdá příhodné. Někdy je lepší seriál ukončit v nejlepším a ne jej natahovat, dalšími zápletkami. Jak chtějí překonat epickou zápletku s Lucičertem? Přijdou Cthulhu? Bratři budou honit po státech Ježíše? | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: A 6th Season Confirmed 22.01.10 18:21 | |
| ja tu budem výnimkou ale mne sa myšlienka,že bude šiesta seria páči.Ja si Sn pozriem stále rada nech už je názor iných,ktorým sa už sn prejedol názor akýkolvek.Je síce pravda,že Sn už nestíham sledovať nonstop ako predtým odkedy mám svoj malý poklad NO Tinu,ale nemôžem povedať,že by sa mi SN znepáčil.Ja na rozdiel od iných trebárs nepovažujem,žeby seriál,ktorý má viac než tri serie už bol naťahovaný alebo tak nejak.Poznám kopec seriálov,ktoré sa mi páčili čím dlhšie išli.Možno si o mne pomyslí niekto,že som blázon,ale trebárs NCIS (7 seria), Charmed (8 serii,asi by ma porazilo keby nešla moja najoblúbenejšia seria 6(hoci by som o tom nevedela)Nanny (6 seria) Dragonball,Z, GT.Mash (11 serii) Step by step(7 serii).... Ja tu nebudem rozpútavať rozbroje to nieje mojím zámerom,ale občas mám pocit.... ja som asi výnimka asi ako z toho filmu "som mimoň",ale naozaj niekedy každý má právo na svoj názor teda aj ja a už mi je v podstate jedno čo si o mne ostatný pomyslia len preto,že mám iný názor.Len ma naozaj mrzí s koľkými negatívnymi názormi sa tu v poslednej dobe stretávam.Niekto by povedal,ale veď to je názor väčšiny a takto,žeby mal skončiť uvažujú mnohý to možno áno,ale potom som ja už totálne slepá Možno je toto wrong time,wrong place ale mňa naozaj trápi toto už dlhú dobu
Naposledy upravil Silvia dňa 22.01.10 20:13, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
JMMM Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 208 Age : 37 Bydlisko : Slovensko, Zem, Slnečná sústava, Mliečna cesta, Vesmír: Svet, kde nadprirodzeno má svoje čaro Nálada : daždivá Registration date : 21.11.2009
| Predmet: Re: A 6th Season Confirmed 22.01.10 19:26 | |
| To, že bude aj šiesta séria je pre mňa celkom fajn. Na jednej strane neutrpí moja závislosť , dokonca ak to bude totálna hovadina, možno ma aj vylieči . A stále je tu šanca (aj keď dosť malá), že Kripke príde na niečo originálne a stane sa z nej tá najlepšia séria, alebo aspoň dôstojný nasledovník predchádzajúcich. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: A 6th Season Confirmed | |
| |
|
| |
| A 6th Season Confirmed | |
|