| Všeobecné spoilery | |
|
+27Peter67 tauria Lucy86 Panthera Soniq Portable.Device lenkka SkreechTina kaja666 janicag mummy Silvia janka410 Fay Weronička Chrystelle dion-fortune Ettie sisel dzajnisko Hiro666 str8tking wiktoriano Samabel cleo Zizi Sarinka 31 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 07.09.09 10:36 | |
| | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 08.09.09 23:03 | |
| lol ja nemam slov ani na jeden spoiler, ale myslim ze to vsetci v zdravi prezijeme... na Paris sa zacinam tesit, ak bude pravda ten spoiler o 5x05, tak to bude taka prdel ze spradnem zo stolicky... ja fakt asi umriem smiechom, len dufam ze ten demon co posadne Paris, bude mat zmysel pre humor a poriadne Paris zsmiesni s k tym epkam kde ma byt hlavne Dean- si zoberte kolko epiek bolo hlavne o Samovi, uz od prvej serie... a teraz ked ma Dean prilezitost, ma zabit Lucifera, je tou dolezitejsou postavou... a nemajte strach, podla mna budu aj epky kde bude hlavne Sam. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 09.09.09 20:55 | |
| Jim má akurát na FB status: - citácia :
- Jim Beaver On my way back to Vancouver for episode 7 of Supernatural. Lots of "fun" for Bobby.
jupeeeeeeeeey, ja som sa už desila, že čo sa deje, keď dlho nepísal o SN nič.. padol mi kameň zo srdcaaa (aj keď lots of "fun" sa mi vôbec nepáči) | |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 11.09.09 14:24 | |
| Ups, tak na nakopnutí Fay přeposílám svoje staré úvahy z českého fóra nad pátou sérií, které čas sice trochu pozměnil, ale pointa zůstala. - citácia :
- Season 5 - spekulace
Příspěvek od Panthera v 20 kvě 2009, 02:09 Tak jsem si řekla, že by se tu mohly objevit alespoň spekulace o tom, jak se bude SPN dále odvíjet podle nás, fandů.
Pokřivená mysl aneb jak to v tuto chvíli vidím já. Myslím si, že Castiel zůstane andělem a bude na útěku podobně jako Anna, přeci jen jeho popularita je založená právě na příslušnosti k nim, takže to Kripke nejspíš nechá tak. Ale představa, že nakonec padne mezi obyčejné lidi nebo zemře pro větší dobro je taky lákavá.
Lucifer se podle nejčastějších dohadů nastěhuje do Samyho a Dean bude zvesela lovit bratra. Nebo možná přemýšlet o tom, jak z něj Lucifera dostat, opět ho uvěznit a Sama zachránit. I když je možné, že Sam bude jen Luciferovou pravou rukou, pochybuji o tom, že by z něj démonická krev jen tak vyprchala, viz. co tvrdila Ruby před smrtí. Sam bude nejspíš stát v čele armády démonů, podle náznaků, které byly v předchozích sériích.
Koneckonců svoji roli určitě sehraje i Luciferův meč, kterým Uriel likvidoval anděly. Lucifer je sice padlý, ale anděl by to prakticky měl být pořád a jediná zbraň, která by na něj měla působit, je jeho vlastní.
Když Lucifera poprvé uvěznil archanděl Michael do oné klece, nebude tím Michaelem nyní Dean? (z archandělů nám pak ve hře zůstali už jen Gabriel a Azrael, že by jeden z nich seděl na rameni proroka a Castiel ho/ji přesvědčil?)
Co se týká konce, řekla bych, že Dean a Sam dohromady vrátí Lucifera zpátky do jeho vězení, ale bude je to stát oba život. Zabít ho, to by nejspíš znamenalo zrušit rovnováhu dobra a zla, i když, kdo ví. Taková je alespoň má představa, která by značila opravdu konec. (jen ne nechutné vysávání tématu do mrtě ála Smallville, nic proti němu, ale když se seriál zvrtne v pustou komerční záležitost, nestojí to za to)
Doufám, že se dozvíme, odkud pochází onen démony likvidující nůž, to mě osobně dost zajímá.
PS: Co asi znamená, že Bůh je mimo? (God has left the building)
Dodatek Luciferův mečík - Před nějakou dobou jsem se prokousávala literárními dohady v rámci křesťanství a byla tam zmínka právě o Luciferově meči, že mu ho sebral Michael, když ho zavřel v pekle a měl by jako jediná zbraň v rukou anděla zabít jiného anděla.
| |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 11.09.09 14:43 | |
| I love you, thaaaanx.. s takými krásnymi úvahami sa treba deliť.. hlavne keď som ťa teraz prekukla, že dostávaš tajné infošky.. | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| |
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 11.09.09 15:43 | |
| Ettie: oni sa vcelku držia tých "historických" poznatkov (neviem si spomenúť na to odborné slovíčko), tak ako je to uvádzané v mnohých knihách zameraných na túto tému.. takže si skôr myslím, že poviedky čerpajú z rovnakého zdroja, ako že je Eric (a ostatní) tak povrchný, aby vykrádal poviedky Panthera: daaaakujeeem | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 11.09.09 16:03 | |
| Ettie: Ono skôr by som povedala, že časom sa proste fanúšikovia naladili na Ericovu vlnu a doslova si čítame myšlienky. | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 11.09.09 16:25 | |
| Myslim, ze keby sa Eric riadil ff, tak by SN vyzeral inak a boli by dve verzie...Slash verzia a obycajna, kde by si Sam a Dean non-stop hovorili, ako sa maju radi a urcite by tam nebola ziadna zenska | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 14.09.09 19:38 | |
| No neviem či to tu ešte nebolo ale našiel som niečo o šiestej časti piatej série. Teda popis postáv - citácia :
- [JESSE] 11-year-old boy (10-13 to play 11), he is a smart and sad all-American kid who is wise beyond his years and way too serious for his age – and has a real independent streak. Adopted as an infant, he has no idea of his lineage, simply perplexed by his uncanny powers. A firm believer in all things kid-like, such as the Tooth Fairy and the danger of joy buzzers. He is faced with a very grown up decision. Please denote age next to your suggestions …RECURRING GUEST STAR
[JULIA] In her early 30s, mousy and pale, Julia looks like she hasn’t had a good night’s sleep in about eleven years. Sort of meek, she becomes overtaken by a dark, dark force…GUEST STAR
| |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 17.09.09 22:46 | |
| | |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Boží vessel... 25.09.09 21:11 | |
| Právě jsem na budíku narazila na zajímavý článek. - kód:
-
http://www.buddytv.com/articles/supernatural/who-is-gods-vessel-on-supernat-31461.aspx A musím souhlasit s autorkou v bodě, že by Božím vesslem mohl být Bobby. (hrudníček podrápaný symboly a měl u sebe Deanův náhrdelník ála "Boží kompas") Osobně jsem proti, aby se tam Bůh vyskytl právě v jakékoliv takové podobě, ale pokud by k tomu mělo dojít, pak bych hlasovala jednoznačně pro Bobka. | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 25.09.09 21:18 | |
| POdla Bozim vesslem bude but Bobby ,alebo moj skormny tip John | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 25.09.09 21:22 | |
| - Hiro666 napísal:
- POdla Bozim vesslem bude but Bobby ,alebo moj skormny tip John
Vidíš, Johnyho by tam mohli taky na chvilku vrátit, i když ne zrovna jako Boží vessel. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 25.09.09 21:23 | |
| Vessel ťažko, keďže nemá telo.. a veď Eric vravel, že chcú Johníka, ale má veľmi nabitý program.. | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 25.09.09 21:43 | |
| Všichni mají nabitý program. Dost mě mrzí, že účast pro vytíženost odmítl i Bruce Campbell. Jeho Ash ve smrtelném zlu byl okouzlující, za mladších let jsem "žrala" jeho bradu. Třeba bude na konci překvápko a Johny se ukáže aspoň na obláčku. | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 09.10.09 3:59 | |
| Po pozreti proma na nasledujuce epizody mam pocit, ze Kripke a cele CW fetuju....akoze WTF???!!! edit Tu je to promo mna to skor odradilo, ako by som sa na to chcela pozriet....ked budem chciet pozerat komedialny serial, tak si nejaky pustim v SN toto naozaj nepotrebujem Supernatural Season 5 Comming Soon - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=hOArrnKar6k | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 10.10.09 2:39 | |
| Hm, měla bych otázku, nevíte někdo, jak je to s plánovanou přestávkou po desáté epizodě? Narážím na to stále častěji, ale nic ofic jsem zatím nepostřehla. Opravdu se jedenáctý díl pětky objeví až po novém roce? Mně to přerušování pokaždé způsobuje infarktový stav. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 10.10.09 12:29 | |
| Tiež som čítala, že má byť po 10. epizóde pauza, resp. že to bude posledná epizóda odvysielaná v tomto roku, takže na tom asi niečo bude...zatiaľ žiadne oficiálne správy, no myslím si, že je to pravda, tuším aj minulý rok to tak bolo, že po desiatom dieli šla dlhá vianočná pauza. Btw, v tom desiatom dieli by sa mal objaviť herec Mark Sheppard ako crossroads démon Crowley a táto epizóda zrejme skončí riadnym cliffíkom... | |
|
| |
mummy Diabolský admin
Počet príspevkov : 525 Age : 36 Registration date : 15.02.2009
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 11.10.09 17:26 | |
| - citácia :
- As for Supernatural, two fan favorites are going to die this season during this season, in the same episode Sam and Dean fight Lucifer.
zdroj: - kód:
-
http://spoilertv.blogspot.com/2009/10/supernatural-latest-from-kristin_08.html | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 13.10.09 9:18 | |
| som jedina, ktora dufa, ze to bude Sam a Dean? | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 13.10.09 9:26 | |
| Pokial toto je posledna seria . Tak to bude urcite Sam a Dean. ,AK to nie je posledna seria tak to bude Bobby a Cass. Aspon to toto je moj tip | |
|
| |
cleo Winchester
| |
| |
Panthera Winchester
| |
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 13.10.09 21:54 | |
| Narazila jsme na tenhle klip Supernatural - New Promo - Win or Lose - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=BLCF1OD10jY | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery | |
| |
|
| |
| Všeobecné spoilery | |