| JENSEN | |
|
+43Chevy666 FooFighterkaSN frency Ver Padme bohdy Terrik majtika01 andy Nemix Ellen Portable.Device janka410 janča Panthera janicag Night Angel Ettie EngieB wiktoriano dzajnisko SkreechTina Lucy86 kaja666 lenkka lentilka Marion0889 Kaja Soniq Zizi Samabel Anwiel tauria str8tking Weronička Sarinka Silvia Husitka Chrystelle mummy cleo dion-fortune Fay 47 posters |
|
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JENSEN 09.11.09 15:35 | |
| ach jo, ja som vedela, že to príde ale tak čo už.... uvidíme či sa to teda potvrdí alebo nie... úprimne mi je to viac-menej jedno, ale fakt si mohol vybrať trocha lepšie whatever. inak toto sú jedni z mála fotiek, na ktorých vyzerá danneel ešte vcelku ok | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: JENSEN 09.11.09 15:42 | |
| Som jedina komu sa zda, ze ma ten prsten o 2 cisla väcsi? A jj dion konecne mi tak hrozne nepripomina Zoru Czoborovu na fotkach | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JENSEN 09.11.09 15:54 | |
| hmm ten prsteň mi ža tak neva, skôr som si všimla, že má odrastené vlasy ale s tou zorou si to zabila ja som vtedy tak nedýchala, keď si to zadrela... ale inak aj mne sa hrozne podobala na ňu tu je to vcelku prijateľné až na tie vlasy mno.... | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: JENSEN 09.11.09 19:33 | |
| veď ma ten prten na pravej ruke tak nestresujte! a i keby, svadbou sice ziadne "klebety" typu J2 nevyvratia, ale je to ich vec len nech sa vezmu, maju deti jak futbalový tým a nech sú šťastní | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: JENSEN 09.11.09 19:51 | |
| Ma ho na lavej ruke | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| |
| |
janča Winchester
Počet príspevkov : 1216 Age : 34 Bydlisko : Vysočina Nálada : docela fajn Registration date : 29.07.2009
| Predmet: Re: JENSEN 10.11.09 8:53 | |
| Opravdu krásné fotky, moc jim to oběma sluší. Ale taky je pravda, že fotky a prsten (mimochodem na jedné fotce ho má na pravé a na druhé na levé ruce) nic neznamenají, pokud to oni sami nezveřejní. Danneel může být ve skutečnosti moc fajn, jinak by s ní snad Jensen už dva roky nebyl, asi si spolu rozumí. Taky jim přeju, aby se vzali, měli rodinu a byli šťastní a vydrželo jim to (aby se za rok nerozvedli). To co se stalo Jaredovi (po čtyřech letech známosti), to se snad opakovat nebude. Jensen je jiný typ, nenechá se obletovat fanynkami, drží se zpátky, nemá tak rád popularitu (některé fanynky toto právě odsoudili). A dělá dobře, že si drží odstup, na rozdíl od Jareda, který na to asi "dojel." | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JENSEN 10.11.09 9:19 | |
| Jak jste prosím vás přišli na to, že má ten prsten na pravé ruce? jančo, tobě se zdá možné, aby si ho během focení, kdy fotograf mlátí jednu fotku za druhou během několika vteřin, přendávala z jedné ruky na druhou??? Ona má totiž prsten na každé ruce a každý z nich je úplně jiný. Je to krásně vidět. btw, já z nich mám radost proto, že právě vůbec nevypadají zamilovaní. Ale to jen tak na okraj. A nesouhlasím s názorem, že by to Jensenovi mohlo narozdíl od Jareda vydržet jen díky tomu, že je jiný typ, či dokonce že má nebo nemá odstup od fanynek. Jestli jim to vydrží, bude záležet úplně na jiných věcech a ani ta láska v tom nebude hrát tu největší roli. I ta největší zamilovanost už v milionech případů skončila za čas rozvodem, takže....všechno záleží na přístupu obou "zúčastěných". Jensen může být jakkoliv dobrý manžel či chlap, ale pokud JÍ to přestane stačit, či se rozhodne jít v životě z ničeho nic "jiným směrem", bude po manželství (pokud se tedy někdy vezmou). A to platí u každéhokoliv jiného partnera/partnerky. Nejen u Danneel. Že by Jared "dojel" na jeho hezký přístup k fanouškům, je blbost. Se Sandy se rozešli úplně z jiného důvodu a nezdá se mi, že by toho Jared nějak litoval. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: JENSEN 10.11.09 12:40 | |
| a je niekde fotka toho prsteňa?? lebo pochybujem, že to je ten, čo má na ľavej ruke.. na tej pravej ho neni moc vidno.. či Jen vymyslel niečo originálne, keď už to muselo byť | |
|
| |
janča Winchester
Počet príspevkov : 1216 Age : 34 Bydlisko : Vysočina Nálada : docela fajn Registration date : 29.07.2009
| Predmet: Re: JENSEN 10.11.09 13:11 | |
| No právě s tím prstenem, taky mě to taky napadlo, že má možná dva. Ale pak taky jiná možnost, že se jí nějak z prstu stáhl a dala si ho na druhou ruku, na které má silnější prsty. To je vlastně jedno, už to nebudeme rozebírat.
Naposledy upravil janča dňa 10.11.09 17:44, celkom upravené 4 krát. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: JENSEN 10.11.09 13:43 | |
| ja tento vzťah veľmi neriešim... ako sandy a jareda som mala rada a bolo mi ľúto, že sa rozišli, ale tak chápem, že občas to proste prestane fungovať... čo sa tohto zasnúbenia týka, tak ja si myslím, že zrejme to už dotiahnu pred ten oltár, otázne je ako dlho spolu vydržia... hold aj brad a jennifer sa rozviedli a kto by to bol povedal, že? ja mám proste svoj názor na určité veci, z ktorého si viem vyvodiť dôsledky.... či to tak v skutočnosti je, ktovie... úprimne mi je jedno, či bude jensen s danneel rok, dva, tri alebo trebárs aj dokonca života... nepáči sa mi, že si vybral práve ju, lebo fakt sa mi k nemu ani za mak nehodí, ale tha čo už... je to jeho výber.... ťahať do tohto fanynky a vravieť o súvise medzi tým ako sa kto správa k fans a dĺžkou vzťahu je podľa mňa kravina... a fotomontáže? tie predsa vždy boli a vždy budú... od tohto to podľa mňa nezávisí... ísť do vzťahu je jedna vec, vziať sa druhá... hádam viem komu idem povedať áno a či mu dôverujem alebo nie... jensen nie je hollywood star prvého kalibru, aby ho riešili v bulvároch a danneel by mala akceptovať jeho slávu a fans tak, ako to je... skrátka si nemyslím, že by jensen bol s niekým, kto to nevie prekúsiť, že sa po ňom sem-tam niekto hodí, a že sa objíma s fans a podobne... aj keď však všetci vieme, čo bolo na jednom cone, takže či to danneel ozaj chápe je otázne, ale whatever... je to ich život a ak sa chcú brať, tak sa hádam poznajú dostatočne dobre na to, aby ich nejaké klebety nerozhodili... ostatne ja tomuto vzťahu neverím.... skrátka môj názor sa nezmenil a nezmení sa ani keby mali spolu byť naveky a mať detí ako futbalový tím... no rozhodne si nemyslím, že sa jared so sandy rozišiel kvôli tomu, že je jared milý k fans. myslím, že sandy bola totálne okey s týmto a jared má len také dobré srdce, že sa tak správa a to mu ozaj nikto nemôže vyčítať... ani to považovať za dôvod jeho rozchodu... fúú jaký sloh. okey končím | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| |
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: JENSEN 10.11.09 19:29 | |
| - citácia :
- No veď sa poznajú okolo desať rokov a chodia spolu tri takže sa poznajú podľa mňa veľmi dobre. Poznajú sa v každej situáci.
neviem, ako sa môžu poznať v každej situácii, kedže Jensen stále býva s Jaredom a mimo iné, Jensen hovorí o inej dobe, ako Elta.. edit: (asi si to už každý prečítal) | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JENSEN 10.11.09 20:58 | |
| Počkat, tak ono už je to oficiální? Nebo ne? Už se v tom nějak ztrácím. Ještě k tomu prstenu, nechci to rozebírat, jen podotknout, že na té pravé ruce má úplně jiný prsten (má jeden kroužek, zatím co ten na levé se rozdvojuje směrem ke kameni). A to, jestli je zásnubní, vůbec netuším, jen mi tak prostě připadal, protože vždy, když se nějaká žena (mám teď na mysli hlavně slavné osobnosti) zasnoubí, hned prsten ukazuje, stejně jako Danneel na těchto fotkách. Ale možná si jen udělala radost a hold si koupila prsten s kamenem a o zásnubní vůbec nejde. Jestli si spolu rozumějí nebo ne, to si netroufám tvrdit a neměl by to tvrdit ani nikdo z vás, ani jiných fanoušků, protože to můžou vědět jen oni dva. Z toho, že se znají hromadu let, je celkem od věci vyvozovat, jestli si spolu dobře rozumějí a bude jim to stačit na celý život. Možná jo a možná zrovna ne. Né, že bych Jensovi nepřála štěstí, to vůbec ne, ale můj osobní tip je, že jim to spolu nevydrží. Přesně jak píše dion - i např. Brad a Jen se rozvedli a přitom to vypadalo tak nadějně. Takže já si u herců moc nadějí nedávám. Zvlášť když jsou většinou oba ze stejné branže. Šťastných párů, které spolu věrně žijí až do smrti, by se např. u herců dalo spočítat snad na prstech jedné ruky (obrazně řečeno). Bohužel. Proto si nedělám iluze ani u Jense. Ale nevím, něco mi říká, že i kdyby se vzali a později rozvedli, Jensen rozhodně zlomené srdce mít nebude. Takže proto to nijak neřeším a myslím, že bude Jens v pohodě, ať už jim to vyjde nebo ne. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: JENSEN 10.11.09 21:06 | |
| Chrys: je to official.. s tým prsteňom neviem ako to je, vraj sa nosí, kde to žene najviac vyhovuje.. inak tvoje príspevky ma vedia vždy tak potešiť, ani si nevieš predstaviť.. thank you | |
|
| |
| Predmet: Re: JENSEN 10.11.09 21:29 | |
| Takže už je to vážně offi? No a já zase vím všechno až jako poslední. Tak to už se nemůžu dočkat, jaký to bude na conu v neděli trapas, až to vybalí na fanynky. Doufám, že se trochu přemůžou a nebudou bučet jako posledně. Docela Jensena lituji. Ale jemu je stopro jasné, co ho čeká a už ho na to Jared určitě psychicky připravuje. No prsten se většinou nosí na levé a podle velikosti kamenu soudím, že i Danneel ho tam má. Ale jak jsem psala, třeba to ani není on. Fay a to jsem ráda, že jsem tě trochu potěšila. Možná ta slohovka, kterou jsem si před několika minutami ulevila, už ti takovou radost neudělá. Předem se raději omlouvám. Ale aspoň ty moje první věty si vem k srdci a uvidíš, že bude líp. Ono to časem všechno vyšumí. | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JENSEN 10.11.09 21:32 | |
| - Fay napísal:
- Chrys
inak tvoje príspevky ma vedia vždy tak potešiť, ani si nevieš predstaviť.. thank you Ona má zkušenosti a natrénovala to už se mnou,že jo protože kolikrát jak já si ji stěžuju... Ale jinak ....nechci se vyjadřovat moc k tomuhle tematu...víte co si myslím a ani jejich oznamení,že jsou manželé na tom u mě nic nemění. Já jim prostě ten jejich vztah nevěřím ani trochu | |
|
| |
| Predmet: Re: JENSEN 10.11.09 21:45 | |
| Janko a tuším, že toho ztěžování ještě bude, co? Ale neboj, já z tvými depkami hodně rychle zatočím. A k tématu...tady nejde o to, jestli jim něco věříš nebo ne (to jim neuvěří nikdo a oni si jsou toho určitě trošku vědomi), tady jde o to, že Jensen se bude ženit! Tak mu dopřejme tu radost z jeho první svatby, pokud to dopracují až k ní, protože něco mi říká, že bude podporu fanoušků sakramentsky potřebovat. A nejen on. Jestliže už se k tomuto kroku rozhodl, tak mu přeji, ať to aspoň trochu vyjde podle jeho představ, ať už jsou jakékoliv. Co bysme to byli za fanoušky, veřejně na jeho zásnuby v jednom kuse nadávat a zpochybňovat jeho rozhodnutí. On ví, že mi stejně víme, tak si vylévejme srdíčko přes skype a podobné technické záležitosti, kde mu to víc neublíží. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: JENSEN 10.11.09 21:55 | |
| "Moja manželka Jared Elta mi každé ráno spraví skvelú coffee".. I like.. ja nenádávam, ja sa teším po určitom krásnom vysvetlení (ehm ) | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: JENSEN 11.11.09 1:51 | |
| Mna zabilo, ze exkluzivne to dali pre stranku JUST JARED a to J2 co sa tam objavilo, ako je jasne, ze pre Jensa je JUST JARED... | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: JENSEN 11.11.09 2:01 | |
| Just Jared a Just Lídl.. vedeli ste, že keď na tej stránke nabehnete myšou na Jenové okuliare alebo Eltine šaty, tak si ich môžete kúpiť? (btw, je to kabát).. | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: JENSEN 11.11.09 2:05 | |
| | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: JENSEN 11.11.09 2:07 | |
| | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: JENSEN 11.11.09 2:10 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| |
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: JENSEN | |
| |
|
| |
| JENSEN | |
|