Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

JENSEN

Goto down 
+43
Chevy666
FooFighterkaSN
frency
Ver
Padme
bohdy
Terrik
majtika01
andy
Nemix
Ellen
Portable.Device
janka410
janča
Panthera
janicag
Night Angel
Ettie
EngieB
wiktoriano
dzajnisko
SkreechTina
Lucy86
kaja666
lenkka
lentilka
Marion0889
Kaja
Soniq
Zizi
Samabel
Anwiel
tauria
str8tking
Weronička
Sarinka
Silvia
Husitka
Chrystelle
mummy
cleo
dion-fortune
Fay
47 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 23  Next
AutorSpráva
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

JENSEN - Stránka 10 Empty
OdoslaťPredmet: Re: JENSEN   JENSEN - Stránka 10 Empty09.11.09 15:35

ach jo, ja som vedela, že to príde Rolling Eyes ale tak čo už.... uvidíme či sa to teda potvrdí alebo nie... úprimne mi je to viac-menej jedno, ale fakt si mohol vybrať trocha lepšie Rolling Eyes whatever. JENSEN - Stránka 10 934194 inak toto sú jedni z mála fotiek, na ktorých vyzerá danneel ešte vcelku ok Laughing
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

Počet príspevkov : 4946
Nálada : upršaná :D
Registration date : 10.05.2008

OdoslaťPredmet: Re: JENSEN   JENSEN - Stránka 10 Empty09.11.09 15:42

Som jedina komu sa zda, ze ma ten prsten o 2 cisla väcsi? confused A jj dion konecne mi tak hrozne nepripomina Zoru Czoborovu na fotkach Laughing Laughing
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: JENSEN   JENSEN - Stránka 10 Empty09.11.09 15:54

hmm ten prsteň mi ža tak neva, skôr som si všimla, že má odrastené vlasy 603 ale s tou zorou si to zabila Laughing ja som vtedy tak nedýchala, keď si to zadrela... ale inak aj mne sa hrozne podobala na ňu 603 tu je to vcelku prijateľné JENSEN - Stránka 10 934194 až na tie vlasy mno....
Návrat hore Goto down
Ettie
Winchester
Winchester
Ettie

Počet príspevkov : 1500
Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue..
Registration date : 13.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: JENSEN   JENSEN - Stránka 10 Empty09.11.09 19:33

veď ma ten prten na pravej ruke Very Happy tak nestresujte! Very Happy
a i keby, svadbou sice ziadne "klebety" typu J2 nevyvratia, ale je to ich vec JENSEN - Stránka 10 430869 len nech sa vezmu, maju deti jak futbalový tým a nech sú šťastní
Návrat hore Goto down
http://modrestuhy.blog.cz/
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: JENSEN   JENSEN - Stránka 10 Empty09.11.09 19:51

Ma ho na lavej ruke Laughing
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: JENSEN   JENSEN - Stránka 10 Empty10.11.09 8:23

woohooo JENSEN - Stránka 10 325299 JENSEN - Stránka 10 170639 JENSEN - Stránka 10 325299 to je krásne. Obaja sú takí zlatučkí. Ja viem, že sú to pre mňa cudzí ľudia, ale som z nich úplne šťastná. Veľmi im to prajem a teším sa na ich oficiálne ohlásenie. JENSEN - Stránka 10 177401 JENSEN - Stránka 10 177401

PS: džajni ty si môj poklad v tomto informačnom suchu ma vždy vieš dostať do infarktových stavov - ešteže som sa dnes dostala na net JENSEN - Stránka 10 177401
Návrat hore Goto down
janča
Winchester
Winchester
janča

Počet príspevkov : 1216
Nálada : docela fajn
Registration date : 29.07.2009

OdoslaťPredmet: Re: JENSEN   JENSEN - Stránka 10 Empty10.11.09 8:53

Opravdu krásné fotky, moc jim to oběma sluší. Ale taky je pravda, že fotky a prsten (mimochodem na jedné fotce ho má na pravé a na druhé na levé ruce) nic neznamenají, pokud to oni sami nezveřejní. Danneel může být ve skutečnosti moc fajn, jinak by s ní snad Jensen už dva roky nebyl, asi si spolu rozumí. Taky jim přeju, aby se vzali, měli rodinu a byli šťastní a vydrželo jim to (aby se za rok nerozvedli). To co se stalo Jaredovi (po čtyřech letech známosti), to se snad opakovat nebude. Jensen je jiný typ, nenechá se obletovat fanynkami, drží se zpátky, nemá tak rád popularitu (některé fanynky toto právě odsoudili). A dělá dobře, že si drží odstup, na rozdíl od Jareda, který na to asi "dojel." JENSEN - Stránka 10 1319
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: JENSEN   JENSEN - Stránka 10 Empty10.11.09 9:19

Jak jste prosím vás přišli na to, že má ten prsten na pravé ruce? Shocked Laughing jančo, tobě se zdá možné, aby si ho během focení, kdy fotograf mlátí jednu fotku za druhou během několika vteřin, přendávala z jedné ruky na druhou??? Laughing Laughing Ona má totiž prsten na každé ruce a každý z nich je úplně jiný. Je to krásně vidět. Wink

btw, já z nich mám radost proto, že právě vůbec nevypadají zamilovaní. JENSEN - Stránka 10 934194 JENSEN - Stránka 10 99937 JENSEN - Stránka 10 99937 Ale to jen tak na okraj. 601

A nesouhlasím s názorem, že by to Jensenovi mohlo narozdíl od Jareda vydržet jen díky tomu, že je jiný typ, či dokonce že má nebo nemá odstup od fanynek. Jestli jim to vydrží, bude záležet úplně na jiných věcech a ani ta láska v tom nebude hrát tu největší roli. I ta největší zamilovanost už v milionech případů skončila za čas rozvodem, takže....všechno záleží na přístupu obou "zúčastěných". Jensen může být jakkoliv dobrý manžel či chlap, ale pokud JÍ to přestane stačit, či se rozhodne jít v životě z ničeho nic "jiným směrem", bude po manželství (pokud se tedy někdy vezmou). A to platí u každéhokoliv jiného partnera/partnerky. Nejen u Danneel.
Že by Jared "dojel" na jeho hezký přístup k fanouškům, je blbost. Se Sandy se rozešli úplně z jiného důvodu a nezdá se mi, že by toho Jared nějak litoval. Wink
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

Počet príspevkov : 2327
Nálada : *tudududú tudútúúúú*
Registration date : 03.03.2009

OdoslaťPredmet: Re: JENSEN   JENSEN - Stránka 10 Empty10.11.09 12:40

a je niekde fotka toho prsteňa?? lebo pochybujem, že to je ten, čo má na ľavej ruke.. na tej pravej ho neni moc vidno.. či Jen vymyslel niečo originálne, keď už to muselo byť confused
Návrat hore Goto down
http://supernaturalcon.j2fans.cz/
janča
Winchester
Winchester
janča

Počet príspevkov : 1216
Nálada : docela fajn
Registration date : 29.07.2009

OdoslaťPredmet: Re: JENSEN   JENSEN - Stránka 10 Empty10.11.09 13:11

No právě s tím prstenem, taky mě to taky napadlo, že má možná dva. Ale pak taky jiná možnost, že se jí nějak z prstu stáhl a dala si ho na druhou ruku, na které má silnější prsty. To je vlastně jedno, už to nebudeme rozebírat. Rolling Eyes

Naposledy upravil janča dňa 10.11.09 17:44, celkom upravené 4 krát.
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: JENSEN   JENSEN - Stránka 10 Empty10.11.09 13:43

ja tento vzťah veľmi neriešim... ako sandy a jareda som mala rada a bolo mi ľúto, že sa rozišli, ale tak chápem, že občas to proste prestane fungovať... čo sa tohto zasnúbenia týka, tak ja si myslím, že zrejme to už dotiahnu pred ten oltár, otázne je ako dlho spolu vydržia... hold aj brad a jennifer sa rozviedli a kto by to bol povedal, že? JENSEN - Stránka 10 934194

ja mám proste svoj názor na určité veci, z ktorého si viem vyvodiť dôsledky.... či to tak v skutočnosti je, ktovie... úprimne mi je jedno, či bude jensen s danneel rok, dva, tri alebo trebárs aj dokonca života... nepáči sa mi, že si vybral práve ju, lebo fakt sa mi k nemu ani za mak nehodí, ale tha čo už... je to jeho výber....

ťahať do tohto fanynky a vravieť o súvise medzi tým ako sa kto správa k fans a dĺžkou vzťahu je podľa mňa kravina... a fotomontáže? tie predsa vždy boli a vždy budú... od tohto to podľa mňa nezávisí... ísť do vzťahu je jedna vec, vziať sa druhá... hádam viem komu idem povedať áno a či mu dôverujem alebo nie... jensen nie je hollywood star prvého kalibru, aby ho riešili v bulvároch a danneel by mala akceptovať jeho slávu a fans tak, ako to je... skrátka si nemyslím, že by jensen bol s niekým, kto to nevie prekúsiť, že sa po ňom sem-tam niekto hodí, a že sa objíma s fans a podobne... aj keď však všetci vieme, čo bolo na jednom cone, takže či to danneel ozaj chápe je otázne, ale whatever... je to ich život a ak sa chcú brať, tak sa hádam poznajú dostatočne dobre na to, aby ich nejaké klebety nerozhodili...

ostatne ja tomuto vzťahu neverím.... skrátka môj názor sa nezmenil a nezmení sa ani keby mali spolu byť naveky a mať detí ako futbalový tím...

no rozhodne si nemyslím, že sa jared so sandy rozišiel kvôli tomu, že je jared milý k fans. myslím, že sandy bola totálne okey s týmto a jared má len také dobré srdce, že sa tak správa a to mu ozaj nikto nemôže vyčítať... ani to považovať za dôvod jeho rozchodu...

fúú jaký sloh. okey končím Laughing
Návrat hore Goto down
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

Počet príspevkov : 2352
Nálada : predsvadobná
Registration date : 06.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: JENSEN   JENSEN - Stránka 10 Empty10.11.09 19:24

OMG tak už je to oficialne. Strašne sa z toho tešim nemôžem uveriť. Obaja sú rozkošný a k sebe sa strašne hodia (môj názor Wink ) )
No veď sa poznajú okolo desať rokov a chodia spolu tri takže sa poznajú podľa mňa veľmi dobre. Poznajú sa v každej situáci. Poznám pári ktoré sa poriadne nepoznali ani rok a su štastný jedni budu mat druhé bábo a ďalší pred pár rokmi oslávili dvadsiate výročie. je to o tom ako si z druhým rozumiete a podľa mňa je to vidiet aj na tých dvoch Wink
Takže by som im len chcela zaželať ešte viac lasky, aby sa mali radi aby im to vydržalo a mali strááášne veľa detí JENSEN - Stránka 10 312566 JENSEN - Stránka 10 312566 JENSEN - Stránka 10 170639 JENSEN - Stránka 10 177401 JENSEN - Stránka 10 177401
Jensen and Danneel Rocks!!!!!
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

OdoslaťPredmet: Re: JENSEN   JENSEN - Stránka 10 Empty10.11.09 19:29

citácia :
No veď sa poznajú okolo desať rokov a chodia spolu tri takže sa poznajú podľa mňa veľmi dobre. Poznajú sa v každej situáci.

neviem, ako sa môžu poznať v každej situácii, kedže Jensen stále býva s Jaredom a mimo iné, Jensen hovorí o inej dobe, ako Elta..

edit: (asi si to už každý prečítal)
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: JENSEN   JENSEN - Stránka 10 Empty10.11.09 20:58

Počkat, tak ono už je to oficiální? Shocked Nebo ne? Už se v tom nějak ztrácím. JENSEN - Stránka 10 404917 Laughing

Ještě k tomu prstenu, nechci to rozebírat, jen podotknout, že na té pravé ruce má úplně jiný prsten (má jeden kroužek, zatím co ten na levé se rozdvojuje směrem ke kameni). A to, jestli je zásnubní, vůbec netuším, jen mi tak prostě připadal, protože vždy, když se nějaká žena (mám teď na mysli hlavně slavné osobnosti) zasnoubí, hned prsten ukazuje, stejně jako Danneel na těchto fotkách. Ale možná si jen udělala radost a hold si koupila prsten s kamenem a o zásnubní vůbec nejde. JENSEN - Stránka 10 316745

Jestli si spolu rozumějí nebo ne, to si netroufám tvrdit a neměl by to tvrdit ani nikdo z vás, ani jiných fanoušků, protože to můžou vědět jen oni dva. Z toho, že se znají hromadu let, je celkem od věci vyvozovat, jestli si spolu dobře rozumějí a bude jim to stačit na celý život. Možná jo a možná zrovna ne. Né, že bych Jensovi nepřála štěstí, to vůbec ne, ale můj osobní tip je, že jim to spolu nevydrží. Přesně jak píše dion - i např. Brad a Jen se rozvedli a přitom to vypadalo tak nadějně. Takže já si u herců moc nadějí nedávám. Zvlášť když jsou většinou oba ze stejné branže. Šťastných párů, které spolu věrně žijí až do smrti, by se např. u herců dalo spočítat snad na prstech jedné ruky (obrazně řečeno). Bohužel. Proto si nedělám iluze ani u Jense.
Ale nevím, něco mi říká, že i kdyby se vzali a později rozvedli, Jensen rozhodně zlomené srdce mít nebude. JENSEN - Stránka 10 934194 603 JENSEN - Stránka 10 99937 Takže proto to nijak neřeším a myslím, že bude Jens v pohodě, ať už jim to vyjde nebo ne. Wink
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

OdoslaťPredmet: Re: JENSEN   JENSEN - Stránka 10 Empty10.11.09 21:06

Chrys: je to official.. Wink s tým prsteňom neviem ako to je, vraj sa nosí, kde to žene najviac vyhovuje.. confused

inak tvoje príspevky ma vedia vždy tak potešiť, ani si nevieš predstaviť.. thank you JENSEN - Stránka 10 430869
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: JENSEN   JENSEN - Stránka 10 Empty10.11.09 21:29

Takže už je to vážně offi? No a já zase vím všechno až jako poslední. JENSEN - Stránka 10 202744 JENSEN - Stránka 10 316745 Tak to už se nemůžu dočkat, jaký to bude na conu v neděli trapas, až to vybalí na fanynky. JENSEN - Stránka 10 666500 JENSEN - Stránka 10 132491 JENSEN - Stránka 10 99937 Doufám, že se trochu přemůžou a nebudou bučet jako posledně. 603 Laughing Docela Jensena lituji. Ale jemu je stopro jasné, co ho čeká a už ho na to Jared určitě psychicky připravuje. 701 JENSEN - Stránka 10 316745

No prsten se většinou nosí na levé a podle velikosti kamenu soudím, že i Danneel ho tam má. Laughing Ale jak jsem psala, třeba to ani není on. Very Happy

Fay a to jsem ráda, že jsem tě trochu potěšila. JENSEN - Stránka 10 177401 Možná ta slohovka, kterou jsem si před několika minutami ulevila, už ti takovou radost neudělá. 603 Předem se raději omlouvám. JENSEN - Stránka 10 666500 Laughing Ale aspoň ty moje první věty si vem k srdci a uvidíš, že bude líp. Ono to časem všechno vyšumí. Wink
Návrat hore Goto down
janka410
Winchester
Winchester
janka410

Počet príspevkov : 5348
Nálada : Skvělá

OdoslaťPredmet: Re: JENSEN   JENSEN - Stránka 10 Empty10.11.09 21:32

Fay napísal:
Chrys
inak tvoje príspevky ma vedia vždy tak potešiť, ani si nevieš predstaviť.. thank you JENSEN - Stránka 10 430869

Ona má zkušenosti a natrénovala to už se mnou,že jo JENSEN - Stránka 10 934194 protože kolikrát jak já si ji stěžuju... 603
Ale jinak ....nechci se vyjadřovat moc k tomuhle tematu...víte co si myslím a ani jejich oznamení,že jsou manželé na tom u mě nic nemění. Já jim prostě ten jejich vztah nevěřím ani trochu Evil or Very Mad
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: JENSEN   JENSEN - Stránka 10 Empty10.11.09 21:45

Janko a tuším, že toho ztěžování ještě bude, co? Laughing Ale neboj, já z tvými depkami hodně rychle zatočím. JENSEN - Stránka 10 43228

A k tématu...tady nejde o to, jestli jim něco věříš nebo ne (to jim neuvěří nikdo a oni si jsou toho určitě trošku vědomi), tady jde o to, že Jensen se bude ženit! JENSEN - Stránka 10 556347 JENSEN - Stránka 10 660854 Tak mu dopřejme tu radost z jeho první svatby, pokud to dopracují až k ní, protože něco mi říká, že bude podporu fanoušků sakramentsky potřebovat. lol! A nejen on. JENSEN - Stránka 10 854585
Jestliže už se k tomuto kroku rozhodl, tak mu přeji, ať to aspoň trochu vyjde podle jeho představ, ať už jsou jakékoliv. 704 Co bysme to byli za fanoušky, veřejně na jeho zásnuby v jednom kuse nadávat a zpochybňovat jeho rozhodnutí. On ví, že mi stejně víme, tak si vylévejme srdíčko přes skype a podobné technické záležitosti, kde mu to víc neublíží. Wink
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

OdoslaťPredmet: Re: JENSEN   JENSEN - Stránka 10 Empty10.11.09 21:55

"Moja manželka Jared Elta mi každé ráno spraví skvelú coffee".. I like.. cheers

ja nenádávam, ja sa teším po určitom krásnom vysvetlení (ehm 603 )
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: JENSEN   JENSEN - Stránka 10 Empty11.11.09 1:51

JENSEN - Stránka 10 Th_01058_wtf_122_179lo

Mna zabilo, ze exkluzivne to dali pre stranku JUST JARED a to J2 co sa tam objavilo, ako je jasne, ze pre Jensa je JUST JARED...
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

OdoslaťPredmet: Re: JENSEN   JENSEN - Stránka 10 Empty11.11.09 2:01

Just Jared a Just Lídl.. vedeli ste, že keď na tej stránke nabehnete myšou na Jenové okuliare alebo Eltine šaty, tak si ich môžete kúpiť? (btw, je to kabát)..
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: JENSEN   JENSEN - Stránka 10 Empty11.11.09 2:05

Laughing Laughing Laughing Ocakavam nejaky p.a. v blizkej dobe Very Happy Inak som zvedava ci na cone bude nejaka historka, ako k tej stastnej udalosti prislo Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

OdoslaťPredmet: Re: JENSEN   JENSEN - Stránka 10 Empty11.11.09 2:07

dakto sa potkol o vozík pravedepodobne.. ale nie, my sa z toho tešíme a takto prejavujeme.. oslavujeme celú noc JENSEN - Stránka 10 370581 JENSEN - Stránka 10 556347 JENSEN - Stránka 10 578527
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: JENSEN   JENSEN - Stránka 10 Empty11.11.09 2:10

Jasne, ze sa tesime co by sme boli za fans keby sme sa netesili...idem sa vyplakat do kuta, ze Jensen uz nie je na trhu...a ustrikujem im dupacky, ked sa podari maly RussEltak Very Happy Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: JENSEN   JENSEN - Stránka 10 Empty11.11.09 10:32

ja z vás skapem Laughing Laughing Laughing ale ako písala chrys, ja mu to prajem, nech je šťastný JENSEN - Stránka 10 934194 trebárs aj s ňou... síce tomu neverím, ale ak by náhodou predsa len, tak sa preto nezabijem... Laughing jensena mám veľmi rada a rešpektujem ho ako dospelého chlapa, ktorý hádam vie, čo robí a prečo to robí, takže good luck jensen JENSEN - Stránka 10 556347
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: JENSEN   JENSEN - Stránka 10 Empty

Návrat hore Goto down

JENSEN
Návrat hore 
Strana 10 z 23Choď na stránku : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 23  Next
 Similar topics
-
» One Day with Jared and Jensen
» JENSEN - archiv 1
» JENSEN - archiv 2
» Misha Collins

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Herci :: Jensen Ackles-
Prejdi na: