| JENSEN | |
|
+43Chevy666 FooFighterkaSN frency Ver Padme bohdy Terrik majtika01 andy Nemix Ellen Portable.Device janka410 janča Panthera janicag Night Angel Ettie EngieB wiktoriano dzajnisko SkreechTina Lucy86 kaja666 lenkka lentilka Marion0889 Kaja Soniq Zizi Samabel Anwiel tauria str8tking Weronička Sarinka Silvia Husitka Chrystelle mummy cleo dion-fortune Fay 47 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: JENSEN 09.01.10 16:19 | |
| | |
|
| |
tauria Pocestný duch
Počet príspevkov : 100 Bydlisko : česká republika Nálada : dreaming about green-eyed angel..... Registration date : 18.11.2008
| Predmet: Re: JENSEN 09.01.10 16:28 | |
| jééé na té třetí fotce bych si typla, že nohy Jensena jsou ty úplně vpravo... | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JENSEN 02.02.10 11:43 | |
| Zdroj. FB Clif Kosterman | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: JENSEN 02.02.10 12:14 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: JENSEN 02.02.10 15:55 | |
| Zdá sa to len mne, alebo je Jensen nenormálne chudý a všetko to tam na ňom doslova visí? Úplne som kukala, hlavne tá vpadnutá tvár... | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: JENSEN 02.02.10 16:06 | |
| nie, nezdá sa to len tebe.. aj na tých fotkách z natáčania tak vyzerá.. nechápem, čo sa s ním deje, mali by ho lepšie kŕmiť. | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: JENSEN 02.02.10 18:29 | |
| jaj bože same deti (teda to iste ) no strasne chutne aj ked chuda capisu až na ockach *lol* no je dajaký pochudnuty ale ved to sa hadam spravi | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: JENSEN 10.02.10 10:47 | |
| | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JENSEN 10.02.10 11:09 | |
| Taky jsem na ně dneska koukala. Musím říct, že jim to oběma v těch kšiltovkách sluší. I když Jensen se tváří pořád stejně, jakoby mu úsměv zamrznul na tváři nebo co. Ale jakobysme Jensena neznali, že? Jinak mám pocit, že se s nimi oběvují fotky snad jen z golfových turnajů nebo se mi to jen zdá? | |
|
| |
Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| |
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: JENSEN 10.02.10 11:33 | |
| | |
|
| |
janča Winchester
Počet príspevkov : 1216 Age : 34 Bydlisko : Vysočina Nálada : docela fajn Registration date : 29.07.2009
| Predmet: Re: JENSEN 10.02.10 12:03 | |
| Zizi - super fotky. Jensen vůbec nevypadá na to, že mu bude za čtrnáct dnů 32 let. S tím focením to je fakt. Když vím, že mě někdo fotí, tak na každé vypadám stejně, vážně, upjatě. To musí být opravdu momentky, že o tom člověk neví, pak to jsou super záběry - někdy pro zasmání. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: JENSEN 10.02.10 12:29 | |
| Vyzerajú takmer na vlas rovnako ako tie z minulého roka | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JENSEN 10.02.10 12:41 | |
| Fay koukám,že jsme měli stejnou myšlenku. Moje první bylo..kde zase ty fotky celej rok schovávali až pak jsem zjistila,že to jsou nové fotky | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JENSEN 10.02.10 12:48 | |
| Jj, taky to bylo první co mě napadlo. Ale je fakt, že tyhle jsou podle mě mnohem lepší, hezčí. Zatímco ty loňské mě moc neoslovily, tyhle se mi líbí. Ať už si o Danneel myslím cokoliv, tady jí to podle mě sluší. S tím focením máte pravdu, já se taky na všech fotkách tvářím stejně. Jen se tlemím víc než Jensen. On nahodí vždycky takový ten svůj seriózní výraz a já nemůžu. Hold už má svoje roky, tak se nemůže uchechtávat jak pitomeček. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JENSEN 10.02.10 19:26 | |
| no hmmm. mne sa práveže na týchto fotkách danneel nepáči akože je veľmi málo fotiek, na ktorých podľa mňa vyzerá okey, ale hoci sú tieto fotky pekne prirodzené a možno preto sa vám na nich páči, tak mne práve naopak príde menej atraktívna a mám pocit akoby pribrala ale inak skladám poklonu, pretože pre mňa tieto fotky konečne vyzerajú prirodzene a nie ako niečo silené, pre "image" fotené. takže oceňujem to a jensenovi to celkom sekne hej ten úsmev má stále rovnaký, ale on má na viacerých fotkách podobné úsmevy... takže sa tiež prikláňam k názoru, že ide o profi deformáciu a ozaj, ďakujem za share | |
|
| |
| Predmet: Re: JENSEN 10.02.10 19:30 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JENSEN 10.02.10 19:34 | |
| chrys, no ešte to by nám chýbalo, aby sme mali rovnaký vkus aj na ženy tie sú predsa úúúúplne nepodstatné vedľa bišíkov a tak aj mne sa viac páči, keďže vyzerá prirodzene, ale toto nie je prirodzená danneel, toto je nalíčená danneel, aby vyzerala prirodzene takže ma to preto až tak nevzalo... proste ja mám tiež rada prirodzenejšie krásky, ale zober si napr sandy, tá vyzerala prirodzene sexy, danneel vyzerá len prirodzene, aspoň ja na nej nič sexy na týchto fotkách nevidím možno príde ľudskejšia a v tomto zmysle aj krajšia, ale nie atraktívnejšia | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| |
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: JENSEN 10.02.10 20:45 | |
| Taky mi to přijde z toho golfu poněkud strojené, myšleno opravdu herecky a pro fotografy. Jak přihodila Fay, na některých fotkách vypadá víc odvázaně, přirozeně a snad i spokojeně. A to nemyslím pouze tyto dvě a právě ve spojení s daným obsahem. | |
|
| |
| Predmet: Re: JENSEN 10.02.10 20:51 | |
| Fay, ono spíš jde o to, že vy od Jensena možná očekáváte moc, když je na fotkách s Dannel. Já jsem sice taky neviděla zatím žádnou, kde by vypadali kdovíjak zamilovaně, ale zase co se týká fotek tohoto typu - z různých akcí, tedy oficiální, tam se nejde tvářit moc přirozeně....nebo nevím jak to popsat. vám se to možná zdá jakože se Jensen přemáhá nebo něco, ale jaký on tam vlsatně má důvod nějak "blbnout" či se smát na celé kolo? Jsou to nucené fotky pro novináře, takže se to tak musí brát. On má takových fotek hromady, ještě než vůbec chodil s Dannel. Takže jí bych vinnu nedávala, že se Jensen tváří, jak se tváří. Hold to není jared. A ty fotky co jsi teď uvedla jako příklad, to je přesně to, o čem píšu. Tam se baví s kamarády, tak je logické, že se tváří vesele. Já se taky snažím nechlámat jak imbecil např. "oficiálních" na svatebních fotkách, když jdu někomu za svědka. Ne pokaždé se mi to však daří, to je pravda. Takže myslím, že na golfu určitě Jensen nemá důvod dělat nějaké "opičky" do foťáku, když ho nefotí např. někdo z rodiny. Podle mě to trochu strojené být musí. A navíc Jensen má pro focení prostě zažitých pár výrazů a ty ne moc často mění. Samozřejmě se to nedá porovnávat s fotkami s Jaredem, protože ti většinou dělají nějaké koniny. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: JENSEN 10.02.10 21:42 | |
| ja som mala na mysli fotky s danneel, nie jensenove fotky všetky inak to chrys napísala celkom dobre v podstate súhlasím... ale ja som myslela to moje: "tieto fotky konečne vyzerajú prirodzene a nie ako niečo silené, pre "image" fotené." tak, že z fotiek ktoré má s danneel mi tieto prídu ako jedni z tých prirodzenejších inak sa pridávam ku chrys... si zober, že aj keď je sám na nejakej akcii alebo tak, tak ma takýto úsmev | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: JENSEN 11.02.10 0:31 | |
| | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: JENSEN 11.02.10 0:54 | |
| mam taky pocit, ze toto bolo moje posledne vyjadrenie k fotkam, pretoze z toho vyjdem vzdy ako idiot.. neviem, ci v tom vidim viac alebo co, absolutne ignorujem v tomto pripade svoju zvrhlu (zjavne) stranku, ale tu ani nema zmysel napisat svoj nazor, ktory je hned vynegovany... cize baby, teste sa z fotiek, nikto to nikomu neberie, ale moj prispevok tu necakajte..asi je to moja paranoia, ze sa Jensen tvari, akoby ho dakto kopol do vajec (ako o rok dozadu) a Elta prezentuje svoj 'nadherny' prsten celu dobu (pochopili sme to uz v novembri) a preto sa z tychto fotiek <sarcasm>tesim</sarcasm> rovnako ako z tych Jaredovych.. | |
|
| |
| Predmet: Re: JENSEN 11.02.10 8:35 | |
| Já nevím, proč se urážíš, Fay, opět kvůli tomu, že má někdo hold na něco jiný názor než ty? Já vás fakt nechápu, holky, jaký je váš problém. (nebo teď konkrétně tvůj) Zase jsem napsala jen svůj názor, protože ho mám hold jiný, než vy. To je pro vás opravdu tak těžké přijmout fakt, že někdo se dokáže na ty fotky dívat jinak, než vy? Pokud ano, tak opravdu nemá smysl, aby se tady diskutovalo, když se bude každý urážet kvůli opačnému názoru. Já si o tom myslím taky svoje, věřím, že jsou J2 spolu, ale to neznamená, že to budu všude propagovat a každý obličej či krok, který udělají, budu hned spojovat s jejich vztahem nebo jak bych to přesně napsala. Já MOC DOBŘE vím, že vás stejně od vašeho přesvědčení (že všechno co dělají je přetvářka - stručeně řečeno) nic neodradí, ani ho nic nezmění, proto se o to ani nesnažím. Jen se JÁ jednoduše dívám na věci i z jiných úhlů, než vy. Tak teď mám zase pocit, že to tady psát nemůžu, když vám to tak vadí. Nezdá se vám, že tenhle problém se zde objevuje dost často? Nikdo vám přece vaše názory nebere, já se jen snažím posat ty svoje, protože s těmi vašimi tak úplně nesouhlasím, respektivě nevěřím, že jsou ty vaše domněnky ohledně těchto fotek tak jednoznačné. Ale pokud to někomu tak vadí, ok, nebudu už nic psát a budu se věnovat jiným věcem. Protože dohady opravdu nemám za potřebí. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: JENSEN | |
| |
|
| |
| JENSEN | |
|